172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #100735 Baz! Megnéztem, és tényleg van ilyen benne! De a belső keresőt, igy ezekkel a szavakkal nem említik! :DD :P
Szal ezentúl, a játék belső keresőjét szavakat ha lehet ne használjuk, mert nem értik. Ezentúl a [ csatlakozás internetes/ helyi játékhoz --> Joint internet/ joint local ] fogalmat használjuk! Kéretik a fakuba is beletenni!!! -
Nagydög #100734 Azert ne tulozzuk el! Az eredeti peldany nem tesz okosabba, es a mellekelt manual is elegge halovany. -
Platypus16 #100733 alt+f4:P -
Deqwator #100732 persze ez nem warez, de ha lenne eredetije akkor okosabb is lenne -
Deqwator #100731 15. oldalon vannak érdekes dolgok:) -
Nagydög #100730 Egyszeru nyelvi semak ertelmezese nem a jatek "vagasa". Szamitogepet sem kell hozza latni eletedben, hogy egy jatek belso keresojerol megsejtsd, hogy az bizony bele van epitve a jatekba.
Deq-kel ellentetben szerintem ez nem "warez/nem warez" kerdes. Ez szimplan a gondolkodas kepessegerol, meg esetleg egy kis onallosagrol szol.
Tudod, itt a lanyaink azt szoktak a fejemhez vagni, mikor az osszesen harom megjegyzendo jelszoba beletorik a bicskajuk, hogy ok nem informatikusok. Nos en sem vagyok lakatos, megis kepes vagyok bejutni a lakasomba a kulcscsomommal. -
TS Zolly #100729 Mé? Melyik??? :D -
De azért azt tudod hogy melyik a tűz gomb igaz? -
TS Zolly #100727 És nem a néniket kell nézni! Azokat is, de ami a lábuk alatt van, azt főleg. :DDD -
Elövettem és megnéztem a "kiskönyvet". A keresöröl egy qrva szo nincs benne. Az mar mas kerdes, ha valaki beloginol akkor egybol kiszurja a szemet ;) Szoval nem az ertelmi kepessegeivel van a gond, csak csokkent a latasa :) -
Deqwator #100725 akkor nincs miről beszélnünk, legközelebb megnézed a bannert is és nem lesz gond;) -
nincs kiskönyvem...nem mondom miért mert az már WAREZ TÉMA ami neked nem tetszik és nem szabad ilyenről dumálni....és így nem tudtam. -
Deqwator #100723 akkor meg kell nézni a kiskönyvbe ami a BF2 tokjába van!!!vannak benne hasznos dolgok ,én pl elolvastam pár dolgot belőle és nem kezdtem el itt hülye kérdéseket feltenni
-
de ki a tököm foglalkozik warez témával?nem érted hogy ez csak egy kérdés volt ami NINCS benne a FAQ-ban -
Deqwator #100721 ha valaki nem tud a játékkal kapcsolatba vmit az elolvassa a FAQ-ot ,vagy a kiskönyvet ami a tokba van benne!!!ha nincs olyanod akkor valószínű warez.Warez témával nem foglalkozunk!!!;) -
te figyel már....ha valaki nem vág valamit mondjuk játékkal kapcsolatban...az miért kell baszogatni?nem lehet mindeki monitor fejü mint te...és smuge-nak igaza van...ha valaki nem tud valamit egy játékkal kapcsolatban azt már élből baszogatni kell?...amúgy nem vágtam le egy ideig hogy mi aza belsőkereső...inkább elkellett volna magyarászni hogy miaz míg nem értettem.De mind1.Ha ezzel mindenki így lenne ahogy ti akkot ti se tudnátok szart se!!!!!!!! -
TS Zolly #100719 Bocsássál meg, nem akartam semmi rossz célzást irni, csak olyan kis élcelödő csipkelődést. Azért isvolt ez: :) a mondatom végén. Ha mást akartam volna elérni, ezt:
tettem volna ki. De belátom, rosszul tettem. Elnézést is kérek tőled, meg a barátodtól.
Amugy apám nem, csak az apai öregapám volt paraszt, míg az állam el nem vette a földjét. Magyarán földmíves volt, és nem csiter. :P -
FaRockHUN #100718 Mivel abszolút pozitív szándékkal jöttem, nem tudom, hogy miért kell izléstelenkedni...
De azért, mert oly fontos vagy te nekem, hozzáfűzném ezt a szép idézetet, mely hozzád igen közel áll:
„Szép öcsém, be nagy kár,
Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál.”
Forrás... -
Na látod ezért kell több nevet csinálni:D -
TS Zolly #100716 Elkapta öt is a pb??? :) -
Na de a gémszpájjal letudod kérni a címedre a jelszót. Nem?
Osztán a gémszpáj accountodba belépsz és változtatsz rajta gyorsan minden személyes adatot, címet pass-t. -
n003 #100714 hmm .. és mi minősül eccerű jelszónak?? mert szerintem - csakúgy minn KLegény írta - tök mindegy hogy 12345 a jelszó vagy e546i8Q bár lehet tévedek de ez ojjan minn az autólopás ha el akarják el is viszik?! 
