172102
  • schrank
    jaj bóóóócs
  • HTS s3rg1nh00
    höhh,találtam egy kis szösszenetet az abszintról:
    "Az idei nyár egyik legvidámabb estéjét a Zöld pardonban töltöttem.2 barátommal elhatároztuk,h.egy Fish! koncert keretében búfelejtő bulit tartunk.A sors úgy hozta,hogy abszintozással kezdtünk.
    A meggyújtott alkohol hosszú másodpercek után sem akart elaludni,ezért úgy döntöttem elfújom a lángot.A kifröccsent méreg a felszolgáló legnagyobb örömére lángra lobbantotta a pultot,amit nagy nehézségek árán eloltottunk,de a pohár még mindig lángolt.Egy hirtelen,de rossz ötlettől vezérelve úgy döntöttem,a tenyeremet a feles pohárra téve oltom el a tüzet.A művelet sikerült is,de az Indiana Jones filmhez hasonlóan a tenyerembe égett a pohár körvonala..."
    mekkora balfasz
  • TS Zolly
    Baszki! Pedig most akartam belinkelni a teljes 25 perces beszédet. :(((
  • Borg
    A poltizálás itt tilos! Nem lesz több figyelmeztetés!
  • bakvarnyu
    már miért félnének, ez hülyeség , ez csak egy játék
    hogyan lehet itt gyávaságról beszélni?
    inkább csak nem szeretik és kész .
  • Kovács legény
    hát jah igazad van ,de POJE akkor is jobb:)
  • dronkZero
    Mondjuk a júzerek pöcsségét ne a pálya hibájaként tüntesd már fel! Nem hajlandóak Songhuát játszani? Bekaphatják. De ettől még nem a pályával van gond, hanem a sok gyáva köcsöggel, akik félnek a dzsungeltől, meg a ködtől.
    Zataron meg lenne elég jármű, ha nem mindenki egyedül veretne el az APCvel, BHval, jeeppel a rákba.
  • TS Zolly
    Szvsz, elég beirni ezt, egy tyopikba.
  • mohus
    lol:)
  • dicehater
    Emberek - ez valami fertőző betegség hogy a legtöbb PoE szerver 400-700 tickettel indul? Könyörgöm ez kinek jó? Egyik mapon toltam 38percet és volt még hátra 450 ticket de időlimit meg nem :(
  • mNzJean
    OFF : Az a helyzet ,hogy mindenki a komplett KAV- linket küldött , de estére ha minden igaz meglessz a kulcs és akkor majd közzéteszem az elérhetőségét.
  • Danee
    játszottam kétszer singleben, akkor nekem nem volt, ezért hazudok...
  • vsly
    "Köszönöm mindenkinek a segítséget Kaspersky ügyben."
    Akkor oszd meg velem is a key-t,pls
  • HTS s3rg1nh00
    én jelentkezek mediknek:D
  • joebacsi
  • ToCsEk
    Haha miért hazudsz? Lehet singleben használni unluck fegyókat
  • peti94
    ok thx
  • Danee
    nem.
  • peti94
    de single be nem lehet unlockolni fegyvert ??
  • Danee
    játsszál sokat ranked szerveren (persze csak ha eredeti játékod van, mert különben baszhatod) és előbb utobb kapsz rangot, és Lance Corporal rang után kapsz majd fegyvereket, amit egyböl kiir ahogy majd belépsz a játékba.
  • peti94
    fegyverekt hogy lehet unlockolni ??
  • Danee
    és hogy lehet snipaval zoomolni?
  • Me0w
    Waaaaaaaaa :DDDDDDDDD

Ez is megy a hall of fame-be a mini-imagerol valo install melle :D
  • uwu
    1. Szerezni kéne fegyvereket.
    2. Bf pályaszerkesztővel meg kéne csinálni a parlamentet.
    3. Kell egy klán amelyik ezen a pályán gyakorol éjjel-nappal.
    4. Kell egy taktika amivel "1 perc alatt meg lehet csinálni a pályát"
    5. Ha felkészültünk, le kéne mészárolni az összes fasszopó politikust, és egy jó képességű diktátor kezébe adni a hatalmat aki előkészíti az egészséges demokrácia alapjait (Lásd: Chile, Portugália, stb...)
  • peti94
    hogyan lehet fegyvereket unlockolni ??
  • n003
    én nem hiszek abban hogy ez a felvétel "véletlenül" került nyilvánosságra! :((
  • n003
    ebben aza legnagyobb kaki hogy mig mi magyarok befektetünk(?!) isten hátamegett és ott teremtünk működő tőkét közben meg szépen eladjuk az ország vagyonát-iparát :(( nahh mind1

