172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
van infrantry magyarba jaj de jó úgy unom azt a vacak mek heli csattogós hangját sharkin -
Platypus16 #105661 Azt én is megtapasztaltam, de mindenesetre örülök neki, hogy van magyar infantry szerver, habár kicsit még beteges, de szvsz lehet javítani rajta.
És elnézést kérek azoktól, akiket tegnap este egy jól bedobott gránáttal letk-ztam Karkandon hotelnél:) -
hát,bfben én tudtam chello korláttal játszani,míg csben nem(tartósan...),ennyit erről...
-
uhhhh!
Nem mondom, hogy bármelyik csnek tökéletes a netkódja, de azért a bf2-t netkódban márcsak egy lapon emlegetni is bármelyikkel eszméletlen hülyeségre vall, nemhogy azt mondani, hogy jobb...
-
mellesleg találtam egy nagyon jó szervert, ha valaki járműves-city mapos szervert keres, ami mindig teli van: angol, 64-es de alacsony pingek, minden city map megy 2 körig. ha valakit érdekel, IP-t délután beírok. -
Hat nemtom, vlmi pozitiv dolgot azert talaltam az EA/BF2-n.
Most technikai problema miatt kemeny 20 KBps a netem, megis mertem jatszani. Erdekes modon nem laggoltam, sot, minden beadott, csak akkor ment fel a ping atlag 50-rol 200ra, amikor tesom is netezni akart. Ejjel vlmit akartam kiprobalni CS-n, es hat, mozdulni se birtam, pedig tesom mar aludt. Alapbol 200as pinget pordukalt.
Szoval CS-hez kepest jo a BF2 netkodja. :) -

-
Korpsweb #105655 nekem gyors a netem, jó a pingem, jó a gépem minden fasza...mégis előfordul, talán a szervergéptől függhet memória ebből válaszidő...jaja tegnap a Dr.inf-en nemigazán lehetett élvezni a gamét, két napja meg tök jó volt és szarrá dicsértük(lehet ez volt a baj)...érdekes...
-
Steve79 #105654 Meg ne feledd Koschi, a HITBOX mögéd csúszik amikor mozgásban vagy. Azaz ha bebújsz fedezék mögé, te már lehet hogy a képernyőn azt látod hogy elbújtál de hitboxod még a lag miatt késik azaz eltalálhatnak.
THX EA
-
Lag valszeg, tegnap dr-en nekem is ez volt, 1 mp-s csúszás legalább. -
magyarázza már el nekem legyen szíves valaki, hogy van ez a ping-dolog! hogy lehet az, hogy egész alacsony pingem van, mégis úgy lőnek le, hogy már "rég" fedezék mögött vagyok? akinek alacsonyabb pingje van, mert mondjuk gyorsabb a nete, ahhoz képest én mindig ennyire késésben leszek?
bocs a láma kérdésért, beírtam a gugliba megnéztem a faqot is, de nem találtam választ. ja, és hogy lehet zúmolni?
-
coRDHA DriLL #105651 Ez olyan terjengős, hogy inkább törölted volna ki a picsába
-
coRDHA DriLL #105650 BUÉK! Az én újévi fogadalmam az, hogy regenerálom a májam.... 
-
A rendszerparticiot nem nagyon lehet ilyen egyszeruen leformazni windows alatt... dosos idokban tortent? :) -
BÚÉK! -
Platypus16 #105647 Szép jó reggelt mindenkinek!
- Hogy hívják az édesszájú tehenet?
- Zser-Bóó.
-Gyere fel hozzám, van néhány jó lemezem.
-És megígéred, hogy csak lemezt hallgatunk?
-Rendben.
-És ha nem tetszenek a lemezeid?
-Az más. Akkor szépen felveszed a ruhád, és hazamész!
Igaz történet:
Egy Sacramento-ban megrendezett PC-s bemutatón egy cég hangfelismerő rendszert mutatott be. Felszólították a közönséget, hogy tegyenek egy próbát.
"Format C: Return" - kiáltotta egy néző.
"Yes, Return" - kiabált közbe egy másik.
A program sajnos működőképes volt...
A tanító néni az iskolában kérdezi a gyerekeket az apukájuk foglalkozásáról.
Józsika:
- Az én apukám kertész. Fákat, virágokat gondoz, füvet nyír.
Pistike:
- Az én apukám kőműves, házakat épít.
Móricka:
- Az én apukám sztriptíztáncos egy homokos klubban.
Mindenki elcsodálkozik. A szünetben a tanító néni megkérdi Mórickát, hogy tényleg igaz-e, amit mondott. Móricka így felel:
- Nem... de szégyelljük, hogy a Microsoftnál dolgozik...
