172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #103413 Nesze nektek NFS: Carbon b+
-
ha a sósvizet a spriteal semlegesíted, utánna... utánna már csak a többit kell valahogy lenyelni
-
Ne ebedidoben nyomogasd ilyeneket... -
Ehhh ... haveromék egy vetélkedőn emiatt lettek kizárva (Pontosabban nem merték folytatni a vetélkedőt :) )
Szopatós vetélkedő HELYETT (Mert amiről a salomtévék azt mondják, az nem biztos hogy az ...) normál vetélkerdőn volt feladat ... egymás mellé kitéve sör - bor - tej - melegvíz - sósvíz - sprite - meg ilyenek ... meg egy biztonsági lavór tartalékba :)
Sorba le kellett dönteni mindent, aki hányt (vödörbe ...) az kiesett ...
Haverék jönnek a végén ... tej lehajt, vizek lehajtanak, sprite lehajt, ... mindenki várja a hatást ... srác kaján vigyor :) VÖDÖR cucc LEHAJT... rendezők hánynak ... bor - sör kézbefog, majd szép nyugottan elkortolygat :) -
Platypus16 #103409 Nem tudom, miért, de nekem erről egyből a leendő bf2 tali jutott eszembe...
-
üdv!
BF2 tud valamilyen WIDE-os felbontást?
Köszi! -
kisebbség is számít áruházban 4k az abszint 
abból többen,jobban be lehet rúgni mint ennyiből,a somlóit meg max.megveszitek helyben(nem a teszkósat,aminek az aljára rá van írva,h.ne fordítsa fel
)
-
ne bántsátok szegínyt,megviselték tegnap a TeamPol-os arcok a gyakon(bár asszem,mindenkit megviselt mikor első körben 195:0-ra pörgettek minket
)
-
Nem lehetne a Pár árat megcserélni? Mongyuk a palacsintát a Pilsner korsóval, a ketchupot a tequilával a somlóit pedig a tartárral? 
Főleg így fizetés előtt?
-
TS Zolly #103404 Jó hogy képbe vagy barátom! :DDDD
!!! UPDATE (november 24.) by BurnBaby !!!
Mivel többen jeleztétek, hogy magasnak tartjátok az ital árakat futottam még egy kört.
Kialkudott árak (minden egyéb kívánság az étlap/itallap szerint):
Italok:
Csapot sörök
- Dreher korsó (5dl) 400,-
- Dreher pohár (3dl) 300,-
- Pilsner korsó (5dl) 550,-
- Pilsner pohár (3dl) 400,-
Borok
- Villányi 200,-/dl
- Szekszádi kékfrankos/olaszrizling 130,-/dl
Alkoholmentes italok
- Naturaqua szénsavas/mentes 200.-
- Szénsavas üdítők 250,-/2dl üveges
- Rostos cappy 300,-/üveg
Röviditalok
- Jagermeister 650,-/4cl
- Johnny Walker Red Label 620,-/4cl
- Unicum 550,-/4cl
- Silver Tequila 500,-/4cl
Ételek:
Rántott sajt 750,-
Rántott csirkemell 900,-
- Köret (hasábburgonya, rizs) 250,- (hasábburgonya önmagában is kérhető)
- Tartármártás 120,-
- Ketchup 100,-
Tejszínes jércetokány, tészta köret 1100,-
Bolognai spagetti 1050,-
-
bfhu-n egy újabb változat van kint új árakkal! -
erre vki?
-
DEC.2-án, 6 órától kezdődik az immáron 9. community találkozó, amit remélhetőleg senki nem fog megúszni tiszta tudatállapotban.
Jelentkezés a szokásos módon,a www.battlefield.hu bal oldali menüjében. Kérjük a létszám felmérése és a névkitűzők elkészítése érdekében mindenki jelezze, aki el fog jönni. (Aki most regisztál és nem kap visszajelző e-mailt az aktiváláshoz, legyen kedves írni BurnBaby-nek egy e-mailt([email protected]) arról a címről, amivel regisztrálta magát, és aktiválja manuálisan.)
Ennek pontos helye Pannónia utca 18. (a nyugatitól pár sarok).
Térképis van hozzá. A hely reggel 5 óráig áll rendelkezésünkre, tehát az első BKV járatok indulásáig bárki maradhat.
Árak (azaz ami nem az étel/itallap szerint megy):
Italok:
Csapot sörök
- Dreher korsó 450,-
- Dreher pohár 300,-
- Pilsner korsó 550,-
- Pilsner pohár 400,-
Borok
- Szekszádi kékfrankos/olaszrizling/rosé 200,-/dl
Naturaqua szénsavas/mentes 200.-
Szénsavas üdítők 300,-/pohár
Rostos cappy 350,-/üveg
Johnny Walker Red Label 850,-/4cl
Ételek:
Rántott sajt 750,-
