172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nem adod fel?
-
n003 #100973 méé nem számít aza pár feles?? 

-
n003 #100972 csak hüjjéskedtem!! 
-
hol készültünk mi annyit szted? :D
(az esti felesek nemszámítanak!) -
Uhh ne haragudjatok ,nem szándékossan hagytalak ki bennetek
,csak gyorsan írtam , de említhattem volna még a Dragont a Dr.-t és a 25 th-t is.A lényeg ,hogy ne lépjenek vissza mert a problémákat meg lehet és meg is kell oldani de nem ez a helyes megoldás , szerintem.
-
"Előre is köszi,nyugodtan kijelenthetem ,hogy ezt a résztvevő csapatok nevében is irtam"
faszt! mi legalább így nagy eséllyel továbbjutunk a csoportból, annak ellenére, hogy az eddigi meccseket jól elkúrtuk :D
sőt én amondó vagyok, hogy zárjuk ki a gbc-t is, mer ők mutatták a rossz példát, a jcsr-t, mert egyik taguk érintett, a vényt, mert erkölcstelenül sok tagjuk van, a hba-t, mert farock hagyja feltörni az accját, és ez elfogadhatatlan...oszt mimeg a dr-el lezavarjuk a kupát gyorsba :D -
Ha lehet nekem ilyenbe belepofázni, sztem az azért még nem olyan nagy bűn hogy egy esetleges adminisztrációs hiba folytán egy azaz egy darab ember nincs ott azon 25 között ha nem is másik klán tagja és amúgy is ott van már a klánban. Most erre úgyis azt fogom kapni, hogy mer a gbc így meg úgy meg az amúgy is maga a gonosz blablabla. Mi szeretnénk lejátszani kedden egy meccset az frx ellen ettől függetlenül. -
Node csak a horda alakult meg mixes klánosokból, nem? -
n003 #100966 na szép ! még azt a kevés csapatot sem tod hiánytalanul felsorolni ..
megyek is és öngyi leszek miattad!

-
vazze...
Most nem azért de tegye fel a kezét aki minden meccs után csinált szkrínsotot meg ehhez hasonlók.... ezért is bünti járna. Ezt a kupát a magunk szórakoztatására találtuk ki, kár ebbe belemélyedni ennyire. A másik meg mindenki tudja hogy a horda magját klánosok rakták össze anno, egy kész csoda meg jó vezetés hogy a nagyrészük távozása után megmaradt. node aki régóta bennevan most lépjen le? Az meg végképp csak tiszteletet érdemel hogy anno a boxzsák szerepkörükből ki tudtak törni és komoly esélyekkel állnak neki egy ilyen kupának. (itt megemlíteném a VÉNYt, HBA-t, GBC-t, stb-stb is akiket szinte nem is látni hallani, mégis komolyan készülnek az ilyen megmérettetésre és bizony jó eséllyel állnak ki bárki ellen)
Szal ilyenért vitatkozni mert egy szétesett csapatból átállt emberke nincs beírva a listába sztem felesleges... -
az azért még hozzá tartozik, hogy egyedül csak a horda használja ki ezt a szabályt...érdekes, velem meg tudtál egyezni, hogy, bár a szabály lehetővé teszi, mégse játszik jcsr-es...gondolhatod, hogy más meccsen is kényes kérdés lehet ez, annak ellenére, hogy szabályszerű, avagy sem...az első negatív visszhangok után be kellett volna felejteni azt a cserét, és akkor nincs min rágódni...most jobb, hogy balhé van belőle? -
Na jobb reggelt mindenkinek mint ez a mai, ismét puskaporos a levegő .Lenne egy javaslatom , mivel mindkét csapat ,az FRX és a Horda is egyaránt sokat tett a közösségért ,ezért arra kérlek gondoljátok meg a visszaléépést , és tegyétek meg ha másért nem hát a bf2-s magyar scene kedvéért ,hogy végigjátszátok a kupát.Ha mindkét csapat visszalép akkor nyugodtan leállíthatjuk a kupát és az kitolás azokkal akik készültek rá Pl Vény , GBC , Jcsr ,HBA , kérlek bennetek gondoljátok meg ,hogy ezen sérelmek ellenére folytatjátok a kupát.Amúgy is kevés aktív klán van most magyarországon , és ezek konfliktusok csak tovább csökkentik az aktiv klánok játékkedvét .Tehát gondoljátok meg pls. és ne lépjetek vissza had fejezzük be ezt a kupát ,és ne menjen kárba a sok energia amit a szervezők ,és a csapatok belefektettek. Előre is köszi,nyugodtan kijelenthetem ,hogy ezt a résztvevő csapatok nevében is irtam,.
