172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Vagy olyan sotet mint Zorro belsozsebe
-
willis #104902 erre lett volna szükségem! köszi, köszi a segítséget.
Végül is megtaláltam egymagam.
-
battlefieldnek nincs vmi gyujtői kül. kiadás? :D -
A dobozban van egy leiras, egy papirlap..
Ezzel kezdodik: Igy hasznalhatod a csomagban talalhato egyedi azonosito kodot... -
ugysem megyek:) -
willis #104898 Emberek valaki mondja már el részletesebben, hogy hogyan tudom feltelepíteni a két kiegészítőt!!!
-
!!!FIGYELEM!!!FIGYELEM!!!
Az egyik legnagyobb cybersport világbajnokságot szervező csapat a WCG(World Cyber Games) úgy döntött, hogy a játékosok véleményét is kikéri, hogy milyen játék is szerepeljen a 2007es repertoárban. Természetesen más is befolyásol(pl. a gyártó és a kiadó támogatása), de azt igérik, hogy a mi szavunk fog legnagyobb mértékben számítani.
Ehez nem kell mást tenni, mint a szavazásban az fps-ek közül a bf2-t elsőnek, vagy másodiknak jelölni(inkább elsőnek :) ), kiválasztani, hogy PC-re szánod, és miután az összes többire is bejelölsz valamit és kitöltöd azt a néhány sort, nyomsz egy submitot.
Ez nem csak azért jó, mert akár egy magyar csapat is részt vehet a rendevényen, hanem nagyban ösztönözheti az EA-t és a DICE-t, hogy mivel megvan rá az igény, többet törődjön kedvenc játékunkal. Pláne ha még be is kerülne a game, mert akkor csaknem állna ki egy bughalmazzal a nagyérdemű elé.
forrás:
bfgeeks.com
És itt a szavazás:
a szavazás
Mindent bele! Tessék minnél többen szavazni!
-
Ez sajnos alap a bf2-ben :)! -
willis #104895 ha netről letöltöm a gamét és a gyári seriallal telepítem az jó lesz úgy?
csak mert megtaláltam a downloadert és hát nemtok accot reggelni mert nem jeleníti meg az ellenörző számsort! -
googlebol -
willis #104893 és hol tudom elérni a downloadert? -
EA Downloaderrel letoltod, es onnan inditod a telepitest. -
willis #104891 A minap megvettem az Euro Force és az Armored Fury kiegészítőket. Hogyan kell telepíteni, mivel csak letöltő kód van? Honnan tudom letölteni? -
Azért azt hozzátenném, hogy karkand azért vort szoros mert a szerverükön nem lehetett lőni...A spawnponton álló embert nem lehetett lelőni, nemhogy azt amelyik ugrált.Skillben sztem jobbak voltunk csak a szerver volt szar amin játszottunk.Szóval ODIN jogosan nézte le őket mert ez a szoros eredmény csak annak a kurva szar cseh szervernek volt köszönhető.Ha lehetett volna lőni akkor simán pörögtek volna.(az volt a baj, hogy mire lelőttem két embert a harmadikra nem maradt golyóm ill csak nagyon ritkán...) -
Gratula! 
-
TS Zolly #104888 Igy van, lényeg, hogy nyertetek! 

-
Nem is vitatom. Ez így van, erősek voltak nagyon. Ha első körben nincs az a 248 ticket elöny akkor kétségtelen, hogy nagy szarban lettünk volna. De az is lehet, hogy akkor mi is jobban koncentrálunk a többi körre.
A lények hogy nyertünk. :)
-
TS Zolly #104886 Felhivnám a figyelmedet az #104876 post utolsó mondatára. Szerencsére van oda irva. Ha nincs az a szerencse, lehet, most ök örülnek. Postot nem én irtam, hanem te. Szal most volt szerencsére, vagy nem? De nem is ezt akartam irni, hanem a pr lámák teljesítményét firtattam. Mert ha nincs az a szerencsére, akkor egy pr láma banda, legyakja a rankedos Magyarokat. Neeem??? Plusz, KTC szerint, hollandok löhetöbbek voltak mint a csehek. Hiába pr szervereken vannak inkább, azért tudnak a csávok ezekszerint. -
Hát igen amcsi oldalról: mec főbéjz elött 4 tank várakozott 2 repcsi+ heli rapelt, nem kicsit voltunk ott ;) -
Elég jól játszottak az tény. De azért nem nevezném szerencsének, hogy nyertünk. Inkább Oman után kiengedtünk egy kicsit. Ha jobban odafigyelünk akkor Karkand első köre is pöri lehetett volna... de nem lett. :)
Ha megnézed Oman első körében eléggé elcsaptuk szegényeket. Komolyan mondom abban a körben azért már sajnáltam őket egy kicsit. :) -
Én nem fogok fejteni miért ez az eredmény, egyszerűen csak gratula hozzá, szép volt srácok, sok ilyen sikeres meccset kívánok nektek! -
Azért ezt a "marha nagy mázlitok volt" kijelentést kicsit erősnek tartom. Tudnék mondani 3 indokot is, hogy az utolsó kör előtti 155 pont előnyünk miért csökkent le 13-ra, csak most lusta vagyok hozzá, de mindenképpen úgy gondolom, hogy ez rajunk múlt és nem rajtuk. -
TS Zolly #104881 Ök azok, kiket pár honapja Odin kúrvára lenézett. Tudjátok, semmi szkil, semmi mecs rutin meg bla bla bla. Privat Rankedes arcok. Főleg a Biások meg a másik b betüvel kezdödők. Biások asszem, de nem vagyok benne biztos, benne vannak nyakig ráadásul az pr rendszer krehálásában. Szal ha jól veszem ki az irásokból, marha nagy mázlitok volt, hogy 13 azaz tízenhárom pontol tudtátok hozni a wart. Ezért meg gratula is nektek!