-
és engem? :) -
-
A debreceni Coránál akkora labirintus csináltak azt semmi nem pipálja le :DDD -
Szóljá ha mész, én is szomjasabb leszek mint távolabb
-
hát a körforgalom előtt első lehetőség jobbra volt, csak ugye most valami gyárudvarba lyukadtam ki :D
utánna meg hála az estének meg a ködnek f@szán túlmentem...segáz, kevesen voltak már, és a záróvonal ugye nem betonfal :)
értesíccsé majd az ilyen változásokról, oszt majd hálám jeléül valamikó betoppanok egy üveg kölyökpezsgővel, ami ugye ahhojnál már bizonyított :D -
óóóó az a körforgalom nagyon jó helyen van, és lesz még több is, amugy nagyon nehéz lehet megjegyezni hogy a második lehetőségnél jobbra:D -
hop-hop-hop, KK trükk :D
vörd dominésön a kitűzött cél idénre, ez a törölgetés elég alap ehhez...:)
(ugyanígy nálam van hozzászólás számláló is pl, csakmermérne :D) -
haxx ^^ -
Te hogy a FÁkingban töröltél ebben a topicban ha nem is vagy házigizda? :DDDD -
TS Zolly #105637 :DDD kabe! :DD -
ezek zolly szavai, én tudod hogy ceretlek :)
(amúgy mióta van veresen az a fákkin' körforgalom szada felől? ünnepekkor taxiztam rokonyokat erdőkertesről, és 2szer is elb*sztam abba a rohatt ködbe a kereszteződést, mert bekavart a ringlispír...nemvót az ott korábban...odahelyezitek a popótokat, és rögtön felfordul az egész település :D) -
háttedehüJevagy 
-
Szeva! Ez igen ebből a gondolatból sok ember tanulhatna.
Gratula Joe!
-
KLegény bazz csóbácsi!
-
jajj, most vettem észre, hogy zolly #105622-es hozzászólását véletlenül kitöröltem, de szerencsére, még a tartalmát ki tudtam menteni, így bemásolom egy az egyben a gondolatait:
"Kedves Doctors klán!
Mindenekelőtt szeretném kifejezni a hálámat, amiért több órás felejthetetlen játékélményben lehetett részem a szervereteken. Önzetlen hozzáállásotok felbecsülhetetlen. Én - mint mezei publik játékos - nagyra értékelem, hogy lehetőséget biztosítotok a pór népnek az önfelett szórakozásra.
Viszont az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy rengeteg hozzám hasonló ingyenélő jelenléte esetén a szervereteken különböző rendellenességek tapasztalhatóak. Eleinte nem zavart a dolog, mert a rengeteg halálom képzelt okaként beállítva az én lelkem is könnyebb lett, és még önfeledtebben tudtam folytatni a játékot, ám egy idő után sajnos a rendellenességek száma megnőtt, így egyre több olyan negatív mozzanatot követtem el, ami független a nem lebecsülendő bénaságomtól. Egyre kevésbé volt szórakoztató számomra az időtöltés, így megkérnélek benneteket, hogy belátásotok szerint intézkedjetek a fentebb említett probléma megoldásának az érdekében.
Mély tisztelettel:
divatbéef|zolly
u.i.: dzsó a zisten!
u.i.2: klegény kabbe!" -
ok, bocsi, tedd be gyorsan a "ténylegnemszaggatabéefkettőfúlhájbana486osomon" videód folytatását, mert az aztán tényleg kib@szott érdekes...
tolerancia b+... -
TS Zolly #105630 Jajdekukacosvagykabe! -
látod kabe mien ratyimakiláma vagy hogy viájpisemnem vagy kabe hogy tudjad modositani kabe a hszedet:D -
TS Zolly #105628 Á, csak kiakadtam, mikor a hemvink elment elöllem, kilöttem a hj-t, erre kiir 3x tk-t. Akkora volt a lag. De a lényegen semmit nem változtat, tényleg bunkó irás volt. Sry még1x. :) -
Engem állandóan ledob a magyar szerver. -
TS Zolly #105626 Kabe, csak az első felindultságom volt kabe. Nem számoltam el 10. kabe. Bocsi DR!!! Nem tom má szerkezteni.
És KAAAABEEEEE! -
csak hibernáltuk magunkat hogy megujjult erővelvisszatérhessünk mikor senki sem számít majd rá
-
MÉkő basszázozni kabe! Őlüjé kabe hogy van végre szerver kabe és normálisan is lehetne kabe szolni nekik kabe hogy áliccsák kabe át kabe:D -
Landor #105623 Na mi van Fuji, csak nem egy fogytak az aktív BF2es JCSR pajtik? :D:DD:D