172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
a wowosok mióta fórumoznak??? azt hittem azok csak esznek isznak alszanak meg wowoznak
-
Nauron #99846 jaja jöjjön a wow topikba ott ugy is van soka aberált majd azok kiosszák:P -
Ha mindsent fikázol ami multi akkor mehetnél a WoW-ot meg az EVE-t is fikázni:D -
Ha jol emlekszem, Windows problema... -
Ez kérlek szépen, egy jó nagy hiba.
-
Biztos nem jött be neki a single rész!
-
Szerintem azt gondolja, hogy a POE2 is BFV mod. -
b@sszus...
Pecs óta most vágott ki először ezzel:
nem tudjátok mi lehet ez??:( -
Platypus16 #99839 És miért nem tudja érvekkel alátámasztani a véleményét?:) -
Nauron #99838 az alap kérdés az h mért utáljuk azt a játékot amivel csak fél orát jáccottunk?:S -
mi köze a kornak a minőséghez
-
marcio mela #99836 A BFV régi de a POE2-vel mi a baj? -
meg különben is a kiskecseg csak a kaka 16-os mapokat látta de abból se mindet (mustááár) és különben is minek az ilyen gyökereknek net ha single-ben hokizik a szir-szar botos küldetéseire
-
Platypus16 #99834 meg shock-paddle:) -
A BF nek nincs single része ugy mint más játékoknak ,csak kilehet probálni a mapokat ,megismerni a fegyvereket a gép ellen, nincs semmi célja a single résznek csak van hogy legyen ,ezért nem is irják rá a dobozra sem hogy van mert a készitők szerint sincs! Remélem érthető voltam.
Az hogy alapból utálod a multi játékokat az egy dolog ,kiprobálod a bf-et a gép ellen ,nem tetszik ez is egy dolog ,de ez kit érdekel szerinted? itt mindenki multizik leszarjuk hogy mien a gép ellen játszani mert tudjuk mi is hogy szar ,én például nem is játszottam a bf2 vel gép ellen ,tök hülyeségeket beszélsz itt összevissza ,majd ha kiprobáltad az egész játékot(multirészétis) akkor várunk vissza a kritikáiddal és talán értelmesen el is beszélgetünk, de addig pá! -
B+! Már ne is haragudj de Te vagy itt az egyetlen akinek eddig nem jutott el az agyáig vmi. Itt írod konkrétan hogy nem szereted a multis játékokat, akkor mégis mi a francot vártál a bf2-től könyörgöm. Lentebb már írtam a halászléfőző versenyről. De írhatnám azt is hogy ez olyan mintha olyasvalakivel mennék bort kóstolni a bordeaux-i borvidékre aki rohadtul utálja a bort, nyilván az összeset lefikázná, ergo a véleménye egy kalap szart nem ér. Ha valaki alapból nem szereti a multis cuccokat akkor nem igazán kompetens ha arról kell véleményt mondani. Ezt nyugodtan olvasd végig többször ha nem értenéd a lényeget. -
Csak francia kulcs
-
Meg feszitovas sincs! -
Igazad van a játék single része egy rakás szar,élvezhetetlen ! Sehol sincs egy Black mesa ojjektum se, és még fejrágók se! -
Platypus16 #99828 Ne is lássunk többet szingöl-pléjeres hülyeségeiddel együtt... -
-
TS Zolly #99826 Elmész??? Van isten!!! -
Utolsó üzenetem itt:
#99814 - olyat nem fikázok aminek még a menüjét sem láttam
#99820 - hát én ezt értettem is, sőt még írtam is hogy sztem is
#99821 - biztos nem vagyok informálva, mert nem is érdekel annyira hogy BF cikkeket olvasgassak
#99823 - kíváncsi voltam, bár tudtam mire számíthatok
#99824 - megyek is...és jól látod a dolgokat
-
szerintem meg menjen, ha már szólásszabadság van és demokrácia!:D
Mekkora élmény lenne neki a multi rész mondjuk egy WAKE mapon amcsiként, olyanokkal akik 1 éve nyomják ...
-
Ha nem szereted a multiplayer, megis, mi a francnak probaltad ki? Ne mondd, hogy nem olvasod el elotte a jatek leirasat... -
#99818 - mondtam, nyugodtan
#99819 - OK beismerem a single player próba után szar, unalmas.De hogy nem jut el az agyadig hogyha én alapból nem szeretem a multiplayer műfajt akkor Bf 2 multi része se tetszhet, még annyira se hogy egy próbát tegyek.Ennyi az egész, csak logikusan kell gondolkodni...Tehát még mindig fenntartom a véleményemet:Bf 2
-
Látom te sem vagy informálva a BF2 részeivel akkor nem tudom miért nem fogadod el az igazságot? -
Egyébként mi is egy tál fosnak tartjuk a single részét, ezt próbáljuk beleverni pici agyadba. De ha annyi eszed van, hogy egy multi játékot a tutorial jellegű single része alapján véleményezel, akkor nem is baj, hogy nem tetszik neked... -
Látom még mindig nem jut el az agyadig az amit itt mondanak neked...Azért mondják hogy hülye vagy, meg azért anyáznak, mert a single alapján itéled meg a játékot, ami HÜLYESÉG!!! Ha csak a single részt fikáztad volna akkor azt elfogadták volna...DE amig NEM próbálod ki a MULTI részét addig NE próbálj az EGÉSZ játékról képet alkotni!!!
