172102
  • DonC
    Fene az arcodat, de sokszor szídtalak :DDDD
  • DonC
    Nem kell ezt a kérdést túldimenzionálni. Hogy mi volt tegnap, az részünkről már perpillanat senkit nem érdekel. Én az első hsz-ben leírtam a frankót, volt benne egy kérés, két szónyi indokkal. Az meg hogy abból idáig jutottunk az minimum közös érdem. Tehát jó lenne a két csapatot levenni a lemezről.

Szerintem a fikázástól függetlenül tudott tegnap együtt nyomni a két csapat egy szerveren, sőt egy oldalon is normálisan. Arra meg senki nem kötelez, hogy talira járj, ámbár oldódtak meg már ott kultúráltan itt fennálló "minden csoda 3 napig tart" típusú problémák.
  • DonC
    Hehe, hehehe :D A LAN-on azért áltam én közted meg még valaki között utolsó bástyaként :-) Vagy az másik csapattagotok volt? :DD
  • DonC
    Nincs ilyen beállítás asszem, hogy cmd off. Az ide látogató külföldieknek majd leírjuk angolul is, hogy nem divat. Bár szvsz csak az arty nem kellene. Most commander UAV meg scan lehetőséggel ettől még lehet.

Az infantry mapok biztos maradnak személy szerint is jobban szeretjük őket. Esetleg még a 16-os Oman belekerül. Azon gondolkodom, hogy véglegesen 4 round per map lesz mert 1-1 round elég hamar lemegy egy mapon, tehát ne kelljen már az egész napot azzal tölteni, hogy az ember pályát tölt.

A tapasztalatod jó, mert én is tapasztalom néha. Nem tudom mit lehetne vele csinálni, elvileg max a bandwith limittel lehetne játszani a szerver oldalról de mivel az adatparkban hasal gigabiten nem tudom a maxnál mennyivel lehetne többet adni neki.
  • dicehater
    Igen a tegnapi móka jó volt a magyar rankeden, bár még mindig vannak gondok a szerverrel (valahogy más kis pingű külföldin folyamatosan azt tapasztaljuk hogy pontosabban lehet lőni) de a hangulat kárpótolt. Rpk, kés, paddle kill, + nagyon kellemes teamwork tette fel a koronát kár hogy csak 4 körig maradhattam. Ha maradnak az infantry mapok nem lehetne azt hogy egyáltalán NE legyen cmd?
  • Herold
    Ezt ismeri valaki?

http://www.prizefight.com

Valami olyasmi, hogy fizetnek a játékosnak, ha jól értem.
  • Platypus16
    Ne is mondd, olyan öldöklések voltak, hogy csak úgy néztem még sniperként is, de úgy egész fílinges volt, hogy közben hallgattam a The Killers legújabb albumát (Sam's Town):)
  • Landor
    240 új hozzászólás na elmentek a faszomba! köcsög fastflamer banda
  • jappy
    Fujiryu rendesen apritott a fene a pofáját.frx|Deqwator meg hogy jólérezzem magam kétszer nyirt ki deffiblitátorral:-))
  • jappy
    Én is ott nyomtam ma vazze.Király volt.Teljesen más mint bármelyik külföldi szerver.Rendesen volt csapat munka.Oktatás volt rendesen:-)
  • mNzJean
    Jee , én is most jövök a ranked 1 -ről , majdnem 4 órán keresztül ott toltam ,azért a magyar servernél jobb nincs, kicsit töbet halok ,de megéri , amig lessz magyar ranked csak ott fogok játszani.Bár kezdőknek nem ajánlanám mert amilyen csapat ma ott összejött ,néha úgy éreztem magam ,hogy nem is publicolok hanem valami CB waron vagyok.
  • vsly

• Platypus16
    Mellesleg én azt nem értem, hogy minek veszekedtek folyamatosan, miközben most az EA HU I-en aktív FRX-Horda csapatmunkáról tettek tanúbizonyságot és nem egyszer megszorongattatok minket...
  • Platypus16
    Még mindig nem unjátok a fikázást?
  • mesor
    Én azért láttam az eredeti nyers hsz-t!
  • mesor
    Akkor egy kicsit olvas vissza te is és akkor meglátod, hogy ki kezdet el kit provokálni a tegnap este után megint.

De segítek! #100988, #101010

Ilyen hsz-ek után csodálkozol, hogy DonC-nál is elszakadt a cérna?

"Már megint elöjön az frx-es "ki a fasza gyerek" hozzáállás!"
    Amúgy ki is kezdte ezt a "szerencséje hogy nem szemtől-szembe mondta ezt nekem stb..."? #101113

