172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
willis #96240 sly.hu ról harmadszor szakad meg a letöltés
hol van még fent az 1.3 pöcs? -
Nagydög #96239 Regcleaner.
De kezzel a regeditben is rakereshetsz a BF-re. -
Temporal Vortex #96238 "Yeee, that's right!" ;) -
willis #96237 a registryt mivel tom rendesen takarítani? -
OFF
Hmm most hogy látom nem csak én vagyok itt U2-s. (Állítólag még az idén kiadnak egy új lemezt amin az előzőröl kimarad számok lesznek rajta. A szerencsések már hallottak is belőle egy két BÉTA verziót mikor Bono-ék tengerparti nyaralója mellett strandoltak.
ON -
Az olyan minta béfos_szpíd. Valami hálózati diagnosztikai izé, progi. 
link
-
azmi?
-
Gyakd le a BF2-t a gépedről mindenhonnan, takarídd ki a registry-t, majd alap BF2 fel, >> aztán az SF (ebben benne van az 1.01 pöcs is) >> és az 1.3 full pöcs és kész. Énnyi. -
Még jó, hogy a 17 éves lányok mellett képesek voltatok megőrizni higgadt felnőtt mivoltotokat... :) -
willis #96231 nincs véletlenül valakinek egy használhato cfosspeed-e? -
uwu #96230 A POE király lett 
Aki szeret tankozni biztos többet fog POE-val nyomulni, mint BF2-vel
-
uwu #96229 Részemről Tool, meg Faith no more
-
willis #96228 voltál koncerten a puskás ferenc stadionban? nagyon nagy volt! -
willis #96227 szal a problémám továbbra is fennáll! nem tudom a SPECIAL FORCE-ot feltelepíteni mert Pecsing fél üzenetet kapok.
Az értetlenek kedvéért ideírom, hogy ELOLVASTAM a gyik-ot és ha még mindig azt tajtogatod, hogy ott megtalálom akkor te meg bekaphatod az én GYIK-om!
Nah akkor mi a következő lépés? -
DM a király 
(U2-t is szeressük azé) -
willis #96225 elolvastam mielőtt írtam volna, de nem segített az sem! puff ilyenkor mi van?
-

-
hallottam már erről a tokijohotelről, és nemrég pont elkaptam valamelyik zenecsatornán a klippjük elejét. na gondoltam megnézem, mi ez a felhajtás, aztán kiderült hogy 12 éves kisrácok nyavajognak, nem hittem a szememnek.
úgyláccik öregszem
U2 4ever! -
mobal #96222 ez pont azt jelzi ,hogy holnap mehetek egyetemre... 
mindenkinek jóreggelt! -
TS Zolly #96221 Ahá-Há-O-Jé tékelt. :DD -
. -
már megint kezded már júliusban is májerkodtál a hi-tech kazánoddal
-
off
v*zz ősz van
kint reggel 6 kor 12 Celsius....
on -
FireWall #96217 köszönjük a coRDHA-nak a funwart. az uccsó map a zatar infantryban "nagyon izgi" volt. ajánlom nektek! jó war volt köszönjük -
szabályok: külföldi szerver 500as ping, Karkand, mind2 ember a hotel alatt, nézők csak képzeletbeli barátok
igy gondoltad ugye? -
Deqwator #96215
-
ZATAR INFANTRY RULEZZZZZZZZZ !!!!!!!!! -
ja egen,azt elfelejtettem,h.alig mentünk ki az épületből,lámpánál másik 2 köcsög,de azok még rosszabbak voltak,az egyiknek még a haja is olyan volt,mint az "énekesé"(hamarabb nevezném macskanyávogásnak...:D),a másik meg 15 évesen fiú létére rózsaszín pólóban...na itt is ment a szöveg rögtön,ők is gyorsan elhúzták a csíkot előlünk:DDD
így van,ha valaki már szereti a zenét,hallgasson igényeset...nem az a legnagyobb probléma,h.most 1 lemezes a banda,pl.ott a Wendigo...magyar első lemezes együttes,és nagyon faszányos prog-metált tolnak,a lapjukon le lehet tölteni 3 számot,nem túl nagy dolog 1x meghallgatni...és minjá'rádöbben az ember,mi a jó
mellesleg ha ez a buzibanda rokk,akkor kérem én el fogok menni ruhatárat cserélni,és ezentúl csak trance-t és hasonlót fogok hallgatni
mellesleg olvass már vissza a másik fórumon,mekkora amit az 1ik rng-s írt:DDD
ja és szorri az offért vagy mi
látom már olvastad,akkor ok:DDD -
Hmmm szerencse hogy ez a hokizo fótel (vagy miafasz) őrület kezd lehiggadni...Ezek is és ilyen "egyszámos" bandák szvsz nem érnek szart se, de ha valaki szereti halgatni, hallgassa nem érdekel: )) -
te mindenkit ifú titánnak nevezel?ideje lenne valami újat kitalálni,mert ez már lejárt sláger,legalább mint a tokijó hotel vagy mi a faszom...jut eszembe a sok buziról:az egyetlen ilyen rokker-stb.boltban jártam ma,és bejött két kábé 17 éves csaj,hát nemtom sztem még csak TH-es tetkójuk nem volt(agyilag szvsz 11 éves szint:DDD),mi meg voltunk a boltban 4en,és nekiálltunk ilyeneket kiabálni,h.de kurva szar ez a Th meg ilyenek...másodpercek múlva majdnem sírva menekültek ki a boltból
-
bármikor, de csak ha eljön az egész prof. klán nézőnek .... nem kérek nagyot :DDD -
hude ismerős vagy te nekem MSN-ről :) -
FAQJÚ!! -
Platypus16 #96203 Kuff 
-
Platypus16 #96202 Ennyi postot meg hogy sikerült csinálnom?:) Sorry... -
thx thx thx, neked is, neked is, neked is -
Platypus16 #96200 F.A.Q. ...
Na jó éjt gyerekek!
-
Platypus16 #96199 F.A.Q. ...
Na jó éjt gyerekek!
-
sziasztok faqot elovlastam de kérdeznék.
A legtöbb magyar bf2 server 1.3-as patch-el fut és akkor is fog menni ha felrakom a special force kieget? -
willis #96197 fel akarom telepíteni a Special Force-ot és ezt tálalja nekem