172102
  • marcio mela
    Mondom egy találat SVD-ből és már csak 2 csík maradt.Na jó van amikor az életerő harmada is megmarad,nem tudom akkor csak a cipőtalpat találják el?Aztán az első ház tövében kiabálom MEDIC MEDIC! de azokra aztán várhatok.
  • Boxer HUN
    Álltalában a ping alapján keresünk szervert. Max:50-60! Aztán, hohy épp mihez van kedvünk. Infantry, vagy Conquest. No meg az is segít a döntésben, hogy a többiek épp melyik szerveren tolják a szekeret. (bf2s.com -on a My Leader Board) épp erre való, hogy az előzetesen oda felvett partnereket keresheted meg.
  • HTS s3rg1nh00
    na ja,tapasztalat hogy külföldön egy magyar szerveren lámán játszó ember is nem egyszer győzelemre tudja vinni a csapatot,mégha nemis klános
    (ha már a klán témánál járunk:én is csak azé nem akarok már klánhoz tartozni-és ez most valamennyire a Hordának is válasz-,mert nem igazán van kedvem olyan helyen játszani,ahol már elég sokan vannak,pl.a kordásoknál is ez volt a legnagyobb gond,voltak 25en,és 12en mindig voltak,ezért hiába mentem volna gyakra,ha egyszer a 8as gyakra is megvoltak 12en,amennyi embert a másik klán is ki tudott állítani jó esetben,akkor én már felesleges vagyok,csak sajna ez mostanában mindenhol így megy,ilyen edc szintű csapatokhoz meg nem akarnék beállni:) sajna nincs több hely sehol,na így jártam,maradok külső nézelődő...)
  • Platypus16
    Na neked is van kedved újra bf-ezni? Most már lassan nekem is kezd kijönni a bf2-függőségem, csak kis adagokban:)
  • Boxer HUN
    Ahonnan még nem rúgtak ki azért, mert többet nézik a spawnképernyőt, mint kezükben a fegyót....
  • Livius
    Csá!
    Most a magyarok melyik serveren szoktak játszani (vagyis ti)?
    Látom a magyar Ranked megszünt, köszönet az EA nek.
  • Boxer HUN
    ...bakker!!! Kurblival??
  • Boxer HUN
    Minden kasztnak megvan a megfelelő ellenfele. "Amúgy meg nem laposkúszásban kell a domboldalon lecaplatni, hogy egy snipa jóllakjon veled). Karkandon amúgy csak egy esetben vagyok snipa. Ha az ellen, be van szorítva a főbézükre (MEC), nekem meg eszem ágában sincs bemasírozni!
  • TS Zolly
    Hm. Poe2-be pályabetöltés nekem egy cigi elszijása. :(
  • HTS s3rg1nh00
    magyaron általában ilyen nincs,ott az ügyeletes portás GCR kolléga az AK101 nevű csodagyógyszerével,meglátják és el is kábultak tőle 15 másodpercre:D
  • marcio mela
    Én nem foglalkozok Factoryval.A Hotelt elfoglalni az igazi kihívás.A biathlon nem érdekel.Ranked szerveren amugy se jellemző a szervezettség.Azt tudom,ha véletlenül van egy összedolgozó squad USMC oldalon amelyik Factoryra utazik és a MEC oldal szervezetlen akkor MEC vesztett.De ha MEC kicsit is szervezett akkor mások a kilátások.Jobb oldalon mire lemegyek a dombrol már csak 2 csík van az életerőn ha eltalál egy SVD és néha 3 sniper várja a felbukkanó USMC katonákat.
  • Fujiryu
    Hát anno még a vírusom elött mashturon a jeepem már a masik fobezen volt az esetek tobbsegeben mire a tobbiek bespawnoltak:D De a legdurvább akkor is az volt amikor hofi-hoz egyszer az ellenségtől lopott bombázóba spawnoltam be:DDD
  • Boxer HUN
    Optimális esetben, kb.: 25mp alatt vagyok játékban. Viszont volt már olyan, hogy az én 25 mp-es játékba kerülésemmel sem volt már zászlónk Mustár szitin!
