172102
  • Crem
    csak akkor válaszolnak, ha legalább még két hétig napi háromszor prezentálod a digitális termosztát képét!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
  • schrank
    különben is most jut eszembe milyen csapatjátékról ír az aki egyedül viszi el a harci heliket
  • schrank
    az még mindíg frankóbb mint egymás seggét gyógyítgatni ez a kezdeti blekhókos noobságra hasonlít
    amúgy meg gyertek a színtévesztő topikba leoltani a színtévesztő gyereket
  • Mester01
    :DDDD Ez jo ez tetszik! :)
    transz(vesztita)király :DDDDD
  • mohus
    skacok hi

van már 1.4 es ranked magyar szerver?
  • Danee
    bazzeg te meg egyedül játszol csapatjátékot az jobb?
  • Crem
    az tényleg igaz, hogy nem sűrűn hallani. Valószínű nem gombnyomásra történik, mert akkor az egész játék úgy nézne ki, mintha mindenki join elött elszívott volna egy vicces cigit!:D
  • dicehater
    Úgy néz ki transz(vesztita)király újra osztja az észt, te nem Janekkel jársz egy oviba?
  • Crem
    az a baj, hogy "mi" is csak halljuk, de kiadni még nem tudjuk!:D:D:D
  • marcio mela
    Én nem ilyen röhögésről írtam.Nem tudom Jalalabadon vagy Karkandon volt ma utoljára.Éppen commander voltam.Nézem a pöttyőket a képernyőn aztán hallom ezt a röhögést.Olyan kísérteties.Nem haltam meg.Nem halt meg a közelemben senki és biztos nem a rádiót használta egy squadvezető.Kiszámíthatatlan mikor jön de nem gyakran.Mondjuk 20 játékkal töltött órára jut egy.
  • schrank
    a bf azért bf mert nagy mapok járművek ha nem tetszik akkor húzzatok a ...cibe cod-ozni moházni csézni mert bf -ben csak annyit tudtok hogy medic kaszt aztán szkvadban egymásra születgettek meg élesztgetitek gyógyítgatjátok egymást ez marhára nem hiányzott a bf-ből
  • dicehater
    "Csőben mozgás/Frontline mód": nem újkeletű a dolog, legutóbb a Project Realityben sütötték el a fejlesztők, célja:

- koncentrált tűzharc, nincs az hogy 2 percig nem találkozol senkivel
    - mivel gyakran a 2 csapat teljes serege egy ponton ütközik meg TÉNYLEG szükség lesz csapatmunkára, ha eljutsz is egy hátsó ponthoz nem tudod lehúzni :)

Ha valaki akar hasonlót kipróbálni tényleg a pr-t ajánlom elég mókás amikor 1 zászló köré 20-25 ember csoportosul hosszú perceken keresztül... Szvsz jobb dolog mint a cleansweep/zatar/stb véget nem érő pampái amikor annak is örülsz hogy ha már lelőnek, nem véletlenül menekül el a szerverekről a játékosok 60-70% amikor meglátja hogy mi is lesz a következő map...
  • joebacsi
    inkább sztem elkezdem szokni a cseh nyelvet :)
  • schrank
    én már hallottam ijen "marddel" féle röhögést az új mapon pedig nem is regeltem sehová
  • Crem
    mindenféle plusz hangok!:D egy darab röhögés van benne, de még mi sem jöttünk rá, hogy hogy lehet!:DDDD Egyszer lelőttek és a fejemen állva röhögött a sz@rházi...
  • schrank
    most mit okoskodsz elég ránézni a sorszámozott helyekre meg a térkép felosztására stb én nem szó szerint értettem a csőpályát de olyan lineáris fos mapok lesznek mint karkand vagy egy single fps hiába linkelsz képet a mapról ha nem mehetsz bármelyik irányba bármeddig a tékép határain belül legyél kvékes kecseg aztán majd meglátod
  • mesor
    Schrank itt egy map az ETQW-ból!

Tényleg úgy néz ki, hogy csak egy "csőben"fogunk tudni mozogni...
  • Danee
    másodjára már nem leszel nyugodt :)))
  • Yan
    ide nyugodtan beirhatom a pass.t, bankártya sz. pinkodot, stb ???
  • atwe
    Na arra még várhatunk
  • Fsensei
    Lehetne már magyar szerver...
  • Fsensei
    Csak Crem itt dumál mindenféle plusz hangokról.Arra vagyok egyedül kíváncsi, nem a 2142-re :D
  • n003
    de mostméris érdekel titeket az új bf2-mod? majdmindenki aztmodogatya hogy igy szar meg úgy nemveszi meg, akkor mért kéne eza reg?? Fuji mit akarsz ettől a dicos szarságtól? nem csapatnak készült valszeg egy klán sem fog indulni benne :((
  • OculusDei
    bocs ez utóbbi névre azt írja, hogy túl hosszú...
  • OculusDei
    nekem se engedte se az OculusDei-t se [GS.bf2]OculusDei-t. azt mondta ezeket már valaki használja...
  • j4n3k
    Én nem voltam. Amúgy mi ez az oldal, mért jó ha beregelsz ide?
  • Danee
    lehet h Gucpid angol haverjai a ludasak :)
  • schrank
    49-es villamos kösza segítséget
  • kBagyula #97868
    Jó, de a passwordot honnan a mákból tudná? (mármint a tiéteket?)
  • Fsensei
    Nekem is ez volt az első gondolatom :D
    Csak aztán rájöttem hogy ahoz jelszó is kell, azt meg hogy deríti ki?Hiszen még a címem se tudja megmondani:D
  • Me0w
    Biztos a majomfasz-arcu janek reggelte a neveket ;)
  • Fsensei
    Hát nemtudom nekem azt írja hogy használják.Ami elég érdekes mert ilyen nevet csak én használok...
  • Me0w
    En beirtam, hogy frx|meow, erre asszondta invalid screen name... mondom az jo bazmeg anyad, mert en evvel jatszom 1 eve... ;)
  • kBagyula #97863
    Nekem sikerált.
  • Fsensei
    Hát én feladom.Amikor meg egy másik nickemmel próbálom meg akkor a jelszó nem jó neki.

VAN OLYAN DOLOG, AMI HASZNÁLHATÓ ÉS KÖZE VAN AZ EA-HEZ?(nincs...)
  • BEAST #97861
    nekem is ezt irta a -tRs-Beast-re meg az egyeb verziokra szal inkabb hagytam a fenebe :DD
  • kBagyula #97860
    Tán mégy a Klapkához aranyér?
  • Fsensei
    BF2 Soldier Name already used by another player
  • Fsensei
    Valami gyökér regelte a Fujiryu|JCSR nevet is...
  • Nagydög
    Francnak erdekel az teged? Biztos, hogy nincs rajta geppuska.