172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #96519 mink legjobban nektek örültünk amikor vagy 1órája vártuk mán a startjelet amikor vény-Hallak (asszem) benyögte azt hogy éles és erre tik elkezdtetek fán jelleggel tk-zni 

-
n003 #96518 jahh bicctos a gyerek volt a hibás mee törölte kossi összes könyvjelzőjét és a sajátjait rakta be :DDDD -
Pedig találtam egy torrentet 1.2 gb a béta verzio!
-
TS Zolly #96516 Na asszem megtaláltam azt, ami mostanába helyetesíti a BF2 nálam. :DDDDD -
sehonnan! -
Sziasztok.
Érdeklödnék hogy a Battlefield2142 béta verziot honnan lehet leszedni?
köszi. -
Üdvözlet az uraknak! TM -
TS Zolly #96512 Szerverkereső az 1.3-as pöcs után felejtős. Pályákra név szerint, még nekem nem sikerült keresnem. -
poe fallen-jét úgyse übereli :) -
Polemius #96510 Ugyan nem játszottam a vietnammal, de egy dzsungeles pályával talákoztam BF2-ben is. Hamburger Hill 2005 néven fut. Nem tudom lehet-e valamivel a szervereken futó pályákra keresni, de ha igen akkor talán egy próbát megér a pálya.
(Ideírnék egy szervercímet ahol fut ez is, csak még emgköveznének érte. De ha valaki megkérdi üzenetben annak leírom.) -
szervezés alatt, szal készülni a két szpíkernek is ám :-) -
Írtam egy hosszabb szösszenetet de ennyit nem ér az egész, inkább igazad van

remélem lesz még ilyen derbi, jó ötlet volt. -
q13579 #96507 Badsec értékelésében az olvasatom szerint nem volt semmi személyeskedés, nem kötöszködött senki senkivel, csak leírta név nélkül, hogy ő mit látott. Az már nem az ő sara, hogy magadra veszed, ráadásul rögtön elkezdessz mutogatni konkrétumokra. A közel 2 óra alatt számos olyan dolog történt, ami a mi értékrendünkbe nem számít tisztességesnek, főleg nem akkor, ha funwarrol van szó, de nem firtattuk és nem firtatjuk, mert minden ilyesmivel lavinát indítanánk el. Két csapat volt, ezért evidens, hogy szinte két különböző álláspont lesz, azonban akkor sem kell rögtön kiemelni ezt meg azt, aki vagy ami belerondított a játékmenetetbe. Hidd el hogy mi sokkal többször éreztük azt a másik oldalon....
Tényleg jó volt és mivel a vesztes oldalt "erősítettük" ezért remélem lesz jobb is, csak tényleg fel kellene érni ésszel azt az apróságot, hogy ez nem cb helyezésért megy, hanem a bf2 scene összehozásáért és szórakozásáért és mint ilyen nem tesz jót neki, ha etikátlan dolgok mennek a győzelem érdekében. -
jelentkezem én is :) -
höjjhöjj, szójjatok ha ilyen 42es megmozdulás vagyon :)
visszöncingen-ájgohonnen! :D -
kosi ilyenkor azért mérges, mert nem találta megint az sg fórum bf2 topicját.
-
n003 #96503 gyógyreggelt mindenkinek 
mivan korán kelt a gyerek??
-
mondom janek, húzzá a pitsába! inkább írd meg a matekleckét 
(ma nincs jó napom
)
-
janek, nem akarsz elhúzni a vérbe?
-
akkor rakd csajk vissza a 42-t, odinékkal lezsíroztuk h megyünk oda is, jön mindenki csak még gabát kell elérnem. Öreg ráják visszamennek az időbe... 
-
Bár azért meg kell jegyezni, hogy a 16 gyári mapból csak 2 volt dzsungeles :D -
meg óránként másik profillal -
jah így a vietnámról juteszembe, tegnap meginn bannoltak az egyik német szerverről :D
Hastings ment, aztán szerver üzenetben nem irták ki, hogy no baserape :DDDD
A régi szép idők emlékére kicsit átlátogattam az usa főbézre :D -
jaja, mi is :-)) -
kérdezd már meg érdekel-e -
n003 #96494 majd akkor mutogasd a kd-d amikor majd lejáccottál 8-10k pontot .. énis tudnék csinálni ijjen kd-t 1óra játékkal mert tok ojjan szervert ahol eddig csak lámákat láttam 

-
régi szép idők [megvanhatódva] -
zumolgathatsz a bozotba a sznájperrel :))) -
a vijetnám az a dszungeles bf játék ugyi? abba lehetett zúmolni a sznájperal? -
kd -
Hm, hát a Vietnámos bandájukat mi többször is elvertük... -
meg 42-ben is, egyszer nyertünk ellenük 2 ponttal :-)
(a többi mind zakó.. ) -
TS Zolly #96487 PRGK???? Nem ismerek ilyen klánt. :P
Amugy számomra a legkeményebbek a Lots, és a HFD volt. Lots pofátlanul kihasználta a csiteket, ez volt az egyetlen egy war, amin játék közben alt+f4-et nyomtam. HFD meg egyszereüen csak profik voltak. Nem hiába vezették a dc laddert több mint egy évig. Bár egyszer pörgettük öket :DD -
Lehet azért késik az 1.4, mert most hekkelik bele a koczka kóla reklámot... :P -
DC-ben még a PRGK is sokkal keményebb volt -
Mintahogy a másik oldal se volt túl gyönyörű mikor a mec alap körül annyi volt a snipa hogy nem lőni kellett őket hanem szüretelni 
Nomeg a 2 Sogos F35 feszt azthitte az az ő repterük. szal ne gondold hogy ezen az oldalon szebb volt ám az élet...
viszont a VÉNY előtt le a kalappal, remek volt az ötlet meg jó is volt a szervezés, nekem tetszett legalábbis. -
TS Zolly #96483 Grat! DC-ben pedig elég keményen nyomták a norvég fijjuk. Egyszer volt hozzá szerencsénk. -
Jaja, helen nyugodtan vehet fel fehér gatyát, nem látszik majd a vér mert úgyis 3 űrgárdista agya fog lecsurogni a reklámtáblán.... 
Huh, hétfő van, pálinkásat
-
ezen énis röhögtem :)
leírnám, hogy ultraszánalom, de belegondolva engem speciel abszolút nemzavarna...bár biztos iszonyat bele fog majd illeni a jövőbeli világképbe -
FlatlineHun #96480 Muhaha!!
http://arstechnica.com/news.ars/post/20060831-7632.html
"The ads will initially appear in Battlefield 2142, apparently because gamers from the future have traveled back in time to tell EA that combat is only realistic when it features billboards promoting Visa. Need for Speed Carbon will also get the dynamic ad treatment, making the game look as realistic as your Friday night street races through Vegas. You do race through Vegas on Friday nights, don't you?"
Szóval BF2142-ben lesznek reklámtáblák, amiken hirdetések fognak látszani, ezúttal azonban valódi cégeké.....