172102
  • HTS s3rg1nh00
    aa-t vedd le...az bőven elég lesz szvsz
    :lol:-t meg ne használj,ez nem IPB fórum:)
  • bsh
    esetleg kipróbáljam, hogy kicsit visszábbveszek a beállításokból meg az antialiasingből? :lol:
  • bsh
    lol, kis nyomi pályák a nyomi gép ellen?! általában sz*patni szokott... :)
    a teknős driver meg kell az abletonhoz. defragmentálva is vagyok. ja és külön vinyón a játék, külön a swap fájl és külön a dvdimage (daemon) :(
    ja, gondoltam, nagyobb a gépigénye, bár a hivatalos gépigénynek megfelelek. tán a proci lehetne erősebb...
    azért kösz a tippeket.
  • HTS s3rg1nh00
    na basztass már én azt mint single játékot toltam "végig"...asse tudtam miaz a zinternet
  • Running
    A bf42-ben volt multiplayer rész, vagy csak single volt?
  • Landor
    *A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
  • SigS
    Jajjj!!

Itt volt az amikor lefele mentunk es elgondolkoztam hogy 15 mp mulva milyen kaszttal spawnolok ujra

Ez faszan osszejott
  • dronkZero
    2.: A Special Forces pályái sokkal több* és részletesebb** tereptárgyakból állnak, mint az alappályák, ezért a gépigénye nagyobb.

* Pl a Warlordon megtalálható az összes épület, ami a Karkand-Sharqi-Mashtuur hármasban külön-külön. (TV torony, mecset, hotel, az összes típusú lakóépület, meg még újak is, pl a palota)

** Az SFben olyan helyekre is be tudsz mászni, ahová normálban nem. Pl van egy ilyen erkélyes ház, Karkandon ha tornyot építesz magadnak hozzá, akkor sem tudsz bemászni az erkélyre, míg az SF beenged arra a területre is...
  • schrank
    ha nem játszol onlájn attól még nem vagy kezdő csak kicsit zavaros mert online game-t single-be nyomni a kis nyomi pályákon idióta gép ellen bravó
  • Landor
    1: szedd le a teknős drivert
    2: defragmentáld a vinyót
  • bsh
    helló mindenki...
    megzavarnám a beszélgetést, ha lehet... kezdő vok bf2-ben, és nem is játszom onlájn.
    volna két problémám.
    1, hang. két hangkártyám van, egy turtle beach santa cruz, amit elvileg nem támogat hardver gyorsítással a bf2, és egy audigy se, amit viszont igen. az audigyt állítottam be elsődlegesnek a játékhoz. hardvergyorsítással a beszélgetések "dadognak", szaggatnak. dettó ugyanez a turtle beach-csel is.
    2, special forces. xp2500-am van, 1giga ram és gf7600gs 256mb. a sima bf2 1024x768x32, minden high 2x antialiasing szépen megy, viszont a special forces szaggat mint állat, és közben folyamatosan tölt. na ez mitől van?
    előre is kösz a segítséget!
    üdv
  • mesor
    Én viszont már nagyon unom az infantryt. Főleg amióta divatba jött ez az 5vs5 felállás. Hányok tőle. Ennyi erővel tényleg játszhatnánk a CS-vel warokat.
  • Beers
    Én már előre félek tőlük :( !
  • koschwarz
    mondom én hogy ezektől a repülős -któl sehol nincs biztonságabn az ember
  • vsly
    Hogy a-k ne fárasszanak minket...
  • koschwarz
    csinálj belőle homlokpántot és amikor a klubban teniszezel, azt vedd fel
  • vsly
    Ez jó
    Ilyen egyszer nekem is összejött.Azzal a különbséggel,hogy én a MIGet szoktam így lerázni,s egyszer ott volt egy MI28 ugyanígy az alagútban.
    Lelkileg már felkészültem a respawnra,de mégiscsak elfértem(a MIG már nem volt ilyen szerencsés)
  • xmacx
    és az mire jó?
  • atomboy
    Vlmit elneztel... Itt megnezheted, mit...
  • xmacx
    Hali!
    Az 1.41-es patchre van már crackelt exe?
    köszi
  • Boxer HUN
    De még ezt is ide sorolhatjuk...
  • Boxer HUN
    KÖSZÖNÖM! Egészen pontosan erre gondoltam!!!
  • uHs Gerzson
    Landor: önmagunkat nem számoltam ide elég csak a tegnap esti eredményt megmutatni, meg azt hogy német oldal felől a 2 csapatszállító a 2 Tornado és az 1 EuroFighter is minket próbált leszedni de valahogy mindig a te röhögésed meg a csavarkulcsod gyors munkáját halottam :D

Beers: remélem Dcon-ban jó lesz a Hind és az apache mert repcsizni én biztos nem fogok :)
  • Pharolas
    Ja, hogy Boxikám ERRE gondolsz???