Rántott csirkemell 900,-
- Köret (hasábburgonya, rizs) 250,-
- Tartármártás 120,-
- Ketchup 100,-
Tejszínes jércetokány, tészta köret 1100,-
Bolognai spagetti 1050,-
Somlói galuska csokiöntettel 550,-
Palacsinták igény szerint 150,-/db -
neménvoltam #103400 azért Studio kicsit más kategória:)) -
akkor ez valszeg az msi nagy tehetségének következménye a lapgyártásban,ha valaki nem 50k+os lapot vesz tőlük premium-deluxe meg fasztuggya milyen utónévvel,már fos lesz^^ én a helyedben rákérdeznék ott ahol vetted,valszeg behívják gariztatni és cserélik a lapot...vagy bios frissítést dobnak rá^^ -
bios frissítés hasznos de veszélyes művelete talán segít...
(mörfi: ha 10 évente 1x akarsz biost frissíteni otthon, tuti akkor van áramszünet, mert franciaországban egy lakótelep lépcsőházában ki akarják cserélni a villanykörtét
)
-
érdekes téma a bf2 topicban
-
Új Config....+új xp!,
-
eddig jó volt?milyen változással függ össze,h.most nem műxik?én bizony itt lapra tippelek,esetleg egy XP reinstall segíthet,de ebben én nem bízom... -
Hi! S.O.S.
Help kéne...
Van nekem olyanom hogy MSIk9n neo alaplap....
Ezen van 1 ide, és 4 sata csatlakozó...
Az ide-vel van gondom, mert csak 1 eszközt kezel, holott 2-t kéne(elvileg)...
A biosban még látja a mastert, és a slave-t is, de mikor bootol akkor már csak az eggyiket látja...
Jamperolás összes verzióját, végigjátszottam, több ide kábelt is megpróbálltam, de a dolog nem műxik megfelelően....Most felvátva tudom csak használni a mobilracket,és a dvd irómat...
Jó lenne tudni, hogy ez alaplap hiba, vagy csak be kell állítani valamit..
Aki tud légyszi segítsen!
Előre is tanks!
-
az efedrines kurvákat kifelejtetted :D
(bár őszintén szólva, ők azért annyira nem megvetendőek :)) -
Ne válogassál! Igyál! -
Mondjuk aki ilyen rokkant helyekre jar mint a palace, az meg is erdemli. Sok idiota vonaglotestu diszkos majom. -
nekem működik
-
Nem tudja vki, hogy 1.41-el mért nem lép be egy játékba sem? 1.3-al tutira ment, 1.4-el is, ha jól emlékszem, ott ha egyszer elkezdte betölteni a játékot, mindig be is lépett, itt meg betölti, rámegyek, h join és akkor vág ki... Ha vki tudja h mi a megoldás, segítsen plz! (privátban is akár, ahogy jobb) -
atwe #103388 Megoldjuk -
kanadával hogy a halálba fogtok játszani? angol szerveren? -
Platypus16 #103386 Sztem a Jager lehetne jóval olcsóbb is:) -
David2006 #103385 elment a sok lámi:D -
háromnegyed óra alatt kiürültetek?:OO -
TS Zolly #103383 Benéztem a bf2142-es tyopkba. A régi szép idők jutottak eszembe! :F Pecs igy nem jó, pecs ugy nem jó, vérpistikék itt, vérpistikék ott. Tők gyóóó! :DD -
David2006 #103382 izé,JéCSéeR szerverre lehet jönni irtani aki akar:)
megy az össznépi lámulás:D -
Ottvan: start lagging :) -
Korpsweb #103380 Remélem azért lesz Heineken, Carlsber vagy ami a legjobb Guinnes Beer mee én csak ezeket iszom, vagy a whiskey lehetne olcsóbb is, igaz kicsivel jobb az ára, mint a studioba vagy a palace-ba, de nem sokkal... 
-
coRDHA DriLL #103379 
kimaradt belőle: there is a problem with your connection....
-
Korpsweb #103378
-
coRDHA DriLL #103377 shoppingolós kedvemben leszek jövő héten, mert megveszem a Red Orchestrát!
-
coRDHA DriLL #103376 Nem nekem kell. Én nem veszem meg a 2142-t!!!!! széy nó tu béef2142 ántil déy fix béefkettő 

-
Hmm az Open cup szép lesz! David mire gondoltál hogy felül értékelte magát a klán?? Azt olvastam írta utánad valaki hogy valami 10 es rang listán lehet éártékelni, az a baj hogy nálunk ne mtudom ezt ki döntötte el! 

De Sok sikert a Többi Hun csapatnak és Hajrá Magyarország!

-
Platypus16 #103374 Szép jó reggelt!