172102
  • Admiral Chris
    hogyhogy hányan? Én tudtommal egy ember vagyok :)
  • Fujiryu
    Mert én benne vok egy kis infantryzásban:D
    Meg úgyis gyakorolni kell, mert infantry NC is van:D
  • Admiral Chris
    hihetetlen, hogy hogyha egyszer mondok egy kritikát és nem nyalok be tövig a seggetekbe, akkor már hülye vagyok...

jaés senkit sem fikáztam...
  • Fujiryu
    Hányan vagytok?
    3v3? 4v4? 5v5?
  • Admiral Chris
    infantry-t bármikor bárhol! :)
  • Fujiryu
    Valahogy nekem eddig a CS és a BF2 köztött nem nagyon sikerült lényeges hasonlóságot találnom...(persze mindkettőbe lőni kell:D)
    De végülis neked lehet igazad nem a többi embernek aki azt mondja hogy hülyeségeket beszélsz(mondjuk az is alátámasztja amit mondasz, hogy valszeg ott voltál a gyakokon, meg a CS-s lanokon játszottál BF2-t a svédek ellen...)
    Én tudom mennyit készültek a fiúk erre a meccsre.Nem kevés gyakorlás van mögöttük.Az hogy így kikaptak az annak tudható be leginkább, hogy a világ legjobb játékosaival mérték össze az erejüket.Szóval szerintem fejezd be ezt a public skillt meg ilyesmit, meg azt hogy a kommentátor is megmondta...Szerintem már az is nagy dolog hogy eddig eljutottak, és az első körben volt egy csomó nagyon szép megmozdulásuk.Majd ha valamit felmutatsz BF2-ben azon kívül hogy CS-ztél akkor fikázd le őket...
  • kBagyula #103128
    Az, hogy a lentebb leírt csít ellen a PB sz@rt se ér a terjesztők szerint.
  • gbc csabika
    Mi ez a státusz jelző biszbasz?
  • koschwarz
    degecc
  • Crem
    Nem tudom, 1 év után mit csodálkoztok ezeken a pro gémereken...

Punkbuster Status: Undetected

Ez idő alatt egyetlen egyszer váltott át a status jelző. Akkor 3 nap alatt kb. 200 ember pattant le. Azóta pedig semmi...

Vextor AIMBOT (customizable aimpoint/aimkey as well as many custom features)
    * Hitbox AIMBOT (Head/neck/body/cheast/groin/stomach)
    * Friendly Chams (configurable colors)
    * Enemy Chams (configurable colors)

a többit már be se kopizom, ennyi elég is ahhoz, hogy felidegesítsék az embert...
  • erdos
    Ő is onnan vette a sajátját mi? :D
  • koschwarz
    inkább a pánkbászter készítőit híjjad

• Running
    Ugyan karcsi, a duck gyerek tegnap 4 db sorozatot kapott a fejébe, úgy h 3 adagnyi füst szállt fel belőle, mikor rámfordult és 1 puffantással lelőtt. csak néztem, de aztán még 2x megcsinálta, de már meg sem lepődtem, csak hívtam a forródróton az x-akták készítőit.
  • dicehater
    Igen sajnos lehet akármilyen ravasz taktikád, ha az ellenfél nyer folyamatosan 1 vs 1, 2 vs 1, 3 vs 1-ben NINCS menekvés. A svéd heli pilóta se volt kezdő de ez most már mindegy biztos hatott rá a Duck & Cover video :). Reméljük több szerecsétek lesz majd a Canada vagy Portugália ellen, hajrá srácok

Csak egy kis érdekesség: tegnap 5 vs 5 infantryn volt olyan hogy a Mosque mögött lelötték Nicamot a bal oldalamról (ő közben megsebezte az ellent), én hasra vágódok és 12 golyót repítek M16-ból a gyerek mellkasába - eredmény: olyan fejlövést kaptam hogy csak pislogtam - a végére főlényesen nyertünk de mondjuk jó lenne tudni hogy a svédek használtak-e valamit...

