172102
  • TS Zolly
    Tavaj, vagy az év elején szórakoztunk ezzel a mappal elég sokat. Jójaz. Egyedül nem szabad menni ott.
  • Platypus16
    "BIOS does not installed. Press <g> to continue" ==> ezt írja ki
    Én is azon gondolkodtam, hogy inkább hagyom az egészt a picsába és elvisszük a szervízbe oszt azok ellesznek. És persze most az a legnagyobb poén, hogy most arról a gépről pötyögtetek és eddig semmi sem akadt be, de továbbra sem látja a 200 gigás slaves-es hdd-t. Viszont amikor látta, akkor szörnyen beakadt és végül lefagyott... kíváncsi leszek hogy holnap mit fog csinálni és ha holnap is baszakodni fog, akkor mehet a szervízbe, de én nem megyek fel Pestre 65 km-t, miközben 1 km is elég a legközelebbi szervízig

Ja és nem csalódtam benned

Köszi a segítséget!:)
  • jappy
    Az miért van, hogy mikor élre ugrok az ea hu-n rögtön ledob a szerver??Neeem tudjátok véletlen?:-)
  • Me0w
    Tovabba lehet meg torott IDE kabel, beragadt chipset huto, es kozmikus sugarzas is :P Hozd at a gepedet szombaton, megcsinaljuk ;))
  • Me0w
    Nincs felteve a BIOS az hogy van angolul? Mert hogy selejtesen forditasz, az biztos :) Ha leirnad azt megkoszonnem. Ilyenkor altalaban a tippem az, hogy boritsd meg a hazat, vedd le az oldalat, vegyel ki minden szar kartyat csak a VGA maradjon, vinyokat is lehuzhatod, es nyomass egy memtestet. Tudom, hogy nem tudod a rossz geprol kiirni, de itt a link azert, havernal kiirjatok RW-re es cd-rol bootolsz. Hagyod futni egy par orat, ha nem all meg kozben, akkor lehet, hogy a CPU es a borda kozotti hopaszta szottyadt meg, vagy szarul lett felteve a huto mikor atcsereltetek a procit.

Ja, es kabbe :D
  • Fujiryu
    Fú ha tudtam volna hogy meccseztek, néztem volna a második sorból:D
  • SigS

Aha, 2 palyat
  • mesor
    Köszönöm a játékot azoknak akik ma fent voltak az ea hu-n. Ha jó csapatmunkát akartatok volna látni publicon akkor most oda kellet volna jönni. Tényleg nagyon jó volt! Köszi srácok!
  • atomboy
    Helyetted, nah.
  • atomboy
    Azt mondtad, unokaocsed jatszott helyette... Szoval ha olyan bena vagy, mint amilyen tegnap voltal, akkor ora hivatkozol?
  • HardcoresHUN
    JCSR TP.Peti, köszi a barátságos jet meccset. GG. az eredmény: 7-6 nekem. Majd jöhet a visszavágó
  • Czdano
    innen szedtem le..van multi meg single map is
  • Czdano
    bammeg letöltöttem a hamburger hill2 mapet..naon durva! megtépte az idegeimet már aztse tudtam hova nézzek a dzsungelben! mindenütt lőnek de nem látsz semmit aztán egyszer csak kiirja hogy megöltek 1 késsel....
  • vsly
    Jó úton haladsz.Szerintem most megdobbantottad a kis szivét
  • HTS s3rg1nh00
    a Zonealarm-al mindent csak egyszer kell kiengedni,utána csak akkor riaszt,ha megváltozott,pl.patcheled a bfet:)
  • goblin83
    Nem biztos, hogy delete, de valószínű. Ha ez nem megy próbáld f2, de olyat is láttam már ctl+b-t kellett nyomni.
  • Cream78
    Köszi az infót, bár kezd telelenni a tűzfalammal a tököm, mert néha mindent letilt....(Msn, X-fire, skype, stb)
  • Templar75
    RAM-ot ved ki tisztisd ki a slot-ot majd az egyiket rakd vissza, ha meg mindig csinalja, akkor a massikkal probalkozz ( felteve ha ket modulod van)
  • neménvoltam
    nálam két alkalommal csinált hasonlókat, egyik alkalommal a winyó mondta fel a szolgálatot, másik alkalommal az alaplap chipkészletével volt gond
  • Platypus16
    Hát gyerekek a helyzet a következő:
    -úgy indult újra az egész masina, hogy szerinte már megint nincsen feltéve BIOS, de aktív delete-zéssel bejött és mindent rendben talált
    -most megint kb. ott tartunk hogy lefagy az XP betöltésekor
    -kipróbáltunk egy másik vírusirtót is és az sem talált semmiféle vírust

