172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Örülj neki akkor. Én miután feltettem a peccset, war négy körét lejátszottuk, utsó kör végén kitett desktopra. Másnap publicozunk fenn egy szerveren 3-4-en, fél körön belül, hogy beléptem, connection problem, szerver leáll, mindenkit kibasz. Mindezt persze 1.4-gyel. Köszönjük ismét, DICE!
1.3-nak is voltak időszakai, amikor teljesen jól ment, várd ki a végét... -
az első jó peccs az volt azt hiszem az 1.22 amikor az AA-k már el is találták a repülőket az sokkal nagyobb megváltás volt mint ez most ez
-
Megjelenese ota fennvan a peccs (sajnos) es 1x vagott ki eddig, egyszer meg total "atrepult" egymason 2 repulo Omanon a MEC repter felett, egyiket en vezettem. A masik pilota is csak LOL-ozott surun 
Lehet hogy valami uj feature?
-
marcio mela #97496 az infantrimód király, percekig kerestem valami humvít mire rájötem hogy nincs
Ágyú szintén.Unalmas commandernek lenni.Gyakran senki se akarja elvállani. -
hétvégén sikerült tolnom az 1.4-est. tapasztalatok: eccer sem vágott le, nem volt eccersem konneksönproblem, nagyon hülyén néz ki a fegyverbillegetés felállás közben hogy ne lehessen lőni egy ideig, egy hasonpattogót sem láttam, az infantrimód király, percekig kerestem valami humvít mire rájötem hogy nincs.
lehet hogy a tömegpszihózis miatt, de nekem is volt olyan érzésem, hogy az ak gyengébb lett, ha így is van nembaj, mert úgyis túl erős volt.
jalalabaadot meg nagyon bírom, sikátor-létra-háztető-épületbelső-hegyek, egyedül nehezen foglalható-jól védhető zászlók, bár egy-két spawnpont elég hülyén van elhelyezve.
úgy tűnik ez az első olyan peccs, amivel végre elégedettek lehetünk. -
, -
pálinkásat
-
David2006 #97492 Köszi a meccset!
Jók voltatok, ilyen állapotban senkit sem tudott volna megverni a LoB de azért jó meccs volt:) -
lehet le kéne szedtem 1.4-et? :) én voltam aki szerzsinnyót "leosztotta" :P -
sg modik, meg vérpistikék nemszámítanak, szal nem :)
(ugye a ződ borg is PT-s volt úgy kb 2 hétig :)) -
újreg :P -
Hi Janekspeedyappi XXIII. -
FLECK #97487 -
FLECK #97486 Csak tékelni akarok, az emg csak akkor jön össze ha spammelek :) -
TS Zolly #97485 Na takarodj! -
Na, ez a hozzászólás meghatározza a következő 200hsz témáját szerintem .... -
FLECK #97483 Mondtam hogy szar ez a lob, ti meg nem hittétek el :p Én bezzeg megmondtam 

-
FLECK #97482 Hát, ha nem megy az ugribugri már nem jók infantryba :) -
. -
. -
palac #97479 Hali mindenkinek
-
atwe #97478 Jo volt a mai Lob vs Heg
De karkandon többre számitotam a lobtól eredményeiket nézve ehelyet hatalmas mészárlás volt :PP
GG
Platyrus 3 csikom ment le . Mikor lötél rám ezerel de nem találtál ell .P -
Ja, de ti nem tévesztettétek el a mec helipadot sharqin 1* sem. -
Nah lol.Nem tudom melyik lobos osztotta le szerzsinnyót, hogy a felszálló helinek 2szer mellé lőt, de azt tudom hogy a mai waron az egyik lobonc, aki helizett, az ugyan ezt megcsinálta:DDD Csak néztem hogy miért megy el mellettem a TV rakéta:D -
most mondhatnám h láccik h sose jártál iskolába, de inkább nem mert megint megszol Zoli bácsi h mit kötekedek az idősebbel:)))) -
jah má jo akkor ne szurkáld szerencsétlent -
tüvel kitudod nyitni ,dugd bele a picike likba -
Sikerült ,pont ahogy mondtad, gép inditáskor kinyillott, de hogy mi a farok blokkolta le azt nem tudom ,mindegy úgy néz ki most már jó. -
nekem egyszer volt ilyesmi problémám hogy annyi dvd-t kopiztam hogy egyszer bentfelejtettem az erdetit aztán arra rátettem az üreset behúzta krrrrr-frrr-krrr ... és úgy tudtam csak kinyitni hogy gép újraindít és amíg nem töltötte be a windózt vagy mit addig kellett megnyomni a eject-et akkora karcok voltak a másolandó korongon hogy ki kellett dobni
-
HELP ! HELP ! nem nyillik a cd meghajtóm ajtaja, irtam egy cd-t és utánna valamiért ugybezárodott,hogy most nem tudom kinyitni,mi a rákot csináljak vele, mert igy a bf2 cd-t sem tudom beletenni . HELP ! HELP!
-
dancsika kész a házi ??? tudod holnap isi !!! 

-
Paranoia #97468 biztos nincsenek betépve
-
Újabb slágergyanus költemény :))) no comment -
HBD Meggymag!! -
-
Verzoo #97464 Inkább egy kelés a topik seggén 

-
szeplő... vagy inkább pattanás :)) -
Nem olyan durva... -
FLECK #97461 Nem érdekem mit jelent, csak az érdekel hogy így jól néz ki, meg jól hangzik :P
FLECK -
3 mp után kilőttem 
tényleg,ma játszottam magyar rankeden még 1.3al(azóta már raktam újat is) utoljára,hátttt nagy poén volt,3.körben connection problem-mel megszakadt,pedig vezettem:) nameg 1 büdös pontot se kaptam...<<