172102
  • TS Zolly
    Hüha! Itt asszem gondok vannak. :D
  • Deqwator
    de legalább nagy!
  • willis
    biztos te is egy nagy f.. vagy he he
  • HU.man butcher
    Én egy gigával zuzom és 9600 pro-val! Semmi gondom, igaz hogy 800*600 medium-ban zuzom, de még a 64-es mapokon sincs semmi gondom!
  • HTS s3rg1nh00
    sztem a 256 ram a vga-n van...ha meg nem akkor fújj,1,5 giga alatt szép próbálkozni a futtatással-1el még esetleg,de alatta abszolút hülyeség
  • Stray Wolf
    KÖSZÖNÖM!
  • Stray Wolf
    az a kemény hogy lassan 4 éve nonstop megy a vita erről a tmáról amiről beszltek. Nekem meg egy fél választ nem adtok.
  • HTS s3rg1nh00
    5700 sem elég hozzá,vagyis a diavetítéshez igen...9600proval is igencsak szaggat mindent levéve-ill a geometryt nem,mert szeretem látni,pontosan hol az igla ahova a tv raksimat kérik-pláne ha 64es mapon játszom,ahol van 1-2 plusz légvédelem,amit nem vágok fejből:P
  • HU.man butcher
    Hát a videokártya...esetleg, de a 256 ram az nagyon kevés!!!
  • Stray Wolf
    tényleg nem tudjátok vagy nem akartok segíteni?
  • HTS s3rg1nh00
    ja,ha vmi nem fer pléy,az miért csalás rögtön?most akkor mondhatnám azt,hogy ha tankkal kilő az úriember egy gyalogost,aki mondjuk sniper,azaz esélye sincs a tank ellen,a tankos csíter,hiszen nem volt ferpléy...gondolkozzunk már,kérem
  • Stray Wolf
    G-force fx 5500, 256 ram

Ezzel a kártyával megy a BF2 ? :)

Vagy tényleg 5700 a minimum?

Még véleményt :)
  • JCSR ODIN
    Régen olvastam már ekkora faszságot
  • n003
    bocsi Erdős vót az mert ő is most szülletett csak ojjan egyformák vagytok minn az ikrek :DD .. asszem
  • willis
    tehetetlen vagy mikor lelőnek mert nemtudsz reagálni rá ez tény (spawnkill)

vagyis jogtalan haszonszerzés! mert nem volt fair play! mi következik eből? hogy csalás. vagyis akkor Cheater vagy! ennyi az egész. jah és a jogszabályokat nem én találom ki bocsi!
  • Herold
    5700 a minimum.
  • willis
    te azért ne lovald bele annyira magad! el kell dönteni, hogy jogtalan haszonszerzés-e ha ellopsz egy járművet ahogyan mondod, vagy ha spawnkillezel. utóbbinál nem tudsz te semmit csinálni mert mire mozdulnál kilőnek. a járművet meg meg lehet akadályozni hogy ellopja valaki!

Gondolkozz kicsit, bár tudom hogy nehéz a kerekeket megmozgatni. Olykor nekem is :D
  • Stray Wolf
    Gforce fx 5500, 256 ram