-
Fasza nem lesz, de 2x elkövettünk ugyanazt a hibát, frx joggal említette meg, az első felett még átsiklottam, a 2-nál már nem, így nincs kivételezés, Horda kizárva. Szervező kerestetik a huncup folytatásához. -
És ha kizárod magatokat akkor minden fasza lesz gondolom... -
Nem vétettünk a szabályok ellen, ők meg elfogadták. Joe, innentől kezdve nincs miről beszélni ezzel kapcsolatban.
Csomó csapat tolja a cb-n, ott meg aztán főleg van ilyen, hogy egy ember több csapatban is játszik, nem is értem miről beszéltek. Tegnap mondtam is a hordásoknak TS-en. Mikor a gond van olyan szabályal ami nem CB-s akkor miért nem CB szabály mert ott ez meg az van. Ha a cb szabállyal van gond akkor meg miért kell a cb szabály alapján játszani. Szánalmas. Komolyan a vereségre nem kell kifogásokat találni a másik csapatnál, főleg h akkor keresnek, mikor vesztésre állnak vagy kikapnak. -
nem -
Ez már a 2. volt h riki játszott és nem regelt fel. 25th ellen volt az első, amiért szóltak is.
Én tudom értelmezni a szabályokat, te meg nem vagy tájékozódva. -
hagyd, most kicsit bedepizett, elmegy nőzni, kicsit, oszt majd megnyugszik :D -
jah, mijáu az fícsör :D
de hát ilyen kiélezett helyzetben mindenki mindenbe belepróbál kapaszkodni... -
"TÉNY: A Horda csapata vétett a szabályok ellen, mivel Riki, aki kb 1 hete már nem próbás nálunk (Lob-ból átjöttek vagy 6-an, horda.clanwar.hu oldalon híreknél látható), nem regelt fel a huncup oldalra. Emiatt a csapatot ki kellene zárni."
Te maffla maki bazzeg legalább a saját szabályaidat tud értelmezmi, lol
" - A screenek alapján meg fogom nézni kik játszottak, akiket nem találok meg az oldalon a csapat alatt, azt kizárom a csapat pedig bukta az meccset. A legközelebbinél pedig azonnal kizárom a csapatot is."
-
visszagondolva az infantry kupa bronzmeccs hangulatára, amit volt szerencsém végigközvetíteni, hihetetlen, hogy nem voltatok képesek kompromisszumot kötni, és hagyni, hogy idáig fajuljanak a dolgok...
mikor láttátok, hogy wolfi beállása nemtúl népszerű az ellennél, nemértem miért kellett erőltetni a cseréjét, elvégre 1 ember nemszámít, nemdebár?
ti is érezhetnétek, hogy mi a gond ezzel a szabállyal, én nemhiába egyeztem meg runninggal, hogy nemsok dzsippest akarok látni a mi meccsünkön...így is elpicsáztatok, de egy szavunk nem lehet, és nektek is nagyobb sikerélmény lehetett, hogy mégis "saját" erőből sikerült...
itt is lehetett volna kicsit engedni, és rögtön nincs ekkora balhé...az frx nem az a szörszállhasogató csapat, csak ez a szabály bassza a csőrüket... -
n003 #100953 GErzsi: te már egy intézmény vagy !! :DD
anyázással kapcs.ban annyit hogy Me0w-tól meg szerintem mán nem is lehet rossznéven venni az anyázást :)) kicsit mármár ojjan mintha így köszönne :DD
amúgy nekem is csípte a csőröm amikor hordás meccsünkön Fuji-bolha pattogott végig a hulláinkon :DDD de amúgymeg télleg elfogadtuk ezt a feltételt az indulással ... ez van
Ferimeg monnyon le!! :)))) -
dzsanesz #100952 Nektem bejon a bf2s? -
McKalton #100951 höhö ezt már májusban az Inf Cupánál valaki pont így leírta. Szóval akkor még ez mindig nem lett tisztázva. -
Korpsweb #100950 Viccre itt főleg azt értem, hogy elkeseredettségben a vérszívás tárgyát már az képzi, hogy LOB-osok is jáccanak a Hordába, miközben az a pár ember is teljesen Hordatag...Na de mind1 csak azt sajnálom, hogy szétcsesződik a kupa... -
2006.10.20.: /Running
Tegnap lejátszottuk a méltán nagy és híres FRX csapat ellen a huncup meccsünket. A meccs időben elkezdődött, az elején mert a viccelődés ahogy ez viccet értő emberek között ez szokott lenni, mondjuk deqwator kissé elértette pár poénom és anyázásnak ítélte, de ez legyen az ő gondja.
