172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #93828 Mindenki kedves egészségére!
-
Úúú már a kinézete is egy kicsit dúrva, nem még a hatása! 
-
neménvoltam #93826
és ön bevállalja? igen vagy nem? -
zöldes szinü igen erős pálinka, mely gyakori élvezet mellett a szervezetet egészen tönkreteszi. Ürömmel (artemisia) és ánizzsal készül s leginkább Franciaországban van elterjedve, hol az ugynevezett «A. ideje alatt» (l'heure de l'absinthe) körülbelől délután 4 és 6 óra táján, óriási mennyiségben fogyasztották még néhány évvel ezelőtt is. Az A. tulságos élvezete az abszintizmus nevü kórt idézi elő, mely lényegében azonos a pálinkamérgezéssel. Óvatosabb ivók az abszintet vizzel keverik, amikor is az összeöntés pillanatában zöld alapszinü, pezsgő zavart folyadék támad, amely már sokkal kevésbbé káros a tiszta abszintnél. 
jó kis cucc!
-
"A XX. század elején (kábítószerjellegű és addiktív káros hatására hivatkozva) szinte az egész világon betiltották."
Hm jól hangzik, egészségedre!
-
Azért csak ésszel fiuk, elég retardált emberke futkorászik a világban, ne ti növeljétek a számukat! 
-
megvettük,mostmár nem hagyjuk meg(és nem adjuk másnak,mielőtt bárki is kérné
)
egyébként is fogalmazásgátlós vagyok mostanában...annyira nem lesz feltűnő
-
Te ha még valamikor a közeljövőben akarsz egy épkézláb mondatot leírni, vagy elmondani akkor azt az abszint kihagyod.. 
Az agysejtjeid már csak a gondolattol is kihalnak!
-
nemtom,mi majd csak holnap megyünk
-
Srácok mi volt ez a pangás ma este a GS-en ??
Mindenki a sárgaföldig leitta magát ??
-
Axl Rose #93818 dehogyis, ott már én is megjártam... 
-
pedig ma még én is benéztem magyarra,most nem is láttok megint egy hónapig
-
j4n3k #93816 Nincs még gépem :( -
Csaka kedvedért felmentem magyarra.3 körön keresztül első voltam, neked meg nyomod
se
-
j4n3k #93814 Nem akartam ilyen nagyképű lenni :( -
De nem a GS BF2 re gondolsz ugye?
Ma Bannoltak csak azt nem tudom miért állitólag tean kill pedig el se sütöttem a fegyvert erről ennyit
-
Axl Rose #93812 Egész BF2 pályafutásom alatt kb. 4szer próbáltam meg csónakozni, hát félútig sem jutottam el. Vagy repülő, vagy a parton lévő várakozó ellenfél/kolléga végzett velem :)
Kéne valami turbó ezekre a ladikokra :)
Felsétálni meg minek, addigra vége a partinak
-
és ha egy-két láma megkísérel apcvel bejutni?akkor AT?:D -
Deqwator #93810 és ha ott 1heli?:D -
Ilyen esetben érdemes az Essex aljába a csónakokhoz spawnolni! ;) -
Axl Rose #93808 Örömmel tapasztaltam ma a kora délutáni órákban egy szerveren, hogy érdemes keresgélni "jó" szervereket.
Léteznek még normális emberek, és egy nagyon jót játszottunk.
Egy bomba/arti nem jött az anyahajóra és még csak mig sem jött a közelbe.
Persze nem azért mert nem használták a repülőket.
Visszajött a hitem, hogy nem csak olyan szerverek vannak, ahol meghalok mert szarráartizták az anyahajót, respawn, majd újra kifexem egy bombától utána meg lesniperol egy pöcs aki az irányítótorony tetején van... -
már majdnem megijedtem hogy " ... a korpásba"
-
nem...és bedugom a fújtatót a vulvába sem...
(Káma szútra
)
-
akkor nem is lesz " - bedughatom a kisajjamat a köldöködbe ..." társasjáték
-
Platypus16 #93804 Fiatalság bolondság... -
áá két hete azt számolom,hányszor mozogtunk 3 és 13 ember közt(mármint résztvevőszámban),de lehet 2en leszünk...akkor csak abszintot kell venni következő partira,mert kicsit elszámoltuk a piamennyiséget(lol:4,5 liter alkoholt vettünk...)
sebaj,majd még fejlődünk,második parti a körben:DDD
öö csajok mit mondtak:áá kösz nem megyünk,majd suliidőben,mondom WTF,jobb másnaposan suliban ülni?nem értem ezt a logikát,most legalább lenne idő józanodni az abszintból(mert ahhoz kell egy-két hét
)
-
még fiatal...;) -
Ez ilyen számolgatós buli lesz?
Mert lassan 2 hete csak azt számoljátok, hogy: "ha ennyit megiszok és ennyivel higítom akkor az annyi lesz és akkor kevesebb % a gyökön /8-al + *64-el az =..."
Igyatok, rúgjatok be azt jól van! -
nem lesz csaj...kanbuli:(( sebaj legalább kitapasztaljuk az abszintot...szerény számításaim szerint 70%os,akkor 7cl elfogyasztása után 2 deci kólával öblögetve mindez 30% alá vinné az alkoholtartalmat...vagy nagyon rosszul számolok?akkor má nem csodálom,h.épp megkaptam a 3ast kémiából meg matekból is
-
Platypus16 #93799 Inkább mondd, hogy "könnyen kapható" csajokkal fogtok szórakozgatni és akkor így legalább mindenki megérti
-
áá,kurva elfoglalt voltam akkor a péntekről vasárnapra csúszott bulival,még mindig nemtom hányan leszünk,lesz-e csaj és ki 
legalább helyszín meg pia már van
-
"de kár h.én nem leszek ott..."
Ma mindenki az ellenkezőjét csinálja annak amit mond?
-
mondjad csak meik szerveren vagy,8ig ráérek:PPP -
igaz hogy csak húsvétkor de akkor is volt már
-
Livius #93794 Battlefield 2 intro egy kicsit átalakítva -
DDany #93793
-
-
análosabb iramban fogod visszavinni a boltba a szaros gépedet úgy leszopatlak
-
de kár h.én nem leszek ott... -
neménvoltam #93789 hajrá