Én inkább poéba szoktam velük találkozni, ott ismertem meg pár biást, q jó arcok. Ha megszoktam lenni szerveren, mindig egyből kaptam valamelyiktől szakaszba meghívást, ha meg én csinyátam elösszőr egyet, felkérés nélkül jöttek hozzám. Volt, hogy cseh játékost rúgtak ki a szakaszból, csak azért, hogy beférjek oda. Jó volt velük egyoldalon játszani, hááát... ellenük már nem nagyon. :D -
steweee #104880 tudsz adni egy használálatban lévő szerver címet?amin játszanak is -
gratula -
Sok mindent tudnék mondani rájuk de, hogy nyomik voltak azt nem. A hollandok számomra sokalta lőhetőbbek voltak. -
Használatban lévő magyar BF2 szerver sajnos nincs jelenleg, mivel nincs ranked szerver. Kiegészítőkből max a SF-fel játszanak még emberek, a 2 kisebb kiegészítő elég hamar eltűnt a süllyesztőben, ahogy én látom. -
Szoros meccs volt nagyon főleg amikor utolsó körben 2 perccel a vége elött nem volt zászlónk karkandon. Szerencsére egy squadunk kijutott és betudta húzni squaret.
Jó meccs volt...
-
Kimaradt, hogy a 2. map az Karkand volt -
Korpsweb #104874 Grat a cseh nyomik elleni győzelemhez !
-
Grat, jó szoros volt a pontok alapján. -
steweee #104872 gondolkodok a játék megvásárlásán,mert így generált kulccsal nekem egy szerverre sem sikerült felmennem. amúgy az ase miért nem műxik hozzá? a sima bf-hez olyan nagyszerűen lehetett mazsolázgatni a szerverek között
a kérdés az hogy érdemes e a kiegészítőket, armored fury, euro forces, specforces is megvenni hozzá, vagy magyar szervereken nincsenek úgysem használva. amúgy a specforceson kívül, aminek amúgy is külön indítófájlja van, és nem találkoztam változással az af és ef -ban, azt sem tudom mit változtatna
szóval ha játszani szeretnék magyar szervereken, akkor mit tegyek? -
Te klánkúva te :D -
Hoppá ,és az adu ászunk kimaradt , Gerzson is osztotta az ellent rendesen
-
Szóval nyertünk.A lengyelek ellenni meccs végeredményétől függetlenül, továbbjutottunk a csoportunkból:D -
Uraim örömmel tudatom,hogy a magyar válogatott bekerült az elődöntőben 12vs12 -ben csoportelsők vagyunk ,vereség bnélkül.Ma a Csehszlovák válogatottal játszottunk nagyon kemény meccset ,rendesen megizadt mindenki.
OMAN:
455-207 usmc HUN
334-482 mec CZ
389-334 usmc HUN
290-432 mec CZ
------------------
1468-1455 hun
Lineup : -Atwe , Fuji ,Drang,Sturm,Hardcores,KTC,Mesor,Tp.Peti,Csabika,Chrisliebing,Deqwator,Jean. Szép volt fiuk.
-
neménvoltam #104867 :D -
Megint nagy hír jön:D -
VeNYLaci #104865 Mi is köszi a gyakot, sajnos BC/BR meg van opencupon, mi is most kezdünk ehhez hozzászokni... azért jó kis war volt. -
atwe #104864 Jaja!
Jól tologatjátok a tankot apc mindig ott voltatok ahogy kellet téleg Jo volt GratT.
Csak Bc/ rape hagytam volna ki.De igyis egész jo lecke volt .