172102
  • willis
    sly.hu ról harmadszor szakad meg a letöltés

hol van még fent az 1.3 pöcs?
  • Nagydög
    Regcleaner.
    De kezzel a regeditben is rakereshetsz a BF-re.
  • Temporal Vortex
    "Yeee, that's right!" ;)
  • willis
    a registryt mivel tom rendesen takarítani?
  • JCSR Wolfguy
    OFF
    Hmm most hogy látom nem csak én vagyok itt U2-s. (Állítólag még az idén kiadnak egy új lemezt amin az előzőröl kimarad számok lesznek rajta. A szerencsések már hallottak is belőle egy két BÉTA verziót mikor Bono-ék tengerparti nyaralója mellett strandoltak.
    ON
  • kBagyula #96235
    Az olyan minta béfos_szpíd. Valami hálózati diagnosztikai izé, progi. link
  • koschwarz
    azmi?
  • kBagyula #96233
    Gyakd le a BF2-t a gépedről mindenhonnan, takarídd ki a registry-t, majd alap BF2 fel, >> aztán az SF (ebben benne van az 1.01 pöcs is) >> és az 1.3 full pöcs és kész. Énnyi.
  • Pain4U
    Még jó, hogy a 17 éves lányok mellett képesek voltatok megőrizni higgadt felnőtt mivoltotokat... :)
  • willis
    nincs véletlenül valakinek egy használhato cfosspeed-e?
  • uwu
    A POE király lett
    Aki szeret tankozni biztos többet fog POE-val nyomulni, mint BF2-vel
  • uwu
    Részemről Tool, meg Faith no more
  • willis
    voltál koncerten a puskás ferenc stadionban? nagyon nagy volt!
  • willis
    szal a problémám továbbra is fennáll! nem tudom a SPECIAL FORCE-ot feltelepíteni mert Pecsing fél üzenetet kapok.

Az értetlenek kedvéért ideírom, hogy ELOLVASTAM a gyik-ot és ha még mindig azt tajtogatod, hogy ott megtalálom akkor te meg bekaphatod az én GYIK-om!

Nah akkor mi a következő lépés?
  • erdos
    DM a király
    (U2-t is szeressük azé)
  • willis
    elolvastam mielőtt írtam volna, de nem segített az sem! puff ilyenkor mi van?
  • Sawyer 01
  • koschwarz
    hallottam már erről a tokijohotelről, és nemrég pont elkaptam valamelyik zenecsatornán a klippjük elejét. na gondoltam megnézem, mi ez a felhajtás, aztán kiderült hogy 12 éves kisrácok nyavajognak, nem hittem a szememnek.

úgyláccik öregszem

U2 4ever!
  • mobal
    ez pont azt jelzi ,hogy holnap mehetek egyetemre...

mindenkinek jóreggelt!
  • TS Zolly
    Ahá-Há-O-Jé tékelt. :DD
  • Ahhoj
    .
  • schrank
    már megint kezded már júliusban is májerkodtál a hi-tech kazánoddal
  • mohus
    off
    v*zz ősz van

kint reggel 6 kor 12 Celsius....

on
  • FireWall
    köszönjük a coRDHA-nak a funwart. az uccsó map a zatar infantryban "nagyon izgi" volt. ajánlom nektek! jó war volt köszönjük
  • Kovács legény
    szabályok: külföldi szerver 500as ping, Karkand, mind2 ember a hotel alatt, nézők csak képzeletbeli barátok

igy gondoltad ugye?
  • Deqwator
  • Csacsy
    ZATAR INFANTRY RULEZZZZZZZZZ !!!!!!!!!
  • HTS s3rg1nh00
    ja egen,azt elfelejtettem,h.alig mentünk ki az épületből,lámpánál másik 2 köcsög,de azok még rosszabbak voltak,az egyiknek még a haja is olyan volt,mint az "énekesé"(hamarabb nevezném macskanyávogásnak...:D),a másik meg 15 évesen fiú létére rózsaszín pólóban...na itt is ment a szöveg rögtön,ők is gyorsan elhúzták a csíkot előlünk:DDD
    így van,ha valaki már szereti a zenét,hallgasson igényeset...nem az a legnagyobb probléma,h.most 1 lemezes a banda,pl.ott a Wendigo...magyar első lemezes együttes,és nagyon faszányos prog-metált tolnak,a lapjukon le lehet tölteni 3 számot,nem túl nagy dolog 1x meghallgatni...és minjá'rádöbben az ember,mi a jó mellesleg ha ez a buzibanda rokk,akkor kérem én el fogok menni ruhatárat cserélni,és ezentúl csak trance-t és hasonlót fogok hallgatni
    mellesleg olvass már vissza a másik fórumon,mekkora amit az 1ik rng-s írt:DDD
    ja és szorri az offért vagy mi
    látom már olvastad,akkor ok:DDD
  • ERykk
    Hmmm szerencse hogy ez a hokizo fótel (vagy miafasz) őrület kezd lehiggadni...Ezek is és ilyen "egyszámos" bandák szvsz nem érnek szart se, de ha valaki szereti halgatni, hallgassa nem érdekel: ))
  • HTS s3rg1nh00
    te mindenkit ifú titánnak nevezel?ideje lenne valami újat kitalálni,mert ez már lejárt sláger,legalább mint a tokijó hotel vagy mi a faszom...jut eszembe a sok buziról:az egyetlen ilyen rokker-stb.boltban jártam ma,és bejött két kábé 17 éves csaj,hát nemtom sztem még csak TH-es tetkójuk nem volt(agyilag szvsz 11 éves szint:DDD),mi meg voltunk a boltban 4en,és nekiálltunk ilyeneket kiabálni,h.de kurva szar ez a Th meg ilyenek...másodpercek múlva majdnem sírva menekültek ki a boltból
  • Danee
    bármikor, de csak ha eljön az egész prof. klán nézőnek .... nem kérek nagyot :DDD
  • Danee
    hude ismerős vagy te nekem MSN-ről :)
  • Sawyer 01
    FAQJÚ!!
  • Platypus16
    Kuff
  • Platypus16
    Ennyi postot meg hogy sikerült csinálnom?:) Sorry...
  • Danee
    thx thx thx, neked is, neked is, neked is
  • Platypus16
    F.A.Q. ...

Na jó éjt gyerekek!
  • Platypus16
    F.A.Q. ...

Na jó éjt gyerekek!
  • Tombi
    sziasztok faqot elovlastam de kérdeznék.

A legtöbb magyar bf2 server 1.3-as patch-el fut és akkor is fog menni ha felrakom a special force kieget?
  • willis
    fel akarom telepíteni a Special Force-ot és ezt tálalja nekem