    Na akkor már komolyabban keztem gondolni a RAM bővítésre, és a RAID-be kötött vinyókon...
  • marcio mela
    Statpadding?Nicsak,ki beszél!
  • HTS s3rg1nh00
    csben láttam olyat,h.dust2n(ami az 1ik legismertebb pálya) terrorként spawnolt a gyerek,mire mi ctként 2mre a spawntól befordultunk a faajtó felé,már az ajtón túlról radált minket akval és osztotta a fejeseket:DD
  • joebacsi
    hozzáteszem harminckettes később fullos szerveren :)
    vicces néha ez a páblik :)
  • Boxer HUN
    LOÁL...
  • joebacsi
    nemtom, nálunk már olyan is volt, hogy karkandra pályatöltés után yan a csíter gépével, már befehérítette a hotelt, mire az első mec lespawnolt :)
  • HTS s3rg1nh00
    na igen,ez velünk is megtörtént-mondjuk csak 2 beddzs miatt csináltuk-veterán ríperr,meg expert ikszplozívsz,utóbbi nekem a mai napig nincsmeg,de a basicet még anno statpaddal szereztem zsebeltem be,igaz hogy szebben mutasson,a veterán már szenvedős volt nagyonis...ugye akkor még több kellett hozzá:)
    statlámák voltunk,és büszkék vagyunk rá!
  • Boxer HUN
    Szegény... de tudlak sajnálni...

Karkandon, ha ésszel csinálja a szakasz, (ahogy pl.: a klánok tagjai szokták) röhogve hátba lehet foglalni őket. De, hogy ne csak lökjem a sódert, számosítok.
    USA oldalról járművek nélkül, az első lespawnolástól számítva a negyedik percre fehér a MEC főbéz. Ha nem hiszed, járj utánna!
  • marcio mela
    Persze,hogy nem gondolom komolyan.Tudod én ide nem azért szoktam írni,hogy elmondjam mit gondolok hanem leírom mit nem gondolok komolyan.
  • joebacsi
    öö statpadding az az, mikor 3 gyökér (pl 2 mec, 1 usmc) kimegy a pálya szélére, és lelövik/felélesztik egymást, hogy jó sok pontjuk legyen...ha arra gondolsz, mikor múltkor csíteresebb volt a késed, mint az enyém, akkor ja, az tényleg szórakoztató volt :D
  • Fujiryu
    Hát nem tudom de aikor mi statpadoltunk egymással akkor az szórakoztató volt:DDD
  • Fujiryu
    Na te aztán tényleg nagy láma vagy...Remélem nem gondolod komolyan amit leírtál, mert elég elkeserítő...Az oké hogy te nem tudsz eljutni a hotelig, de ezért miért kell spawnkempelni?Az meg végképp röhely hogy ezt úgy írod le mintha valami hihetetlenül nehezen kivitelezhető dolog lenne...
