172102
  • koschwarz
    tökjó hogy ebből semmit se értek
  • Me0w
    Hibaztass, na. Kurva VIP jog... ez is csak SG-n van b+ hogy fizetned kell ha a sajat postodat akarod modositani.
  • Me0w
    Letoltesz egy x800 XT vagy x800 XT PE biost hozza, lemented az eredetit biostollal vagy atitoollal ORIGINAL.BIN neven, csinalsz egy bootolhato cd-t vagy kisfloppyt amire rateszed az atiflasht, a regi biost, meg amit be akarsz egetni, csinalsz egy regi.bat filet amiben ez van:

ATIFLASH.EXE -p 0 ORIGINAL.BIN -newbios -f

Mivel ha elrontja a flashelest, akkor ugye nem lesz kep a vidkartyan :) Ekkor csak bebootolsz a floppyrol, es beirod, hogy a:\regi.bat.

Az uj biost pedig igy rakod be:

ATIFLASH.EXE -p 0 NEW.BIN -newbios -f

Biosokat meg itt talalsz:

http://www.techpowerup.com/bios/

CSAK SAJAT FELELOSSEGRE FLASHELJ! HA ELRONTOD NE ENGEM HIBAZTAS :)
  • koschwarz
    te mindig ijjenekkel fárasztol minket

vedd figyelembe, hogy nem tudok 5 sornál többet eccerre végigolvasni
  • And5
    Nkm MSI Radeon x800 PRO VIVO-m van. Azon is lehet +4 pipeot aktiválni? Hogy?
  • Platypus16
    Régen nem szerettem esküvőkre járni, mert az öreg nénikék mindig odajöttek hozzám, nevetgéltek és oldalba bökdösve mondogatták nekem: "Hi-hi, te leszel a következő!" De abbahagyták miután én mondogattam nekik ugyanezt, a temetéseken.
    Tényleg nagyon szép, csipkés vécépapírt tudsz rajzolni!
    Ne próbálja kézzel, vagy külső nemi szerveivel megállítani a fűrészt!
    Ne mutasd, hogy okosabb vagy tanáraidnál. Kegyetlenül bepipulnak tőle...
    A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni
    A lónak két oldala van, mégsem hanglemez
    A mi irodánkban mindenki örömet szerez nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.
    A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
    A negyedik Martini után a férjem gusztustalan állattá válik. Az ötödik után elájulok.
    A sör lassan butít, de nem baj, én ráérek.
    Most jvök egy IQ tesztről. Szerencsére negatív.
    Ha talunlás naggyá tesz, tanuljanak a törpék!
    A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá.
    A véleménycsere az, amikor bemész a főnöködhöz a véleményeddel és az övével jössz ki.
    A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.
    A sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
    Ha a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye!
    Nem kell istennek lenned, hogy fényt csinálj! Elég, ha eléred a villanykapcsolót...
    Vannak emberek, akik olyan hülyének néznek, hogy mident kétszer mondanak el neked. Vannak emberek, akik olyan hülyének néznek, hogy mident kétszer mondanak el neked.
    A hipochondria az egyetlen betegség, amit még nem kaptam el.
    Ha a hibáimból útat lehetne építeni, akkor egy vadonat új, 8 sávos autópálya ölelné körbe a világot az egyenlítő mentén. A sikereimből viszont épp csak a kerti budiig kövezhetném ki az utat.
    Ha a legtökéletesebb ítélkezhetne mindenki felett, akkor azt hiszem nagyon sok haragosom lenne
    Az ígéret földje az a föld, ahol nem vagyunk.
  • erdos
    te beszélsz vazze akin menet közben meg lehet csinálni egy vakbélműtétet?
  • Me0w
    A VIVO-s jo, lehet benne 16 pipat aktivalni :) Nekem sajnos nem VIVO-s van igy marad a 12 pipa :(
  • JCSR ODIN
    egyik öreg keményebb, mint a másik
  • koschwarz

olyan ideges voltam, olyan ideges voltam, mint....aaaa...öööö....izé
  • erdos
    Huh, akkor te egy igazán agresszív kötekedős alkat lehetsz...
  • koschwarz
    az a baj hogy olyan gépekkel akartok jáccani, ami nem alkalmas rá.

tegnap volt az első connection problemem az 1.41 óta, és le is dobott a szerverről, olyan ideges lettem, hogy 1 percen belül visszacsatlakozva folytattam a játékot
  • And5
    Az egy nagyon beteg játék ...
  • vsly
    Én épp most cseréltem le a VGA-mat.
    Szóval a "régi"(Gigabyte X800pro-VIVO,AGP) még nem kelt el
  • dicehater
    Nem, nem - demoval unranked szerverre, ranked közül meg egyet sem dob ki - megyek most inkább Dead Rising-ban zombit ölni, majd holnap újra felidegesítem magam a bf2-vel
  • atomboy
    Demoval ranked szerverre?
  • dicehater
    "meg kiforrott lesz a játék" - Szerintem ez top 10, mit gondoltok?

Szerintem szigorúan #1 - sajna az 1.3 óta "más lett a világ"

Új hőstett: kisebb gépre raktunk bf2 demót ma délután (3000+ sempron, 512 ram, 9550 vga) - nem röhögni, feltelepít, account kreál DE semmilyen unranked szerverre nem enged be. Kiírja hogy joining server de kb 2s múlva visszavág a serverkereső ablakba, a single az megy
  • atomboy
    Nem is vagyok lama!
  • Robogo
    Még rímel is.
  • Robogo
    Köszi a helpeket!!!Megnézem ezeket.
  • Running
    "meg kiforrott lesz a játék" - Szerintem ez top 10, mit gondoltok?

