172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
egyelőre van egy kis adásszünet LoBban , addig csak funbol bf2zünk, láthattátok CB-n is hibernűltuk magunkat (nem értem akkor miért mennénk 16-os kupára)
-
OculusDei #97974 ezért a pénzért elvileg folyamatos a szápport. nem ilyen pecsegös mint itt...
egyébként télleg az? -
joe14 #97973 Pedig jó :) /2hó -
joe14 #97972 Már nem klántag? Gondolom kilépett, mert wowozni akar. -
n003 #97971 nade akkor milesz? tényleg a wow a jövő????? :-O .. émmomentán egyrejobban útálom! pedig még nemis láttam .. mennyibe is kerül? 4-5k Ft/hó? -
Running, te Sebivel beszéltél vmit, aki velünk nem egyeztetett, ráadásul mára már nem is klántag. Mi sosem akartunk jelentkezni a 16-os kupádra, sry. -
a cseh lányok szépek, olyanok mint a magyarok, legalábbis amikor prágában jártam, csak úgy kapkodtam a fejem
-
Az a jó, hogy sokan tudnak magyarul ... Franciául meg majdnem mindegyik perfekt
-
"Szóval: Dzsó: Lekközelebbi talira vigyek neked cseh(szlovák) lányokat akik segítenek a cseh nyelvhez való hozzászokásban? "
határozottan jóllátod a dolgokat :D
bár (cseh)szlovák jányka már vagyon félig meddig, de nem nagyon terelődött más nyelvre a dolog, amit eddig csináltunk, az ízig-vérig magyar volt...de ugye a nyelvtanulás sose árt :)
-
ez azé van, mer mútkor kiképeztem ofp alatt :) -
n003 #97965 miért? mert nem érnek rá a wow és a fear mellett bughalmazzal jáccani? :DD -
kedves húzás
-
Tudtok olyan klánt aki emberhiányban szenved?Vagy esetleg bövitené a klánt. -
FRX indít még 1 csapatot ha gondoljátok
-
péntek van...
-
A radiológus magához hívja a beteget
-Uram, van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?
- Essünk túl rajta, halljam a rosszat.
- A röntgenfelvételen egy nagy kiterjedésű tüdőtumor látszik.
- És mi a jó?
- Photoshoppal el tudom tüntetni. -
azért elmondom, nekem mi volt a bajom a a qrva nagy pályákkal meg az 1.4 előtti NEM infantri pályákkal.
1. rühelltem hogy a sok kis kecseg egymást irtotta a tankért meg az apc-ért
2. rühelltem hogy a sok kis faszkalap mást sem tudott (armoros játékosok 85%-a), mint hogy beálljon a spawnpontokhoz és szopassa a többieket. simán megérte beülni egy armorba, mert mire kiszedték, addigra biztos hogy legalább 5 embert ő is leszedett, ha nagyon béna volt.
3. ezért nem értettem sose, hogy mért nem úgy csinálták meg a pontozást, hogy ha valaki armorral lő le egy gyalogost mér nem fél pontot kap, míg ha valaki kiszed egy tankot, mér nem legalább 2x annyit mint most.
4. rühelltem a nagy pályákat is, mert mire elvergődtem agy járművel az egyik végéből a másikba, addigra tuti hogy lebombáztak/kiTV-ztek/leartiztak, soxor egy kör felét azzal töltöttem, hogy egyik helyről a másikra eljussak, eredménytelenül.
szóval nekem már egyáltalán nem hiányzik a sok köcsög armoros véristván aki a tankon kívül képtelen jáccani, és veri magát az 5-ös k/d-re (bandika).
tisztelet a kivételnek, mert van olyan (pl. uwu), akik viszont idegesítően jól tudnak tankozni
viszont infantrin aratok, úgyhogy nekem bejön
-
A Conquest 16-os Kupából a LoB csapata kilépett, szerencsére pont időben, mikor a jelentkezéseket lezártam, a csapatokat elosztottam. Szükség lenne egy csapatra aki pótolja a zseniális LoB-ot.
A kupát addig nem tudjuk elkezdeni amig nincs csapat aki pótolja őket. Valahogyan ezt oldjuk meg. Köszönöm.
Várom a jelentkezéseket és ötleteket! -
n003 #97957 de azéé csak hoztuk mind a két oldalról azta orel(??!)-t ... aztán meghalt a szerver :( fekvésből 6szor keltem fel egymás után .. csak néztem a monitort hogyan brékelek miközben semmitsenem csinálk :(( -
n003 #97956 te csak ne mosojjogj!! te.. te.. te.. :DD
kistesot kilőttem a heliből highway-en tankkal a nagy lagzás közben .. kb akkora máák volt minn amikor az artytankba először (és utoljára) beültem oszt csak úgy belelőttem a vakvilágba egy zászló felé és kill lett belőle -

