172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
kezdődjék a spam 
-
Jah már leszedték az idióták. :) -
Nem latok ilyen hirt... vagy azota leszedtek? :) -
Ezek tényleg hülyék! 
Pedig én is beugrottam először. -
Van patch!
(ha jól láttam) :) -
"Battlefield 2 1.4 Patch Released" "The wait is over folks! The Battlefield 2 1.4 patch has finally been released! Below is the changelog, as well as links to the full and incremental patches. We will be adding mirrors throughout the day so check back here often!" - áll a Totalbf2.com-on DE az 1.3 patch(!) van kirakva az összes helyre alá. Ezek is megbolondultak? -
Latjatok nem vitatkozom nem ez a legnepszerübb topic.:DDDDDDDDDDDDe mostmár müködik köszönöm liviusnakköszönöm livius. -
Látom nem unatkoztatok... 
-
Hmm... mar nem is ez a legnepszerubb topic. -
Landor #93441 mindig csak a hupákolás megy
-
hányas szintű varázsló tud használni a wow-ban M4-et
-
Hát gondoltam fél év után benézek, de nem maradtam le semmiről ;) -
A peccs csak egy városi legenda!
-
a CS 1 nek szamit.
-
van már peccs? 
-
Dejó hogy a mienk 4 betűs, j c s r
-
FireWall #93434 Most néztem a Gamershell.com-on ott még semmi lassan lejár az igazolványom.
XarFaxú EA... -
FireWall #93433 És mikor?
-
hat ja, persze az kimaradt, hogy hozza erosen lapulj a fuben mozdulatlanul mint egy imadkozo saska,
mert, ha hegy nem megy Mohamedhez..., majd a zaszlo eltancol hozzad.
komolyan nem tudtam eldonteni a naplementet elvezik, vagy a fu illatat ami az arcukba szall :)
-
Csa!
Lesz -
"5 sniperrel egy csapatban siman ki lehe torni" ???
A jatek leghaszontalanabb kasztja, milyen komoly serulest tud okozni egy sniper egy Humvee-n vagy panceloson?

Mert olyat mar lattam hogy a medic a gyogyitos pakkjaval rohant a tankom fele, de akkor megalltam rohogni par mp-re mielott lelottem
-
FireWall #93429 Csá mkinek.Tudja valaki lesz pecccccccccs?
-
Deqwator #93428 te mit keresel itt bazz?rosszul vagy?! -
goodspeed #93427 lollka, mekkora lolka :D -
Ha igy folytatjatok, meg a fokuszban is benne lesztek, egy 14 evesnek nem indult a jatek, a csunya interneten kerdezett, ott leugattak, otthon meg kesbe dolt inkabb.
hianyzik ez nektek ? :)
---
de hogy a temanal maradjak tegnap csak felmentem egy magyar szerverre, en karkandra :) de csapatmunkanak nyomat se talaltam pedig el sok egyforma harom betus nevu emberke volt ott a mi oldalunkon.
beszoritottak minket a mec oldalon a hidon tulra, es elvezkedtek, hogy a hidon lovoldozik egymast, mire egyedul kikocsikaztam elfoglaltam az elso zaszlot, aztan hamar kibeleztek, es kb ketten spanwoltak le kint, a tobbi elvezte a hidnal a meszarlast, spawnpoint elveszitve, a kor vegeig ment ez az allohaboru, tobbszor nem birtam egyedul kigyalogolni... a viztol meg a tankos is felt mintha mindenkit egy lathatatlan eropajzs fogott volna vissza..persze azt megtanulhattam, kelloen figyeltem, ha csak egy zaszlod van valts sniperra, mert 5 sniperrel egy csapatban siman ki lehe torni, nem sok fogott vissza, hogy az osszeset arcon lojjem, de inkabb kileptem. -
-
nagyon szépen köszönöm livius erre a válaszra vártam. -
Esetleg adja el a gepet, a helye meg soval legyen behintve. -
Ennyi ésszel azért nem lesz könnyű béefezni, tudod ott néha gondolkodni sem árt.. -
Akkor a te problémádra a megoldás csak az eredeti megvétele 
Vagy a LegoStarWars
-
Kicsirigó vegyél vissza ez nem az a topic! -
mi van lívia megjött ?
-
V A N M Á R P E C C S
-
jó a hangulat... 

-
goodspeed #93403 Ne veszekedjetek már
-
valahogy elsiklott a: Mielőtt kérdezel katt ide! felirat mellett...
-
Bakker, gondolkozzal mar.
Elmondtam, 1.3-as parchban van a co-op, nem kell kulon tolteni semmit se.
Valaki mondta, hogy a full 1.3-t kell letolteni.
Ezt add ossze. -
Csak az a helyzet hogy neked mar elmondtak hogy toltsd le az 1.3-as peccset abban van co-op mod, aztan nagynehezen osszealltak a dolgok nalad es kibokted hogy nem eredetid van, de sebaj mert ilyen esetekre lett kitalalva a bannerben levo felirat, amit gondolom megint nem sikerult ertelmezned. Ezek utan lebunkozod a forumozokat akik szamtalanszor segitettek sokaknak ha normalisan alltak hozza a dolgokhoz. De ne csuggedj kerdezz batran!
-
Verzoo #93398 Akkor miért nem ott kérdezősködsz???????? -
Mert ott mindenkinek warez cucca van, itt meg szinte senkinek...