172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát nekem mindegy mit csináltok.Csak elég idegesítő amikor felmegyek karkandozni és vannak fent 12en.Abból 2 kommanderkedik, 3 meg vagy az APC-ben vagy a Tankban ül.A maradék hatból 2 sniper és az amcsi főblézt védi claymorékkal, a mi oldalunkon hasonló a helyzet a sikátorokban.Szóval marad rajtam kívül három ember.Abból egy support, a másik kettő meg a másik oldalon jeepel sunnyog a suburbra vagy a gatere.Eszükbe se jutna a hotelt támadni...Ha mondjuk 16-os map lenne akkor nem kéne annyit várni a támadásra, és nem is kéne 20percet gyalogolni, hogy a befoglalt zászlót visszaszerezd... -
uwu #107493 Egyébként pont ezt csináltam, én foglaltam el az ellenséges főbézt a sqadommal, csak mikor láttam, hogy basztok segíteni, leléptem és beírtam a fórumra...
Sokkal egyszerűbb lett volna nem zárt sqaddal játszani és kiugrani abból a szaros bombázóból.
Mikor visszamentem akkor láttam, hogy jól elpicsáztak titeket
, pedig már megvolt a main, de ti csak frgre hajtottatok.
-
Várunk a nagyszerű és igen gyors EA ügyintézésre 2142 ügyben. Amúgy meg. A kettőnek sok köze egymáshoz nincs. A szerver terheltsége 1%, tehát kb. ennyire hatja meg a BF2 szerver. Arról ellenben nem tehetek sajnos, hogy naponta újra _kellene_ indítani... -
Van egy pár köcsög admin. Tegnap a DBS klán szerveren , asszem holland,(pistol, knife only) a DBS-es ellenfelek előszeretettel claymore-ozták be a Square zászlót, és mikor beszóltam nekik hogy nem kéne, kibannoltak. -
Deqwator #107490 akkor meg azért sírna a nép mert kicsik a mapok, a lagokat általába 1 server restartal lehet orvosolni és simán megy(legalábbis nálam nem szokott gond lenni utána) -
Azt próbálják mondani, hogy ha nem 64-es mapokon játszana 14 ember, akkor még jönnének is...Sztem a 16-os mapokon 24-en az zsír lenne kezdésnek nézve az aktivitást.A 2142 szervert meg le lehetne szedni és akkor meg már nem is szaggatna(nem tom már ki írta régebben hogy lehet azért szar), mert azon, a 2142 topikból következtetve, sosincs játék. -
Én már nem is járok a magyar szerverre, mert szar.Régen én is a 7th szerverre mentem játszani ha tudtam, mert az lényegesen jobb volt mint a többi.Csak ugye a sok freg a másikra ment a G3-mal, mert ott a packetlost miatt tovább maradt életben...
A 25th-soknak meg üzenem, hogy az ok, hogy minden 25th-s admin, de azért a szabályokkal is meg kéne ismertetni őket, meg esetleg megtanítani nekik, hogy hogyan lehet figyelmeztetni és kickelni.Mert kicsit idegesítő, hogy a másik oldalon ottvan a 25th-s überzseni, nekik van commanderük nekünk nincs, mert senkinek nincs kedve hozzá.A másik körbe jött egy commanderkedő kedvű nyomorék, azt meg kickelték...Nem azt mondom hogy kell a commander, de akkor már egyik oldalon se legyen...
25th és magyar szerverenjátszás rulz
-
Landor #107487 gyere poe2zni :D -
Deqwator #107486 de akkor minek sírtak az emberek hogy miért nincs magyar server, amikor lett akkor lefikantotta a nép és aztán jönnek ide ugatni -
Na igen! Ezt anno mi se értettük miért nem járnak a 7th-ra. Mi az FRX-el is sokkal jobban szerettük azt a servert. De amikor felmentünk páran és fél óra múlva se jött senki oda, a másik meg tele volt akkor mi is inkább átmentünk.
Senkit nem akarok én elküldeni sehová. De ha egyszer nem tetszik valakinek a server beállítása akkor minek megy fel rá? Azért, hogy utánna ide jöjjön és elkezdje osztani az észt, hogy így kéne beállítani meg úgy kéne beállítani, ez így szar az úgy szar. Ha nem tetszik neki akkor menjen olyan serverre játszani ami neki megfelelően van beállítva úgy ahogy te is teszed. -
Hosszabb kör téma:
Miért jó az? Nem mindegy, hogy egy óra egy kör, és szerzel 100 pontot, vagy fél óra, és szerzel 50-et?
De, hogy kicsit értsétek is, azért utálom a "félgőzzel" futó szervereket, mert gyalog szoktam harcolni, és egy 64-es mapon majdnem mindenkinek jut repülőeszköz, vagy páncélos. Gyakorlatilag alig van gyalogos, nincs kire lőnöm. De még ha be is ülök egy páncélosba, akkor is leginkább az ellenség keresgélése közben szed ki egy repülő vagy egy heli.
