172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ez tokeletesen igaz. Neked meg az elso negy sincs meg. -
Deqwator #94233 a béka nem sokat mond
amúgy milyen jogon jösz te ahoz hogy az FRX-esekre azt mondjad hogy hazudnak?
kiskancsó ezt csak úgy megsugom hogy most lesz beverve az arcocskád! -
Legjobb védekezés a támadás!
Szánalmas! :D -
En csak ket bekat latok. -
goodspeed #94230 veled ellentétben nem 8 osztályom van csak:D -
goodspeed #94229 1. A minimapon nem látszik, hogy kit melyik pont jelöl, kettő photosopoltok mi?
2. Photoposot hasznltatok
3. KTC a klán társad aztán hazudtok együtt :)
KTC statja
Mesor Statja
Mesor Statja,annak képe: Látszik, hogy KTC-vel javítják a gyenge statjukat
KTC Statja,annak képe:
-
Nem tudom, te titokban a HVG-re vered ki szerintem, vagy honnan veszed ezeket a kifejezeseket... 'jog', 'jogosan', 'hivatalosan', 'idezes' egy jatekkal kapcsolatban? -
Mert nem ő ment be a hotel alá!
Érdekes a mi csapatunkból senki nem látott az utcán viszont annál többen a ház alatt. ;)
A másik dolog, hogy KTC-vel körbejártuk az épületet de te nem hasaltál sehol.
Egyébként meg nem tudom mit jártatod a szád, mert minimapon látszik, hogy hol tartózkodsz. :) -
najo, már nekem is elegem van...cuppantás... -
áhh a súlyosabb sérülések, illetve a halálesetek is a vihar első 1-2 percében következtek be, és akkor még abszolút nemvolt pánik...arra, hogy fákat csavar ki a vihar nemlehet semmivel se jól reagálni...maga a pánik hálistennek csak nagyrészt vicces maradt, nemlett súlyosabb következménye... -
Deqwator #94224 te is bazd már meg magad takarodjatok már innen azt verjétek ki egymás pöcsét!
-
most törölnélek, de inkább meghagyom a többieknek is azt az élményt, hogy röhöghessenek ezen a hozzászóláson :D -
Deqwator #94221 :)
én igazándiból arra gondoltam hogyha nem lett volna ekkora pánik akkor kevesebb sérült lett volna.
Haverommal mentünk a nyugati felé, út közepén felborulva 1 kuka és mellete ül a gyerek a szakadó essőbe.Nem gyengén nekiszaladhatott a kukának vagy én nem tudom mit csinált vele.:D -
Menekülési stratégia? :D
(elterelő hadművelet)
LOL!
KB annyira szarom le a statot mint téged. ;) -
hagyjátok már, gs úgyis egy retardált gyökér, elég ha rákukkantasz az arcára iwiwen, és rögtön meglátod, hogy hülyeség volt, hogy alkalmasnak tartottad a kommunikációra :) -
goodspeed #94217 Szerinted érdekelsz kis patak, hogy mit csobogsz ?:D
Amúgy meg majd akinek szólok, a jogosulatlan bannért, és aki jogosult lesz elvenni az admin jogotokat hivatalosan :D -
olyan nikkű arcot, aminek valami köze van goodspeed-hez, xray-hez, janek-hez, freddyhez nyugodtan lehet alapból banlistre tenni...nemkevés fejfájástól kímélitek meg magatokat :) -
1. Biztos a ház túloldalán vagy a tengerszint alatt 1-2 méterrel. :)
2. A minimapon nincs senki a ház túloldalán!
3. Mint mondtam tanúk is vannak. ;)
4. Amikor beírtam neked a chatbe, hogy ebből ban lesz nem tudom miért az volt a pánik reakció, hogy le TK-tál. (gondolom azért hogy ne tudjak screenshotot csinálni :)
5. Lehet hogy csóri vagyok de legalább becsületes! ;) -
esetleg veszélyességi pótlék?:DDD -
Deqwator #94212 grat!igaz nem is vártam tőled mást!szerinted ki hiszi ezt el neked hogy a ház tuloldalán vagy? -
ezt mond a 4(?) halottnak...
