172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
csak akkor válaszolnak, ha legalább még két hétig napi háromszor prezentálod a digitális termosztát képét!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: -
különben is most jut eszembe milyen csapatjátékról ír az aki egyedül viszi el a harci heliket 
-
az még mindíg frankóbb mint egymás seggét gyógyítgatni ez a kezdeti blekhókos noobságra hasonlít 
amúgy meg gyertek a színtévesztő topikba leoltani a színtévesztő gyereket
-
Mester01 #97893 :DDDD Ez jo ez tetszik! :)
transz(vesztita)király :DDDDD -
skacok hi
van már 1.4 es ranked magyar szerver? -
bazzeg te meg egyedül játszol csapatjátékot az jobb? -
az tényleg igaz, hogy nem sűrűn hallani. Valószínű nem gombnyomásra történik, mert akkor az egész játék úgy nézne ki, mintha mindenki join elött elszívott volna egy vicces cigit!:D -
Úgy néz ki transz(vesztita)király újra osztja az észt, te nem Janekkel jársz egy oviba? -
az a baj, hogy "mi" is csak halljuk, de kiadni még nem tudjuk!:D:D:D -
marcio mela #97887 Én nem ilyen röhögésről írtam.Nem tudom Jalalabadon vagy Karkandon volt ma utoljára.Éppen commander voltam.Nézem a pöttyőket a képernyőn aztán hallom ezt a röhögést.Olyan kísérteties.Nem haltam meg.Nem halt meg a közelemben senki és biztos nem a rádiót használta egy squadvezető.Kiszámíthatatlan mikor jön de nem gyakran.Mondjuk 20 játékkal töltött órára jut egy. -
a bf azért bf mert nagy mapok járművek ha nem tetszik akkor húzzatok a ...cibe cod-ozni moházni csézni mert bf -ben csak annyit tudtok hogy medic kaszt aztán szkvadban egymásra születgettek meg élesztgetitek gyógyítgatjátok egymást ez marhára nem hiányzott a bf-ből
-
"Csőben mozgás/Frontline mód": nem újkeletű a dolog, legutóbb a Project Realityben sütötték el a fejlesztők, célja:
- koncentrált tűzharc, nincs az hogy 2 percig nem találkozol senkivel
- mivel gyakran a 2 csapat teljes serege egy ponton ütközik meg TÉNYLEG szükség lesz csapatmunkára, ha eljutsz is egy hátsó ponthoz nem tudod lehúzni :)
Ha valaki akar hasonlót kipróbálni tényleg a pr-t ajánlom elég mókás amikor 1 zászló köré 20-25 ember csoportosul hosszú perceken keresztül... Szvsz jobb dolog mint a cleansweep/zatar/stb véget nem érő pampái amikor annak is örülsz hogy ha már lelőnek, nem véletlenül menekül el a szerverekről a játékosok 60-70% amikor meglátja hogy mi is lesz a következő map...
-
inkább sztem elkezdem szokni a cseh nyelvet :)
-
én már hallottam ijen "marddel" féle röhögést az új mapon pedig nem is regeltem sehová
-
mindenféle plusz hangok!:D egy darab röhögés van benne, de még mi sem jöttünk rá, hogy hogy lehet!:DDDD Egyszer lelőttek és a fejemen állva röhögött a sz@rházi... -
most mit okoskodsz elég ránézni a sorszámozott helyekre meg a térkép felosztására stb én nem szó szerint értettem a csőpályát de olyan lineáris fos mapok lesznek mint karkand vagy egy single fps hiába linkelsz képet a mapról ha nem mehetsz bármelyik irányba bármeddig a tékép határain belül legyél kvékes kecseg aztán majd meglátod
-
Schrank itt egy map az ETQW-ból!
Tényleg úgy néz ki, hogy csak egy "csőben"fogunk tudni mozogni...
-
másodjára már nem leszel nyugodt :))) -
ide nyugodtan beirhatom a pass.t, bankártya sz. pinkodot, stb ??? -
atwe #97877 Na arra még várhatunk
-
Lehetne már magyar szerver... -
Csak Crem itt dumál mindenféle plusz hangokról.Arra vagyok egyedül kíváncsi, nem a 2142-re :D -
n003 #97874 de mostméris érdekel titeket az új bf2-mod? majdmindenki aztmodogatya hogy igy szar meg úgy nemveszi meg, akkor mért kéne eza reg?? Fuji mit akarsz ettől a dicos szarságtól? nem csapatnak készült valszeg egy klán sem fog indulni benne :(( -
OculusDei #97873 bocs ez utóbbi névre azt írja, hogy túl hosszú... -
OculusDei #97872 nekem se engedte se az OculusDei-t se [GS.bf2]OculusDei-t. azt mondta ezeket már valaki használja...
-
j4n3k #97871 Én nem voltam. Amúgy mi ez az oldal, mért jó ha beregelsz ide? -
lehet h Gucpid angol haverjai a ludasak :) -
49-es villamos kösza segítséget
-
Jó, de a passwordot honnan a mákból tudná? (mármint a tiéteket?) -
Nekem is ez volt az első gondolatom :D
Csak aztán rájöttem hogy ahoz jelszó is kell, azt meg hogy deríti ki?Hiszen még a címem se tudja megmondani:D -
Biztos a majomfasz-arcu janek reggelte a neveket ;) -
Hát nemtudom nekem azt írja hogy használják.Ami elég érdekes mert ilyen nevet csak én használok... -
En beirtam, hogy frx|meow, erre asszondta invalid screen name... mondom az jo bazmeg anyad, mert en evvel jatszom 1 eve... ;) -
Nekem sikerált.
-
Hát én feladom.Amikor meg egy másik nickemmel próbálom meg akkor a jelszó nem jó neki.
VAN OLYAN DOLOG, AMI HASZNÁLHATÓ ÉS KÖZE VAN AZ EA-HEZ?(nincs...) -
nekem is ezt irta a -tRs-Beast-re meg az egyeb verziokra szal inkabb hagytam a fenebe :DD -
Tán mégy a Klapkához aranyér? 

-
BF2 Soldier Name already used by another player -
Valami gyökér regelte a Fujiryu|JCSR nevet is... -
Nagydög #97857 Francnak erdekel az teged? Biztos, hogy nincs rajta geppuska.