Másik fele, hogy mivel a gecinagy pályákon alig van ember, így a hátsó pontokon _mindig_ üresen maradnak a páncélosok, amibe csak bele kell pattanni(droppolva persze, mondjuk bombázó vagy heli gunnerként), és lehúzni az üres zászlót.
Tudom, menjek infantryzni. Azt kb egy hete leírtam, hogy miért nem.
De erre írtam, hogy biztosan én vagyok a fasz az igényeimmel. -
"A legegyszerübb az lenne ha mindenki csinálna magának servert és azt úgy állítja be ahogy neki tetszik."
Tudtam, hogy ez lesz a reakció. Az előző hsz-em végére el is kezdtem beírni, aztán kitöröltem, lett helyette a "Biztosan..." kezdetű...
De akkor majd most:
Volt ranked szerverünk, 32/32 conquest, a maplist értelmesen összeállítva(egy városos-egy repülős). Aztán töküresen állt két hónapig. Utána lelőttük, fasz fizessen érte fölöslegesen. De _szerintem_ ez nem a szerver minősége miatt történt így. Volt mellette egy másik magyar szerver, hasonlóan conquest asszem, 20 ember fölött már játszhatatlanul laggolt, mégis oda jártak, mert azt már megszokták. Töküres szerverre meg nem megy senki. (Amikor felmentünk páran a klánból, és a másik szerveren nem volt senki, akkor a mi szerverünk telt meg, magyarokkal főleg)
Egyébként nem a ti szerveretekről írtam az előzőeket, azon azt hiszem nem is jártam még. Eszemben sincs beleszólni, hogy hogyan csináld/csináljátok, és ezek szigorúan az én meglátásaim a BF2vel kapcsolatban, zusammen. Én, személy szerint, utálok nem alap szerveren játszani. Pont. Nem kell elküldened máshová játszani, mert megyek magamtól. -
nnna nem is mondtad hogy jársz népi táncra 
-
Csak official rankeden ez nem megengedett úgy tudom. ;) -
Hidd el használható gép van a szerverhez. Lehet hogy a T-online szarakodik valamit.
Arról meg senki sem tehet, hogy a magyar internet szolgáltatók olyanok amilyenek.
De ha gondoljátok szólok DonC-nak, hogy lőjje le a picsába a servert mert nincs rá igény(gondolom másra is tudná használni). De aztán nem kell a sírás megint hónapokig, hogy "jajj de szar nincs magyar server, mikor lesz már megint..." -
igaz nemjáccok ezeréve, de 32es mappon is fel lehet tolni a ticketet, qvául független a map méretétől :) -
A partra nagyon egyszerű kijutni bármelyik pályán, még akkor is ha az ellenséges repülők, harci heli a levegőben van. BH-val kurva magasra kell menni, mindneki felett elrepülni és ugrani egyet az út végén. Persze tudom, hogy nem könnyű BH-t szerezni amikor a sok barom a víz felett repül vele és csodálkoznak, hogy esélyük sincs kijutni a partra... -
Sajnos ilyen állaotú szerverre valóban nincs szükség, mert jelenleg megint játszahtatlan a szerver. 20-an vagyunk 32-es mapon és úgy lagol, mintha valami dél-amerikai szerverre mentem volna. Ha nincs használható gép a szerverhez, akkor nem kell erőltetni. -
A legegyszerübb az lenne ha mindenki csinálna magának servert és azt úgy állítja be ahogy neki tetszik.
De amíg ez nem történik meg, addig vagy elfogadja azokat a szabályokat, beállításokat amik a servereken vannak vagy pedig nem játszik rajta.
EA HU szerintem jól van beállítva. Azért 64-es mapok vannak rajta mert azon több a ticket, hosszabb egy kör. Sajna elég ritkán van tele mert mindneki az infantryt nyomja.
25th inf serverére meg én személy szerint biztos, hogy többet nem megyek mert a szabályok ott mindenkire vonatkoznak kivéve a 25th tagokra. +a magyarok valamiért basznak feléleszteni. Inkább elmegyek külföldre infezni ha ahhoz van kedvem, ott legalább segítenek egymásnak a csapattársak... -
David2006 #107475 Hát gyerekek ez kész,felmegyek egy szerverre és kibannolnak mert beállok CMD-nek és spottolom az ellent:D
ekkora nubok b+ -
Na igen, ez megint egy dolog, amit igazán tudok rühelleni. Hogy miért nem lehet 32-es map 32 emberrel? Mert úgy nehezebb farmolni. Nehezebb elfoglalni a zászlókat, mert esetleg még ellenség is van a környéken. Meg mert nem lehet helivel foglalni, mert szétbasznak SRAWwal, tankkal... A legszebb a 64-es mapon 24 ember. Esetleg 20.
