172102
  • Running
    Reggelt...be vannak gyógyúlva a szemeim.

GS, te olyan rossz maki vagy, h nem is kapsz tőlem banántot...
  • Beers
    Mit kell ezen figyelni?
  • Tibcsitroll
    Figyelitek!!!
  • Tibcsitroll
    MIKOR VÁRHATÓ AZ A KURVA PÖCS!!!
  • uHs Gerzson
    Shoutcast mehet? :D
  • n003
    gyógyreggelt :))

ma úgyis nyóctól gyakunk van úgyhogy hatól 1v1 on jcsr páhojjból :DD
  • Nagydög
    Meg a cakkos lofax! A multkor szarakodott az Invitel. 180 korul volt a max pingem, es negyszer fordultam be ugyanazon a sarkon masfel masodperc alatt, mikozben visszafele egyszer sem mentem.
  • Crem
    [b][courier]Ez az 1v1 meccset én is szívesen megnézném!:DDD

Square teteje lenne a VIP lelátó!:DDDD

Én hozok sört ! Valaki hozzon szotyit meg csipszet!
  • DummyBoy
    Server files Release van ma ...
  • Crem
    Anyám... Megláttam a 240 hozzászólás van, egyből mentem az EA downloader-be!:D Sehol semmi... Na akkor vissza a fórumba keresni a linket!:D Már látom, másról ment a vita!:P
  • schrank
    pedig tőled az ember -t várna el az ember
  • erdos
    pálinkásat
  • schrank
    ma van PoE nap ?
  • DummyBoy
    Nekedisszépjóreggelt :)
  • schrank
    ....nyátok ...csáját írtok 230 hsz-t este 9-től B+
  • DummyBoy
    SH(TM) Jóreggelt! ... lenyomtátok a tüzijátékot? Grat ...

Este néztem valamelyik salomtévén valamelyik híradásszerűséget ... Ezt a szarrágást ...

• goodspeed
    Most is jáccunk :)
  • mNzJean
    Lessz holnap csata? Mert akkor hazajövök időben, megnézem ki a job.
  • goodspeed
    16 óra :)
  • Yan
    1. Battlefield 2
    2. Kaotikus tűzijáték
    3. '80 as évek zenéi
    4. Ismerd fel a képről az autót
    5.

szép volt fiúk :)
  • Yan
    Janek, GS, holnap(ma) jöhetne Lbandi bácsi, és akkor lesz mit olvasni egész héten.
    ;)

(egyeseket ennyire terhel a front?)
  • Polemius
    Persze, hogy nem lesz. Mint ahogyan a betett képre is hozott mindenféle marhaságot magyarázatként, pedig egyértelmű volt.
    Ugyanígy valami mondvacsinált okkal nem fog kiállni. Ellopják a gépét, áramszünet lesz, elvágják a netkábelt, megbetegedett valaki a családban, vagy földrengés volt. Az ilyenek számtalan hasonló átlátszó indokot tudnak felhozni egy másodperc alatt. :)
  • MaskimXul
    Meg fogjátok látni, hogy nem lesz itt semmilyen 1vs1, de más sem, az ember(?) simán ki fogja magát dumálni.
    Miért nem mentek mindketten egy találomra választott uk vagy de serverre, ott a pingek is jók, lehet találkozni a mező/erdő közepén, aztán gyakni egymást.
    Szerintem így lehetne eldönteni a leg egyenlőbb feltételekkel, de hát aki inkább dumál cselekvés helyett, az inkább bújon a hotel alá fraggelni..
  • Beers
    Mesor privi ment!
  • Deqwator
    na jó8 mindenki!
    a gyengébbek kedvéért HOLNAP 6KOR JCSR server (pw:VIP)
  • Beers
    Annyira nem izgat, csak a 200 hozzászólás 1 óra alatt..... :D!
    (jöhet a poe)
  • TDC Geronimo
    Te ne azt várd! ;)
  • JCSR Wolfguy
    És miért baj ha Klántársaknak nagy a pingje (Már ha vannnak ilyen illető/k) mivel ők nem fognak jáccani ezért teljesen mindegy.
  • Beers
    Már azt hittem kijött az 1.4 :D!
  • JCSR Wolfguy
    Huhuhúúúúú:D:D
  • joebacsi
    minek ide peccs, ha van egy pöcsünk? :D
    (hogy egy már ma eljátszott szófordulattal éljek :))
  • goodspeed
    Joe jókat nevegéltem ezen az elkeseredett hozzászólásodon, :) Nem vagy abban a helyzetben, hogy te döntsd el :D érted kiskötsög ?:D
  • neménvoltam
    ide már csak a peccs kéne, hogy mégjobban fokozza a hangulatot:P
  • joebacsi
    na akkor átfogalmazom a #94387 -es válaszom, mert látom neked valahogy nemegyértelmű:
    ha nem akarsz egy olyan igazi masszív szájbab@szást, akkor elfogadod a feltételeket, és nem rinyálsz minden kis fasság miatt, úgyis itt írod, hogy mekkora játékos vagy...ha így lovagias körülmények között el lesz kenve a szád, akkor szépen eltakarodsz a sarokba sírdogálni, és békénhagysz minket a [email protected] esetleg mégis sikerül valahogy nyerned, akkor nemkell bocsánatot kérned az eddigiekért...
    értve?
  • goodspeed
    Ja és külföldin 43-as pinngel :)
  • Nauron
    deh nem 1v1 lesz?:PP
    /nem kotozkodik:P
  • goodspeed
    Most is egy magyarral játszom nézd meg Hun_madgamerrel...
  • Deqwator
    de ők úgyse játszanak bazz!csak te meg én!
  • goodspeed
    Szerinted a klántáraim akarnak 80-90-es pinget ? mert a magyar szerverek külföldről +20-as pinget jelentenek :S Made in Hungary
  • joebacsi
    2 magyar angol szerveren játszon...aha
    mondták má neked, hogy szép nemvagy, hülye nelegyé? mer elkezdhetnél rágyúrni, hogy valamicskét felelj meg neki...
    meg azt ne felejtsd el, hogy ezzel mindenki egy kurva nagy szívességet tesz neked...mivel valójában csak egy kis gyökér gyík vagy, ezért nyugodtan beállhatnánk a sorba, és masszívan leszarhatnánk, megkapod a banod minden magyar szerverre, töröljük innen minden hozzászólásodat és annyi...ennek ellenére megkapod a lehetőséget, hogy teljesen fair körülmények között bizonyíts, szal vagy elfogadod így a dolgokat, vagy lehúzunk a budin...
    bár már előre látom, hogy csak a kifogáskeresés lesz részedről a dologból...de azért titkon reménykedünk...