172102
  • Me0w
    Ez tokeletesen igaz. Neked meg az elso negy sincs meg.
  • Deqwator
    a béka nem sokat mond
    amúgy milyen jogon jösz te ahoz hogy az FRX-esekre azt mondjad hogy hazudnak?
    kiskancsó ezt csak úgy megsugom hogy most lesz beverve az arcocskád!
  • mesor
    Legjobb védekezés a támadás!

Szánalmas! :D
  • Me0w
    En csak ket bekat latok.
  • goodspeed
    veled ellentétben nem 8 osztályom van csak:D
  • goodspeed
    1. A minimapon nem látszik, hogy kit melyik pont jelöl, kettő photosopoltok mi?
    2. Photoposot hasznltatok
    3. KTC a klán társad aztán hazudtok együtt :)

KTC statja

Mesor Statja

Mesor Statja,annak képe: Látszik, hogy KTC-vel javítják a gyenge statjukat

KTC Statja,annak képe:
  • Me0w
    Nem tudom, te titokban a HVG-re vered ki szerintem, vagy honnan veszed ezeket a kifejezeseket... 'jog', 'jogosan', 'hivatalosan', 'idezes' egy jatekkal kapcsolatban?
  • mesor
    Mert nem ő ment be a hotel alá!

Érdekes a mi csapatunkból senki nem látott az utcán viszont annál többen a ház alatt. ;)

A másik dolog, hogy KTC-vel körbejártuk az épületet de te nem hasaltál sehol.

Egyébként meg nem tudom mit jártatod a szád, mert minimapon látszik, hogy hol tartózkodsz. :)
  • joebacsi
    najo, már nekem is elegem van...cuppantás...
  • joebacsi
    áhh a súlyosabb sérülések, illetve a halálesetek is a vihar első 1-2 percében következtek be, és akkor még abszolút nemvolt pánik...arra, hogy fákat csavar ki a vihar nemlehet semmivel se jól reagálni...maga a pánik hálistennek csak nagyrészt vicces maradt, nemlett súlyosabb következménye...
  • Deqwator
    te is bazd már meg magad takarodjatok már innen azt verjétek ki egymás pöcsét!
  • joebacsi
    most törölnélek, de inkább meghagyom a többieknek is azt az élményt, hogy röhöghessenek ezen a hozzászóláson :D
  • Deqwator
    :)
    én igazándiból arra gondoltam hogyha nem lett volna ekkora pánik akkor kevesebb sérült lett volna.
    Haverommal mentünk a nyugati felé, út közepén felborulva 1 kuka és mellete ül a gyerek a szakadó essőbe.Nem gyengén nekiszaladhatott a kukának vagy én nem tudom mit csinált vele.:D
  • mesor
    Menekülési stratégia? :D
    (elterelő hadművelet)

LOL!
    KB annyira szarom le a statot mint téged. ;)
  • joebacsi
    hagyjátok már, gs úgyis egy retardált gyökér, elég ha rákukkantasz az arcára iwiwen, és rögtön meglátod, hogy hülyeség volt, hogy alkalmasnak tartottad a kommunikációra :)
  • goodspeed
    Szerinted érdekelsz kis patak, hogy mit csobogsz ?:D

Amúgy meg majd akinek szólok, a jogosulatlan bannért, és aki jogosult lesz elvenni az admin jogotokat hivatalosan :D
  • joebacsi
    olyan nikkű arcot, aminek valami köze van goodspeed-hez, xray-hez, janek-hez, freddyhez nyugodtan lehet alapból banlistre tenni...nemkevés fejfájástól kímélitek meg magatokat :)
  • mesor
    1. Biztos a ház túloldalán vagy a tengerszint alatt 1-2 méterrel. :)
    2. A minimapon nincs senki a ház túloldalán!
    3. Mint mondtam tanúk is vannak. ;)
    4. Amikor beírtam neked a chatbe, hogy ebből ban lesz nem tudom miért az volt a pánik reakció, hogy le TK-tál. (gondolom azért hogy ne tudjak screenshotot csinálni :)

