172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #96795 Nem elég, hogy állítólag szar a pöcs, még tetü lassu helyről is szedem, de a battlefield.hu sem megy! Tényleg hétfő van ma. :( -
Már hivatják a hóhért! -
na ja,de azalatt hány ember baszott a játék desk-re,vagy le a szerverről?:DD -
"csak 1* volt connection probléma és ment tovább a játék." 

EA/DICE -
LooooOOOoooLL,akkor itt a játék temetése...ahogy anno Hofi mondta:"most nagyon mennek az újratemetések,felőlem akár hetente háromszor-négyszer is...ebből is látszik,milyen szar ez az ország:élni még nem hagynak,de újratemetni..."
-
TS Zolly #96790 Csak 1x? Naugyi! Jó ez a pöcs! Oszt nem nyavajogni ám tovább!!! -
TS Zolly #96789 Szórakozz az 1.4-es pöcsödel :DDDD -
Én TS-en azt hallottam , hogy amint chris felnyomta a játékot és ment tesztelni az első szerverbetöltésnél lefagyott neki... -
4 kört nyomtam le egy 64-s szerveren és csak 1* volt connection probléma és ment tovább a játék. -
na mivan? egy fos ez a peccs is??
-
Roger that - bár lehet a főnököket kellene erőszakolni inkább
-
Ez csak poén nem hiszem hogy valaki beveszi - bár valamivel csak ki lehetne erőszakolni egy jól müködő patchet... Egy biztos: a 2142 egy ideig tarolni fog a listákon mert:
1. ott ezek a bugoknak csak egy része lesz (tudatosan nem teszik, de ezt már leírtam hosszabban, plusz 2 hete volt egy postom, viccből beírtam hogy nem lesz kijavítja a fő 2-3 hiba és tessék...)
2. újdonság ereje miatt
3. a 25000 beta key a phase 2-ben 1 óra alatt elfogyott, nem kicsi az érdeklődés, goto 2 -
hsz tolvaj :DD -
Nagydög #96782 Nem lesz, de valami szorakozas nekunk is jar. 

-
TS Zolly #96781 Késeljük meg az ea/dc vezéreit? Feleségeit erőszakoljuk meg? Ettől még nem lesz normális pöcs. -
Szvsz. ezzel akarják elérni hogy sokat játsz vele és gyilkos váljon belőled. -
Mester01 #96779 (Ezt titekett nem érint de azért leirom)
Már elöre félek majd mit csinálnak a Battlefield 2142böl....

-
nah igen a BF2 fegyvertöltő bugot is kijavíthatnák, mert elég idegesítő amikor waron 3x tölti újra az AK-t -

hát komolyan,nem véletlenül félnek annyira az amcsik...bezzeg kanadában az ajtót se zárják éjjel...:D -
Ez most komoly hogy nem javították ki a szerver crast? Én mikor toltam a bétát akkor nem volt szerver crash, ezt abban a két hétben tették bele a patchba? Mondjuk nem baj a bfvben is az utső pecsbe belekerült a fegyver ujratöltő bug akkor az volt a duma hogy az nem bug hanem fícsőr, szal itt is ez lesz a helyzet. -
és látod,ez a hszed is rossz névre ment...Zsolt1nak közelbe se volt ott postja...lehet elloptam?:D -
Szopatnak minket emberek, sajna ez van, itt a megoldás a bf2s fórumán :D
*Flashy News Style Intro Music*
Anchor 1: Hello, I'm Bob Braxton and with me is Janet Sene, for your 6 O'Clock news. The lead story today involves a lot of kids on testosterone, and one disappointing game company. You take it Janet.
Anchor 2: Yes, what happened to day at Electronic Arts main headquarters was a tragedy. 600 crazy gamers stormed the offices, stabbed the director of the Battlefield 2 unit and raped his wife and children. While their motives may have been linked to reset stats, we believe it's more likely that Electronic Arts delayed the 1.4 update to the game by 3 weeks from it's original date, then announced another delay this morning.
Anchor 1: Oh those crazy kids these days, they're fed ritalin and cocaine I hear.
Anchor 1 and 2: *Cheesy Laughter* -
Mester01 #96773 Ezt nem hiszem L komolyan...
BF2 társadalom közel 5 HONAPOT várt arra hogy kiagyák azt a rohadt 1.4 pöcsöt hogy kijavitsák a server crash-t meg a asztalra kidobálást.... (meg még pár apró bugot :DDD)
DE NEM javitoták ki... Egyszerűen nem tudom megértenni hogy ha kapnak 10.000 üzenetet hogy ugyan már javitsátok ki ezt a 2 hibát amit annyira vártunk/várnak de mint ha süket,vakok lenének...
Áhhh... NO COMMENT! -
E meg mi a fakk dike mán? -
Lopakodó?
-
GSJinn #96770 Nem elég nekem a BF2-es bug sorozat...? A végén még beloginolás kozben az sg is kifagyogat. Vagy kidob. 
-
De marha jó!:D 3*-nál lehet unlockolni a ghost lehetőséget!:DDDDD
Már megérte!:D
[center] -
márbocs, de honnan veszed, hogy a kanadaiak csináljták az 1.4-es peccset?
bár nem csodálkoznék, mert a BFV után kiderült, hogy kóklerek társasága. -
Deqwator #96767 
-
Sajna nem az enyem...
Errol a szerverrol toltom, de csak 124 KB/s-es, vacak ADSL-em van
-
htxbye... -
sg bug,meg kell szokni,együtt kell vele élni:) -
már bocs, de honnan veszed, hogy a kanadaiak csinálják a peccset?
bár abszolut nem csodálkoznék, mert a bfv után kiderült, hogy kóklerek társasága. -
a 97760 nem nagy TÉÉÉÉK
-
Tömören:
- bezárták (nem lehet írni) a hivatalos EA fórumokba a nagy adatforgalom miatt (sok ezer anyázás értherő)
- van új map
- még tartogatnak újdonságokat (megöli magát a stáb - remélem)
- örülnek hogy rengeteg visszajelzés van a beta 2142 alapján
- aki bf2 játékos volt kaphat ingyen unlockot a 2142-ben
- UGYANÚGY van bunny, ctd, server crash
oldal legalját nézni itt van az igazság tömören
"WELL DONE DICE CANADA, YOU JUST KILLED THE THIRD MOST POPULAR ONLINE PC GAME IN THE WORLD." -
GSJinn #96761 Ez mi? Hatszor irta ki a hsz-em? -
GSJinn #96760 Valoszinüleg van már külföldi. Ha reggel adták ki a peccst. De lehet hogy tévedek... -
GSJinn #96759 Valoszinüleg van már külföldi. Ha reggel adták ki a peccst. De lehet hogy tévedek... :P -
GSJinn #96758 Valoszinüleg van már külföldi. Ha reggel adták ki a peccst. De lehet hogy -
GSJinn #96757 Valoszinüleg van már külföldi. Ha reggel adták ki a peccst. De