Horda Caroy
  • alma2
    en eletemben eloszor megtapasztaltam a "desktopra dobast" jatek kozben, most mar nem csak mende-mondakbol ismerem :)
    de csak egyszer fordult elo, amugy semmi gond nem volt vele, leszamitva a tobbszaz ismert hibat.
  • marcio mela
    Az jó.
  • koschwarz
    én semmi különöset nem észleltem, legfeljebb annyit, hogy nálam feltűnően NEM (!) voltak lagok, bármilyen szerverre mentem (volt ahol 100 fölött is volt a pingem). nem tudom hogy a peccsnek volt-e köze ehhez.
  • marcio mela
    Aki feltette az új patch-t milyen javulást tapasztalt?
    Hozott az új patch új bugokat?
  • n003
    hüle
  • koschwarz
    ez a macskanő vs superheroes című klasszikus, én is láttam a hustler tv-n
  • Bagoly81
    hy
    The All-Seeing Eye ben nemlátom a magyar szervereket, csak egyet az is upc-s chellom van eredeti alap bf2 vel, 1.41 pecs fennvan, ha ez nemmüködne, hogyan lehet a bf2 ön belül kilistázni a magyar szervereket?
    köszi a válaszokat elöre is!!!!!
  • erdos
    Láttam már hasonlót csak abban a lényeg az volt hogy partiba tették a macskanőt...
  • Running
    Pedig le fogja. Lesz ilyen film. Batman vs Superman. Alig várom.
  • koschwarz
    én kérek elnézést

Nagypapa az ölébe ülteti a kisunokáját és kérdezgeti:
    -Na mi lessz akkor ha kivered egy oroszlánnak???-kérdi az öreg
    -Sok oroszlánsperma!-válaszol az unoka
    -És ha egy vizilónak?
    -Sok vizilósperma!!!
    -És ha egy gazellának?
    -Sok gazellasperma!!!
    -És ha kivernéd... nekem?!
    -Sok nagypapa sperma!!!-válaszol ujjongva az unoka
    -Plusz egy csoki!!!

• Kovács legény
    nah szep jo reggelt!
    CéZé Te is BaSZNáD!
    a tegnapi meccsel kapcsban:
    grat a csapatnak ,ismerem oket igy biztos vagyok benne hogy mindent megtettek a gyozelemert. de hat ugye batman nem gyozhrti le supermant:)
  • Running
    Vazze öcsém ezeket a hozzászólásokat igazán megtarthatnád magadnak Chris. A magyar csapat ha még 50 ezer órát játszik együtt akkor se lett volna jobb az eredmény, mivel nem ezzel volt a gond. Hanem azzal hogy 1v1, 2v1, 3v1-ben is nagyrészt az ellenfél nyert (most nem fejteném ki h miért). Ilyenkor a legjobb taktika, a legösszeszokottabb csapat is kevés. Ha annyira sok tapasztalatod lenne, ezt tudhatnád.
    Emlékszem egy cb infantry meccsünkre egy kemény (csíter) ellenfél ellen. Oda tényleg csak a legkeményebbek mentek játszani, (badsec,steve,atwe,wolf,fuji...) és sajnos rossz volt a ts-en hallani, hogy egy atwe, fuji, wolf panaszkodik, h alulmaradnak, még akkor is ha 3-an mennek 1 emberre.

Legyél olyan jó hozzánk, hogy tolj le legalább 3-4 inf meccset valami jó kis csapat ellen, aztán tudod miért volt baromság amit mondasz.

Egyébként sok sikert a magyar fiainknak és szerintem akik eljönnek bulira kaphatnának valami tárgyi jutalmat, pl söröket, főleg akik a lelküket kiteszik h ezek működjenek!!!!

A huncup oldalon fogok csinálni egy részt, ahol a fiaink lesznek megtalálhatóak, a meccsek eredményei, a szervezői, stb...

