172102
  • Templar75
    Ha már politizálni nem lehet.... Azt hiszem pár embernek be kellene izzitani itt az ami-bothot (vagy hogy irjak englishül :) ), ozt par headshoot (had hulljon a fergese), és egyböl megtisztulna a freedom place.... :)
  • schrank
    "kicsit szomorkás a hangulatd máma ... "
  • Landor
    akár most rögtön
  • schrank
    jó nektek jártatok isibe én meg innen mhetek nyugdíjba is B+
  • Kovács legény
    nem KKK a körünk ,csak KK
    amugy a Zrínyibe jártam
  • Running
    Átkot csak a moziba érdemes megnézni. Első részét ott toltuk a plázába, barátnőm a pulcsimba bújt és néha kinézett mikor épp nem történt semmi, engem meg ivás közben úgy megijesztett az egyik jelenet h majdnem lenyeltem a szívószálat.
  • TS Zolly
    csubákká
  • HTS s3rg1nh00
    akkor most mi vagyunk a lázadók a birodalom ellen?én ki lesz lúúúk,meg védeeeer?:DDD
  • joebacsi
    nemérdemes szót fecsérelni a renccer ellenségeire...majd akkor, és ott csapunk le, ahol a legjobban fáj, zéró toleranciával...persze teljesen titokban, mert a végső győzelem csakis a nép megnyerésével érhető el....
  • mesor
    Na elég lesz már a "parasztlázadásból" :P, mert még a végén kénytelenek leszünk bezáratni pár napra a topicot!
    (Aki nem tudná Kandurex is KisKöcsög tag )
  • Piedon
    Ja, aztán nem sokára jön az a faszi aki mindig valami gumibotot emleget és szétcseszi a topikot azzal, hogy összevissza törölget...
  • Danee
    ha már politizálni nem lehet, nanehogymá :)))))
  • HTS s3rg1nh00
    jól elcsetelgetünk itt mi mindenről,ki nem szarja le h.ez milyen topic?
  • Danee
    én meg 8.ban :P
    5 évig egy jo angol tanár sokat jelent!
  • neménvoltam
    hát nem
  • HTS s3rg1nh00
    annyira már énsem:D má a 6. évet húzom,és kezd elég lenni belőle...van még 3,de lehet máshol folytatom...
  • Fsensei
    Te ugye nem a szent margitba jársz?
  • neménvoltam
    merrefelé??:))
  • mohus
    mert pl felvettek az első félévre 200 hallgatót (az volt az első kreditrendszeres évfolyam), de második féléves ÁSZ (ált és szervetlen kémia) laborba csak 50 hely volt:)

olyan volt a szervetlen kémia vizsga mint az orosz rulett:) sok nálam jóval okosabb gyerek vérzett el ott mert rossz napon ment rossz sorszámmal:)
  • Fsensei
    Nem tom én msot találkoztam egy nagyobb kupac ilyennel és voltak jó csajok nagyszámban:D
  • neménvoltam
    tartozok, de má nem sokáig:))
  • Platypus16
    Hát az megeshet, de mivel katolikus suli, ezért önmegtartóztatás kell, különben sergi mehet gyónni
  • HTS s3rg1nh00
    csak nem ilyen szerencsések közé tartozol/tartoztál?
  • neménvoltam
    lófaszt... örülök ha sikerül menekülnöm
  • HTS s3rg1nh00
    te is észrevetted?én is
  • kBagyula #98384
    nem szeretem az ilyeneket. hasonlóan akkor szoktam beparázni, amikor valamlik szakasztársam mellém spawnol a PoE2-ben - volt akit le is lőttem már véletlenül :P
  • marcio mela
    Miért szopás?
  • Frequency
    Grudge 2,olyan mint a kör...csak kicsit durvább.Magyar címe:Átok.
  • kBagyula #98381
    hu bazz, a hideg futkos a hátamon. mijjez? :DD
  • mohus
    gimi lol:)

én a szentlaciba jártam olasz kéttannyelvű....mindenkinek kívánom szívből ,hogy ne az anyanyelvén tanulja a matekot fizikát törit művtörit vagy az olasz irodalmat:)

aztán BME vegyészkar...szerintem ezt nem kell senkinek bemutatni mekkora szopás:)

levezetésként meló mellett MBA-zés, hogy ne csak fakaerekes mérnök legyél:)
  • Frequency
    Sziasztok!
    Megint Off-olok egy kicsit,jön a 2.rész:
  • Fsensei
    Fú ezekbe a katolikus sulikba ált jó csajok járnak...
  • HTS s3rg1nh00
    ratyi,ellopta a hszemet csak azt akartam írni,h.valszeg nekem is ez lesz...
    Fuji:egy katolikus gimnáziumba miskolcon:P
  • Fsensei
    Hát én egy olyan helyre járok aminek már a neve is ilyesztő...ELTE APÁCZAI CSERE JÁNOS GYAKORLÓGIMNÁZIUM és még ott is a mat-fiz tagozatra :DDD

Jó hely.Én szeretem(tuti mazoista vok):D Csak kicsit sokat kérnek számon, de legalább nem kell félnem az érettségitől, mert arra rendesen felkészítenek:DDD
  • Platypus16
    Csak mi nem fogjuk visszaadni, sőt...:)
  • Platypus16
    Cska nem reáliskolában jársz, hogy ilyeneket vesztek? Mi most vesszük a számsorozatokat meg lesz egy kis térgeometria még októberben és utána az érettségiig ismétlés.
  • Fsensei
    Melyik suliba jársz?
  • Fsensei
    Hát nemtudom.Nekem nincs arra szükségem hogy egy olyan körbe bekerüljek, aminek a tagjai a kkk-t istenítik, mint schrank saját magát...Ő még talán jobb is mert egyedül van és könnyebb elhalgattatni, nem úgy mint titeket...
  • Platypus16
    Tizedikben... én tizedikben szereztem meg a középfokút angolból:)
  • Fsensei
    Hát nem tudom te milyen suliba jártál, de engem egyből az integrál számítás rejtelmeibe, vezet bele a matektanárom most 12.-ben...és holnapután TZ belőle...

Parciális integrál...FÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ...