172102
  • Deqwator
    lekéne vezetni a feszültségemet ugyhogy veled tartok;)
  • mNzJean
  • JCSR ODIN
    1 kört nyomtam új mapon, mert kiváncsi voltam rá. Nem voltam húúúde marha jó, sokat hibáztam, de csak első lettem vhogy. Gondolom többiek teljesítménye sem változott számottevően. Ha jól emléxem már squadhopping-ot megszűntető peccsnél is akadt egy két ilyen hozzászólás, de lám lám JCSR-t még mindig nem verte el magyar csapat tétmeccsen, szóval elcsoboghatsz.

Mindettől függetlenül pikk-pakk elbunnyhoppolgathatok Üllőre, hogy bemutassam az 1.3 rejtelmeit rajtad talppal
  • Fsensei
    Szerinted ki lehet ez a csókaq.Ő az aki jobb minden BF2-es magyarnál, minden spawnpontot ismer, jah és nem utolsó sorban 5+ tantárgyból bukott meg...Remélem ennyi segítség elég lesz:DDD
  • haxoror
    Szerintem fél tőled, azért nem játszik!
  • JCSR ODIN
    Nem tom ki ez a kiscsóka, lehet jó játékos, de akkor is ilyet írni
  • FLECK
    Lehet hogy van valami köze annak, hogy nem mész játszani, a patchez? Félsz hogy leégeted magad, mert ugribugri nélkül már nem is vagytok olyan jók :)
  • JCSR ODIN
    Azért mert mostanában nem megyek fel szerverre szétlőni a segged, sg-n még résen vagyok teeeeeeeeeeeee áruló

• koschwarz
    mébüntecc?
  • koschwarz
    mijezaszar?
  • Crem
    nab@ssz...
  • FLECK
    szopjágeci :D cáhh
  • KáTéCé
    Kösz de kihagyom!
  • FLECK
    Dejó :)
  • marcio mela
    Mert a ranked szervereken olyanok játszanak akik squadba lépnek és bármilyen utasítást is követnek.
  • goodspeed
    http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100161 :)
  • Zs0lt1
    akkor ne legyél kommander, inkább add át annak aki talán még a szakaszokat irányítani is tudja :P
  • marcio mela
    Nekem 1.4 óta többször megállt a kép és a hang is elment,várt néhány másodpercet és elsötétedett a kép de a hang visszajött.Alt Esc-el kilépek a programból aztán vissza és akkor helyreáll.

Infantry mapokon kár volt elvenni a tüzérséget.Semmi öröm nincs a commanderségben.
  • uHs Gerzson
    De BF2 lanparty-n :)
  • erdos
    Hát mert még élőbe nem találkozott vele
    "Tiesto for president"
  • uHs Gerzson
    Vagy valaki épp ő akar lenni?
  • erdos
    Biztos odin hülyéskedik...
  • uHs Gerzson
    BF2 Community topic:

"Baumgartner Zsolt topik #24 hsz. LOOOOOOOOL

Van a Battlefield játék, abban nagyon tehetséges vagyok, sokkal jobban játszok mint a magyarok, jobban célzok, fürgébben mozgok mint bárki más a magyarok közül."

No comment.
  • Running
    Jó Reggelt Fiatalság szerelem!

Azok a csapatok amelyek jelezték indulási szándékukat a Conquest 16-os kupán, a következõ feladatokat kell végrehajtaniuk:

1.01 - A csapatok résztvevõi regeljék fel magukat a HUNCUP oldalra (valami klán prefix megjelölés legyen, hogy el tudjalak majd helyezni a megfelelõ csapat alá). Ha nem tudom hova sorolni a public emberek alá helyezem el.
    1.02 - Ha valaki több csapatban indul, az külön jelezze nekem valamilyen formában.
    1.12 - A csapatoknál legyen megjelölve pár msn elérhetõség, fõleg a leadereké és war szervezõké, valamint ezt külön is jelöljétek a nevetek mellett (ahogyan a hordánál is megtaláljátok). (HELP: Nevetek mellett van egy edit jel, arra katt majd kitöltöd az "About me:" mezõt, és máris kiteszi mi vagy.)
    Amelyik csapat sikeresen végrehajtotta a missziót, azt a táblázatban egy aktív jelzéssel jelölöm. Jelenleg ennyi lenne a feladat, a többit majd akkor ha a többi csapat is visszajelzett.

A Kupa szeptember 25-től indul.

Köszönöm a figyelmet és Jó Egészséget Mindenkinek!
  • koschwarz
    tegnap is toltam, de nem volt semmi negatív tapasztalatom, kivéve egyszer volt egy iszonyat lagg, de volt egy pause és fél perc múlva megint nyomattuk (valami godsfist vagy milyen szerveren).

és egyébként meg mennyei érzés, hogy egy tankos-apc-s kecseg sem tud lelőni, mer nincs
  • Kovács legény
    fagyosreggelt

.
  • Nagydög
    Kicsit ovatosabban tessek mozogni a kozeljovoben. Ezek a hidak nem ilyen hirtelen mozdulatokra lettek tervezve.
  • Platypus16
    Boroskólás jóreggelt (TM)!

.
  • Ahhoj
    .
  • joebacsi
    ja, mermég lusta voltam leszedni az uj bfcc-t 1.4hez, a többiek meg b@sznak visszatenni poéra :)
  • joebacsi
    ősbfes kötsögök vs furiju?
    szarul járnál :)
    (mostanában, mióta nemtudod kiugrálni magad milyen megmondóember lettél :D)
  • atomboy
    Uj szemuveget kene venned, nem vetted eszre a lyukat... ;)

Viccet felreteve, kiprobalom, ha egyaltalan bejon valahol az a map.
  • Ahhoj
    aham, nyomkodd a power gombot a gépeden, és igyál inkább sört ;)
  • vgez
  • GSJinn
    EA downloaderböl letod tölteni.
  • GSJinn
    googliba beirod hogy bf2 music és rákeresel.... De amugy file planetrol letölthetö vagy a nyaobb nemzetközi bf2 hhonlapokrol (nem EA oldalrol).
  • GSJinn
    Tegnap megvolt az elsö 1.4 kidobás desktopra hát szép mondthatom...
  • GSJinn
    Urr isten.....
  • Landren
    ott nem kell, ha már egyszer megvetted
  • KoJin Mekre
    Hi

Megvettem vala a Euro F-t, és Armored F-t, ok, megvan a kód :P

Most akkor letölteni csak EA-tól lehet, de ott is kén kipengetni a lóvét...jól látom? :D