Mindenki azt ugatja naphosszat hogy egyre szarabb a játék a peccsek miatt te atomláma.
  • steweee
    meg fogom, az egyet is megvettem. majd ha lemegy az ára, meg kiforrott lesz a játék, mert úgy tűnik még a legújabb peccsel is van vmi gond
  • Cream78
    Patch-el kapcsolatban nekem annyi észrevételem van, hogy mikor becsatlakozok egy játékba, a játék elején a hang akadozik, meg néha a kép is. De kis idő után elmúlik!
  • Cream78
    Jah apropó videokari!
    Nekem is volt hasonló gondom, először csak bf 2 nél, majd más gammáknál is! A 9600xt ventilátora adta be a kulcsot, mondták itt, hogy tegyek egy asztali ventillátort a gép oldalához, persze leszerelt oldalú gépnél és nézzem meg mit csinál... Hát úgy ment simán...
    Lecseréltettem a hűtést a kártyán oszt utána jó lett! A por megette a ventit azt monták a szervizben...
    Esetleg még ezt nézd meg.
  • mesor
    Szerintem inkább az új patch baszott be megint!
  • Szathy
    Nem tudok konkrét tanácsot adni, de Tyborcnak is ez a baja, csak nála még hatványozottabban. Intel P4 3.0, 2x512 MB DDR400, Radeon 9600Pro és mégis abszolút játszhatatlan full lowon 800x600-ban. Talán a videókarid használódik, mert nála is régebben kifejezetten jól futott med felett is, csak pár hónapja baszakodik. Próbáld elpasszolni a karit személyesen, mert boltban alig kapnál érte valamit, majd gyűjts még pár "ötkarikát" és vegyél egy ma is elfogadható 7600GS-t. Más megoldást nem látok. (Amúgy Tyobrcnak múltkor tettem újra a vindózt, meg formázás és minden is volt, úgyhogy tuti azzal van a bibije. Még egy portalanítást megpróbálhatsz a géped belsejében.)
  • Robogo
    Na de az a helyzet,hogy full lowon 16-os mapon is úgy akad,hogy lehetetlen játszani...Tegnap a GBC vs Horda meccsen is 6vs6 volt a war kis mapon és játszhatatlan volt,egyszerűen lehetetlen volt 1 embert is lelőlni...Hozzáteszem van olyan amikor jól müködik de az nagyon ritka és akkor se úgy müködik,h simán fut a game.
    És egyszerűen nem tudom,hogy mit csináljak...Lefutattam tegnap este lemeztöredezetteség-mentesítő cuccot,de semmi változás...

Ti mit csinálnátok a helyemben???Azon kivül,hogy vennétek egy új gépet vagy felújítanátok,mert az most nekem nem fog menni...:(

Előre is thanks!
  • Cream78
    Nekem a régi gépemen ment simán,minden low-on csak texture médiumon...

Valami Asrock alaplap, Intel P. 2.4Mhz, 768 ddr, Connect 3D Ati radeon 9600xt...
    Ez volt anno...
  • atwe
    Átlag FPS egy 20 szerveren 20-25.
    32 15-10 fps
    64 5-10 fps

Full low 1024x768
    Kb ilyen gépem van csak
    Intel Celeron D 2.4 @ 2.9)
  • mesor
    jah
  • Robogo
    Szerintetek egy ilyen konfiggal kéne futnia a BF2-őnek full lowon:
    Intel Celeron 2,66MHZ proci
    1GB DDR ram
    Abit SG72 alaplap
    His excalibur Ati Radeon 9600XT videókari

????
  • mesor
    Jelentkezem!

Nálam is előfordul ez a probléma. :(
  • JAG1
    Pfff...
  • coRDHA DriLL
    Már nem lehet kapni Deluxe edition-t. Egyébként az alapot+Spec Forces-t tartalmazta. VEDD MEG A JÁTÉKOT!!! vagy húzzál innen a picsába
  • coRDHA DriLL
    Szerintem is Top 10 Valakinek fell kellene jegyezni ezeket és egy új topikban közölni
  • dicehater
    Ezek is nagyon jó kis gammák amiket említettél:

Green Beret: egy késsel megölni mindenkit, isteni zene a menüben
    Kickstart: öcsémmel sokat toltuk, igazi multis élmény
    Microprose: ez is bejött bár én inkább a Gazza 2-vel nyomtam

Az én fő kedvenceim: Last Ninja 1-2, Turrican 2 - ezeket végig is toltam gyári beálításokkal, cheat meg ilyesmi nélkül, bár inkább a Turrican 2 volt nehéz + best: Mayhem in Monsterland
  • Me0w
    x800pro-ja van nem 9800pro b+.

Az en public configom:

Terrain: Medium
    Effects: Medium
    Geometry: High
    Texture: Medium
    Lightning: Low
    Dynamic shadows: Off
    Dynamic lights: Low
    AA: 6x
    AF: High
    View distance: 100%

Ez 1280-ban 60-80 fps (core:520 mem: 560)-on. 6.9-es Catalystra epulo omegaval. Ha noveled a fenyeffekteket akkor csunyan lerugja 25-30 fpsre, es senkit nem is veszel eszre :) Ajanlom a fenti beallitast :)
  • Zs0lt1
    Green Beret+Kickstart+Microprose Soccer (ez sajnos nincs benne, pedig nagy gém.) - ezek voltak c64-en a kedvenceim :D
  • Me0w
    A top10-ben a helyed! :DDD
  • steweee
    mi az a pb, punkbuster? és ha az ki lehet csítelni, az miért jó? csalással tönkrevágni a játékélményt