172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"Sziasztok!Kicsit Off,ha szabad.Érdekelne eme videó alatt szóló zene címe,1:50-töl jól hallható.http://www.youtube.com/watch?v=y2m-l0KSt3Y&mode=related&search="
LOL már megint zenét keresel???
craig amstrong a szerző.... -
valakinek itt nagyon sok ideje van:D -
Platypus16 #98151 hehe:) -
Már bocs de ha hülyeségeket írsz... méghozzá mekkorákat...
Nem szeretnék flémelni de a szekrénynek teljesen igaza van. Egy kicsit utána kell olvasni mielőtt belemész egy ilyen vitába.
-
GSJinn #98149 Elolvastam a amit irtál és a válaszát. Nem idokol, csak ki ez a segg. Válaszolhatott volna azért hogy legalább tanuljak belöle. Amugy meg végig sem olvasta. És a te hszeid miért nincsenek benne? De mindeggy. Elfogadom ha hülyének tart. -
GSJinn #98148 Szivesen megnézném a hozzászolását. Melyik forumra irt? -
GSJinn #98147 Akinek irtad honnan tud a tplálkozásrol? Amugy melyik részére reagálta ezt? És valyon a te irásaidat is odairat? -
ez ugyan az amiről múltkor linkeltek ingame videt 
GSJINN megjött a válasz a fórumban a táplálkozási teóriáidról :
"... ki ez a segg ?"
-
KELL! -
Platypus16 #98143 Én a helyedben egy szót se szólnék anti-wow-mániás:) -
bazzeg 5 ora wowzás után feljövök erre tessék :))))))) -
Platypus16 #98141 Ja vagy te inkább kismacskákkal szokatd?:) -
-
Platypus16 #98139 Aki már egyszer ezt megtapasztalta, az tud mesélni róla, igaz Schranky?:) -
ha a popó környékén van ez a mérgező tüske akkor szathy már rég halálos beteg 
-
Platypus16 #98137 Nem szabad egy egyedi és a kihalás szélén álló lényből gúnyt űzni 
Mellesleg van a kácsácsőrű emlősöknek mérges tüskéjük, amik az emberre is veszélyesek, úgyhogy vigyázz ha találkozol vele, mert én vagyok a főnükök és hűbérseim elbánnak veled és ott nem lesz m16-os, sem ak-101-es ami megmenthet:) -
Sziasztok!Kicsit Off,ha szabad.Érdekelne eme videó alatt szóló zene címe,1:50-töl jól hallható. -
Platypus, jól tudom, hogy te Ausztráliában élsz fajtársaiddal együtt? És hogy veszélyeztetett faj vagy? Biztos, hogy nem a rezervátumban kéne tengetned utolsó napjaid? :D -
a gáz csak annyi, hogy ha normálisan szolnak hozzá akkor is ilyen :(
és nincs is egyedül -
Platypus16 #98133 Rólad eléggé nehéz eldönteni:) -
Tudod ezt sok emberről nehéz eldönteni... -
TS Zolly #98130 Pszt!!!!!!!!!
Gondolod mindig a közelébe lennék??? Nekem is vannak természetes szükségleteim, amit egy wc jelzésü kis helyen kell elvégeznem, a sok sör és bor miatt, amit a KLegény és a Zsolti hoz nekem. :P -
HÖ HÖ kolléga ! csak a magad nevében ígérgess
Max este 10-ig állna a lábán ez a gyík ,amig mindenki józan ,na de utánna ...?
-
TS Zolly #98128 Passz. Másik topikba irtak róla, hogy kőne rendezni egyet. -
Nagydög #98127 Mi van, cica? Valami uj szerre alltal at? Tul ne fujd magad, mert szetdurransz, mielott barki megremulne toled. -
TS Zolly #98126 Há te nagyon egy undórító faj vagy hallod e! :DDDDD -
Nektek milyen verzioszámmal fut 1.4-es BF2? Játék mit ir? -
OculusDei #98124 mér, lesz tali? mikor?
-
ne is említsd a békákat perverz egy állat faj az már egyszer biztos 
-
TS Zolly #98122 BÉKA -
TS Zolly #98121 No várj csak! Békákat még meg sem említettem! :DD -
TS Zolly #98120 Te Gudcpid! Nem veszed észre magad? Itt mindenki utál téged, nem kiváncsiak rád, és nem kiváncsiak egy irásodra sem. Eljátszottad a becsületedet nem egyszer, hanem többször. Nagyon sok embernél kihúztad már a gyufát, rengetegszer bocsánatot kértél, de mindig ott folytatod, ahol abba hagytad. Ezek után hogy a francba várod el, az emberek egy kicsit is tiszteljenek??? Vagy azt az elvet követed, kibasztak az ajtón vissza mászol az ablakon keresztül? Én, és gondolom itt nagyon sok ember, ugy gondolkodik, ha valahol utálnak, akkor nem megyek oda. De te egy mazoista lehetsz, mert minnél jobban utálnak, annál jobban jösz ide. Kár is vesztegetni rád a sok időt, nem érdemled meg, esetleg ha elmersz jönni a köv bf talira, akkor megbeszélhetjük az egészet kulturáltan. Megigérem, nem verem be a szádat, és a többiektől is megvédlek. Csak gyere el!! Tudom mi az az igéret szó. Nagy becsbe tartom, ugyhogy bizz bennem. Munkám ugy alakult, minden hétvégém szabad, tehát most már eltok menni én is. -
ebből az következik hogy a halgecis víz fosat
-
TS Zolly #98117 Éjszakát miért sértegeted?
-
TS Zolly #98115 Meg abba halak kefélnek mi? :D -
uwu #98114 Ne bántsd szegényt! Sötét mint az éjszaka, minden beszólásából az jön le, hogy egy született kretén. -
ugye-ugye aki semmihez sem ért igazán az mindenhez ért egy kicsit
-
vizet én már tizenöt éve nem iszok, mert fosat :)
miskolci viz rlz -
neked muszáj mindig ilyen stilusban elöadnod magad? -
uwu #98110 Tök jó, hogy itt mindenki szakértő bármilyen témában, én a saját szakmámról sem merem 100%-osan állítani, hogy annyira vágom mint pl. szekrény az akármit.