172102
  • dronkZero
    Örülj neki akkor. Én miután feltettem a peccset, war négy körét lejátszottuk, utsó kör végén kitett desktopra. Másnap publicozunk fenn egy szerveren 3-4-en, fél körön belül, hogy beléptem, connection problem, szerver leáll, mindenkit kibasz. Mindezt persze 1.4-gyel. Köszönjük ismét, DICE!
    1.3-nak is voltak időszakai, amikor teljesen jól ment, várd ki a végét...
  • schrank
    az első jó peccs az volt azt hiszem az 1.22 amikor az AA-k már el is találták a repülőket az sokkal nagyobb megváltás volt mint ez most ez
  • SigS
    Megjelenese ota fennvan a peccs (sajnos) es 1x vagott ki eddig, egyszer meg total "atrepult" egymason 2 repulo Omanon a MEC repter felett, egyiket en vezettem. A masik pilota is csak LOL-ozott surun
    Lehet hogy valami uj feature?
  • marcio mela
    az infantrimód király, percekig kerestem valami humvít mire rájötem hogy nincs

Ágyú szintén.Unalmas commandernek lenni.Gyakran senki se akarja elvállani.
  • koschwarz
    hétvégén sikerült tolnom az 1.4-est. tapasztalatok: eccer sem vágott le, nem volt eccersem konneksönproblem, nagyon hülyén néz ki a fegyverbillegetés felállás közben hogy ne lehessen lőni egy ideig, egy hasonpattogót sem láttam, az infantrimód király, percekig kerestem valami humvít mire rájötem hogy nincs.

lehet hogy a tömegpszihózis miatt, de nekem is volt olyan érzésem, hogy az ak gyengébb lett, ha így is van nembaj, mert úgyis túl erős volt.

jalalabaadot meg nagyon bírom, sikátor-létra-háztető-épületbelső-hegyek, egyedül nehezen foglalható-jól védhető zászlók, bár egy-két spawnpont elég hülyén van elhelyezve.

úgy tűnik ez az első olyan peccs, amivel végre elégedettek lehetünk.
  • Kovács legény
    ,
  • erdos
    pálinkásat
  • David2006
    Köszi a meccset!
    Jók voltatok, ilyen állapotban senkit sem tudott volna megverni a LoB de azért jó meccs volt:)
  • Danee
    lehet le kéne szedtem 1.4-et? :) én voltam aki szerzsinnyót "leosztotta" :P
  • joebacsi
    sg modik, meg vérpistikék nemszámítanak, szal nem :)
    (ugye a ződ borg is PT-s volt úgy kb 2 hétig :))
  • joebacsi
    újreg :P
  • Smithwarden
    Hi Janekspeedyappi XXIII.
  • FLECK
  • FLECK
    Csak tékelni akarok, az emg csak akkor jön össze ha spammelek :)
  • TS Zolly
    Na takarodj!
  • JCSR Wolfguy
    Na, ez a hozzászólás meghatározza a következő 200hsz témáját szerintem ....
  • FLECK
    Mondtam hogy szar ez a lob, ti meg nem hittétek el :p Én bezzeg megmondtam
  • FLECK
    Hát, ha nem megy az ugribugri már nem jók infantryba :)
  • BEAST #97481
    .
  • Ahhoj
    .
  • palac
    Hali mindenkinek
  • atwe
    Jo volt a mai Lob vs Heg
    De karkandon többre számitotam a lobtól eredményeiket nézve ehelyet hatalmas mészárlás volt :PP

GG
    Platyrus 3 csikom ment le . Mikor lötél rám ezerel de nem találtál ell .P
  • ERykk
    Ja, de ti nem tévesztettétek el a mec helipadot sharqin 1* sem.
  • Fsensei
    Nah lol.Nem tudom melyik lobos osztotta le szerzsinnyót, hogy a felszálló helinek 2szer mellé lőt, de azt tudom hogy a mai waron az egyik lobonc, aki helizett, az ugyan ezt megcsinálta:DDD Csak néztem hogy miért megy el mellettem a TV rakéta:D
  • Danee
    most mondhatnám h láccik h sose jártál iskolába, de inkább nem mert megint megszol Zoli bácsi h mit kötekedek az idősebbel:))))
  • Kovács legény
    jah má jo akkor ne szurkáld szerencsétlent
  • Kovács legény
    tüvel kitudod nyitni ,dugd bele a picike likba
  • mNzJean
    Sikerült ,pont ahogy mondtad, gép inditáskor kinyillott, de hogy mi a farok blokkolta le azt nem tudom ,mindegy úgy néz ki most már jó.
  • schrank
    nekem egyszer volt ilyesmi problémám hogy annyi dvd-t kopiztam hogy egyszer bentfelejtettem az erdetit aztán arra rátettem az üreset behúzta krrrrr-frrr-krrr ... és úgy tudtam csak kinyitni hogy gép újraindít és amíg nem töltötte be a windózt vagy mit addig kellett megnyomni a eject-et akkora karcok voltak a másolandó korongon hogy ki kellett dobni
  • mNzJean
    HELP ! HELP ! nem nyillik a cd meghajtóm ajtaja, irtam egy cd-t és utánna valamiért ugybezárodott,hogy most nem tudom kinyitni,mi a rákot csináljak vele, mert igy a bf2 cd-t sem tudom beletenni . HELP ! HELP!
  • schrank
    dancsika kész a házi ??? tudod holnap isi !!!
  • Paranoia
    biztos nincsenek betépve
  • Danee
    Újabb slágergyanus költemény :))) no comment
  • Danee
    HBD Meggymag!!
  • Danee
  • Verzoo
    Inkább egy kelés a topik seggén
  • Danee
    szeplő... vagy inkább pattanás :))
  • Fsensei
    Nem olyan durva...
  • FLECK
    Nem érdekem mit jelent, csak az érdekel hogy így jól néz ki, meg jól hangzik :P
    FLECK
  • HTS s3rg1nh00
    3 mp után kilőttem
    tényleg,ma játszottam magyar rankeden még 1.3al(azóta már raktam újat is) utoljára,hátttt nagy poén volt,3.körben connection problem-mel megszakadt,pedig vezettem:) nameg 1 büdös pontot se kaptam...<<