172102
  • David2006
    .
  • Ahhoj
    .
  • SigS
    Vagy egy e heti bohoc
  • koschwarz
    maraggyunk annyiban hogy ma nem pezsgett a topic. kéne egy új peccs...
  • Szathy
    LAN-emulátor, amit belső hálózatként használnak egyesek neten keresztül, ha direkt módon nem megoldható a LAN.
  • koschwarz
    mijaza hamachi????
  • alma2
    nem mindenki lehet otthon bf2 temaban :)
    hamachi forum valaki:
    "De van hamachi szoba a bf2-nek! Ha akarod kipróbálhatjuk !
    De nekem még az 1.3 van meg, mert állítólag az 1.4 még nem annyira stabil."

en viszont hamachiban nem vagyotthon.Mi a szosznek hozza egy kulso progi amikor direkt ipvel barki tud csatlakozni hozzam ? talan meg egyszeruebben is.

• morreau
    Vki válaszolna 98509-re pls?!
  • TS Zolly
    Akko nyomás! :)
  • joebacsi
    kell! :D
  • Kovács legény
    jah akarok
  • item
    Jóóreggelt a lakóknak TM! ( ITEM @ WORKPLACE )

• Danee
    Miért van oda irva nagybetűkkel a banner alá hogy

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
  • Danee
    Elméletileg csiterek ellen van, ami nem jelenti feltétlen h te is csaltál. mien hibaüzenettel dob ki?
  • Colton
    és miért van az hogyha felinstallálom a special forcest akkor a battlefiel2-nél is fekete kép és kudob a deskstopra?
  • Colton
    Tudnátok nekem segiteni. hogy mi aza Punk Buster és engem miért dob ki?
  • Boxer HUN
    Jah.... lufimizéria...

Ez egy nagyon jó indok lehet azon transportkirályok számára, akik szeretik a féktelen száguldozást, eserleg roadkill-t...

"- Biztos úr! Szentül meg voltam győződve, hogy igaziak..."

• A Bohoc
    ........Huu köszönöm szépen!
  • TS Zolly
    Én azt veszem ki a szavából, neki tök mindegy, milyen szar bf2, mert ott van a poje. Ráadásul most akar ö is regelni az lwtb oldalon.

Mert ugye akarsz regelni oda KLegény!!!!!????? :D
  • schrank
    ugye - ugye hiányzik a "vén kurva"
  • morreau
    Sziasztok! Haverommal most kezdtünk játszani bf2-t hamachival. Viszont zavar hogy nem tudunk nagyobb pályákat berakni co-ops modban... Van vmi megoldás? Esetleg tudna vki linkelni mappackot hozzá? Elöre is köszi
  • Kovács legény
    1.4 ota szarabb nekem is a bf2 főleg hogy még magyar szerverek sinccsennek:/
    mind1 végülis ott a POE:)
  • TS Zolly
    32? Holnap reggeltől ugy köszönj nekem: Kezcsokom Zolly bácsi :DD :P
  • misaab@a
    1.

"C:\Documents and Settings\<user name>\My Documents\Battlefield 2\mods\bf2\cache" -tartalmát töröld.

2.
    ezt meg szedd le és rakd fel...

http://download.microsoft.com/download/2/1/e/21e186a5-30b8-4cc0-888a-db4abb111405/directx_aug2006_redist.exe

hajrá
  • TS Zolly
    Ja. Ez dühítő volt nekem is, mert közepes, vagy kis pályát akartam keresni, erre pl kiadta a 64 fős dragon pályát, amin csak 16 hely volt. De csak volt!!!!
  • erdos
    Köszi mindenkinek és ez a 32.
    dzsóbácsi meg egy isten :D
    Az a s betű meg ha neked nem jó akkor öreg rája majd átveszi
  • dronkZero
    Na, hosszú idő után (kb mikor utoljára kiakadtam az új peccs "kijavított" bugjain) ma ismét publicoztam picit.
    Volt valami olyan hír a patch bugfix listájában, hogy kijavították, hogy lehessen map mérete szerint szűrni. Csodálkoztam is rajta, mert az nekem kifogástalanul működött, 1.0 óta. Na, ma rájöttem, hogy az nem bugfix lista, hanem a bennehagyott/újonnan betett bugok listája. Ugyanis medium mapot bejelölve simán kiadja a 64-es mapokat a szerverkereső.
    Hát elmennek a jó büdös k**va anyjukba!
  • mohus
    Erdős hány éves?

amugy HBD
  • mohus
    esetleg kártya ideajándékoz
  • Szathy
    LoooooooooL!!!
  • mNzJean
    heppi börzdéj Erdős mester !!!!
  • HTS s3rg1nh00
    na ez legalább olyan volt,mint ma a kémia tanárom:PPPP
    2.órában volt volt vele óránk,le kellett írni 180 egyenletet(ill.6x30at),mondom áá lusta vagyok,leírtam 1x és bebasztam fénymásoló alá,havernak is,ellenőrizte,megnézte mindet,de nem vett észre semmit(ja de,h.mi valamin kurvára röhögünk:DD)...utána doga,természetesen 80%ot tökéletesen kipuskáztam(),azonban még nem ért véget ezzel a történet:6.óránk lyukas volt,azzal a haverral akinek fénymásoltam elmentünk venni kürtős kalácsot,mert lyukatdunk már rendesen ;DD,mikor mentünk vissza a kapun,hőn szeretett tanárunk kifelé igyekezett,de megállított minket,h.iskolaidőben nem lehet kimenni,vagy már nincs több óránk?mondtuk neki,h.csak kajőáért voltunk kint,erre még1x elmondta a szövegét,és a végén mondott egy olyat,amitől majdnem ott helyben kitörtünk a röhögéstől:TI IDE JÁRTOK EGYÁLTALÁN???mondtuk ja,csak nincs emelt matek...ja jó,akkor menjetek,mondanom se kell,a lyukast végig is röhögtük ezen(későbbre maradt a kalács elfogyasztása xDDD)
  • mesor
    Hűű bazzeg!

Nem fáradtál el?
    :D
    ;)
  • David2006
    lol,most esett le h mijez:D:D
  • Danee
    az Erdos S betűje roppant érdekes:)
  • neménvoltam
    mesteri egyszerűen mesteri:))
  • Fsensei