DE:
    -van egy másik, 200 gigás maxtor merevlemezem RAID-en csatlakozva slaveként egy 80 gigás maxtor master HDD-hez és most nem látja 200 gigásat...
  • Yan
    pedig már sodortam neked egy jó kis viet jointot
  • uwu
    Még nem döntöttem el, hogy hol játszok.
    Jelentkeztem nálatok meccsekre. A Vényesekkel is beszéltem, náluk már korábban is játszottam 1-2 gyakot.
    Remélem nem sértődik meg senki akárhova is kerülök végül. Nem vagyok olyan aki folyton egyik klánból a másikba ugrál, ezért jól meg kell gondolnom a dolgot. A JCSR heti 3 meccset nyom, a Vény csak 2-t, de őket ismerem már valamilyen szinten. Joebacsival még nem beszéltünk konkrétan csak elérhetőséget adtam neki.

• Yan
    Jobb klikk az ikonra => Beállítások => Alkalmazás => Nyitott folyamatok... => pipát vedd ki a Hálózati hozzáférés blokkolása.
    Utána, Beállítások => Alkalmazás => Rejtett folyamatok => Hozzáférés engedélyezése.

Ha már nem jáccol, és "huncut" oldalakon is jársz, kapcsold vissza. ;)
  • joebacsi
    temeg szójjá ha flémelgetni akarsz itten, mer nehogymár meztelenül mutatkozzá! :)
  • joebacsi
    férgek
    köszönhetitek a kurva új sg layoutnak, mert nem vettem észre a privijét időben, meg hogy zhzok perpill mint állat, és okosan elhappoltátok, pedig nektek van a legkevésbé szükségetek erősítésre...kib@szott multi vagytok bameg :P
  • Platypus16
    Köszi srácok, kis is próbálom:)
  • HTS s3rg1nh00
    bekapcs vagy restart után Delete gomb sűrű(vagy egyszeri,ahogy tetszik)nyomkodásával...
  • SigS
    Ja, egybol amint bekapcsoltad a gepet
  • SigS
    Nyomogasd a "Delete"-t :)
  • Cream78
    Engedélyezve van, pontosabban nem naplózza elvileg a bf2-t, de mind1 lényeg, hogy azé tudok így is nyomulni...
  • Cream78
    F eket próbáld Nálam asszem F2
  • Platypus16
    megnézem, de lenne egy lámi kérdésem: most hogy új alaplap van, ez már nem írja ki, hogy hogyan léphetek be a BIOS-ba. Melyik gombbal tudok belépni a BIOS-ba?
  • Platypus16
    Hát az a helyzet, hogy a 3 hónapos CPU-hoz vettük hozzá akkor az új alaplapot, de még előtte is csinált is ilyeneket. Akkor elvittük szervízbe, és kiderült, hogy a memória tele volt tömve mindenféle szarral már amikor bekapcsoltam a windowst és így beakadt az egész, de most az a szar helyzet, hogy most nincsen... ráadásul szintén akkor vettünk egy új házat és asszem az egy új táppal is járt...
  • HTS s3rg1nh00
    csökkentett módban is?akkor lehet nem vírus...
  • Beers
    Ezért írtam a biosba való belépést!
    Így kiderül, ha hardver problémád van!
  • Platypus16
    Tegnap újra feltettem a windowst és még most ugyanúgy csinálja, mellesleg pl. a víruskeresésnél is lefagy, de azért köszi a tanácsot.
  • Beers
    A tűzfalon belül engedélyezd a bf2-es alkalmazást! (sajnos pontosabbat nem tudok soha nem használtam AOF-t)
    Próbálj meg olyat keresni, hogy kivételek!
  • HTS s3rg1nh00
    ez nekem lapnak vagy tápnak tűnik,ilyen sorrendben...kérj kölcsön valami jobb minőségű tápot,ha azzal nem jön helyre,akkor ha van még garos dolog a gépben,oda menj vissza a szervízbe,és derítsék fel a dolgot...
    ps:egyszer nekem is volt ilyesmi,adja az ég,h.neked ne ez legyen:akkor lap+cpu+táp kombóm csúszott el rajta...
  • Cream78
    Nekem is kis tipp kellene! BF2 indításakor a tűzfalam blokkolja bf2 exe-t, Valami E 0005 vagy valami illyesmit ír, hogy ez írt a memóriába..
    Ha kikapcsolom a tűzfalat akkor nincs gond.. Game-t már újraraktam egyszer, de ua. Nem mindíg csinálja...
    Agnitum Outpost Firewall van fent...

Ha valaki tudja mit lehet ez ellen tenni közölje légyszi..(Pl: Meow ma nagyon segítőkész! :D)
  • Beers
    Az érdekes üzenet, hogy nincs feltéve a bios!
    El sem indul nélküle!
    Lehet, hogy haldoklik az alaplapod!
    Lépj be a biosba és hagyd úgy a gépet, akár 1-2 órára!
    Ha restartól, akkor hardver gond lesz!