172102
  • schrank
    ezt a sok fasságot most összefűzve elküldöm a Bunny-nak kiváncsi vagyok mit fog rá válaszolni
  • uwu
    Te honnan szeded azt a sok baromságot?
  • GSJinn
    Nem tudom hogy azon orvosok akik nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, miota másodikvilágháborus tudásuak? Mikor akár a legmodernebbmodszerrel állit osszenked étrendet. Hogy az izomzatod az adott sportághoz fejlödjön. De sebaj te ezt is tudod!

A vizet kiüritik! Méghozzá ugy hogy bizonyos napokon és a versen elött másfél napig nem vesznek magukhoz csak minimális adagot. És rendkivül sokszor vizelnek. Igy a bör kiszárad és összehuzodik, igy az izomzat jobban látszodik.
    Igen tudod akkor amikor izmot akarsz fejleszteni az erösités után célszerü bevinni azon táplálékot ami segiti az izomnovekedést. Ezt ök turmix formályában nyomják be amibenpedig semmi természetes sincs. Csakis szintetikus anyagok. Habár ha lenne étrendjük akkor nem kéne csak leülni nyugodtan kajálni és meglenne a hatása. Habár egy idö után mint már emlitettem korábban, választani kell dopping vagy marad az elért "maximális" izomzat.
  • kBagyula #98106
    Pirosszalonnát, jó fokhagymásat, házikenyírrel nekik. :)
  • schrank
    első nagy hiba a vizet elsősorban nem kiürítik a szervezetből hanem a bőr alól az izmokba juttatják a második tévhited hogy csak turmixokat szlapálnak ami nagy hülyeség mert azt csak bizonyos időpontokban kell inni amikor gyors felszívódású tápanyagokra van szüksége a szervezetnek vagy olyan dózisban tartalmaz bizonyos anyagokat amik szilárd ételből képtelenség bevinni a harmadik az általad említett magyar sportorvosok nnna azok ritka mókás emberek a második világháborús időkből származó tudásukkal pl. az általuk tanácsolt napi vitamin és tápanyag szükséglet és ezek fedezésére szolgáló napközis étrend röhej
  • GSJinn
    A drogos piás nönek meg nem férfias hanem eltorzult arca van. Ha neked az férfias akkor valahol gond lehet a férfirol (magadrol) alkotott képeben.
    A szinkronuszoknak meg elég jo kis táplkozási rendjuk van. Szakorvos foglalkozik velük. Ha szeretnéd elkérhetem az orvosuk telszámát neked.
  • TS Zolly
    Te figyu! Ha nem állitod le magad, közkincsé teszem a cimed és telefonszámod! És nem kell megvárnod a bf talit, hogy beverjék a szádat!
  • GSJinn
    Neked honnan van a tudás anyagod az étkezésröl a sporthoz? Ne nevettesd már ki magad. Ugye tudod hogy a bodysok a végén nem a testzsir százalékal küzdenek hanem a vizzel!!! Remélem te nem akarsz meghalni mert nem jut a szervezeted táplálékhoz gyurás után!!! A bodysok azt a vizmennyiséget, amiböl ugye az emberben sok van söt a legtöbb abbol van mindenkiben, kell lefaragják. A versen elött ezért csinálnak olyan kurákat ahol "kiszáritják magukat" igy csak a száraz izomzat látszik. Remélem ha elolvasol egy étkezéssel táplálkozással foglakozo szakönyvet és elmész legalább egy akreditált tanfolyamra akkor nem fogsz hülyeségeket irogatni. Amugy meg a nagy bodysok is sokat tudnak a táplálkozásrol. Idd a shaket meg a porokat. Ahelyett hogy a megfelelö fehérje (hus hus hus föleg) bevitel és vitamin bevitel meglenne. Egy sportorvos rég beiratná bármelyiket egy korházba rehabilitáciora.
  • schrank
    hogy lenne kérdés amikor a valljad=valld be az felszólító melléknévi igenév ergó felszólítom arra hogy tegye köztudottá azt amit mi nem tudunk és nem is akarunk
  • Nagydög
    Az egyszer tuti. Ilyen noje valoszinuleg senkinek se lesz, aki kicsit is szereti oket.
  • kBagyula #98098
    ez egy kérdés lenne a goodspeedhez? (mert akkor hiányzik onnan a mondat végéről valami)
  • schrank
    valld be milyen íze van a fasznak
  • joebacsi
    aztafaszom :DDDD
  • DummyBoy
    Ja ... ezek Nők?

Csókolom Béla néni :)
  • joebacsi
    nemakarod abbafejezni?
    maradj inkább a kutyádnál, nincs nagy minőségbeli különbség, és arra azért nagyobb a realitásod is van...
  • schrank
  • erdos
    Ez egy szélmalomharc kollega
  • Danee
    én nem merek többet liftbe ülni :)
  • schrank
    gucpid ha liftbe szálláskor huirtelen elsötétül minden akkor először ne a "liftmunkást" hívd mert az már ott lesz inkább tárcsázd a 104-et
  • schrank
    nem tudom mit vagytok úgy elájulva hogy ezek mekkora izmos nők meg biztos koxolnak meg svarcenegger álla van alacson a testzsírszázalékuk ennyi azért nincs tündérszép ilonka arcuk mert nem dagadtak de ha megnézel egy 30 éves kiélt nőt pia cigi drogok legalább olyan férfias arca van a magyar úszókról meg annyit hogy amit az edzőjük művel velük táplálkozástan cím alatt az röhelyes lásd nyáron az az úszó eb vagy mi a ...szom megkérdezik a sznkron úszó lányokat : biztos kifáradtatok ezután a gyakorlat után még is miből nyertek energiát mire a válasz ilyenkor gyors szénhidrátot szoktunk enni mint pl a tészta péksütemény gyümölcs
    szerintem ha ezt egy fittnesses vagy badis hallotta volna röhögőgörcsöt kapott volna rögvest de majd a koswartz és kolléga kiegészíti a mondókámat
  • GSJinn
    Ezzel eggyetértek.