Játékosok frx-nél okésak, mivel régi csapat állandó tagokkal.
Horda: nálunk is kb a szokásos meccses emberek jöttek, az új hordatagokkal kiegészítve (akik már se nem lobosok, se nem dragonosok, meow ehhez kapcsolódó hozzászólását nem értem) HOZZÁTESZEM JCSR-Wolfi aki március óta tagunk és kb egymillió meccsen játszott már velünk, ő is csak 2. mapra jött játszani, mert Dragon-JCSR meccsel végeztek.)
Kezdtünk a Horda home mapján, Fushe Passon, gyorsan befogtuk a 2. pontot és tartottuk is a főbázissal, frx pörgött is jódarabig, majd később (én sem értem h) elfogyott a zászlójuk és lepörögtek 140kb-0 körül. A fél csapat elégedetlen volt a szerverrel, többek között én is és ez a 2. körben fokozódott, ahol badsec már anyázva és valszeg billentyűzetet csapkodva játszotta végig a kört. Persze nem emiatt lett 9 pont eltérés (34-45kb) a két csapat eredménye között, hanem mert igen kemény csaták folytak a zászlókért. Mindenesetre a Hordának betelt a pohár és alig vártuk h a Horda szerveren folytassuk. Ekkor jött Wolfi, h befejezték a Dragonnal a meccset és mi a helyzet, mik az eredmények. Badsec pedig mondta h cseréljenek, mert rohadtul elege volt ebből, nagyon nem megy neki. Ez megtörtént. (Hozzáteszem, jelenleg 15-16 aktív játékosunk van a 25 tagból kb, ezért sem értem miért gondja egy 10 fős klánnak h cserélgetünk map végén. Természetes h más is szeretne játszani.
Horda szerveren elkezdődött a Clean Sweep map ahol játék közben az frx csapata kissé idegesen irogattak nekünk, Wolfinak főleg mikor feltűnt nekik....stb...(Wolfi volt az egyedüli aki JCSR-ben is tolja és tudja mindenki h helis és gyalogos játékos, most csak repült a két kör alatt, de persze ez nem sokat számít, a teljesítménye miatt játszott.:P)
Az csata folyt azért közben rendesen, aprítottuk egymást rendesen, majd sikerült behúznunk az összes pontjukat és ismét lepörögtek 80kb-0 után.
Az utolsó körben szépen megfogtukuk a zászlókat, és frx a beirogatásai ellenére is pörgött, ahogy azt kell.
Köszönöm a Hordásoknak a játékot, szép volt srácok, öröm ezzel a csapattal együtt küzdeni. FRX-nek meg legközelebb jobban fel kell készülnie.
Néhány említésre méltó elem.
A 4 kör alatt kb 7x volt Pause, ebből 1x a mi játékosunk miatt, aki vissza se ért mire lement a 3 perc, mindenesetre a 6 alkalomból 1x nem vettük észre h FRX-KTC leesett (ők sem szóltak), egyszercsak idegesen beírták h miért nincs pause és milyen rossz emberek vagyunk, és stb...
A szabályok értelmében, amit minden csapat elfogadott mikor nevezett a kupára, többek között az FRX is, már a kupa megkezdése előtt, továbbmegyek már kb március óta tudják h más klánosok is játszanak nálunk, persze h tudják hiszen FRX-KTC végigküzdötte velünk az INFATRY kupát, és FRX-meow is aki szintén játszott velünk és tag volt jópár hónapig.
Vagyis az h JCSR-Wolfi játszott velünk, semmi újdonságot nem nyújthatott számukra. Sőt mivel az első mapot már vittük kb 130 ponttal, nem is volt rá igazán szükség, csak cserélte badsecet már említettem h miért.
A meccs alatt az frx volt az aki folyamatosan ócsárolta egyik tagunkat és megbecsült játékosunkat, valamint a fórumon bontakozott ki a tudásuk (only) a csapatom és kupa rendezésének, szabályainak becsmérlésével. Ha ennyi energiát fektettek volna a kupára való felkészüléssel, talán nem kente volna el őket lazán egy infantry beállítottságú csapat, amelyik a kupa előtt mindösszesen vagy 2x játszott 16-os conquest meccset, ugyanis lanon nem voltunk.