• Landor
    hál' istennek egy stingeres annyira nem tud minket megszopatni, főleg ha hidnbe vagyunk (autorepair feature :D)
    ilyenkor általában a tankelhárító rakétám által szokott elhullani :DD
  • koschwarz
    ja, akartam már említeni, azért én is észrevettem egy bugot ami nekem speciel nem volt korábban, ilyen sűrűn legalábbis, csak az 1.41 óta: fekve nem tölt újra a defibri, fel kell guggolni vagy állni, mégegyszer nyomni egy balegeret, és akkor töltődik. roppant idegesítő, amikor egy halom hullán próbálok segíteni.
  • Beers
    Sajnos csak kevesen jöttek még rá, hogy a poe-ban heli ellen a stinger a legjobb!
    Csak kapkodnátok a fejeteket, két stingerestől gyorsan alkalmaznátok a kényszerleszállást :)!
    Az a baj, hogy nem külön kaszt, csak felvehető :(!
  • erdos
    meg találja el
  • Landor
    de saját magunk ellen nem lenne esélyed tankba :DDD
  • koschwarz
    tényleg, rövid az újratöltés is. de az svd-t meg újra sem kell tölteni 2 lövés közöttezt a lövedékesést én nem is nagyon figyeltem eddig. így is jó snipa vagyok

runig: mióta játszom ezzel a gammával, azóta vártam minden peccsel egy jobb légvédelmet, ami tényleg jó repülők ellen. semmi más nem kellene, minthogy egy kicsit gyorsabban fogja be a repülőt.
  • Running
    Ne is mond, dávid,peti, fuji, wolfi, vagy hordás lámik vannak a helibe, akkor már tudom, hogy jobb ha be se ülök semmibe.
    Sajnos nem a játékosok hibábája csak, hogy ennyire uralkodó eszközök a repcsik, helik. Pl felvehető légerhárítók, rendes stinger, mert a mostani is szar még. Poe2-ben 2-3 pontos pukkantás és leesik minden az égből. A felvehető légelhárító fegyó is király benne. Kár a h dice beleszakadt volna, hogy a f*sszop* unlockok helyett inkább ilyen felvehető cuccokat tett volna a játékba, valamint lőszeresdobozt és gyógyítóhelyeket. Medic csomiért mondjuk nem kell kunyizni, de lőszert sokszor csak akkor adnak, ha már lövöm a csávót érte.

Igazság szerint a bf2 jó lett, csak az a baj hogy a fejlesztő nem számolt a lámasági faktorral és emiatt hatalmasakat bukik a játékélmény.
  • Me0w
    Pontosabb is, nem 'esik' annyit a lovedek mint mondjuk az m95-nel ahol mar Karkandon a Gatehousetol lovoldozve is a csavok feje fole kell vinni a szalkeresztet - vicces baze hogy 100 meteren 30 centit esik a lovedek. Az l96 meg... ameddig ellatok addig szinte alig esik a lovedek, gyorsan ujratolt es vekony a szalkeresztje. Mondjuk arab oldalon a legjobb, en az svd-t nagyon utalom :)
  • uHs Gerzson
    Na az ilyen dolgok miatt játszok PoE2-t, ott legalább van esélyem a tankban egy kecseg heli ellen, és nem kell állandóan az égre mereszteni a tekintetem...
  • koschwarz
    nekem egyik kieg sincs meg, de néha a kezembe kerül egy-egy ilyen fegyver.

