172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
j4n3k #96077 Formázd le a géped. -
Picidio2 #96076 Nem Tud vki segiteni??? 
Mert a Pb ezt irja ha belépek 1 szerverre:Inadequite O/S Privileges!Nem tud vki segiteni?
-
j4n3k #96075 Jó a logód :) -
En akkor a levegobol szedegettem TOW-al a gyanutlan mekk helit
-
valahol muszály volt belekötni:DDD meg amúgyis,mások ezt a jelzőt ált.a találkozásra szokták használni,ezért volt kicsit furcsa az angolban,de mind1:D -
Nagydög #96072 Nem szemelyes mail, hanem szemelyesen ennek az urgenek irt mailt. -
Tanulni sohasem késő...
"Körbeérdeklődtem, és itt mindenki azt mondja, hogy a TBF2-ős modi információi teljesen hamisak. Attól még, hogy a jövőben a játékaink útjai elválnak a Gamespy-tól, a megjelent játékokat a továbbiakban is támogatják." -
áá csak elolvastam még 5x,és ez jött ki nekem:
a faszi az alábbit írja:
mint tudjátok,szeretek az itt terjengő dolgoknak utánanézni,ezért "személyes mail-ben"(lol,egy ímél hogy lehet személyes...)megkérdeztem egy régen a terméktámogatáson dolgozó embert,aki az alábbit válaszolta:
körbekérdeztem mindenkit,és azt mondták,ezek a találgatások abszolút alaptalanok...lehetséges,hogy nem a GameSpy fogja adni a jövőbeni címekhez a támogatást,de a JELENLEGIEKHEZ(márpedig szvsz a bf2 ez a kategória...)folyamatos lesz a támogatásuk...
dióhéjban ennyi,hát legalább a GS támogatása folyamatos legyen,ha már a fasz dice/ea(nem is érdemlik meg a nagy betűt se...) nem képes...12k amit itt mindenki kiadott,ne az ablak bizonyos külső oldalán landoljon már..(dzsótata nem köt bele,ő legalább megúszta olcsóbban:))pláne h. vannak olyanok,akiket több mint 25 rugóval akasztottak le,nem is veszek többet ea játékot,az már fix
-
TS Zolly #96069 Akko meg pláne! -
TS Zolly #96068 Valami olyasmi, hogy imélezett és körbekérdezett pár vezető embert, kik aszonták, hamisak az értesülések. -
ha visszaolvasnál (pár sort), láthatnád hogy Ő is segítséget kér hozzá! -
mellesleg ez utóbbihoz én már kevés vagyok,csak eddig lapítottam mint kutyaszar a fűben... 

-
TS Zolly #96065 Te figyu! Nem kéne felvágnod itt az inglis tudásoddal. Mivel nem mindenki tanult inglisült, ezért, ha már egy fórumról valamit bekopizod, akkor lécce tarsd tiszteletbe a többi inglisül nem tudo fórumozokat, és irj egy rövid összefoglalót Magyarul.
Pl spec én sem vagyok überfaja inglisül, nekem is köll néhány perc, mire felfogom az irás tartalmi lényegét.
Köszike. -
TS Zolly #96064 Bazd+!!!!! Mivel nem vagyok hüje, szóba sem jöhetek mint Horda játékos. Most pityergek! :D -
Michael Brobst (Ea.com)
As you know I like to look out for all the good people here........I contacted one of the senior support people by personal email and was given this response.
"I asked around and everyone here said that these responses from the mod at TBF2 are totally false. We may not go with Gamespy for future titles but they will be doing continual support for our current titles"
akkor ennyi...
-
lol ott meg azért kell majd fizetni h ne kapd meg :)))) ugyanugy pénzért veszik le a bant... fizetni kell a slotért amit elfoglalsz, és a 2142-höz ajándék USB-s kártyalehúzót kapsz amit minden ujraéledéshez használni kell .. azaz csucsminőséget :)
sry csak beindult a fantáziám -
Hmmm ... Vajon mennyi lesz a világpiaci ára a Bíbor szívnek?
-
Remélem nem eszi erre a fene pont mostanában... :P -
ez kurva nagy_DDD
-
minden kitüntetést egy adott feltétel teljesitése után MEGVEHETSZ -
-
Ezt gyorsan töröld ki, mert ha véletlenűl benéz egy EA munkatárs, ezért az ötletért tuti előléptetik!!!! -
Ezt mondtam en is. Hianyolom a hivatalos forrast.... -
Vagy esetleg a statért cserébe esetleg valami jelképes összeget lehet fizetni havonta majd a jövőben... -
+áfa
-
liba, tyúk, és egyéb háziszárnyas
-
Hálás köszönet !!:)
Ui: Remélem nem számlázól minden egyes leütésért 2 forintot!:PPPPPPPP -
pontosan 
'szameg megelőztek...nembaj,a gyakorlást megérte:DDD -
-
a hivatalos "nemhivatalos" persze azt jelent(het)i, hogy EA-s berkekből származik ez a cáfolat, csak ugye nem EA-s hivatalos bejelentésként... -
na lássuk az én rettentő nagy angol tudásomat 
várjuk meg,még több hivatalos infót kapunk a változásokról...
asszem a következő valami oylasmi lehet,h.utánanézünk a dolgoknak Dp-vel,mert ez az infó aggodalomra késztet...
Frissítés:
A pletykák amiket hallottunk minden bizonnyal tévesek és az 1.4 tartalmazni fogja a GamsSpy logint és megtartja a statrendszertma 2142re is valószínű ők fogják ezt készíteni...valószínű folytatódik az EA-GmaeSpy ismeretség-szerződés,kinek hogy tetszik.
Írok még ha többet megtudok a dologról.
:P:DDD -
Hmmm ... Tőmondatokban: Kacsa? -
valami szupermoderátor (nemtom mit jelent ez a totalbf2 fórumán) azt állítja, hogy egy hivatalos "nemhivatalos" info szerint ezek a pletykák teljesen hamisak, amit az 1.4 teljesen biztosan tartalamaz, az a szokásos statrendszer, és hogy a gémszpáj fogja a 2142 statjait is kezelni...így a kapcsolat az EA és a Gamespy között továbbra is meleg és bensőséges 
ha lesz, tolja a további infókat is -
RE!
Jött az egyik "super moderator" -tól (talus) a válasz!
Re: The death of Battlefield 2
--------------------------------------------------------------------------------
Let's wait and see until we get some more 'official' info.
Me and DP go a way back though so this info has me a little worried...
UPDATE:
So far, the officially 'unofficial' word I'm hearing is that these rumours are false and that v1.4 will mostly certainly include the usual GameSpy login and stats system and that GameSpy will even be handling the stats system for BF2142...therefore indicating that the relationship between GS and EA will continue.
I'll post more if I receive more info.
Koschwarz lefordítod?:P -
neménvoltam #96043 nállam szintén non-stop zene -
na én meg folyton,most is megy egy olyan lemez,ami elvileg mától lehetne nálam...3 napja megvan 
-
Reg hallgattam zenet... -
Rég hallgattam CDről zenét... (Enigmát meg szándékosan még sohasem) -
A mikrofon hátrány? Tagjelölteknek pofa be? :P :D -
Rég hallgattam enigmát mert elveszett a cdm legalább egy éve :(((