172102
  • TS Zolly
    kabe :)
  • TS Zolly
    kabe :)
  • DoctorStryker
    Jol de még midnig várjuk a Patch-et mostmár remélem unják az EA-sok mert minden 2dik nap telefonálunk h hol van :)
    egyszer meg fogják unni s intézkednek
  • mesor
    Mondjuk nem is tudom ki indította el a szarlavinát.
  • mesor
    Ezt érdemes lenne bejelenteni. Mondjuk én csak a demoval toltam pár kört, (amióta sikerült megtudnom hogy a voip kikapcsolásával nem vág ki asztalra 20mp-en belül) de ennyi pontot nem lehet szerezni egy körben.
    + azt se hiszem el hogy a ticket 6000 környékéről indul. A titan mód meg egy fos
  • Boxer HUN
    Amúgy a Doktor szerver jól szuperál? Olvastam a vas bővítésről...
  • Boxer HUN
    Ne legyél már olyan nyomi....

Amúgy átalakulás alatt van a klánunk, többek között ezért is írtam ki korábban a tagfelvételt.
  • kBagyula #102447
    Ha kicsit visszaolvastál volna, akkor képben lennél...
  • DoctorStryker
    nagyon megköszönjük. ha a 2142-es történeteket oda írnád.
  • DoctorStryker
    Boxer mi lett a 7Th klánnal az utobbi időkben nagyon eltűntetek.
    CB menncset se játszotatak a nyár óta.
  • Boxer HUN
    Ejj de szigorúak vagyunk...
  • kBagyula #102443
    De van, csak ott a hamacsi beüzemelése és a warez a fő irányvonal. Akkor inkább ez, de abba is hagyom az OFFolást...
  • coRDHA DriLL
    Nincs külön BF2142 topic??
  • kBagyula #102441
    Én meg a lebegőstankal vagyok nagyon jó, meg az apc-vel.
  • kBagyula #102440
    Ha hazaérek csinálok a hazai sceneről - legalábbis a toptenről- egy shotot. Vannak vagy 5-600-an kb össesen, vagy többen. Én is meglepődtem amikor tegnap este ránéztem a listára.
  • kBagyula #102439
    A konkveszt mód bejön, de ez a rohangászós titán marhulás nem nagyon. Van benne néhány pálya amit szívesen látnék a BF2-ben netán a PoE2-ben... pl. Verdun, Suez, Berlin... de nyilván korhű kivitelben (Ránning nem akarod legyártani ezeket?)
  • erdos
    Szerintem egész jó, tényleg. Nagy király vagyok ám a lépegetővel
  • sector512
    "Azokkal lennék egy véleményen hogy mindenki csalt már életében a bf-ben vagy máshol, csak a többség nem bukott le."

Hát nemtom. Elég fura véleményetek van. Nehéz azt elképzelni hogy van olyan aki csak játszani akar és csak a saját teljesítményére kíváncsi, nem egy programéra? Ha cheat-elnék, onnantól nem élvezném annyira a játékot. Ezek szerint akkor te is próbáltál már valamit, csak nem buktál le? :)
  • Beers
    Kik?
  • koschwarz
    sejtem a 2142-es topicból

én nem tudtam úgy beleszeretni a demo alapján, mint ahogy a bf2-be beleszerettem. már a demót is letöröltem több hete. szerintem egy szánalmas fos az a játék, de akinek tetszik, annak egészségére
  • kBagyula #102434
    Meglepődnél ha tudnád, hogy kik játszanak jelenleg a magyarok közül 2142-t.
  • koschwarz
    ez tényleg gáz, de hát mi mondtuk, hogy a 2142-őt nem kéne megvenni...
  • Me0w
    Karoly, Karoly, ujfent nem csalodtunk benned!
  • kBagyula #102431
    Köcce! :)

Ugyan a történet nem a BF2-ben történt, de bejött a sejtésem, hogy a 2142-höz is tutkó a dolog a ranked rendszer miatt.
    Konkrétan nem engem ért a "sérelem", hanem egy haveromat, úgyhogy idézem:

"Eleinte minden simán ment, csak arra lettem figyelmes, hogy nem tudok lehasalni.... ,
    aztán véletlenül sikerült de utána nem tudtam felállni...???
    Aztán kezdődött a csemege, KB.: 5 perc után egyesek pontjai elkezdtek másodpercenként 2-3-at ugrani, hopp mondom mi is történik ez így ment 500-600 pontig , aztán futáskor nem fáradtam ki, nem fogyott a töltényem, és nem melegedett a géppityum,
    ÉS amikor csak farkasszemet tudtam nézni az ellenel, mert
    nem fogott rajta a kés, a gránát, de az automata géppuska sem, most mondom mi lesz ? (de azért elgázolni ellehetett)
    A következő menetben már a Titánt sem lehetett leszedni csak ha a rakétasiló szétlőtte.
    Ja persze a csalók engem leszedtek ÚÚÚGY, hullám sem maradt.
    És a pontjaik úgy nőttek, hogy semmit sem csináltak, az egyik csak egy csapatszállítóban ült és lebegett a titán felett, a másik meg álldogált egyhelyben.
    "

Képek:

1.
    2.

Aztán, hogy ez egy bug, vagy sem azt majd eldönti a BFROE, ha bejelenti egyáltalán a haver. De roppant gyanús.
  • koschwarz
    na monnyad, miről van szó!

(tegnap egy német szerveren az elfoglalhatalan bázison spawnkilleztek -többek között az adminok, a klánról volt a szerver is elnevezve- agyba-főbe minket.

mikor ezt megjegyeztem -khm, néhány csúny szó társaságában- kapásból kirúgtak)
  • Nagydög
    Link
  • kBagyula #102428
    Mellik is az az oldal ahol fellehet jelenteni a jogaival visszaélő/statpadder/csíter adminokat?

Van egy érdekes sztorim.. :) elárulom, ha kapok egy linket. :P
  • erdos
    ezaz, ne dőlj be! mézespálesz for president
  • koschwarz
    ez valami kibaxás, szerintem a mézes pálesz jobb
  • dicehater
    Igyál langyos vízzel némi sót, nem finom de hatásos ha folyamatosan öblíted vele a torkod
  • koschwarz
    igyá mézes páleszt
  • Kovács legény
    torokfájós rohadt reggelt
  • Running
    Gerzson egy láma.
  • koschwarz
    én sose csaltam. még single player játékban sem
  • Beers
    Szerencséd, hogy engem kihagytál :D!
  • erdos
    Mindenki kapja be