  • joebacsi
    mer az tényleg gyökérség, csak sztem te mást értesz alatta, mint amit jelent :)
  • marcio mela
    Én is pont az ellenkező oldalról éltem meg elkeserítőnek a helyzetet.Az ember mondjuk karkandon a játék felét azzal tölti,hogy elvergődjön a hotelig ha szélen megy akkor az SVD-sek ha középen akkor a többi fegyver kereszttűzén a kézigránátzáporon át.És a Claymore aknákat még nem is említettem.Azokkal tele van a pálya.Eléri a zászlót és vár de hirtelen valaki lelövi vagy csak a kézigránát koppanását hallja és már látja lelki szemei előtt a visszaszámlálást aztán kezdheti előről az akadálypályát.A spawnkill elkerülhetetlen.Kell valaki aki lefogja a spawnpontot mert különben a zászló elfoglalása szinte lehetetlen.És a spawnkillerekből sincs elég.Én a játék legstresszesebb részének élem meg amikor ott fekszek,hogy leszedjem a spawnokat.Kapunk-e UAV-t?Mert a hátamat senki se védi.UAV nélkül bárki hátulról leszúr vagy a medikek szórakozása,hogy lesokkol.Az megalázó.De lehet egy másik pontra spawnol valaki és áthajít egy gránátot.Akkor megint kezdődik a futás.A spawnkiller is tud nagyon kiszolgáltatott lenni és ha nem szervezett a spawnkill mert nem fogják le az összes pontot akkor az is.Nekem is volt olyan,hogy 10x többet haltam mint mint amennyi killem volt.De hát ez kihívás és tud szórakoztató lenni,ha snipernek állok és swpanolás után rögtön dobom a claymore aknát.Kb 50%,hogy sikerül megfordulni és úgy lerakni aztán bumm.Volt olyan köröm amikor durván elkezdtem szórni a claymoret és dobálni a gránátot és elfoglalták a hotelt mert erős volt az offenzíva de a kör végére dobogós lettem.Az hiszem a MEC teamen bellül is a legtöbb killem lett.Nagyon felpörgetett.Sokat haltam de 2-3 kill jutott egy claymorera és a végén a killek száma 30 felett volt.
  • Fujiryu
    Én nem értem hogy a statpadding az miért bűn...
  • willis
    érteni mást is lehet alatta, csak az a kérdés, hogy te mit akarsz érteni rajta.
  • willis
    mindenki tudja miről van szó, nem kell magyarázni
  • atomboy
    willis honlapjan: bug kihasználása - BUG
    Ha igy olvasom, vegtelen ciklus lesz... Jobban kellene magyaraznia. :)
  • joebacsi
    ejj nehéz eset vagyol pöttyet :)
    látszik, hogy nemvolt részed egy pont szervezett elfoglalásában, mert akkor tudnád, hogy a támadó csapatnak mennyire fontos lefogni a védők spawnpontjait, amíg nem fehér a zászló, mert könnyen a zászlóhúzók mögé tudnak születni...ennyire egyszerű...lehet, hogy nem a legfairebb dolog, de akkor eszerint az elv szerint ne lőlj le senkit, aki neked háttal áll, vagy még nem vett észre, hanem szigorúan várd meg, amíg észrevesz...kicsit vicces lenne a játék, nemde? :)
  • TS Zolly
    Azta kis kinai porcelán vázát nekijje!!!! Spawnkill mióta csit he??? Egyszerüen csak nem fer játék. Ennyi, nem több. Kb olyan, mint a főbéz támadása. Sokat kell még tanulndod a játékról. Csit, az a nem megengedett segédeszközök [ különféle progik, játék átszerkesztése ] használata, amit jó esetbe, de sajna nem nagyon, a pb észlel. Spawnkill a pb nem észleli.
    És hogy tudd mijaza a pb, elárulom, nem a propán-bután az, ha esetleg a gugle peti bácsin utánna nézel.
  • Csacsy
    Goodspeed testvére is megjött hála istennek :)
  • gbc csabika
    Sztem nem akart téged senki felhúzni, csak sokan gondolják úgy hogy hiteltelen a dolog. Vagy amit a gipsz jakab megmond az úgy is van?
  • willis
    ennyi, ebbe nem akarok belebonyolódni többet.
  • willis
    ez csak egy idézet a Toldi-ból!

miért kell vitatkozni? arra nem gondoltál, hogy ezzel meg az én agyam húzta esetleg fel? úgysem fog megbékélni, ha már vitatkozni kezd. így csend lett a vége.
  • Yan
    de ő nem beszélt igy veled.
    meg lehet dumálni szebben is ezt a témát.
  • willis
    úgy ahogy mondod
  • gbc csabika
    Hát én már csak ilyen értetlen vagyok
  • kBagyula #99210
    ez nem csalás, hanem "pozitívan nehezen minősíthető" esemény. :)