172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Csak nyalasbol. :) -
Jaja, nem lehet megunni a videoit, bar van egy-ket eset, ami nem tetszett. :) -
JagFater #165297 Ez a csávó kész...érdemes megnézni pár videóját. :-)
Link... -
eugabesz #165296 Mé' a szerzsi is hájg??...nem is tudtam...b+ (hasraeséssmile) -
Itt arra reagálunk amire akarunk. Ha nem tetszik tiplizz a hájgbuziktopickba!!!
:-) te köcsög! -
Neked kuss a neved! Világos?! -
JagFater #165293 Ne csináld már, így fogok megdögleni, hogy nem tudom meg a statisztika értelmét, nem ismerem meg az erőt, önbizalmat, amit ad és nem érthetem meg az elmét, aki rajong a kis színes zászlócskákért, amit valójában nem is kap meg, csak ott mutogatják és ami mindenkinek megvan és hogy zataron többször halt meg, mint ölt és hogy bigfuck25[FIN] többször ölt meg, mint én őt.
-
JagFater #165292 És még a statja is jobb.
-
legyen már annyi eszed,hogy ha valami nem tetszik,átgörgeted,mint a többiek -
Az én apukám akkor is erősebb! 
-
LordMatteo #165289 Én meg az ellene való remegést nem értem...:)
Fuji: Ha Te mondod...nem '42-tem :)
Atomboy: Legalább egy hónapja futott folyamatosan kánkvesztben a szerver, nem lett népszerű, néha beindult, de inkább nem. -
JagFater #165288 Megint a pont...ebből is lesz statisztika? Ez rögeszméd?
Nem, nem értem, de látom te sem... -
Csak nem érted meg :D
Tudod mit? Legyen a tied az utolsó szó. Bízom benned, hogy még írsz valamit ezzel kapcsolatban.
#165284-nél meg a pont :-) -
JagFater #165286 Wehehe... -
JagFater #165285 Felőlem kínai is lehetsz...
Menjél el a KSH-ba dolgozni és nézegethetsz statisztikát egész nap...
Mit szeretsz benne, azt áruld el. Hogy neked több pontod van, mint másnak? De annál is több embernek van 2x annyi, mint neked!!!444négy
Az nem lomboz le? :-) Vagy mit? Komolyan kérdezem... -
Mert ők attól lesznek kemények, hogy őket nem érdekli a stat.Vagy legalábbis úgy csinálnak :)
Már a 42-ben is volt az LSSAH szerverén statprogram, ahol Jag meg a többi "én nem törődöm a stattal" embver játszott 10 éve.Nem véletlenül lett feltéve és nem hiszem, hogy a szerver üzemeltetői azért tették fel mert a statjukra akarnák verni minden este.Egyszerűen ez is egy olyan hülyeség amit valamelyik hihetetlenülmenő ősKKtag kitalált és azóta átvette a többi is.Nekik a statról beszélni mindig gáz lesz és beszólnak annak aki arról beszél, pedig abszolút nem ront a játékon, mert kemperek mindenhol vannak még a statnélküli 42-es szervereken is.
Meg vannak páran akik azért nem szeretik nézni a statjukat, mert lefordulnának a székről ha látnák hány órát játszottak ezzel a játékkal eddig
Ki kéne írni a topikba, hogy statról beszélni itt nemmenő
-
Pontosan tudom, szimplán szeretem a statisztikát. Remélem nem gond. -
JagFater #165282 És akkor miafaszvan?
Régen is volt stat. Vagy mi nem tetszik lámpi? -
JagFater #165281 "hat akkor neked bizony a kurva anyadat. " 
Én kezdtem a statal foglalkozni? Nem. Én csak nem értem a remegést érte... -
inf... kosz, kihagyom. -
Te mi a faszról beszélsz, nem is bf-ezel évek óta. -
LordMatteo #165278 Mivel nem szokásom személyeskedni, ezért nem írtam névre szólóan, de akkor vegyük úgy, hogy külön Neked címeztem. :-)
-
Ja azt elfelejtettem, hogy aki felteszi a kezét, az buzi.
