172102
  • schrank
    fasza a szerver "... csak sok a köcsög"
  • Boxer HUN
  • Szathy
    Te mégis adtál neki.
  • Fujiryu

Értsd úgy, hogy mivel már nincs karácsony nem kapsz választ a warezos kérdésedre...
  • Aradebil2
    cd-kulcs átírásánál csak magát a kulcsot kell beírni?mert eredetileg jóval hosszabb cucc volt a registry-ben.és ha csak magát a kulcsot írom be,sosem fogadja el(your cd key is not valid :S)
  • Platypus16
    én eddig is tudtam, hogy nagyon szerettek, na de ennyire! pláne miután deq-et leTK-ztam véletlenül tegnap előtt és egy új bugot fedeztem fel: az AK golyója átlő a hangár betonján:)
  • Deqwator
  • TS Zolly
    Ááááááárúúúúúúlóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!! Ütni!!!! :P
  • Platypus16
    én mindjárt megyek wowozni:)
  • TS Zolly
    Tegnap felmentem egy ruszki inf szerverre. No vehicle a szerveren belőve. Karkandra értem fel, majd két kör jalalabad. Jól elszórakozott 64 ember. Majd tölt a wake. Hm. Mondom magamba, fő a változatosság, néha beraknak egy normál pályát is. Leszületek mint kinai, futok a reptérre, látom csak a heli padnál állnak emberkék, várok akkor a köv repülőre, mert lehet elvitték az elsőt. Csöppet vártam, majd minimapp kinagyítva, látom ám, sehol egy baráti jármű. Akkor esett le, ez is egy no vehicle pálya. :D Egyedül amcsi csónakok voltak. Wake infranty pálya. :DDD Nagyon jó volt, ja és mindkét kört el is vesztettük, tehát nem olyan rossz ott amcsinak. :D
  • Platypus16
    finnyás:)
  • HTS s3rg1nh00
    cipőre már nem futotta?:D
  • joebacsi
    szép kanapé
  • joebacsi
    nah 64es dragonon se játszottam még :)
  • joebacsi
    nemkő girosz
  • joebacsi
    nem, gyári 'nálidzs...
    végre próbálok pöttyet kedveskedni az újakkal, erre levagyok ugatva...
  • joebacsi
    f@szt, csak flémelnek...
  • HTS s3rg1nh00
    ti is itt meresztitek a seggeteket ahelyett h.jönnétek játszani a magyar szerverre
  • HTS s3rg1nh00
    én nem látok olyat,amibe belekötnivaló lenne(sok volt a jéger?)
    mondjuk ez még mindig semmi a chance kiejtéséhez képest(jó fransziásan,saaanszmeg is kérdezte az angoltanár,h.franciás vagyok-e,vagy csak franciázom?)
  • Platypus16
    Nem baj sergike, majd legközelebb helyesebben leírod...
    Ahhoz képest, amit atwe írkál magyarul, a te angolod perfekt:)
  • Platypus16
    Ilyen gyakran szoktad olvasni a Gamestar reggeli nyitóhírét?:)
  • Szathy
    Reggeli gyors:

Székely szekérrel megy az országúton. Egy diák megszólítja:
    - Messze van Kolozsvár?
    A székely:
    - Nem.
    A diák:
    - Elvinne?
    Székely:
    - El.
    Mennek, mennek, már több óra eltelik, mire megkérdi a diák:
    - Messze van még Kolozsvár?
    Székely:
    - Most már messze.
  • Fujiryu
    Belőled is jó kőműves-segéd lesz:D
  • HTS s3rg1nh00
    huhúúú...erről most eszembe jutott a biológitanárom,ilyen 50-60 közötti ősz hajú nő...kérdezett vmit az osztálytól magyarul,utána "Thomas,what are your opinion about it?"lesett mindenki,meg se tudtunk szólalni
  • BEAST #105358
    pff , atneztem a 2142 topikba es meglepodtem hogy mennyi sok osbfeskocsog is jatszik :D:D
  • Fujiryu
    A szerver nagyon faszányos, csak az elején legyen kis idő míg lehet joinolni.Fél perc sztem elég.Ezt csak azért mondom, mert tegnap Dragonon ez nagyon kiütött.A Kínai oldalról én töltöttem be elsőnek, de már a másik oldalon 5-en benntvoltak.Fél perc múlva az állás 5v15 volt és buktuk a repülős bázist.Plusz még egy J-10-et is elloptak.Aztán mirer bespawnoltak a többiek már csak 5 pontunk maradt és nekünk volt 1 helink nekik meg 3 vadász, 2 heli.Kicsit esélytelen volt...Szóval egy fél perc késleltetést az elejére a körnek ha lehet kérni, az sokat segítene:D

Amúgy elmegy a szerver, de mégjobb lenne ha kilőnétek a 2142-szervert :D
  • Fujiryu
    Beiratkoztál angoltanfolyamra, vagy miafasz?
  • Platypus16
    Asszem ilyenkor teljesen le kell törölni a bf-et de még az összes elmentett beállítást és miegyebet is, aztán újra tedd fel a játékot a peccsel együtt.
  • Platypus16
    Jobbulást kis alkesz
  • Platypus16
    Inkább vegyétek ki belőle a 2142-t és nem lesz gond
  • Aradebil2
    ez fura,felraktam azt a böszme nagy peccset,az 1.41et,erre a bf2 ezt irja:
    1.1.2963-795.0,pid:2382
  • HTS s3rg1nh00
    nekem mellette a "VIGYÁZZZZZ!CSÚÚÚÚSZIK!:-D" videó jobban tetszik
    mondtam már,h.imádok szilveszter előtt betegséget elkapni?főleg vírusos fosást...
    bezzeg a formámat hoztam,mióta a reggelt egy kis Jägerrel kezdtem,nem kellett vécére menni
  • Aradebil2
    1.41-el akarok 1.41-es szeróra csatlakozni,de kiírja,h sorry,u have an older version:(
  • DonC
    Nincs mit, azt vizslatom most, hogy a conn prob miért van. Szerintem amikor a 2142 ranked pályát vált akkor lesz, de hogy miért ne kérdezd :D
    Esetleg lehet kivenni a pályákból is ha gondoljátok.
  • Platypus16
    Jó zene megy közben:)
  • JCSR Wolfguy
    Köszönjük a ranked servert, nagyon faszányos volt végre újra találkozni PT-6, GSBF2, és egy csomó más klán embereivel és őket ölni...(FRX-et TK-val is...azért sry) Minden esetre nekem teccik a szerver néha van conn problem de nem vészes.
  • joebacsi
    jaa azt hittem, hogy erre a popsis videóra gondolsz, aztat a másikat még nemnéztem meg...
  • joebacsi
    jaigen ma akartam bfezni, csak valamé az összes virtualdrive progi kékhalált okoz a vinnyózomba, az eredeti dvdmet meg még annó lanon valamelyik gépbe hagytam...
    szal hál istennek nem tudtam hátráltatni a többieket, hogy elpicsázzák a ruszki rt-t...szóval odasorolunk majd valahova az frx mögé conq16on cb-n :)
  • Deqwator
    én kérek elnézést:D
  • joebacsi
    nemtom, odáig nemjutottam el, mer szarlett a zene, meg már úgyis csak ismétlés volt :D