172102
  • Platypus16
    Jó reggelt all!
  • uwu
    Egébként azt nem bírom a publikban, hogy midenki rögtön az elején óriásit akar freggelni, a bombázó jellemzően a gyalokosokat szórja, ami ugye sok pont, meg látványos, de semmi haszna.
    Azután is porrá lehet bombázni az ellent, miután átvettük az irányítást a szigeten. Ha be vannak szorulva lehet őket aprítani, de amíg nagyobb akadályok állnak a győzelem útjába először azzal kéne foglalkozni.
    Ha láma módjára bombázgatják a gyalogságot, attól a csapat többi része simán szopni fog. Ha már az egész csapat tud harcolni és nem a főbézen kell várakozni sokkal élvezetesebb a játék, persze nem az ellenségnek.
  • uwu
    Egyébként semmi bajom veletek, peace, meg minden.
    De, ha tényleg dübörgöt a csapatmunka, miért kaptatok ki olyan csúnyán, olyan helyzetből, hogy már az elején emegvolt a 2 hátsó zászló?
  • Boxer HUN
    Ne irígykedj!!! Szerintem téged is legalább annyira cupál, mint engem!!!
  • Kovács legény
    jójéjt és kapsz egy puszikát is ,hogy szépet álmodj
  • Platypus16
    A Homokozó topic nem itt van

Jóccakát all!
  • Kovács legény
  • Boxer HUN
    Ha én adminolom a szervert, az tuti, hogy nem helizett volna a PK...
    Semmi bajom veled... nem voltam ott, így az itt leírtak alapján tudom csak összerakni a dolgokat, és azokat emeltem ki a kosárból, ami engem is zavart volna, ha ott vagyok. Nem vagyok mai csibe, ezért mégegyszer leírom, NE VEDD SZEMÉLYRE SZABOTT BASZOGATÁSNAK amiket neked írok. Csak segíteni próbálok. Másfél éve toljuk együtt ezt a játékot jóban-rosszban. (utóbbit THX. DICE) Erre igyunk, és "SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK..."!!!
  • mesor
    Erre csak azt tudom mondani, hogy DonC-ék indítottak nem rég egy 24 fős infantry servert ami egy ideig ment, aztán megint csak nyafi volt, hogy kicsik a pályák, hamar vége a körnek, nem találnak a golyók, stb stb sorolhatnám...

Ha most át lenne állítva 32-esre akkor egy ideig megint tele lenne a server aztán megint kitalálna valaki valamit, hogy ezért meg azért nem jó és senki nem járna a serverre. Amikor elindult a jelenlegi server ezekkel a beállításokkal akkor több hétig állandóan tele volt aztán elfogytak a játékosok róla.

Sajna ez egy olyan dolog, hogy olyan filmet, játékot, autót stb se fognak soha csinálni, gyártani ami mindenkinek tetszik...

Azt meg DonC-éktól sem lehet elvárni, hogy hetente a magyar játékosok szeszélyei miatt mindíg állítgassák a servert mert éppen a magyar scenenek most máshoz van kedve.

A BH-val pedig igenis ki lehet jutni a partra. Nem egyszer nem kétszer sikerült már nekem nagyon jó pilóták ellen.
    Egyedül a BH-t nehéz megszerezni a sok okostól aki megakarja mutatni, hogy a víz felett igenis ki lehet menni pedig nem. :)
  • Deqwator
    2en voltunk 1 lezárt sqadba és?:) kurvára hátráltattuk a csapatot. Highlander repült néha beszáltam én is ,mert igazándiból helizni szerettem volna, de én hátráltattam a csapatot mert baszakodtam a bf2cc-vel ugyanis a commander helizett(az nem hátráltatja a csapatot).És különben is a repülő nem mindig volt a mienk ,de az ne zavarjon senkit mert az nem lényeg, csak azt a pillanatot írjuk le amit látunk ,ami utánna volt az nem lényeg.
  • Boxer HUN
    A csapatmunkáról csak annyit, hogy korábban írta Uwuh, szeretett volna squadba lépni, majd dropolni. Esze ágában sem volt lelövetni magát a blekiben. És igaza van. (Pilótáskodok, és bátran mondhatom, nincs az a bleki amelyik kiszivároghatna a szigetekre. Repülhet alacsonyan vagy tök magasan. Nálam mindegy.) A másodpilóta a bombázóban meg az első haláláig legalább tett volna valami hasznosat is.

