172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hát jah amugy ,itt neveljük a kicsiket az életre ,tudod ez olyan mint a diákmunka ,ott tanulja meg elösször a gyerek hogy a fönök egy hatalommániás köcsög ,de azért jopofizni kell vele. -
:) nem kol a balhe nem akarok okoskodni meg ilyenek megyek jatszani a gs vagy a dr re ot megtanalsz oszt szetloheted az agyam -
mien burok? és mien racia? -
bocs hogy nem irtam egybe tenyleg bocs .az lemaradt hogy micsoda burokracia van itt -
uwu #95543 Ez csak álca, már anevéből is látszik, hogy alakváltó. Élettelen tárgyaknakká is tud változni, ezek után nem lehet gond gynge hálózati kapcsolatot szinlelni. -
velem meg egy par emberrel nyugodtan jopofizhat .ennyi -
nyah mégegy janek klón...mind1 kivételesen erre válaszolok:
nem lett volna hozzánk egy rossz szavunk se, ha nem úgy jön ide, hogy "énvagyok a basszájba, és most jól megmondom itt a tutit mindenkinek, meg énmár jópofizok mindenkivel az elején"
remélem a csöpp agyatokkal értitek mi a problémám... -
nemhiszem, akkor nem a csellós netjével szívna, hanem az ultraterrabájtos gondolatátvitelével lerántaná a másodperc tört része alatt a poe-t :) -
uwu #95539 Lehet hogy igazából földön kívüli
-
63 órájából 54 tankban, kedvenc pálya karkand...tipikus elbandika féle tanklámulás infantry mappon...innen az ekkora kd, ehhez nemkell akkora nagy tudás...
mennyi idős? -
ne foglalkozz jobacsival meg majd jon meg egy gyerek oszt az meg hulyeb az ki is irtana a csaladod mert ide irsz -
Tudod ezzel csak az a baj, hogy amig ti vádoltátok lelkesen addig én megtettem, hogy elmentem hozzájuk és leültem mellé egy órára és néztem hogyan játszik. Nem használt semmiféle segédprogit, hanem nemes egyszerűséggel csak egy mértani kocka a srác, bf2-ben meg faszán tudja bekempelni a spawn pontokat. Ennyi. -
nemtom, én azt pl még ki is nézném belőle, van annyira elvetemült :D -
Nemtom,kb. akkora hülyeség, mint hogy tanár 
(különbenis, tegnap megjött a g-11es billem
)
-
ezt a szakértelméből, vagy a kétszáz forintos billentyűzetéből következtetted ki? :D -
Sztem meg valami computerboltban dolgozik
-
uwu #95531 De nem biztos mert folyton hazudik. -
uwu #95530 Ő egy tanár és csípős humora van. -
Tenksz csemp 
-
HBD:)) -
Platypus16 #95527 Boroskólás jóreggelt (TM)!
HBD serginhoo! -
Spicli #95526 Friss fogás:
PsB:2150 V008F0632 Szilaj alias 81.0.82.42 AIMBOT #59012
73754637
-
Te kölök majd ha megtanulsz viselkedni.És mindenkihez normálissan szólni majd az övét is beirom!Majd néha mesélj arrol mitképzelszmagadrol A nagy transzportkirály -
-
-
Magyar nincs és ha rajtunk múlik, nem is lesz! -
Pill #95521 Hi!
Tudtok tört POE szervereket? Én eddig csak egy németet találtam. -
BSZN Pajti! -
jajjgec, HBD, lemaradtam kicsit :) -
emlékszem DC-ben azt lestük mikor halott volt és ment fel a pontja :)))
bf2-ben lenullázták a pontjait, mikor statpaddoltak állandóan (emlékszem mindenki max tizedes volt ő meg gunnery sergeant vagy 100k ponttal)
-
hábédé...ja nem,most az egyszer htx jön...olyan szórakozott vagyok ma,felszavakat a cserélem 
-
TS Zolly #95515 Miva b+! Te minden uj fórumozoba bele kötsz? -
TS Zolly #95514 Ajaj! Talán sikerült neki olyan progit találni, mit a pb nem fog meg? Furcsa dolgokat mívelt? Ez nem kétséges. BF42 pb-t már nem nagyon frissitették mikor hirtelen a kis esetlen játékososok közül pro gémer lett. Mindenkki tudta, valami illegális progit használ, de bizonyíték ellene pb megnem fogása miatt nem volt. Igy csak a bc/br miatt tudtuk bannolni örökre a CoR szerverről. Volt is miatta flém elég rendesen. Volot, hogy Bashra edge mappon egyszerre 4-en löttük öt. Dugós puskával mind a négyünket leszedett. Pedig én pkmel voltam. Nem vagyok, és nem voltam pro gémer soha, de akire ráemeltem a pkm csövét, az halott volt. Iga Schrank? :P
Na mindegy. Ez a Krisz, csak egy fiatal, q tehetséges játékos, ki még fejlődésben van. Nem csaló, csak ügyes. Nagyon is ügyes. Magyar hon legjobb, leg szkilesebb játékosa. Aki kiváncsi rá, megnézhet a statját. K/D ratio figyelemre méltó, főleg a dugos puska miatt. Mivel nem volt klánjelzése, ajánlom valamelyik klánba, ö egymaga megnyer egy wart. Persze ha felmeritek venni. :D -
jános az életkornál a sajátodat kell beírni nem a faterodét
-
Aranyos emberke lehetsz!
-
nah jó8!
minnyá kapok asszonytol mert felébresztem
-
Úgy látszik van itt valami hozzászólás zabáló szörny:D -
lehúzódott a wc-n...nemkell vele foglalkozni... -
Hova tünt a gyerek hsz-e? -
Nah igen.Ez a szöveg amit állandóan lenyomnak hogy szemtől szembe így meg úgy...egyszerűen nevetséges...