172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #102454 kabe :) -
TS Zolly #102453 kabe :) -
DoctorStryker #102452 Jol de még midnig várjuk a Patch-et mostmár remélem unják az EA-sok mert minden 2dik nap telefonálunk h hol van :)
egyszer meg fogják unni s intézkednek -
Mondjuk nem is tudom ki indította el a szarlavinát. 
-
Ezt érdemes lenne bejelenteni. Mondjuk én csak a demoval toltam pár kört, (amióta sikerült megtudnom hogy a voip kikapcsolásával nem vág ki asztalra 20mp-en belül) de ennyi pontot nem lehet szerezni egy körben.
+ azt se hiszem el hogy a ticket 6000 környékéről indul. A titan mód meg egy fos -
Amúgy a Doktor szerver jól szuperál? Olvastam a vas bővítésről...
-
Ne legyél már olyan nyomi....
Amúgy átalakulás alatt van a klánunk, többek között ezért is írtam ki korábban a tagfelvételt.
-
Ha kicsit visszaolvastál volna, akkor képben lennél...
-
DoctorStryker #102446 nagyon megköszönjük. ha a 2142-es történeteket oda írnád. -
DoctorStryker #102445 Boxer mi lett a 7Th klánnal az utobbi időkben nagyon eltűntetek.
CB menncset se játszotatak a nyár óta. -
Ejj de szigorúak vagyunk...
-
De van, csak ott a hamacsi beüzemelése és a warez a fő irányvonal. Akkor inkább ez, de abba is hagyom az OFFolást... -
coRDHA DriLL #102442 Nincs külön BF2142 topic?? -
Én meg a lebegőstankal vagyok nagyon jó, meg az apc-vel.
-
Ha hazaérek csinálok a hazai sceneről - legalábbis a toptenről- egy shotot. Vannak vagy 5-600-an kb össesen, vagy többen. Én is meglepődtem amikor tegnap este ránéztem a listára. -
A konkveszt mód bejön, de ez a rohangászós titán marhulás nem nagyon. Van benne néhány pálya amit szívesen látnék a BF2-ben netán a PoE2-ben... pl. Verdun, Suez, Berlin... de nyilván korhű kivitelben (Ránning nem akarod legyártani ezeket?) -
Szerintem egész jó, tényleg. Nagy király vagyok ám a lépegetővel
-
"Azokkal lennék egy véleményen hogy mindenki csalt már életében a bf-ben vagy máshol, csak a többség nem bukott le."
Hát nemtom. Elég fura véleményetek van. Nehéz azt elképzelni hogy van olyan aki csak játszani akar és csak a saját teljesítményére kíváncsi, nem egy programéra? Ha cheat-elnék, onnantól nem élvezném annyira a játékot. Ezek szerint akkor te is próbáltál már valamit, csak nem buktál le? :) -
Kik? -
sejtem a 2142-es topicból 
én nem tudtam úgy beleszeretni a demo alapján, mint ahogy a bf2-be beleszerettem. már a demót is letöröltem több hete. szerintem egy szánalmas fos az a játék, de akinek tetszik, annak egészségére -
Meglepődnél ha tudnád, hogy kik játszanak jelenleg a magyarok közül 2142-t.
-
ez tényleg gáz, de hát mi mondtuk, hogy a 2142-őt nem kéne megvenni...
-
Karoly, Karoly, ujfent nem csalodtunk benned! -
Köcce! :)
Ugyan a történet nem a BF2-ben történt, de bejött a sejtésem, hogy a 2142-höz is tutkó a dolog a ranked rendszer miatt.
Konkrétan nem engem ért a "sérelem", hanem egy haveromat, úgyhogy idézem:
"Eleinte minden simán ment, csak arra lettem figyelmes, hogy nem tudok lehasalni.... ,
aztán véletlenül sikerült de utána nem tudtam felállni...???
Aztán kezdődött a csemege, KB.: 5 perc után egyesek pontjai elkezdtek másodpercenként 2-3-at ugrani, hopp mondom mi is történik ez így ment 500-600 pontig , aztán futáskor nem fáradtam ki, nem fogyott a töltényem, és nem melegedett a géppityum,
ÉS amikor csak farkasszemet tudtam nézni az ellenel, mert
nem fogott rajta a kés, a gránát, de az automata géppuska sem, most mondom mi lesz ? (de azért elgázolni ellehetett)
A következő menetben már a Titánt sem lehetett leszedni csak ha a rakétasiló szétlőtte.
Ja persze a csalók engem leszedtek ÚÚÚGY, hullám sem maradt.
És a pontjaik úgy nőttek, hogy semmit sem csináltak, az egyik csak egy csapatszállítóban ült és lebegett a titán felett, a másik meg álldogált egyhelyben.
"
Képek:
1.
2.
Aztán, hogy ez egy bug, vagy sem azt majd eldönti a BFROE, ha bejelenti egyáltalán a haver. De roppant gyanús. -
na monnyad, miről van szó!
(tegnap egy német szerveren az elfoglalhatalan bázison spawnkilleztek -többek között az adminok, a klánról volt a szerver is elnevezve- agyba-főbe minket.
mikor ezt megjegyeztem -khm, néhány csúny szó társaságában- kapásból kirúgtak
)
-
Nagydög #102429 Link -
Mellik is az az oldal ahol fellehet jelenteni a jogaival visszaélő/statpadder/csíter adminokat?
Van egy érdekes sztorim.. :) elárulom, ha kapok egy linket. :P -
ezaz, ne dőlj be! mézespálesz for president 
-
ez valami kibaxás, szerintem a mézes pálesz jobb
-
Igyál langyos vízzel némi sót, nem finom de hatásos ha folyamatosan öblíted vele a torkod -
igyá mézes páleszt
-
torokfájós rohadt reggelt -
Gerzson egy láma. -
én sose csaltam. még single player játékban sem
-
Szerencséd, hogy engem kihagytál :D! -
Mindenki kapja be 
(pálinkásat
)
-
Running: flémkeltés miatt