-
JagFater #165276 Te meg legyél már férfi, mond egyenesen oda, ne így odabököm, aztán elszaladok buzgerátor módon...Mitől félsz? -
LordMatteo #165275 Nem tudom, miért fáj egyeseknek, ha valaki nézi a statját...Ezek az egyesek azt állítják, leszarják a statot, nem érdekli őket, mégis mindig ezzel foglalkoznak, hogy ki statláma meg ki nem...Erről ennyit.
A [Dome] szerver mától fogva inf módban fut, 16-os méretű mapokon, 24 játékossal, 200% tickettel, 25 perces köridővel, FF on, br spawncamp nincs, fight commander nincs. -
JagFater #165274 Régen rossz, ha nem tudod magadról miben kéne fejlődnöd...
Ha nem vagy a top10 playerben a világon, mint keni, akkor mindenben fejlődnöd kell. Nekem nem kell ahhoz stat, hogy hajtsam magam, hogy a tökéletességre törekedjek, bármilyen is másnak a statja. Magamtól várok el egy szintet, nem a többiekhez mérten. De látod ez a különbség köztünk.
-
na a k/d azért én is néztem mindig. nem mutatja az egyéni teljesítményt, hiszen nincs benne pl. zászlófoglalás meg egyéb pontok, de a "harci képességeket" azért mutatja valamennyire.
meg ne sértődj. egyébként számtalanszor volt/van olyan, hogy nincs statszerver vagy egyáltalán, azon a szerveren amire felmész, nem tudod használni a kilockolt fegyókat. mindig izgalmas volt ilyenkor visszatérni a jó öreg m16-oshoz :) -
Természetesen lehet. Személy szerint nem érdekel a dolog, nem lesz tőle nagyobb a farkam, egyszerűen csak szeretem nyomon követni, hogy eddig mennyit tettem meg a játékban. Felfoghatjuk úgy is, mint egy biciklit: alkatrészeket gyűjtesz hozzá, mígnem tökéletes lesz. Amit a leghasznosabbnak tartok ebben a dologban, azok a stattal foglalkozó oldalak, meg tudom nézni a K/D arány mellet azt a sok dolgot, amiket összetudok hasonlítani másik ezeregy dologgal, hogy tudjam mely képességeimet kell csiszolnom még ahhoz, hogy fejlődjek/szinten tartsam magam (nem rankban, hanem önmagamban). Ha most bunkó lennék, mint itt nagyon sokan, akik képtelen válaszolni egyetlen egy kérdésre, és helyette hülyét csinálnak magukból az ótvar dumájukkal (ez a primitívség [tisztelet a kivételnek]), akkor azt mondanám: Ha van rá lehetőségem, akkor miért is ne tartanék rá igényt.
Részemről téma lezárva, csak ennyit szerettem volna mondani.
És igen, tisztában vagyok vele, hogy a biciklivel kint a szabadban kened, a BF2-vel meg csak a gép előtt növeszted a heréidet :D Nem vagyok egy kocka forma.
Na most aztán kapni fogok a fejemre, sorry :D
De azért szeretlek titeket :D
Köszöntem. -
JagFater #165271
-
zebrock #165270 nekem beers tavaly mutatta meg , hogy hol merre mi ez a szar. ja , ezzel kurtak el legjobban a bf sorozatot ! stat = primitivseg :) -

hozzáteszem, a megjelenéstől a mai napig nincs meg pl. a basic knife badge-em.
(akkor most mégis érdekel a stat engem is?
)
egyébként is hülyét kapok az olyan játékoktól, amihez hirdetik, hogy milyen ecsívmenteket meg lófaxomat lehet szerezni. -
Tegye fel a kezét, akit újonc BF2-s korában egyáltalán nem érdekelt a stat. -
Stat nelkul nem lehet jatszani? -
Köszi :) -
BonBon #165265 Magáhoztért... -
vagy itt -
nem kell beszarni itt nézd meg -
JagFater #165262 Jézusom, jézusom...végünk van...
[hajtépőssmile] -
BTW, a BF2S.com nem megy, lehet összefüggés a két dolog között? -
Csatlakozom. Non-Stop EA Ranked szervereken játszom, és egyszerűen eltűnt minden pont, minden rang, unlockok, stb... WTF?!