Az viszont, hogy kétemberes zárt squad indul kifelé... egyértelműen a csapat akadályozása. Ezt pedig tudnod illene.
  • Deqwator
    Tény hogy voltak ,vannak nagy hibák ,de alkalmaszkodni is kéne 1picit. Ha nem megy akkor fölöslegesek a serverek ,hogyha 32-es mapok fognak menni akkor se fognak ott játszani az emberek.
    miért is?
    mert az 1iknek nem tetszik hogy repülnek, a másiknak nem tetszik hogy le van zárva a szakasz ,a harmadiknak nem tetszik hogy lelövik és ezt sorolhatni lehetne. Most akkor mi bf-lényege ha nem lehet repülni/tankozni???Akiknek ezek a dolgok nem tetszenek akkor miért ezzel a játékkal játszanak!?
    "Nincs csapatmunka a magyar servereken"akkor a normális emberek miért nem csinálnak?miért kell egyből kilépni és menni a droid külföldiekhez?
    Nem én üzemeltetem a servert ,de ha rajtam múlna tuti lelőném a gecibe és menjenek az emberek máshova.
  • Boxer HUN
    ...gyorsan megjegyezném,... sokat kiányoztam a nyelvtan órákról!!!
  • Boxer HUN
    Én csak egyet emeltem ki, ami nálam is akadájozó tényező lenne..
  • Fujiryu
    Már meghallgattak pár tanácsot, ami jó is lett, csak aztán még felmerültek újabb hibák.
  • Boxer HUN
    Még Zero-hoz hozzáfűzve annyit, hogy nem 2 hónapig üzemelt a 7th, hanem több mint fél évig, és kb. ebből 2 hónap volt összesen, amikor jóérzéssel mehettünk fel a szerverünkre, mert sokan voltak rajta. Hozzáteszem, előre lefektetett "szigorú" szabályok lettek a közösség tudomására hozva, amit be is tartottunk/tartattunk!!! Meg sem tudnám számolni hányszor volt az, hogy el sem indítottam a játékot, csak a bf2cc volt megnyitva elöttem azért, hogy a szerverünkön játszó emberek jól is érezzék magukat. Ugyanakkor a visszajelzéseket sem tévesztettük szem elöl, és igyekeztünk a szabályokat úgy alakítani, hogy az lehetőleg ne nagyon rúgja fel a mi elképzelésainket, viszont érezhessék a játékosok is a változtatásokat. ROHADT NEHÉZ VOLT!!! Apropó visszajelzés... nem is kevés olyan hozzászólás volt már ebben a topikban, amelyik méltatta a szerverünket. Még olyantól is, aki többszörösen is felrugta a szabályainkat.

Az, hogy egyéni ízlés szerint állítjátok be a szervert, és itt kiemelném, hogy NYÍLVÁNOS szervert, az egyálltalán nem baj. A baj akkor kezdődik, amikor többen is felvetik ugyanazt a problémát (64/32), akkor viszont lehet valami igazságszaga a dolognak. A ranked szervereket "zárttá" tenni nem lehet, így marad az alkalmazkodás, vagy tényleg üresen fog pangani, és csak a pénzt fogja falni valakinek a zsebéből. Csak próbáljátok ki. Állítsátok át 32/40 -re, legyen rajta infantry és conquest is, figyeljétek a HSZ eket a fórumban, aztán egy hónap múlva meglátjátok, hogy volt-e értelme. Addíg viszont amíg a közönség csak anarhiát lát a szerveren, nemigen akarnak majd oda menni...

(!!!) Ez a saját véleményem volt, nem álltak a hátam mögött baseball ütővel, és mindezt írtam úgy, hogy a BF2 -vel legutóbb "2006-12-10 23:10:00" játszottam, de remélem nem utoljára (!!!)
  • Kovács legény
    akkor hiszek neked
  • ColdFire
    Feri életére esküszöm! :D
  • Kovács legény
    semmi baj ,de többet előneforduljon!:D
  • ColdFire
    ja bocsmá!4
    :DDD
  • Kovács legény
    ááááá miket képzelsz te rólam
  • ColdFire
    ej te ezt átírtad? xD
  • Kovács legény
    örülök hogy egyet értesz vele
  • schrank
    az autós oktatód is ezt mondta
  • Kovács legény
    SCHRANK EGY KIS PUNCI
  • ColdFire
    inditsd el az uninstalt, ne érj a géphez, és nézd meg a balázssót :DDD
    utánna tuti kész lesz :D
  • atomboy
    Uff, meghibasodott a jatek, szeretnem ujratenni, de nem mukodik az uninstall. Tapasztalt vlki ilyet?
  • dronkZero
    Ugyan már! Nálunk a BFV csapatból kb 3-an 4-en BF2-zünk(a többieket jó, ha háromhavonta látjuk TSen), mégis fél napba sem tellett összecsődíteni a régi bagázst erre a ladderre. Csak elhatározás kérdése. Kapjátok össze magatokat, aztán irány a ladder! :)
  • Landor
    Sajnos tRs szerintem nem tudna felállni egy BFV mecsre..
  • Fujiryu
    GBC TS-en biztos tudnak segíteni
  • Deqwator
    meccsünk lesz és nincs serverün
  • Fujiryu
    Ezt úgy hogy? :D
  • Deqwator
    Kéne server 1war server!!!:D(nem vicc)
  • HTS s3rg1nh00
    téker!:D
  • joebacsi
    a KK kötelez :)
  • uwu
    Végülis mindegy, veled is biztos tudok valamiért kötekedni
    Biztos csináltál valami alattomos dolgot a közelmúltban, tehát megérdemled, ha meg nem, csak idő kérdése, és ez az előleg.
  • uwu
    Ja, nem neked akartam írni
  • mesor
    Főleg, hogy én ott se voltam! ;)
  • dronkZero
    Ööö... Izé, pedig elküldtem egy hsz-t, és most nincs ott.. Na, mindjárt megírom megint.
  • dronkZero
    Inkább nézz be a BFV topicba, aztán gyertek tRs-sel BFV ladderre, adjunk a genyó külföldiek arcának! :) (Vagy a tRs-t is megette a WoW-betegség?)