most fején találtad -
sztem fordulj orvoshoz 

(csak vicc, de hát aki fura megmagyarázatatlan hangokat hall...
)
-
ezt most már én sem veszem be. karkand meg mitől lineáris?? én most is arra megyek amere akarok.
-
:) -
Na egen, tegnap gerzson oszotta a fejeseket rendesen. Egyébként tegnap Cor-Kis teso lőtt le a legtöbbször, ő kerül ki az oldalra. -

jajjj be szép! (volt)
schrank, csöndbe marad!!! ;) -
n003 #97949 poe2-páblikon még soha nem éreztem magam biztonságban gyalog ellenben a bf2-vel ahol simán lehet agyatlanul rambózni mert több esélyed van a túlélésre .. még a legjobb fegyverből is kell 3-4 lövés testre .. a poe már-már ofp szintjén van :DD tennap Gerzson (hogy száradna a keze a billentyűzetre) mindég 1-2 lövésből gyilkolt le .. -
John Rambo pedig a harmadig részben egy gránátfejes nyillal leszedett egy helit
-
a sebzéssek még mindig sokkal jobbak mint a bf2-ben ,természetesen van még mit javitani, de ne felejtsük el hogy ez még mindig csak az 1.0!!!
Amugy habostismegkakajósatis! -
pl a sebzésrendszer
és nekem hiába mutattok színes makettokról képeket a tankok túl erősek a helik szart se érnek a zpu ellen stb. stb igaz csak 3 mapot próbáltam mindegyiken két kör de elég kaki
-
"De mond már meg, mi nem tetszik neked a pojéba?"
Az hogy nem DC
-
pont ezt akartam én is kérdezni.:D -
TS Zolly #97943 Valahogy az elején is igy gondolkodtam a pojéról. Jobban bele ástam magamat a modba, és megváltozott a véleményem. Sokkal jobb mint az alap játék. Kézi fegyverek, kézi fegyverek, tankok azok már tényleg tankok, igaz, transzportal nem sokat ér az ember. :P
De mond már meg, mi nem tetszik neked a pojéba? -
Platypus16 #97942 Sztem csak szimplám utálja saját magát is:) -
n003 #97941 most aza bajod hogy a másik oldalon van némi csapatmunka a tieden meg nincs vagy az hogy vannak csítes puskák vagy az hogy lehet éleszteni a critical wounded emberkét?? 

-
letöltöttem múlt hónap végén felnyomtam szar volt unistall de ezt szerintem igencsak kinyilvánítottam hogy a poe2 egy szar
-
Platypus16 #97939 Az lehetetlen, hogy POE-zon, mert korlátozva van a netje és 1 giga letöltése után már nem játszhat többet az egész hónapban:) -
TS Zolly #97938 Gyere pojézni kicsákó! Igaz orális fallenen nincs sok jármü, de a többi pályán, a jármü bolondoknak egy felüdülés az alapjáték után. -
az a baj az infantrival hogy a sok faszláma jön a g36E -jével ami pontosabb mint az m24 és egymást élesztgetik meg gyógyítgatják ez nem így nem játék ez egy szar
-
Neked is tele a tököd ezzel az infantrilázzal?