Részemről ennyi.
  • erdos
    A taktika is akkor műxik ám mikor 1vs1 ben legalább 40% sanszod van lelőni az ellent, ez alatt hiába is csinálsz jó taktikot, alakítasz ki helyi erőfölényt ha egy ember leszed 3-at...
    Infantriztunk meg 8vs8-aztunk mi elég sokat a JCSR-rel és a tapasztalat azt mutatja hogy egy szint fölött már nem érdemes erőt belefeccelni mert ahogy haladsz felfelé egyre érdekesebb képességű csapatokkal hoz össze a sors, radarszemek, ak-val keresztezett svd, ilyenek. Én gratulálok a srácoknak hogy ilyen paraméterekkel is rászánták az időt és az energiát.
  • Landor
    Boldog születésnapot CéZé!
    - illendően egy tRs senior tagnak!
  • Yan
    hogy a picsába nem tudtátok egységesen leirni ezt a 3 karaktert: HUN
    a svédeké sem volt kevesebb, igaz az egymás mellett van.
    :)
  • Admiral Chris
    Kicsit úgy érzem most magam, mint mostanság Gyurcsány és Orbán(nem védeni akarom őket ), hogy olyan dolgokat kértek számon, amit én nem is mondtam. de legyen...

Akkor mégegyszer elnézést kérek. A public skill tényleg durva kifejezés volt töllem. Átfogalmaznám: A közvetítésben látott játék magyar részről a public játékra emlékeztetett. Hozzáteszem, hogy ez valószínűleg az ellenfél profibb játékának köszönhető.

Még egyszer elmondom, hogy én nem mondtam, hogy jobban csinálnám!

Az elöbbieket néhány külföldi profi meccs végignézése és elemzése, néhány infantry war, számtalan cs mixwar, valamennyivel kevesebb netes és lanos cs war, valamint tömérdek cs-s lan alapján szűrtem le...

Áshatom még magam ennél mélyebbre!?
  • joebacsi
    2. hát a kommentoroknak volt pár momentuma, ami miatt keresztültoltam volna rajtuk egy ütvefúrót :)
    (ugye legyünk hűek önmagunkhoz :D)
    3. keressed KTC-t, vagy Wolfguyt
  • gbc csabika
    Ha érdekel, a kommentár során elhangzott, hogy mind a svédek mind pedig a magyarok igen keveset játszottak eddig együtt ami miatt mindenki össze vissza rohangál. Ez az első körben volt mikor a svédek rárohantak az usa főbázisra. Ezen kívül nem hallottam ilyesmit, ami nem zárja ki természetesen hogy elhangzott amit állítasz, de a public skill kifejezést ráhúzni kicsit erős olyanokra akik legalább 150 wart nyomtak le fejenként, erős nemzetközi meznyben is, na az egy picit túlzás. Mer' akkor megkérdezem hogy Te milyen waros tapasztalat alapján szűrted ezt le?
  • joebacsi
    megtették a nálam kompetensebbek :)
  • Admiral Chris
    bocsánat
  • Admiral Chris
    ad 1. Nem mondtam, hogy én jobb vagyok.
    ad 2. Mintha a kommentárban is mondták volna, hogy publikos volt a magyar csapat játéka.
    ad 3. Mikor? hol?
  • gbc csabika
    Ja, de az építő jellegűt szeressük:)
    Mellesleg tényleg jók voltak a srácok, főleg ha azt nézzük hogy a svédek ellen játszottak...
  • Admiral Chris
    azért kifejthetnéd! Jól viselem a kritikát
  • Admiral Chris
    ahogy olvastam svéd oldalról sem készültek többet
  • Kovács legény
  • mNzJean
    Azért én személyszerint túl vagyok az 200. waromon nem tudom milyen a public skill ,de a waron mindenki nagyon jól játszott, és mint minden sportban minden csapatnál van jobb ,mi is verhetőek vagyunk de jelenleg úgy érzem ennél többet nem tudtunk tenni, akik úgy gondolják ,hogy nem készültünk rendesen azok nem voltak ott az utóbbi felkészülési ídőkben amikor sokunk suli meg munka mellett is napi két wart lenyomott , volt ,hogy este 11 kor kezdődőtt a 2. gyakwar, Sturm és KTC maximálisan odatette magát a taktikák gyártásában nem kis időt pazarolva el vele, Wolfi folyamatosan szervezte nekünk a meccseket ,szóval ezek után kicsit szar ,hoyg public skillre vagyunk leminősítve.Idén is és tavaly is az aktív bf játékosok megkapták a lehetőséget az NT-ben való szereplésre , aki meg csak szájával tud nagy dolgokat véghezvinni az inkább ne minősitgessen le minket.Nem a negatív kritikával van a gondom, csak a tájékozotlanságból/ és halkan jegyzem meg rosszindulatból/ fakadó kritikát nem szeressük.