172102
  • joebacsi
    egy másodikvilágháborút, illetve a vietnami háborút feldolgozó játékhoz hogy jön egy első vh-s remarque regény címe?
  • dicehater
    "Keresek olcsón Bf 1942-őt és Bf Vietnamot - jelige: nyugaton a helyzet változatlan"
  • item
    "fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!!" Szegény fuji Ne szomorkodj,nélküle is jól nyomod.
  • Fsensei
    Asszem én is hanyagolom már a BF2-t mert nincs kedvem megszokni az új infantry harcot inkább FEAR-rel fogom tolni mert az abban jobb:D Meg azért néha helizek:D
  • Gabor970
    köszi!!! Akkor bizakodom, és keresgetem a kártyát, nem egyszerű annak az élete, aki AGP-n utazik :-)
  • SubZero911
    Az semmi. Nekem PATCHING FAILED ! Már kezdődik megint...
  • OculusDei
    nemtok peccset tölteni...
    mindenki ezt tölti vagy kiadtak valami mást is mostanság?
  • FLECK
    Nekem megy fullon, csak a mamória kevés, de így is megy 50-60fps-t. Konfigom az aláírásban.
  • Danee
    TS-en JCSR-es kollégák 42-znek, asszem velük tartok :)
  • Gabor970
    szerencsére az már nagyon ritkán fordul elő, hmm, nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára. Bár mostanság már nem védem magam a kléjmórral (bocs, de fingom sincs hogy kell helyesen leírni, megnézni meg lusta vagyok) sokkal jobb zászlók környékére elhelyezni.
  • Platypus16
    Én is most voltam egy szerveren és láttam a sok bunnyhoppingolos kecseget, akiknek nem jött az ugrik-felszik-féle ütem
  • mesor
    Delfin gecikkel 1X sem találkoztam eddig!
    Kíváncsi lennék hogy csinálják!

Egyébként eddig nekem tetszik a patch! :)
  • Zs0lt1
    csaknehogy aztán egy késsel a hátadban hirtelen bejöjjön a spawnscreen :D
  • Gabor970
    no látom kaptunk egy nekemvaló jó kis "sznájpolós" pályát :-))))) mennyi királyságos háztetőőőőőő és tetűűűű sznáááájper :-)
  • Zs0lt1
    végignyomtam jópár kört egy német szerveren, egyszer sem dobott ki a szerver, viszont az ugribugri delfin geciek még mindíg megvannak, sőt a szupportos puska is megint előjött. Jameg az iraki snájper is arat mint állat.
  • dicehater
    Jön a reinstall, megnézem van-e még server 1.22-vel aztán reménykedek
  • HTS s3rg1nh00
    'szameg elkevertem az atival,mostanában csak 7600GS vs.X800GTO kérdéseket kapok,sry:D szóval ha nem inno,megvenném azt,nyers erőben jobb,és tuningolni is lehet rendesen...
  • SubZero911
    AZ eddigiekből okulva legjobb ha azonnal a FULL patchet rakja fel az ember. Szerintem...
  • HTS s3rg1nh00
    'szameg elkevertem az atival,mostanában csak 7600GS vs.X800GTO kérdéseket kapok,sry:D szóval ha nem inno,megvenném azt,nyers erőben jobb,és tuningolni is lehet rendesen...
  • SubZero911
    AZ eddigiekből okulva legjobb ha azonnal a FULL patchet rakja fel az ember. Szerintem...
  • Pharaoh
    A full 1.4 az alapra kell. Az incrementalt az 1.3-ra lehet tenni.
  • Danee
    ha az 1.3 fenn van akkor csak az incrementalt tedd fel, alap BF2-re (ami még nincs patchelve) pedig a full verziót rakd
  • koikoi
    hi fiuk!