U.I:Ha továbbra is azt mondod hogy a BF2 egy az egyben szar akkor elhúzhatsz, nem tartunk igényt a társaságodra, ha meg beismered, hogy hülyeség volt mindenféle tapasztalat nélkül valamit lefikázni, akkor maradhatsz... -
TS Zolly #99818 Akkor nyomsd végig a 12 pályát, de innen húzd el a beled! -
#99810 - jó
#99812 - és miért nem létezik a single része?ezt kifejtenéd?mert nem értem(nemrég játszodtam rajta)
#99813 - ha tetszik egy játék nem kritizálok(lásd SWAT 4 topic), hanem dícsérek, de ha vmi szar azt is megmondom, miért ne, elvégre szólásszabadság van
Mondom nekem rosz a játék, nektek fasza stb., ezt én el is fogadom.Mindenki nem kell egyfajta dolgot szeressen.És örülök annak is hogy játszodtok rajta 4 éve ha tetszik nektek(mármint a BF-el sorozattal).Nekem annyira tetszik hogy singlebe kiprőbáljam azt a 12 pályát. -
Neoncsoves #99816 csak 185 hsz és megvan a 100ezer .PPP -
Ha meg kritizálsz akkor legalább teszteld le az egészet, vagy csak annyit irj hogy a single része szar a játéknak... -
Szerintem akkor irany tovabb mondjuk a World of Warcraft topicba vagy az EVE Online topicba, es oszd ki oket is, hogy mekkora fos a jatek, hogy nincs single resze, mert neked ugye csak az tetszik.
Joebattya:
Asszem akkor mostmar a 10-es lista bovul rendesen :) -
TS Zolly #99813 Nem a fórumnak szégyene lenne, hanem a te baromságaidé. De imént irtad, kipróbálsz egy játékot, és mész az adott játék fórumára kritizálni, ezért te csak egy kötekedő ****** vagy. Csillagos részhez azt gondolhatod, amit akarsz.
Ha tényleg olyan rossz lenne a játék, akkor egyesek itt nem nyomnák vele online a gémet már 4 éve. Kinek a pap, kinek a papné. Neked speciel, szenteltvíz is kevés lenne. -
Akkor is arrol van szo hogy egy multi játékot szarozol ,aminek játszottál a "single" részével ,ami nem is létezik -
+a -
A múltkor játszottam egy negyed órát a hl2-vel, sztem nem vmi fordulatos sztorija
-
ez most olyan hogy halászléfőzőversenyen elmondom hogy utálom a borsolevest és ezért szar a halászlé
-
#99776 -akármit írhat a dobozán a játéknak, az csak a doboz, de több van benne, ha lehet géppel játszani akkor az single player is, az igaz hogy nincs sok értelme + ezért is majdnem halál unalmas
#99779 - Úristen, na az amit itt mondtál az logikátlan!!!
#99781 - unalmas szivatás
#99783 - nem kellene ilyeneket mondj, mert nem támadtalak csak a játékot
#99785 - van single része, az nem kérdés sztem mire való, mindenkinek amire éppen kell
#99789 - nem beszélek hüjeséget, a tény az tény
#99792 - örülök, hogy az egyik kedvenced :) és nem szeretnék senkit sem meggyőzni hogy ne játszodjon rajta, én csak a véleményemet mondom szerényen
#99794 - de igen is értem a lényegét, a lényege a multiplayer, de az még nem azt jelenti(megint írom) hogy single nem létezik
#99795 - a multit mondom nem szeretem, életembe a MOHAAB-al játszodtam, majd 2 hónap múlva meg is untam
#99796 - biztos igazad van
#99799 - ne sértegess sztem, mert én se tettem
#99801 - semmi közöm hozzá
U.I.:Én nem veszekdni, hanem vitázni szeretnék a játékról és azért mert más a véleményem nem kell sztem utálni.Múlt héten a DRiver 3 topicba is kritizáltam, mégis elég normálisan elviselték a game rajongói, tegyetek ti is így és nyugodjatok.És a hsz.-kat ne töröljétek, mert akkor már a fórumnak lenne nagy szégyen a túlzott cenzúra.