De tudod mit legyen igazad mert a végén még nem fogsz tudni aludni illetve nem tudsz majd visszatérni a felegekbe!
  • TS Zolly
    Hát, asszem maradok a bf melett én. De lehet kipróbálom azért. Kitudja mit hoz a jövő.
  • joebacsi
    majd az arma 3D-s ironsight-jával nemlesz ilyen problémád :)
  • TS Zolly
    Persze, nem én találtam ki. Vagy mondták, vagy olvastam. Már nem emlékszem rá. Leleményesség vagy nem eredeti ötlet? Kinem izéli le? Lényeg, hogy műxik. Bf2-ben szerintem nincs sok értelme, mert ha nem zumol rá az emeber, nagy a szórása a fegyvernek. Ha meg rázumol, akkor meg már ugy sem kell. Eleinte sokat szívtam is ezért, mert bf-ben és dc-ben nem soxor zumoltam. Igy hozzá kelett szoknom. Ha meg vissza megyek dc-ni néha, már egyszerüen zavar, ha nincs normális célzó. PoE-ban is csak a lekicsinyitett célzo miatt gondolkodtam el, hogy megint megcsinyálom.
  • joebacsi
    hamár ennyit offolsz, énis egy picit :)
    ArmA - éjszakai ütközet vidijó
  • joebacsi
    hátte kinek a borja vagy? :)
  • joebacsi
    minket az utálat is erősebbé tesz, szóval csak nyugodtan :D
    ellenben szó volt jager, meg valami más tömény cseréről horda-frx között, namost én itt szívesen feláldozom magam a mártír semleges közvetítő szerepre (persze egy nagyonminimális baráti jutalékért cserébe, valami csak csurran-cseppen :P)
  • neménvoltam
  • neménvoltam
    ok:D
  • SigS
    Persze, nem csalas de valahogy megis olyan fenese tudja milyen erzesem van mikor azt a szot hallom ra hogy "lelemenyes"...
    Lofaszt, ha az hasznalja aki kitalalta az lelemenyes, ha mas is hsznalja, az mar nem eredeti.
    Errol jutott meg eszembe anno a scripteles (CS). Ott voltak olyan "lelemenyes" emberkek aki azt bindeltek a MOUSE1-re hogy a loves pillanata elott atallitotta a rate-t updaterate-t meg stb.-t hatarertekre, ami arra volt jo hogy a delikvens a lovesek idejere ugy belaggzott hogy szinte lehetetlen volt eltalani, es persze ha elengedte a tuzgombot akkor visszaallt alapra. Csalas volt, vagy lelemenyesseg?
    Mindenesetre nehez volt kiszurni ezeket az embereket az biztos...
    Szoval magasrol leszarom ki csinal ilyenek hidd el, de akkor sem tartom fair dolognak. OFF-sry
  • JCSR ODIN
    Legyen ez a reklám helye: bocsi, de most Battle for Middle Earth 2 meccsem van de ha látlak online vmikor majd irok aztán tolhatjuk
  • sector512
    Teljesen jogos. Legközelebbi bf-tali a Komplexben
  • TS Zolly
    Tényleg igy van! :P Ts-en panaszkodtam anno, mire több napos játék után Willow benyögi, nyomjak f9-et. :D Addig meg használtam a nemalkoholos filcet. :D

De azért kitartok meletted, nem utállak. --> Fizetett hirdetést olvashatták. :D
  • neménvoltam
    jössz fifázni? meg amúgy is járjon mindenki elektronikus zenei rendezvényekre(félreértés ne essék, nem dizsi), ott mindenki szeret mindenkit:D
  • norBOSS
    Én azt se tudom,hogy ki fia BORJA ez az ember!!!!!!!!
  • Verzoo
    Én már útálom
  • JCSR ODIN
    Nekem van egy jó ötletem. Utálja mindenki Joebacsit és meg van oldva a probléma Buktassuk meg a KisKöcsögKört vagy mi a fasz ez
  • sector512
    "szerintem minden frx el.mehet****"
    Köszi szépen, én például az egész meccs alatt nem írtam egy sort se, a végén annyit hogy "Thx, bye".
  • joebacsi
    "mig fel nem világósítottak, hogy ha nyomok egy f9-et, lesz a tanknak célzó berendezése."
  • Verzoo
    Én még most sem tudom, hogy ki a fasz az a dicehatecaroy.Nem is hallottam még róla pedig már egy ideje játszom a BF2-vel meg olvasgatom ezt a fórumot.De az biztos, hogy nagy a pofája.Érdekesek ezek az emberek, egy fórumon osztják az észt meg ugatnak mindenkivel aztán ha véletlenül arra kerül a sor, hogy összejön egy személyes találkozó akkor többnyire behúzzák fülüket farkukat.Tényleg a LAN-on is volt ilyen gondolom sokan emlékeznek rá.........
  • TS Zolly
    Jaaaaaaaaa! Köszi!

Mé? Baj az??? Régi bf-en nekem is volt az enginer és a snipa puska miatt, dc-en piros szinnel húztam ki néha ha rámjött az 5 perc , forgetten hopeban csak addig, mig fel nem világósítottak, hogy ha nyomok egy f9-et, lesz a tanknak célzó berendezése. Bf2-en nem használtam, de most a poje uj pecse miatt már elgondolkodtam, hogy megint teszek az ukrán assault fegyver lekicsinyitett lézere miatt. :) Pb nem fog meg, és szerintem nem csalás.
  • SigS
    Hogy nincs pont vagy matrica a monitorja kozepen amit "celkeresztkent" lehet hasznalni
  • Fujiryu
    Gondoltam hogy ezt mondod de flém keltésneknek jó a kép:D
  • norBOSS
    Szerintem csak lekapartad!!!!
  • norBOSS
    Ja ja jó ötlet és ami fontos,hogy nem csalás!!!!!!!!!Nekem bejött,mert amióta használom könnyebben tartok rá a célra bármilyen fegyverrel!!!Tehát aki akarja próbálja ki nyugodtan megéri!!!!