BF2 patch incremental v1.4 (140.25Mb

ezt is kell az 1,4 pact full hoz
    ennek mi a szerepe???

a pacthet azt az 1,3 ra tegyen csak ugy fel.
    vagy rakjam ujra a bf2 töt???

köszi előre is
  • vgez
    ha még érdekel valakit
    http://www.bf2s.eu.tt/

BurnBaby
    ERykk03
    PT-6 NaytmaN
    [AvRs]^[HUN]_M0csoK
    LBandi
    [Dr.]Megas4
    SS_Dubi
    PT-6 TBW
    7th verzoo
    Kari
    HUNMarcus
    PT-6 Rodat
    frx|Zozo
    Snace
    koschwarzHUN
    zolesz(hun)
    Gab80_[Hun]
    Apache[HUN]
    ACE_hun
    Admiral_Chris
    [HUN]MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
    ToM.TailoR[HUN]
    [HUN]Running[SG?]
    RoboGoD.hu
    -mNz-Jean
    Boxer[HUN]
    badsec
    sF*Slay3r
    [HUN]Fapuma
    tubifex
    HUN_ZOLI
    Sig (SauerSig)
    desertnoob
    Mr.M@ff1@
    Pendra
    PT-6 UK74
    |HUN|Akon
    <CoR>Zolly[HUN]
    ShamFight
    Sisco
    ToP* [HuN]1KhLeT
    ToP* [HUN]Brian_[-RL-]
    ZOLCHI
    GS.bf2 [HUN]David2006
    Robur[HUN]
    scottish[WEL]
    Oliv456
    ITEM
    Drang
    ferencfarkas
    JCSR|KLegeny
    Vamgris85
    -=vgez=-

55 játékos már beküldte!
  • Gabor970
    a 6800GT tudja a SM3,0-át. (legjobb tudomásom szerint)
  • HTS s3rg1nh00
    szvsz szar ügy...6800GT nyers erőben megeszi reggelire,de újabb játékoknak kéne a SM3.0...nehéz döntés...ha van gar a 6800asra,és nem inno,én azt venném
  • SubZero911
    Mire megnézem a Helyszínelőket, addigra jön LE a PÖCS. Akkorra viszont már álmos leszek. Baxa meg ! Ma már nem tudom milyen nyusziugrás nélküli katonaélet.
  • Gabor970
    mármint a plusz 0,5-1 giga memót.
  • Gabor970
    csitt :-)))

Köszi mindenkinek az infókat videokari ügyben, sajna 7600GST nem játszik, mert AGP kell, elég profi 775-ös alaplapom van, csak a PCIE miatt én nem cserélek deszkát meg procit is. Azt kell eldöntenem, hogy egy új 7600GS vagy egy használt 6800GT mindkettő 40e, a memóriát meg még mellényomom, az már nem fog ki rajtam :-)
  • mesor
    Lekopogom gyorsan!
    Eddig semmi problémám nincs az új patchhel!
  • felpillanto
    svd vel
  • felpillanto
    naon jo a az uj pöcs svd csak ugy gyepáltam a sok klaános bírkát az uj pályán :))
  • schrank
    fél éve még kiköttette a netet meg árverésre bocsájtotta a DVD-t most meg hardverbuziskodik
  • schrank
    nekem van egy négy éves 9600"PRO"-m azt beszámítod 10k-ba és dobok rá egy leszakadt hangszórójú THOMSON fülest egy full egy fejes MTC videót még a valutás boltok idejéből meg még adok 3000ft értékben étkezési hidegutalványt azt renben vagyunk he
  • Mattheus66
    LOL szálljatok má le a jó kis VGA-mról XD büszke vok rá h van legalább vmi értelmes a gépembe XD
  • Looserke
    jah tényleg...
  • atomboy
    Nahat, jo ez a sly pont hu, fel ora alatt lejott a full. :)
  • Fsensei
    sly pont hu de mindegy
  • Looserke
    jah egyébként nagy köszönet annak aki feltöltötte a shy.hu-ra a patchet, mert 350-el repeszt lefelé a full...habár még nem rakom fel a POE miatt...
  • schrank
    milyen kasztot lőttél mert mindíg elfelejtitek ti noob medicek hogy rajtatok nincsen mellény és ha betámadsz egy mellényes sisakos kasztot akkor szopol-e van