volt ahol fém-üvegszilánkok repültek mellmagasságban vízszintesen...kordon a mi szakaszunkra is az emberekre zuhant volna, ha nem fogjuk meg, volt pár halálközeli élmény azért...mikor a pofámtól 2 méterre írt le 5 méter átmérőjü köröket a párszáz kilós hangfal akkor elgondolkodtam, hogy talán kicsit kevés az órabérem ezé a melóé :) -
az bizony ott a házalja kéremszépen:) én meg nem mondom hol volt,mert nem jártam hotelnél:)
ne mondd öreg,h.az a másik oldal,mert ott nem szoktak lesben állva hasalni,és a minimapon is tisztán látszik...ezt bebuktad... -
goodspeed #94208 1. A ház tuloldalán lehettem, és akkor is jelzi a csapattársakat
2. Jó csori lehecc mesor, ha csak 1024x768-ban tudsz játszani:D -
Egyébként tanúk is vannak, mert az első reakció biztos az lesz, hogy mi hazudunk. :)
Ráadásul olyan emberkék akik nem ismerik goodspeed múltját. -
goodspeed #94206 hö? -
Deqwator #94205 a pánik nagyobb volt szerintem mint a vihar:) -
valami?
hát kötsög szövik megin betámadták egy b25össel bp légterét, sajna flakkot nemtudtak biztosítani, így eléggé egyoldalú volt a küzdelem :(
majd tegnap este az egész rakpart fronttá változott, és faszán meglehetett állapítani, hogy az emberek akkor is hülyék, ha az életük forog kockán :)
egyébként tényleg egy gyilkos vihar volt na... -
Deqwator #94203 mesor mindjárt linkeli a képet ha minden igaz -
Megköszönném, ha az ilyen emberkéknek legalább a nick-jét beírnátok ide!
Sokkal könnyebb lenne az adminok dolga! -
Deqwator #94201 jah ,én kérek elnézést :D -
randivonal ma se gyütt be neki :( -
Deqwator #94199 te buzi DR serverén mit keresel Karkand hotelnél a házba ? -
lol ott a pont:D -
Jáj, a poén ült 
Noés, most kivolt az árralszembenúszómegmondólány? -
Nincs má.Bannolták 

-
jóestét, volt valmi hétvégén? pöccs van-e?
-
marcio mela #94194 Én vezetni is szívessen vezetem viszont a legtöbben jobbak nálam és nem akarom elrontani a gunner sikerét.A nem irányított rakétákkal semmit se találok el.Az ellenség helikopteréről nem is beszélve.Talán azért nem nincs joystickom?Arról nem is beszélve,hogy nem érzem a helikopter térbeli helyzetét.Próbálok körözni egy pont körül úgy,hogy a gép orra a pontra néz (ezt szeretik a gunnerek?) és nekimegyek egy fának vagy háznak.Kínos.
Az UH-60 BLACKHAWK-ot viszont szívessen vezetem.Kár,hogy nincs olyan jó nagy pálya amin nem lehet máshogy zászlót foglalni mint csapatszállító helikopterrel.Talán Operation Clean Sweep közelít ehhez.Amikor a USMC repterén beszálnak az emberek a helikopterbe aztán irány a MEC Communications Central ahol a reptér is van.Át a vizen alacsonyan aztán a MEC hangár felől megérkezni a zászlóhoz.A pilóta leveszi a teljesítményt a gép orrát megemeli és megáll majd rögtön leteszi a gépet.Mindenki kiugrál a heliopter meg rákapcsol.Felemelkedik de rögtön lebólint és alacsonyan elhúzza a csíkot,hogy felvegye a következő csapatot.
Ááááááá ma elvittem Sharqi-in az AH-1Z-t.MEC voltam.Elindultam a déli Club House-ba mert megtépázták.A MI-28 HAVOK
a nyomomba szegődött.Elkísért odáig aztán amikor a helipad felet megálltam lebegni akkor rámerezkedett ésannyi. -
nick DUPLIKÁCIÓ... hehe ez komolytalan :) legalább 67326252 nickje van :))) -
hm,velem is megtörtént ez egyszer anno,rögtön küldtem be a tartalékot,aztán majdnm kibasztak mégis
-
Nem kell hozzányúlnod, leszárad az egész makk magától!:DDDDDDDDDD