szvsz az L96akármi sem jobb az m24-nél, bár szerintem az svd a legjobb: a fejlövés az fejlövés, tökmindegy melyik fegyóból, és az svd-nek megvannak az egyéb előnyei is pluszba. bár az L96akárminek tényleg pontosabb, vagyis vékonyabb a célkeresztje vagy mi.
  • Me0w
    En altalaban hangtalanul jatszom, de neha nagyon kiborito a jatek... me'g infantriban is, mikor a sok unlock szar ellen kell kuzdeni. Nekem is megvan mindegyik, de csak a sniperet hasznalom, azt is a sajat szorakoztatasomra :) - az a fegyver pontosabb az m24-nel es egyebkent is kibaszott jo. A tobbit is jol ismerem, mivel szoktam sf-ezni mikor a tobbi frx elmegy aluszni, de sajnos azok az alapjatekba nem valoak.
  • koschwarz

összefoglalva: pont ugyanígy érzek, keblemre cimbora!

de tényleg, amikor apc vagy heli lő le, csak ideges vagyok, mert tudom hogy mennyire semmilyen skill nem kell hozzá, én is ültem apc-ben és helibe gunnerként, és minden megerőltetés nélkül össze lehet szedni minimum 5-6 k/d-t a kör végére, városi mapon.

a több mapon meg a légierő az úr, az a másik fele. szintén sokat repültem, és bár ez némileg nagyobb skillt igényel mint az apc-vel lámulás, de még az én gyenge képességeimmel sem kellett nagy megerőltetés ahhoz, hogy leszórjam a bombáimat vagy hogy egy ellenséges zászlóra rárepüljek és géppuskázzak, szinte biztos hogy legalább egy kill összejön.

de amikor arról van szó hogy a másik jobban céloz vagy ügyesebben mozog és ezért lő le, akkor semmi probléma, sőt egy-egy jobb jelenet után még nevetek is a monitor előtt.

ilyenkor néz a feleségem, hogy egyszer őrjöngök, egyszer meg röhögök...az őrület jelei...
  • koschwarz
    schrank megint megmondta a tutit

ennyi erővel az engeneer sörétes szara is túl jó fegyver, mert szerintem sokkal messzebb hord mint kéne, bár nem tudom a való életben milyen a hatótávolsága.

egyébként meg nem a játékosok hibája hogy ilyen szarokkal idegesítik a másikat mint f2000 meg g36e. az EA/DICE tehet róla hogy ilyen köcsög módon adta el a kiegjeit.

mellesleg pl. azt a lejjebb említett angol járműves szervert azért szeretem, mert mindig összejön 2-3-4 teljes squad, és így tényleg lehet járműves térképeken játszani.
  • Me0w
    Ne is mondd, tegnap felmegyek a szerverunkre - fusi passz ment - beszallok a tankba az alapon, 1 perc utan TV, majd TV, majd a hidon TV, majd a masodik pont elott TV. Ezek utan hogy ilyen jol eltankoztam 15 percet megkerdeztem mar Tp.petit hogy nem akar-e mashol helizni, mivel nalunk senki nem helizett, o meg a hordas kisbaratjaval avval szorakozott hogy mindent megtvzett ami mozog. Ezek utan ugy erzem azert az inf kicsit tobb szorakozast nyujt - legalabbis szamomra.
  • Running
    Conquestezni akkor jó, ha jó a szerver és van csapatmunka egyébként lámaság az egész.

Felmegyek szerverre, repülő és heli kizárva, mindig van 3-4 ember aki viszi, nem fogok órákat várni rá, egyébként is láma vagyok velük.
    Tank és apc még ok, de minek azok? Beülök és már csak azt látom, hogy kibombáztak, kitévéztek, mert ugye a légi járművek nem egymásra vadásznak, hanem a könnyű földi célpontokat lövik.
    Olajmezőn, 5x haltam meg egymás után tankba, apc-be úgy hogy egy zászlóig nem jutottam el. A leviccesebb az volt, mikor kiskocsival mászkláltam és a helikopter engem tévézett és lőtt mert próbáltam pontot húzni, 2-3 emberrel.
    Ha véletlenül eljutottunk egy pontig, persze jött az arty, meg minden égi és földi áldás.
    Nos sajnos én nem találom élvezetesnek hogy percekig csak a képernyőt nézem mert láma a társaság és a játék, inkább feltévedek egy infantry szerverre, ahol közel vannak a pontok egymáshoz, kiegyenlítettebbek az esélyek és a statisztika tényleg attól függ mennyire voltam jó vagy rossz.
    Szerintem nagyon sokan emiatt járnak infantryzni. Jobban kidomborodik az egyéni skill.
  • felpillanto
    baromság amit ugatol