Schrank: Amugy meg az emberi test egy idö után nem képes fejlödni külsö szerek nélkül. Igy a profi sportolok eljutnak egy ponthoz ahol választhatnak maradnak ugy ahogy vannak vagy fejlöndnek tovább szerekkel. És a bodybuilding vagy fitnessz az olyan sport ahol szer nélkül lehetetlenség elérni jobb eredményt. A sportvilágában nemvéletlenül foglakoznak kiemelten már egy évtizede a dopping legalizálásának lehetöségeivel. Én amugy nem szeretnék ugy kinézni mint azon nök, ha megbocsájtasz, de ettöl még nem vagyok gynege sem. Amugy meg tornász vagyok és minden nap sportolok elég változatosan, ugyhogy az izomzattommal nincs nagy gondom. De ha a hölgyek meghalnak 40 éves korukig akkor ne csodálkozzon senki. Vesztettem már el igy ismeröst másfél év alatt is.
    A srác 21 éves volt és bodybuilder élvonalba akart betörni, csak a szerek megölték.
  • Platypus16
    hehe
  • TS Zolly
    Inkább vagyok liftes, mint szarházi.
  • OculusDei
    ha jobban megnézed a nőket akkor láthatod hogy a járomcsont és az állkapocs csont erősödése figyelhető meg mindegyiküknél. ezt a férfi nemi jellegek közé lehet sorolni ha csak nem ázsiai tipusú nőkről van szó. szerintem ezek kifejezetten kaukázusiak. tehát ebből gondoltam. meg abból az egy évből amit egy fittnessközpont pultja mellett töltöttem el. az említett műsort nem láttam. nem túl sűrűn nézek tévét. egyébként semmi bajom az izmos nőkkel - az úszó lányok kifejezetten gyönyörű alakkal bírnak, nem is beszélve a táncosokról... - amíg át nem lépnek egy határt. onnantól lesz otromba. de mint minden ítélet így ez is szubjektív. van aki gerjed a 150 kilőra van aki nem.
  • Gabor970
    sziasztok!

találok magyar ranked 1,4-es szervert? látom 1,3-as EA HU is csak egy van. Hogy kell visszatennem az 1,3-at? csak simán futtassam az 1,4-re? Köszi!
  • TS Zolly
    Téged utánoz. De mint tudjuk, te utolérhetetlen vagy.
  • HaLlak65
    hupsz a VéNY számára.
  • HaLlak65
    conq16-ra kék ellen ma este. Valaki?
  • bakvarnyu
    Csak azt nem értem, ha szarok a pecsek (márpedig azok), akkor miért nem állnak vissza a szerverek 1.0-ra?
  • Running
    2006.09.16.: /Running
    A Conquest 16-os Kupára jelentkezõ csapatok figyeljenek jól.

1. Amelyik csapat úgy érzi minden tagja felregelt az oldalra és a csapat alatt is megtalálható, valamint a leaderek és warszervezõk is külön megjelölték magukat,akkor tessék felém jelezni és kiteszem a táblázatba hogy OK. Akiknél ez szerepel azok máris elkezdhetik a meccseket.
    2. A meccs minden körérõl kérem majd a 4 screenshotot, ha ez nincs meg, akkor nem fogadom el az eredményeket.
    3. Akik bírót igényelnek azok szóljanak idõben és az se baj ha a meccsek idõpontját ki tudom tenni az oldalra.
    4. A screenek alapján meg fogom nézni kik játszottak, akiket nem találok meg az oldalon a csapat alatt, azt kizárom a csapat pedig bukta az meccset. A legközelebbinél pedig azonnal kizárom a csapatot is.
  • willis
    köszönöm
  • Yan
    vmelyik szórakozóhelyen megkértem egy ilyet hogy álljon arrébb lesszives, mert alergiás vagyok a szteroidra! :)
    (sztem már agya sem volt, mert arrébb állt) ;)
  • joe14
  • uwu
    ennyi idő után már megtanulhatnál linkelni
  • uwu
    Neked tényleg ez jön be, vagy csak szivatsz minket?
  • Kovács legény
    amelyik férfinak ez tetszik annak erős kötödése van az azonos nemhez...
  • Szathy
    kell a linkelés elé a http is, mert különben a linkellő oldal részének hiszi a címet. Pölö: oldalam - első , illetve helyesen: oldalam - második . Asszem jól csináltam.
  • DummyBoy
    Ez a linkelgetés nem nagyon megy ma nektek

Mind1 ... szeggyétek ki a http://www.sg.hu/www.rdha.hu/holly.wmv -ből a

http://www.sg.hu/-t És menni fog ...

Így kellene :)
  • Crem
    Ennyi idő után már megtanulhatnál linkelni!:DDDDD
  • Platypus16
    borult időset:(