172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ez mekkora volt...legalább mint Erykk hokizó fotel-je xDDDDDDDDD -
Úgy, hogy először beírod ide a BF2 nicked. Aztán a szerver adminok adnak hozzá jogot! -
Telefonon lefoglalod a pinceszobat. -
Suicter #97131 Hogy tudok bemenni a hotel aljába? -
ehh tényleg jópofa szösszenetet kanyarintottál oda, thx :)
de sztem azért ez a gyökér nemérdemelt volna ennyi fáradságot :) -
1.4 móka újra: hölgyeim és uraim megtörtént a csoda pedig hát azt mondták hogy nem lesz ilyen többet... :D
stardate: 2006. 09/17
time: 16:58
love message: there is a problem...
Béke -
n003 #97128 [elgondolkodik] minn egy agár verseny! ... és janek/gs lenne nyúl!!? :)) -
haxoror #97127 Mint a MINE videoban
-
Azt már fogócskának hívnák! 

31:1 ben biztos jó móka lenne!:DDDDDDD -
Platypus16 #97125 Klánnal vagy egyénileg kell jelentkezni?
-
TS Zolly #97124 Csak kérdem. Mennyit pihentél mostanába? :D -
Bunnyhopping ér? :D -
ha kozben lehet keselgetni a rivalis versenyzoket akkor meg meggondolom :D:DD -
Kalapacsvetes nem lesz?
-
Figyelem!
Új verseny BF2 alap játék alatt: távfutó és magasugró versenyekre lehet jelentkezni itt a fórumon.
Nesztek...
-
Szerintem Running mindjárt meg is szervezi a bf2 terep és maratoni versenyt... -
Akkor lehetne futóversenyeket is rendezni :D -
Azt nem tudom, hogy az 1.4-es support legyozi-e az 1.3-s spec op-t. :) -
akkor most az 1.4-esesek le tudják futni az 1.3-asasokat?
-
Paranoia #97115 hm akkor erről lemaradtam...
Mind1 így nagyobb meglepetés ért
-
Nem. Elore volt beharangozva, hogy nagyobb lesz a staminank. -
Landor #97113 
thx
-
Paranoia #97112 hüüaa csak én vettem észre,h a peccs óta többet lehet szaladni?
-
hát az a baj ,hogy az 1.3 engem öszvisz 1szer dobott vissza, az 1.4 meg élből ,ahogy keresni akartam szervert. A háttérben futó cuccokból meg nemengedek:) amugy köszi a jótanácsot ,majd ha még csinálja ,megfogadom. -
itt :P -
Landor #97108 hol? linketplz:) -
*reszenek
Kene szereznem vipjogot, igy nem tudok javitani. -
PISA felmeres szerint a mai fiatalok nagy resze problemaja van az olvasassal. Legkozelebb az ilyeneknek rajzolj kepregenyt. ;)
Dice, nemtom, en alap fegyverekkel nyomtam egyelore. Majd este gyujtok tapasztalatot... -
1.4 újra: azt tapasztaltátok, hogy erősebbek és pontosabbak lettek a sniper csúzlik? Legalábbis az unlock sniperek igen, ki is próbáltam és lám. Persze az egyik mapon le is szedtek vagy 12x sniperral, komolyan csak pislogtam... -
TS Zolly #97104 Kabe! Igy is törölnöm kelett több mondatot! :DD :P -
hát az biztos, hogy ahhoz képest, amit ő szokott írni, ez túl hosszú. de jó
-
Jot mondtal a moderatori topikban. Csak felek, hogy olyan hosszu lett, hogy az a gyerek el sem fogja olvasni... -
marcio mela #97101 Asztalra dobott a patch ellenére. -
Figyelem!
Szeptember 25-ig várom a csapatok jelzéseit hogy melyik kupában vennének részt. A kupa abban az esetben indul ha minimum 8 csapat leadta a jelentkezését. A huncup főoldalán megtekinthető a táblázat.
Ebben az évben ezek az utolsó szervezések, vagyis ha nem sikerült egyetlen egyet se elindítani, akkor legfeljebb 2007 elején lesz a következő időpont.
A magyar klánok érdektelensége, inaktivitása és kis száma miatt a Ranglétrák-at értelmetlen tovább folytatni.
A Dogfight és Desert Storm versenyek szintén leállnak hasonló okok miatt.
Köszönöm a figyelmet!
-
TS Zolly #97099 Tod, ollan gyors ez a főmaki, hogy az árnyéka is leizzad, ha utol akarja érni. Neked is HP-at! :) -
jah, pálinkásat
-
Vazze, én mindig lemaradok a randigururól mert running gyorsan töröl...
-
TS Zolly #97096 Jó a pöcs. Makk, egészséges. :D -
GSJinn #97095 A magyar ranked szerverek mikor állnak át? lehet tudni valamit rola? Amugy eddig jonak tünik az uj pecs.
-
Nah sikerült, pár észrevétel.
Számomra semmivel sem lasabb a felpattanás, a hirtelen hasra+oldalra vetődés közbeni lövés, térdelés, stb. Most vagy én vagyok belassulva, vagy csak azok rinyálnak, akik bunyhopperek, akkor meg teljesen jó az 1.4. Egy óra játék alatt egyszer sem dobott le, semmi error, megyek is vissza tesztelni