172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
csal poén volt vazze -
Hol olvastad?
-
Mapok:
Hastings és Aberdeen :D -
vááá 7th va LSSAH :D
Mikor lesz az élő war? :DD -
Jah, nem voltam, de Judit is tudta h nem megyek. A csajommal voltam máshol, jobb helyen :D -
Deqwator #103971 mikor lesz a köv tali?:D -
Más havidíjassá tenni egy MMOt és egy FPSt sztem... Utóbbiról úgyis tudja mindenki, hogy csak pár évig lesz aktuális(max 2) aztán kijön az új(márcsak a grafikus motorok fejlesztése maitt is) így értelmetlen lenne mert senki se fizetné. Viszont egy MMOnál valahogy természetes...Nameg FPSbe nincs annyi lehetőség sztem. MMOk gecinagy szabadságot kapnak mostanság és ezt érzik is a fejlesztők és minden kis xart beletesznek már.. Iszonyat ami folyik néha :) Ja és nemvoltál talin KÖCSÖÖG!! Judit is hiányolt nagyon :( -
Látom van vér a pucádban!Ott egy szót sem mersz szólni,itt meg keménykedsz utólag.
Én odamentem megkérdezni hogy mi a gond,de senki nem tudott egy értelmes szót sem kinyögni.Ramboval szemben tudtatok keménykedni,de mikor már 5en voltunk egyből csitu lett(pedig még mindig min.2szer annyian voltatok...)
A borospohár-sztori pedig okozat volt...
Miért nem ott voltatok ilyen erősek???Ha ott kuss volt,akkor itt is legyen.Erről ennyit.... -
nem tom megállni, hogy ne pofázzak bele :D
szal annyi a véleményem csak, hogyha havi 3500-at (vmennyit) kellett volna fizetni havonta a bf-ért, akkor egyrészről tuti, h felháborítónak tartottad volna, másrészről, meg valószínű, így többet foglalkozott volna a dájsz is az adott bf-fel.
utoljára még annyit hadd jegyezzek meg, hogy wow suxx :P
-
Hogy miért wow? Hmmm a fene se tudja.. Talán azért mert kb minden hónapban változtatják a játékot a peccsekkel és így érzi az ember, hogy foglalkoznak a játékkal amivel jáccik és javítgatják illetve FEJLESZTIK. Nem új játékot adnak ki minden évben és így folyamatosan olyan minta új játékkal jáccanál.. Ez BFben marhára nem volt alap és a tönköm kivolt azzal, hogy imádott játékomat szarba se veszik a kedves fejlesztők és max a custom map készítő fanatikusok csinálgatnak hozzá modokat meg pályákat. Aztán hamár imba BF2re alkalmas gépe van az embernek akkor szeretné azt megdolgoztatni is és a wwii online grafikailag nem adta be annyira. A WoW meg gyönyörű még mindig :) Amúgy mint annó a wespeben így most is támogatom a csapatom csak most nem basecamppel hanem healeléssel és a csapat életben tartásával. Ezis beadja ;) Amúgy mindig is utáltam az MMOkat de nagyon. WoWot alapban fikáztam de aztán kipróbáltam a 10naposát(amúgy van még 2 10 napos próbám valakinek akiknek kell :D) és bejött valszeg a meglepően erős csapatjáték része miatt(sose hittem volna) de mégis tudsz egyedül is gémelni(nem olyan kínszenvedés mint pubozni BFben :)).. BFes teamem nagy része most is tolja szal otthon érzem magam benne. Nameg talán életem szerelmét is megismertem ezalatt.. De már messze nem kockulok bele szal kezdek kigyógyulni ;) Na ennyi volt Meggymag éves beszámolója :) sry for the spam 
-
frxmeow :) -
ájszí :) -
tisztázzuk meow, mi pontosan az xfire neved?
mer egy meow -t meghívtam, de lehet hogy nem te voltál :) -
Valami dijkioszton voltak elotte :) -
Éppen egy díjátadóról jöttek. :) -
doncéjék mévoltak annyira kinyalva egyébként? :) -
nah látom azért a lényeggel te is tisztában vagy :)
de most őszintén...ha már annyira mmorpg, akkor miért nem wwiionline, miért ez a túlhájpolt varázsolgatós izé?
nézz most magadra, mi lett az egykori wespe királyból...:) -
A kólát DonC szívta fel az összeset ha jól tudom! 