.. most már az sem megoldás ha lemodatják mert azzal csak azt érik el hogy besöprik a szemetet a szőnyeg alá :(((
  • Me0w
    Tedd szepen a szivedre a kezedet, es eskudj meg, hogyha oda kerulnel a husos fazek kozelebe, te egy ici-pici falatot sem tennel el belole ;) Namost mig az emberek kepesek 3 orat machinalni, hogy ne kelljen 1 budos bkv jegyet megvenni, stb, stb, akkor mit varunk el masoktol? :)
  • koschwarz
    de ne politizáljunk
  • koschwarz
    hagyjuk már ezt hogy megvágott felvétel, azóta már tulajdonképpenel is ismerték, hogy ezek elhangzottak. azt eddig is tudtuk hogy hazudtak, azt mindenki látja, aki itt él, csak most "el is ismerték". most pedig azzal mentegetik magukat hogy milyen fasza tökös gyerekek, hogy végre van egy kormány ami be meri vállalni ezeket a gyökeres reformokat. lófaszt!!! szétlopták-csalták-hazudták az utóbbi 17 évet, ezért tartunk itt, hogy most ilyen gyökeres reformok kellenek. és ez igaz a hójobboldalra is. kalasnyikov kell ezeknek a homlokukhoz, nem mandátum a parlamentbe b+!
  • Me0w
    Szerintem felejtsuk el a politikat a topikban, eleg van belole a TVben es egyeb helyeken.

ps: egy ilyen hangfelvetelt nemhogy majus ota, de 3 ora alatt ossze lehet vagni, utana kirakni ra a szenzacio tablat es ebbol el a Blikk es tsai. egy ujabb fel evig :)
  • Rusid
    Nem szeretem Ferit, de ez a hangfelvétel erősen vágottnak tünik és amég nem hozzák nyilvánosságra a vágatlan hangfelvételt addig ez semmi más csak szarral dobálózás.
  • OculusDei
    off
    vagy csak ezt akarják elnyomni ekkora "nagy" botránnyal és egy újabb vezér áldozattal... láttunk már ilyet azt hiszem.
    on
  • uwu
    Én nem merek ilyesmit nézni, mert úgy felbasznám az agyam, hogy megölném azt a nyomorék alattomos férget. Aztán mehetnék a sittre, de mivel ott nem lehet BF-ezni... Inkáb kerülöm a bajt.
  • SubZero911
    Sztem ebben semmi meglepő nincs. Pusztán kimondta, amit úgyis mindenki tud. Kevés munka, sok fizetés, ingyen mobil, szolgálati kocsi stb. Éppenhogy a víz felszínén maradjon az ország.

MInd a két szaros párt hazudik jobbra-balra....

bocsi az off-ért.
  • TS Zolly
    Gyurcsány-vallomás - Eredeti, de vágott a hangvelvétel egy szakértő szerint
    2006. szeptember 17. 17:08

A többek között a Független Hírügynökséghez is eljuttatott felvételen Gyurcsány Ferenc beszél arról, hogy hazudtak a kampányban és a kormányzásuk utolsó két évében. A hírügynökség egy hangtechnikus véleményét kérte ki a felvétel eredetiségéről.

Eredetinek tűnik, de vágott az a hangfelvétel – ezt állapította meg egy hangtecnhnikus, miután a Független Hírügynökség a hanganyagot megvizsgáltatta.
  • OculusDei
    na akkor lehet bemosakdni...
    vagy ez a vég?
  • TS Zolly
    hehe
  • neménvoltam
    :DDDD
    (én kérek elnézést:))
  • TerranceG
    Hír tv non-stop ezt tolja.