Más:
TÉNY: A Horda csapata vétett a szabályok ellen, mivel Riki, aki kb 1 hete már nem próbás nálunk (Lob-ból átjöttek vagy 6-an, horda.clanwar.hu oldalon híreknél látható), nem regelt fel a huncup oldalra. Emiatt a csapatot ki kellene zárni.
TÉNY: A csapatok már az infantry kupa alatt is annyit vétettek a szabályok ellen, a jelenlegi kupában is, h simán kizárhatóak vagy szénné büntethetőek lennének, lehettek volna.
TÉNY: Az FRX kilépett a kupából, egy olyan szabály miatt, amit a jelentkezésükkor elolvastak és elfogadtak.
De a Horda számára nem keresek mentséget, és nem bocsátok meg, mint megannyi csapatnak eddig.
Mivel úgy tűnik tudásom kevés egy kupa lebonyolításához, ezért a szervezést átadom másnak, kap jogot az oldalra, stb. Én tovább nem szeretnék ezzel foglalkozni, mert nem látom értelmét. DONC igazad volt a Lanon.:P Ha látni fogok bármi pozitív változást akkor természetesen folytatom.
A csapatom megkért h ne hagyjuk abba a kupát, de én döntöttem, A HORDA KIZÁRVA, MIVEL VÉTETT A SZABÁLYOK ELLEN! VALAMINT VÁROM AZON EMBEREK JELENTKEZÉSÉT AKIK KÉPESNEK ÉRZIK MAGUKAT A KUPA FOLYTATÁSÁRA! msn: [email protected]
További szép napot mindenkinek! -
igen, az az olyan dolog szerintük is vicc, épp ezért kötöttek bele, annak ellenére, hogy a szabályok szerint lehetséges :) -
Korpsweb #100947 Ebben teljesen igazad van, a szabályok szerint ezzel megtudod óvni a meccset, és senki nem szólhat egy szót sem...De nem ezt tettétek, hanem inkább olyan dolgokba martatok bele, ami tiszta vicc... -
Azt viszont igy bucsukepp aruld el nekem, hogy az rk312005 nevu jatekosotok hol volt reggelve a huncup oldalra? Mert hogy a Hordaba nem az biztos. -
Szerintem is faszság, hogy 1 emberke több csapatban is játszhat, de mivel ezzel mindenki tisztában volt már az elején is, kár ezen lovagolni!
Legközelebb mindenki tudni fogja mit akar vagy mit nem egy kupán! -
Korpsweb #100944 jóreggelt!
Jól felfújtátok ezt az egészet. Minden tisztán le van írva a kupa szabályzatába, mikor vállaltátok a részvételt akkor kellett volna mérlegelni részt vesztek-e rajta vagy sem. Nem az 1 ember miatt vesztettétek el a meccset, és ez a szappanopera ami itt folyik kuparombolásnak tűnik...És mint írtam már egy jó csapat veszteni is kell hogy tudjon. Amúgy meg sztem nem volt rossz meccs!
-
McKalton #100943 Na ezért nem nevezett be a 7th ebbe a HUNCUP-ba már. Valahogy sejtettük, hogy az ami a múltkor is gond volt újra előfog jönni és lám...
Amíg normális szabályok nincsenek addig ez várható.
Inkább BF2 Definitive ligába nevezzetek!
-
Miatunk ne legyél jó fej, de ezzel a lépésel azt hiszem le is írtad a kupa színvonalát("tisztaságát"). -
Nincs semmi érdekes, csak megint engem szidnak. 
-
"(gerzsont mán megse merem említeni :D)"
Na láttod-láttod ezért lapulok mint nyuszi a fűben :DDD -
pálinkásat 
vazze, tényleg, én hülye aluszok miközben itt pezseg az élet... -
TS Zolly #100938 Hüha azanyát neki mivót itt az éccak! :) -
Masik meg, megis honna ntudod, hogy milyen chat ment meccs kozben? :) Valaki olvasta neked, vagy esetleg te is jatszottal valami neven? :D -
Hagyjuk mar ezt a kurva 'huha-beirta-hogy-anyad' dolgot. Mindenki anyazik meccs kozben, en max beirom nehanapjan. Ja, es szarok ra hogy tetszik-e avagy nem. -
Had flémeljek mán én is kicsit, kezd elülni a vihar...
jean -