-
Jabocs énkérek elnézést láccik rég BFeztem de legalább a talikon ottvagyok ;) -
elvagyol te tévedve...a bf lényege az, hogy legyen valami kapocs, ami miatt közösség szinten évente 2szer, csapat szinten havonta-kéthavonta összeröffenjenek az emberek, és szanaszét igyák egymást :D
jó, néha előfordul, hogy 2 tali között néha játszunk is a gép előtt, de az már csak részletkérdés :D -
Online számítógépes játék. BF? :) Azis csak online jó :) NEMÉRTEMACÉLZÁST!!! 
-
Képhez az aláírás:
"-egy mosolyt ha kérhetnék?"
-
Kösz Odin, tudtam h számíthatok rád.
-

-
No akkor megint, valahol van valami erről a lanról? -
semmi bajom a wowval...de tényleg :P -
9. BF TALI KÉPEK EGYELŐRE ITT (amit a maki csinált):
http://horda.clanwar.hu/plug.php?e=gal&id=27
-
nekünk is pont ilyenkor kell kimenni kajálni, amikor már majdnem lehetett szórakozni is.
amugy hová tünt mindenki éjfél tajt?
hazament kockulni, vagy diszkópatkánykodni?
tekila alig fogyott, de vmelyik huncut kölök csapat felszivta az összes kólát a raktárból is. -
Tod sok pia + ők még alapból se normálisak szal ez náluk ilyen...de amúgy ja amit írtál a poharas dologgal kapcsolatban az tényleg nem adja be, hogy úgy mondjam...
-
Úgy látom, mások a szórakozási szokásaink. Mindenesetre legközelebb nem fogom csitítani a többieket, hogy ne neveljenek egy kis jómodort az ürgébe. -
Hát ha azt, hogy odajön és se szó, se beszéd odabassza a boros poharát az asztalra, amin még jó pár sörös, boros pohár volt, (gondolom nem kell mondanom, hogy szanaszét tört minden és mindenki csak pislogott, hogy épp melyik ruhadarabját bakta szét egy IQ fájter) poénnak lehet nevezni, akkor tényleg elvesztettük a humorérzékünket.
-
DE JÓ KEDVEL ÉBREDŐZTÜNK!!!
-
Sztem Norboss és Rambo meleg énje zavart be nekik csöppet...nincsenek hozzászokva na ;) Ja amúgy meg ne szidd a wowosokat köcsög!!! Judit is megmondta ;) -
Dual core, egyértelmű. -
ja, rambo? :D
nemtom, mi pont nem voltunk akkor a fesszilitiben, mert kitoltuk az arcunkat valami kajáért, mire visszaértünk, 7th épp húzta el a csíkot, meg az emberek fele elpárolgott...:/
én meg pont a másik oldaltól hallottam a dolgot, hogy ti nem értettétek rambo poénjait :D -
OFF
Segítsetek picit. Választanom kell az alábbi két proci között:
P4 541 800 fsb 3,2 Ghz. 1 MB cache kontra P D820 dual core, 2,8 533 Ghz. fsb. 2*1 MB. cache.
Sajnos csak ennyi pénz van rá. Főleg természetesen Battlefieldhez :)
Mielőtt jönne a panaszkodás : kihez forduljak ha nem a "barátaimhoz" ? -
ha nem ugrándoztál volna mindenféle idegen alakok ölébe akkor megtaláltál volna te teee..... 
Szívesen maradtam volna még, piszokjó banda volt lennt, de reggel klegénnyel bevállaltunk egy költöztetést szal menni kellett. Azé még egy piálásos versenyen kiállok a csapatomért ellenetek ratyik
-
csak háromszor kerestelek a ratyi dzsippes bagázsnál "hámég nincsen" "hámég nincsen" "márelmászott legénnyel" eredménnyel, szal bekaphassad
-
ilyet akarok, most!!! -
öhöm, kinek is a mijét?