-
FaRockHUN #100713 A GameSpy oldalán tudsz mailt változtatni, ha megvan a felhasználói pass és ha már a mail a tiéd, akkor oda mehet a másik pass is... -
n003 #100712 ha jóltom akkor az accounthoz fix emilcím van amit te adsz meg és ezt már nem lehet megváltoztatni csak a jelszót amit az emilre küldenek el vagy hogy is vanez meer mán régen regeltem??!
-
nemhinném hogy megakadájozhatna bárkit az hogy ***** helyet ******* a jelszavam abban hogy feltörje ha nagyon akarja ,de azért köszike. -
jah ,majd cb-s meccseken:
Az EA megszakitja a meccset mert 5perc reklám jön ,addig mindenki kimehet pisi-kaki stb.
LoL
minőségi játékról beszélnek ezis nagy lol a minőségi játék nem itt kezdődik szerintem.... -
FaRockHUN #100709 Sziasztok.
Immáron a második [H[BA]-s klánmembernek törték fel a BF2 Accountját, köztük az enyémet is... sajnos...
Aki ezt el akarja kerülni, felejtse el az egyszerű jelszavakat és módosítsa a következő oldalon: ITT!!!
Utánnajártunk és az EA nem hajlandó semilyen formában visszaszolgáltatni, ezért javaslom mindenkinek, hogy ezt tegye meg minnél előbb...
További kellemes napo mindenkinek.
Bye.
-
Pl legizgalmasabb resznel, amikor lekeselnem vlkit... :) -
TS Zolly #100707 Müszi! :DDDDD -
TS Zolly #100706 Na ez az én egyik gondom a pösti bf talik miatt. Amugy meg aznaposan, vagy másnaposan. :D -
Hát ezt max akkor tudnám elviselni ha mondjuk fele vagy inkább negyed ennyibe kerülne a játék, de csak akkor ha lehetne reklám mentes verziót is venni. Mondjuk részemről a 2142 akkor is felejtős lenne ,ha mindezeket a szarságokat nem csinálnák. Nálam a dice/ea elásta magát már a bf2-vel az utolsó jó része a bf sorozatnak a Vietnám volt, mert rengeteg új ötlet került bele. Ám a bf2be amiket újításnak próbáltak elsütni az szinte mind szar lett a commandertől az artytig az egész kissé műanyagnak tünt nekem. Jajj elmegy a buszom. -
Aztán meg majd jön a következő feature amikor "pillanat állj"-ra teszik a játékot és jó adag reklámot tolnak az arcodba, mint a kereskedelmi csatornákon. -
Mondjuk egy futurisztiskus játékban amikor éppenséggel az emberiség túlélése a cél és tetejébe még háború is van, elég érdekesen nézhet ki egy OB reklám...
A plakátosemberek bezzeg nem háborúznak. Nem kell megvenni tényleg, ennek ennyi. -
Platypus16 #100702 Csak mázlid volt 

-
megelőztelek
-
"További infók a BF2142-es spyware botrányról
[2006. október 18. @ 12:57 - Bad Sector]
Az IGA Worldwide nevű cég specializálodott a játékokon belüli reklámra és ők helyezték el azt a szoftvert a BF2142-ben (az EA-val együttműködve), amelyik a felhasználó IP-jét logolja - nyilatkozott Justin Townsend, a cég ügyvezetője.
Ez a kis játékba épített spyware állítólag a személyes információidat nem tárolja, pusztán az IP-det veszi le, hogy beazonosítsa, a Föld melyik tájékán nyomulsz a játékkal, ezáltal speciális helyi reklámokat tolva az arcodba. Hogy ez pontosan mennyire lesz országokra is lebontva, tehát mondjuk 2142-ben a virtuális jövőben hirtelen találkozol-e az egyik ingame hírdetőtáblán egy Országos Takarékpénztár, vagy Béres Alexandra egyik fitness DVD-jének reklámával, arra nem tért ki Townsend. Állítólag az elsődleges szempont az, hogy az amerikai játékosok ne lássanak európai reklámokat.
A reklámokat egyébként Townsend feltétlenül szükségesnek tartja. "Ha a játékosok tudnák, hogy milyen fájdalmas üzleti megoldásokat kell alkalmazniuk a kiadóknak, akkor egyeértenének a reklámokkal. Ha ugyanannyi minőségi játékot akarnak, akkor szükség van alternatív bevételekre..." Hmm... ez részben érthető, de azért reméljük, hogy ez nem jelenti majd azt, hogy a WoW-ban, vagy a Fable 2-ben egyszer csak egy OK OB tamponreklámmal találjuk majd szembe magunkat..."
by gamestar online -
windóz re-install
-
Platypus16 #100698 Izéé arrafelé nem:) Én nem Monoron lakom, hanem egy kicsivel messzebb, de akkor mindenképpen jönnek, ha ott lenne...:D meg ott lehetne csinálni egy MEC vs USA verekedést:) -
neménvoltam #100697 Monor??? Már nem azért de szoktál te járkálni mondjuk a tabán felé?:D -
Platypus16 #100696 Jobb nincs?:)