172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
inkább ne próbálkozz,szoptam én már vele eleget,na mondom ventri talán egyszerűbb,az meg el se indul:DDD szóval max.marad a voip:) -
a történet tovább gyűrűzik,odafelé bicajjal mentem me mire megjhönne a villamos,odaérek,persze járdán mer úgy menő,erre egy pözsó árúszállító elémkanyarodik,70 éves papa pofázik nekem,csak ugye mp3 lejáccótól meg az ablaktól nem hallottam,mondom qrva anyádnak pofázz és nekimentem a hátuljának a bicajjal,fater beleállt a fékbe de addigra cserbenhagytam:DDD nagynehezen odaérek,nagyfater már kapuban áll hót idegesen,kioldom a zárat,aszondja majd felmegyek,onnan hívok..ok,hazaérek,amilyen lendülettel az ajtón bejöttem,azzal vettem fel a vezetékest is,me nem tud hívást indítani,breírja a számot,de nem tudja eléggé megnyomni a "zöld" gombot a hívásindításhoz...én már teljesen kész vagyok,most épp erre utazik,de esküszöm hozzávágom az A40et,jól elvan azzal,azt se tanulta meg pedig már több mint 3 éves:DDD viszont feltölti reggel,és estére lemerül-azaz a szó szoros értelmében vezetékes telefon az is:DDD
kééész,nemtom hogy fogok visszamenni 56os emlékezésre fél6ra,de sztem a röhögőgörcstől sehogy
-
Hi. tudna nekem segíteni valaki teamspeak szerver ügyben? -
Legkozelebb karacsonyra vegyel neki egy kabeldobot 5 km kabellel, es vigye a vezetekest magaval b+ :D -
Apámnak is volt egy nokiája, de a bill zár neki sem ment. Kicsik voltak a billenytűk az ő munkás ujjaihoz. Szülinapra vattem neki egy alap Samsung kinyithatós készüléket. Legalább tudja használni, nagy a kijelszője, nagyok a gombok, bill. zárnak meg becsukja a telót. -
Ne allitsal be neki PIN-kerest, billzarat meg vegkepp.
Meg vegyel mar neki valami komoly telefont, nehogymar egy pukkant 3510-essel szurd ki a szemet
-
srawwal vagy eryx-el nem tudsz átlőni egy korláton pl.,az előtted felrobban és meghalsz,a legtöbb suicide ebből volt serginhoo-val 
atwenak meg szójjatok,h.nem mindenki,aki új nevet regel és egész jól játszik,Fujiryu
-
Igen van ilyen! :
RPG Fuck up
-
vaze a fejem falbabaszom,ugye nemrég lett új telóm,75 éves nagyfater megkapta a 3510est,első bekapcsoláskor sikerült neki 3x elbaxni a pint,mondom ma ok,beírtam a pukot,változtattam végtelen egyszerű pin-re(1111
),ráraktam nek ia bill.zárat,most csörgött rám vezetékesről(félórája se jöttem el tűlük),h.húzzak vissza mert nem tudja a bill.zárat kioldani...5 percig magyaráztam neki a 2 billes kombót,de csak nemmegy neki

-
figy, én már haltam meg úgyis, hogy leugrottam egy magas tetőről, és zuhanás közben a levegőben eccercsak meghaltam, mintha egy láthatatlan valaminek nekicsapdótam volna. vagy biztos kaptam egy heccsátot közbe 
szóval ne is törődj ilyenekkel. -
marcio mela #101483 A héten már kétszer volt olyan,hogy egy rakétakilövés hangját hallom és már csak kívülről látom magam meghalni.Nem írja ki ki ölt meg csak a nicket és hogy "no more".Mi történik? -

monnyuk nem ez a legjobb példa, akkor már inkább az oblivion, mer szerintem a darkmessiah inkább csak akciójáték, egy kis pontosztogatással megbolondítva
-
az egeren a jobb gombot nyomva tartod, majd a fejeddel egyre közelebb hajolsz a monitorhoz
-
nemértem
-
Hogyan tudok közelíteni a bikuláréval na.... -
mi jaza a zúm?
-
Snipával hogyan lehet zúmolni? -
Nagydög #101476 Content Management System. Amolyan konyhakesz/vagy meg inkabb szerkezetkesz weboldal. Kattingatsz egy sort, konfiguralgatsz egy keveset, es van egy sajat weboldalad mindenfele csillivilli, hasznosabb, haszontalanabb funkciokkal, bovitmenyekkel. -
Dark messiah of M&M .nfo reszlet:
Ok, fucking awesome game, it's a so called First-Person Action RPG!
No, not an 'RPG' like the ones who they use at war, those are cool.
'RPG' games are for people with NO LIFE AT ALL. Like WOW, that's
some RPG for lowlife nerds who are spending days (orly, yrly!) on
making a character grow in its world. So this is basicly the same
shit, but then offline, yeay!
:DDD -
-
Jajj, elfelejtettem hogy te ilyen ize vagy, human patkany :)) Szoval a CMS az olyan hogy nyomogatod a gombokat es akkor az megjelenik a weboldalon, meg feltoltod a kepeidet es azis megjelenik meg ilyenek!! :)) -
n003 #101472 

-
n003 #101471 mijaza cms?? 

-
mijaza CMS?
-
CMS.
Running: hasznalj Spiritet inkabb :) -
mijaza joomla???
-
mert nem ütköztél még olyan munkába ami nem ment ie-vel, sajnos joomla-ra kevés sokhelyen az ie. -
sznob 
-
Erdekes en meg elek es eszemben sincs az otthoni gepre faszrokat rakni. -
Neked van nőd, csituljál.
-
De felvágós itt mind, koczkák!!!
-
Portálkezelőhöz például mindkettő szükséges, mert valamenyik az egyikkel megy jobban, valamelyik meg a másikkal, de csak IE, vagy csak FF az halál. -
IE-t csak az szereti aki nagyjából tudja mi sz0pathatja meg a neten. Az tényleg nem szereti az IE-t aki p0rn és hasonló oldalakon járkál :D Meg az sem szereti az IE-t aki annyit vág a témából mint az átlagfelhasználók általában, jelesül, hogy a "szeretné tönkretenni a saját gépét? (igen, persze)" tipusú felugró ablakokra is igent nyom, vagy perszét :DD
FF-el semmi baj én pl. azon fejlesztek, kivéve amikor IE-n :D de csak a show source miatt, IE-ben azt nem tudták megoldani a mai napig sem, hogy normális legyen. 7-est érdemes kipróbálni, elég jó. -

nagy vagy
-
TS Zolly #101459 IE-t csak az használ, ki szereti a veszélyt, a kihívást, a kalandot. Mondjuk az IE7-et még nem próbáltam. Nagyon is megvagyok elégedve a netcápával. Azóta nekem sincs semmi kártékony élösködő a gépemen. -
-
Milyen lelkivilága van annak akinek eszébe jut egy ilyen szmájli?:) -
-
megprobáljuk :) -
Nah, en meg semmilyen figyelmeztetest nem kapok :) IE7 + Nod32