Majdnem leszarnám, hogy ez a helyzet, de már lassan nem lehet normális szervert találni egész rohadt Európában. Érdekes, hogy az a kevés amcsi és ázsiai szerver elég nagyrészt _jól_ van belőve, csak a ping jár 300-500 körül...
Na, de ha már a szarul belőtt szervereknél tartunk. Friendly Fire OFF? Nagyon okos, tök jó látni, ahogy a specopsok fellövik magukat orbitális pályára C4-gyel. 1 kör per map? Ez is nagyon hasznos, általában mire mindenki betölt, már el is dőlt a pálya.
Biztosan én vagyok a fasz ezzel a hozzáállással... (mármint hogy normálisan, alapra beállított szerveren akarok játszani) -
Deqwator #107473 "nem csinálnak semmi hasznost, csak a statjukat fényezik."
1:leszarom a statom.
2:bf2cc-vel basztam a rezet ugyhogy nem repültem csak kör elején, utánna helizni próbáltam ,de a commander helizett helyettem.
3:"lezárt szakasz" nem igazán szeretek droidokkal 1csapatba lenni.
4:akkor viszont nem kell az EA HU-n játszani ha nem tetszenek ezek a dolgok.
ui:fasznak van magyar server? senkinek sincs rá szüksége.
-
Landor #107472 rgr
-
uwu #107471 Azért íram ennyire helytelenül, mert alaposan felbaszták az agyam...
A pálya végére szépet fraggel a Highlander, de a saját csapata fizette meg az árát, akkora bukta lett mint állat. -
uwu #107470 Az EA HU-n a cleansweep 32-es volt ez tök jó, már majdnem azt hittem jó lesz újra magyar szerveren conqest-et játszani.
Te van itt még pár dolog ami miatt sosem lesz jó a magyar szerver.
Igen tisztelt magyar klánosok lezárt sqaddal... 2-en ülnek a rühes bombázóba, de egyik sem ugrana ki, hogy rá lehessen spawnolni, add szopjon a sok köcsög magyar a fővézen, ahonnan _így_ csak gumicsónakkal lehet kijönni.
De igaza van Deqator-nak, meg Highlander-nek ez nem csapatjáték, a lényeg hogy ők a repülőbe ülnek, és nem csinálnak semmi hasznost, csak a statjukat fényezik.
Hiába írkáltam nekik, hogy kezdeni kéne magunkkal valamit, meg hogy nyissák ki a rühes sqadjukat... -
Felvenni másodikra. A gyakorlás picivel több volt.
-
uwu #107468 Az az igazán gáz, hogy a szerverre max 32-en lehet felmenni, és a map 64-es. Miért nem lehet 32-es map 32 playerrel? -
uwu #107467 Hát én voltam de 64-es mapon 10 ember elég gáz.
-
Platypus16 #107466 Hányadik nekifutásra sikerült felvenni?:) -
Persze, erheto, hogy klanok eseteben konnyebb adminisztralni. Korabbi jatekon evekig klanoztam, igy tudom, mi a teendo warokon.
Ha a klanok jelentkezese utan marad hely, szivesen jatszok. -
akkor ne játsz rajta -
Én nem tudom hogy nem unjátok ezt a Karkandot. Nekem már a könyökömön jön ki. -
Loller
<font size=1>(Csak halkan jegyzem meg, hogy a videón valóban én szerepelek.)</font> -
czufo #107461 Az tény hogy a F-35 az csak transporter repülö mert esélye sincs campon kívül.azt kéne csinálniuk hogy mindegyik gép egyforán kerüli a rakétát nem??? 
-
Platypus16 #107460 ilyet én is csináltam már 
Csacsyynak a csütörtöki 32-0-s k/d-ja jobban tetszett:) -
Nem, elvileg mindenkit szeretettel várunk, aki úgy érzi hogy képes intelligens ember módjára részt venni egy ilyenen, a csapatokat azért mondtuk, mert egyszerűbb ha egy ember lead x nevet és akkor le van zsírozva, mert nem szeretnénk 25 embernek külön elmagyaráni mindent a ts-től kezdve a tökömtudjamiig, de privátban megbeszélhetjük ha érdekel. -
David2006 #107458 lol? -
Deqwator #107456 Gyertek majd EA HU-ra , nincsenek hülye szabályok csak a szokásos:)(NO BC/BR/TK)commander azt csinál amit akar ,persze nem repülhet mert attól szerintem mindenki "idegrohamot" kap. -
Peti gépével wake-n én töltöttem be elsőnek.J-10-et először lekempelni akartam, aztán inkább az ellopás melett döntöttem:D Onnantól már szedegettem lefelé az ellenséges J-10-eket:D -
biztos elkalandozott egy kicsit, légy türelmes, észreveszi idővel.