5. Lehet hogy csóri vagyok de legalább becsületes! ;)
  • HTS s3rg1nh00
    esetleg veszélyességi pótlék?:DDD
  • Deqwator
    grat!igaz nem is vártam tőled mást!szerinted ki hiszi ezt el neked hogy a ház tuloldalán vagy?
  • joebacsi
    ezt mond a 4(?) halottnak...
    volt ahol fém-üvegszilánkok repültek mellmagasságban vízszintesen...kordon a mi szakaszunkra is az emberekre zuhant volna, ha nem fogjuk meg, volt pár halálközeli élmény azért...mikor a pofámtól 2 méterre írt le 5 méter átmérőjü köröket a párszáz kilós hangfal akkor elgondolkodtam, hogy talán kicsit kevés az órabérem ezé a melóé :)
  • HTS s3rg1nh00
    az bizony ott a házalja kéremszépen:) én meg nem mondom hol volt,mert nem jártam hotelnél:)
    ne mondd öreg,h.az a másik oldal,mert ott nem szoktak lesben állva hasalni,és a minimapon is tisztán látszik...ezt bebuktad...
  • goodspeed
    1. A ház tuloldalán lehettem, és akkor is jelzi a csapattársakat

2. Jó csori lehecc mesor, ha csak 1024x768-ban tudsz játszani:D
  • mesor

Egyébként tanúk is vannak, mert az első reakció biztos az lesz, hogy mi hazudunk. :)

Ráadásul olyan emberkék akik nem ismerik goodspeed múltját.
  • goodspeed
    hö?
  • Deqwator
    a pánik nagyobb volt szerintem mint a vihar:)
  • joebacsi
    valami?
    hát kötsög szövik megin betámadták egy b25össel bp légterét, sajna flakkot nemtudtak biztosítani, így eléggé egyoldalú volt a küzdelem :(
    majd tegnap este az egész rakpart fronttá változott, és faszán meglehetett állapítani, hogy az emberek akkor is hülyék, ha az életük forog kockán :)
    egyébként tényleg egy gyilkos vihar volt na...
  • Deqwator
    mesor mindjárt linkeli a képet ha minden igaz
  • Beers
    Megköszönném, ha az ilyen emberkéknek legalább a nick-jét beírnátok ide!
    Sokkal könnyebb lenne az adminok dolga!
  • Deqwator
    jah ,én kérek elnézést :D
  • joebacsi
    randivonal ma se gyütt be neki :(
  • Deqwator
    te buzi DR serverén mit keresel Karkand hotelnél a házba ?
  • Kovács legény
    lol ott a pont:D
  • erdos
    Jáj, a poén ült
    Noés, most kivolt az árralszembenúszómegmondólány?
  • vsly
    Nincs má.Bannolták
  • erdos
    jóestét, volt valmi hétvégén? pöccs van-e?
  • marcio mela
    Én vezetni is szívessen vezetem viszont a legtöbben jobbak nálam és nem akarom elrontani a gunner sikerét.A nem irányított rakétákkal semmit se találok el.Az ellenség helikopteréről nem is beszélve.Talán azért nem nincs joystickom?Arról nem is beszélve,hogy nem érzem a helikopter térbeli helyzetét.Próbálok körözni egy pont körül úgy,hogy a gép orra a pontra néz (ezt szeretik a gunnerek?) és nekimegyek egy fának vagy háznak.Kínos.
    Az UH-60 BLACKHAWK-ot viszont szívessen vezetem.Kár,hogy nincs olyan jó nagy pálya amin nem lehet máshogy zászlót foglalni mint csapatszállító helikopterrel.Talán Operation Clean Sweep közelít ehhez.Amikor a USMC repterén beszálnak az emberek a helikopterbe aztán irány a MEC Communications Central ahol a reptér is van.Át a vizen alacsonyan aztán a MEC hangár felől megérkezni a zászlóhoz.A pilóta leveszi a teljesítményt a gép orrát megemeli és megáll majd rögtön leteszi a gépet.Mindenki kiugrál a heliopter meg rákapcsol.Felemelkedik de rögtön lebólint és alacsonyan elhúzza a csíkot,hogy felvegye a következő csapatot.

Ááááááá ma elvittem Sharqi-in az AH-1Z-t.MEC voltam.Elindultam a déli Club House-ba mert megtépázták.A MI-28 HAVOK
    a nyomomba szegődött.Elkísért odáig aztán amikor a helipad felet megálltam lebegni akkor rámerezkedett ésannyi.
  • Danee
    nick DUPLIKÁCIÓ... hehe ez komolytalan :) legalább 67326252 nickje van :)))
  • HTS s3rg1nh00
    hm,velem is megtörtént ez egyszer anno,rögtön küldtem be a tartalékot,aztán majdnm kibasztak mégis
  • Crem
    Nem kell hozzányúlnod, leszárad az egész makk magától!:DDDDDDDDDD