Ezzel a kártyával megy a BF ? :)
  • Herold
    Előfordult már, hogy Jalalabad infantry only szerveren az amcsiknak sikerült kitörni a bázisról? Én egyszerűen nem értem miért kell nyomatni infantry szerveren ezt a mapot. Ha a MEC jól végzi a dolgát, járművek nélkül egyszerűen lehetetlen kijutni az USA bázisról.
  • HTS s3rg1nh00
    ha levegőt venni lenne pízem örülnék,nemmég itt gépfejlesztés meg hasonlók...nameg ha azt mondanám h.új gép amit nem kell fejleszteni,250 alatt nem úsznám meg,annyit meg csak akkor tudnék előkeríteni ha megnyerném a lottó5öst:D
    (hangosan gondolkozva:nem ártana egy jó 50es lap,egy 62ért proc,arra egy 10ks hűtés,plusz 2G ram,meg mondjuk egy 7600GT-egyértelmű,ezt cserélném 1 év múlva...ez úgy mennyire is jönne ki?:D 230 körül,hááát akkor inkább szopok egy jó nagyot ezzel ami van és veszek egy 7600GTt bele,meg 2 év múlva új gépet-esetleg még vmi ramot bele-.-)
  • Kovács legény
    azt irtam?
  • Kovács legény
    HBD az egyiknek és BSZN a másiknak!
  • Me0w
    1g ram biztos nem eleg manapsag semmire, a minimum a 2g. Ha mar valtasz erdemesebb rogton olyan gepet venni ami jo, nem szopni mindig hogy na marcsak az x-et es y-t kell lecserelnem benne es akkor jo lesz :)
  • Verzoo
    Neked is BSZN Boxer.Szigorúan 18+.
  • raymond01
    én ezekkel a lányokkal szeretnék játszani akik fent a képen vannak!
    nem tudja valaki ők melyik szerveren nyomják, vagy hol elérhetőek?
  • HTS s3rg1nh00
    ja sajna most én is azon gondolkoztam,hogy mennyi lenne a váltás,lehet jobban megérné egy egyelőre gyengébb lap+core2duo+1G ram+7600GST,hosszú távon jobban járnék vele,csak ennyim sincs jelenleg,még egy 7600Gtnek is örülnék:D főleg h.anyám laptopot akar venni(vazeg,óvónőnek laptop...lol,na jó ha már 60kt visszaadnak belőle legyen alapon...:D)
    szerk:hopp,olyan 100 környékén lehet lenne olyan marha aki megvenné ezt a gépgerincet,annyiér simán megérné váltani:P
  • Me0w
    Uhh ;) Majd szolj ha valtasz valami ertelmes amd konfigra ;) Vagy Conroe :)
  • HTS s3rg1nh00
    3,2es prescott $478ban,most épp alap órajelen,de ment már 3520on is stabilan,lehet ha olyan kedvem lesz és megkaparintom,megnézem bírja-e a bűvös 4000et(Zalman hűtő sokmindent megenged még ennek a forrófejűnek is:))
  • Deqwator
    HBD!!!
  • Me0w
    Es milyen procid is van, hogy kihajtsad azt a GT-t? Mert en most ertem el prociban azt hogy vegre kihajtom az x800pro-mat.
  • HTS s3rg1nh00
    van még 1-2 helyen ilyen áron,de asszem még alienben nemlesz,addig csak gyűjtök:P
  • Rusid
    Egyébként ez elég régi trükk a boltoktól meghirtetnek valamit realtíve jó áron, de mikor odamennél akkor persze nincs belőle (mert csak pár darabot hoztak belőle vagy jövő héten hozzák vagy egyéb hülye szöveggel jönnek), de ők tudnak ajánlani kicsit drágábbért sokkal frankóbb kártyát és a userek 60% meg is veszi. Nah a lényeg hogy én ezt a kártyát csak az aquába láttam ennyiért gondolom nem véletlen.
  • atomboy
    Jatelleg, BSZ Boxer is.
    Ha jol emlekszem, o volt az elso pilotam, amikor kiprobaltam a SU34-t. :)
  • n003
    jujj de vakk vagyok :((

Boxi beléd is hasonló jókat minn Kossinak :DD

..ahogy már KLegény írta: jóóó eza szeptember!!! :DDD
  • atomboy
    BSZ Koschwarz! :)

(Szerencsere meg nem maradtam le a tekrol. :) )
  • HTS s3rg1nh00
    azért Boxerről se feledkezzetek meg
    Rusid:az már részletkérdés,előbb-utóbb lesz belőle;)
  • Rusid
    Aha van árlistában de kapni nem nagyon lehet :).
  • Rusid
    HBD Koschwarz!!
  • n003
    ezzel egy icicpici problámám van! Kosi nem 3 éves :DDDDDD
  • JCSR ODIN
    de jó kép jah és persze BSZN Koschwarz