172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Reggelt...be vannak gyógyúlva a szemeim.
GS, te olyan rossz maki vagy, h nem is kapsz tőlem banántot...
-
Mit kell ezen figyelni?
-
Tibcsitroll #94424 Figyelitek!!! -
Tibcsitroll #94423 MIKOR VÁRHATÓ AZ A KURVA PÖCS!!! -
Shoutcast mehet? :D -
n003 #94421 gyógyreggelt :))
ma úgyis nyóctól gyakunk van úgyhogy hatól 1v1 on jcsr páhojjból :DD -
Nagydög #94420 Meg a cakkos lofax! A multkor szarakodott az Invitel. 180 korul volt a max pingem, es negyszer fordultam be ugyanazon a sarkon masfel masodperc alatt, mikozben visszafele egyszer sem mentem. -
[b][courier]Ez az 1v1 meccset én is szívesen megnézném!:DDD
Square teteje lenne a VIP lelátó!:DDDD
Én hozok sört ! Valaki hozzon szotyit meg csipszet!
-
Server files Release van ma ... -
Anyám... Megláttam a 240 hozzászólás van, egyből mentem az EA downloader-be!:D Sehol semmi... Na akkor vissza a fórumba keresni a linket!:D Már látom, másról ment a vita!:P -
pedig tőled az ember -t várna el az ember
-
pálinkásat
-
ma van PoE nap ?
-
Nekedisszépjóreggelt :) -
....nyátok ...csáját írtok 230 hsz-t este 9-től B+
-
SH(TM) Jóreggelt! ... lenyomtátok a tüzijátékot? Grat ...
Este néztem valamelyik salomtévén valamelyik híradásszerűséget ... Ezt a szarrágást ...
-
goodspeed #94410 Most is jáccunk :) -
Lessz holnap csata? Mert akkor hazajövök időben, megnézem ki a job.
-
goodspeed #94408 16 óra :) -
1. Battlefield 2
2. Kaotikus tűzijáték
3. '80 as évek zenéi
4. Ismerd fel a képről az autót
5.
szép volt fiúk :) -
Janek, GS, holnap(ma) jöhetne Lbandi bácsi, és akkor lesz mit olvasni egész héten.
;)
(egyeseket ennyire terhel a front?) -
Polemius #94405 Persze, hogy nem lesz. Mint ahogyan a betett képre is hozott mindenféle marhaságot magyarázatként, pedig egyértelmű volt.
Ugyanígy valami mondvacsinált okkal nem fog kiállni. Ellopják a gépét, áramszünet lesz, elvágják a netkábelt, megbetegedett valaki a családban, vagy földrengés volt. Az ilyenek számtalan hasonló átlátszó indokot tudnak felhozni egy másodperc alatt. :) -
Meg fogjátok látni, hogy nem lesz itt semmilyen 1vs1, de más sem, az ember(?) simán ki fogja magát dumálni.
Miért nem mentek mindketten egy találomra választott uk vagy de serverre, ott a pingek is jók, lehet találkozni a mező/erdő közepén, aztán gyakni egymást.
Szerintem így lehetne eldönteni a leg egyenlőbb feltételekkel, de hát aki inkább dumál cselekvés helyett, az inkább bújon a hotel alá fraggelni.. -
Mesor privi ment! -
Deqwator #94402 na jó8 mindenki!
a gyengébbek kedvéért HOLNAP 6KOR JCSR server (pw:VIP) -
Annyira nem izgat, csak a 200 hozzászólás 1 óra alatt..... :D!
(jöhet a poe) -
Te ne azt várd! ;) -
És miért baj ha Klántársaknak nagy a pingje (Már ha vannnak ilyen illető/k) mivel ők nem fognak jáccani ezért teljesen mindegy. -
Már azt hittem kijött az 1.4 :D! -
Huhuhúúúúú:D:D -
minek ide peccs, ha van egy pöcsünk? :D
(hogy egy már ma eljátszott szófordulattal éljek :)) -
goodspeed #94395 Joe jókat nevegéltem ezen az elkeseredett hozzászólásodon, :) Nem vagy abban a helyzetben, hogy te döntsd el :D érted kiskötsög ?:D -
neménvoltam #94394 ide már csak a peccs kéne, hogy mégjobban fokozza a hangulatot:P -
na akkor átfogalmazom a #94387 -es válaszom, mert látom neked valahogy nemegyértelmű:
ha nem akarsz egy olyan igazi masszív szájbab@szást, akkor elfogadod a feltételeket, és nem rinyálsz minden kis fasság miatt, úgyis itt írod, hogy mekkora játékos vagy...ha így lovagias körülmények között el lesz kenve a szád, akkor szépen eltakarodsz a sarokba sírdogálni, és békénhagysz minket a [email protected] esetleg mégis sikerül valahogy nyerned, akkor nemkell bocsánatot kérned az eddigiekért...
értve? -
goodspeed #94392 Ja és külföldin 43-as pinngel :) -
Nauron #94391 deh nem 1v1 lesz?:PP
/nem kotozkodik:P -
goodspeed #94390 Most is egy magyarral játszom nézd meg Hun_madgamerrel... -
Deqwator #94389 de ők úgyse játszanak bazz!csak te meg én! -
goodspeed #94388 Szerinted a klántáraim akarnak 80-90-es pinget ? mert a magyar szerverek külföldről +20-as pinget jelentenek :S Made in Hungary -
2 magyar angol szerveren játszon...aha 
mondták má neked, hogy szép nemvagy, hülye nelegyé? mer elkezdhetnél rágyúrni, hogy valamicskét felelj meg neki...
meg azt ne felejtsd el, hogy ezzel mindenki egy kurva nagy szívességet tesz neked...mivel valójában csak egy kis gyökér gyík vagy, ezért nyugodtan beállhatnánk a sorba, és masszívan leszarhatnánk, megkapod a banod minden magyar szerverre, töröljük innen minden hozzászólásodat és annyi...ennek ellenére megkapod a lehetőséget, hogy teljesen fair körülmények között bizonyíts, szal vagy elfogadod így a dolgokat, vagy lehúzunk a budin...
bár már előre látom, hogy csak a kifogáskeresés lesz részedről a dologból...de azért titkon reménykedünk...
-t várna el az ember