172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ez tényleg cuki! 
-
Korpsweb #107898 Tesómat kuksinak becézték, mert mindig aranyosan hunyorogva kukucskált.
Visszatérve a témához ebben is lehet valami, milyen cuki:

-
n003 #107897 te mijjen szemét vagyol :)))
szegény ezt a nevet kapta anyucitól-apucitól!! :DDD -
Korpsweb #107896 "csótánynak"
, hogy lehet valakinek ilyen neve :) jó azonosulást kívánok a névhez :) Új fegyver kéne a bf2-be Chemotox...
-
grafikabuziknak a krályszisz topikban a helyük
-
coRDHA DriLL #107894 A te gépeddel ne számíts csodákra! -
768M, 2,5Barton 3,2-re húzva.
Jól el lett baltázva ez a BF2 a patch-ekkel.
Annyira nem látványos a grafika hogy ilyen szarul fusson...:-( -
az árnyék a realistáknak, a low a csitereknek való xD -
En 1280-ban jatszom high-low-ban :D Geometry, AA, Texture filtering high, textures, effects medium a tobbi low... a kartya birna tobbet, de a fenyek es arnyekok teljesen elbasszak a jatekot, mivel ami sotet neked, az masoknal nem biztos hogy az :)) -
Deqwator #107890 
ezt viszont neked címeztem
-
kamuuu:D -
jah itt nem kérdezünk:D
hülye sg:D -
Deqwator #107887 bocsi nem neked akartam címezni hanem a csótánynak -
Deqwator #107886
-
Téged igen, de had ne részletezzem mi vagy. -
CPU??RAM? -
Sziasztok,
X800-on mlyen beállításokat javasoltok?
Driver melyik a leggyorsabb BF2 alá?
Ahogy tudom régebben a patch-ekkel szépen elszarták az fps értékeket, azóta sincs rá megoldás? Pls help! -
Miért?? Engem igen??
-
úgyis írják mi miatt...ha ezt mondta akkor nem evidens?:) -
Nem lehet, hogy a magas pinged miatt dobtak ki? -
Korrekt szerver, korrekt emberekkel! -
más szerver nincs?
-
jó de hány dragon-os is van ott!!
Amúgy írj a 25th oldalára és akkor elbírálják köreiken belül!!
A főnököket ismerem! -
most jövök a 25th szerveréről, színvonaljelentés:
-két 25th-ös egymást anyázza egymás spawnkempelése miatt
-admin lelövése ismét kick-kel járt
-
nem ütött erőset... csak el kell kapni.....:P -
nem is tudtam h az nő amíg meg nem szólalt! -
jáááááájjjjj:D -
Ezt most mire érted.Tudsz valamit amit én nem??Csíterek vagy mi?
A többire nem reagálok mert nem ismerem anyukádat:-) -
azon én is röhögtem, bátor gyerek, már tényleg nem akarok megbántani senkit, de ilyen biztonsági őrt hogy lehet felvenni b+... 
még én sem mertem volna a dagadt ütésébe beleugrani

-
qrva jól nyomja b+ 

-
n003 #107870 de azé nagy mákja volt a csajnak!! :)) majdnem megkapta a jobbegyenest :D
.. de amin majdbeszartam aza gizda bitonságis aki bejött és közéjük állt :DDDDD -
-
:D örök fiatalság!:D -
Korpsweb #107867 hát én ezeken beszarok :D milyen parasztlengőt lenyom neki :D -
Ez nagggyon kéész:D -
Gondolom innen... -
ledó #107864 és honnan tudom leszedni????? -
mennyi időtök van b+ :) -
Korpsweb #107862 Én az utolsó mondatod második része alapján cselekedtem, bár azért gyorsan megtámadtalak párszor, söt mielőtt törlöm a regget, még1x látogatok hozzád zséért :P -
OFF:
Sziasztok!
Tesóm mutatott egy rém egyszerű kis fórumos játékot. Megadott pénzből lehet hadsereget fejleszteni, felszerelni. Lehet katonákat kiképetni, támadni, védekezni stb. Rém egyszerű dolog, akit érdekel próbálja ki.
http://fxck.rakanis.hu/
Regelni kell a fórumra, majd a banner alatt megtalálható "Army System" kell kattintani, majd a "Army System 2.2" pontra.
Bal oldali menüből a Pick race-el lehet kiválasztani hogy melyik fajjal indulsz, jobb oldalt pedig h milyen tulajdonságokkal rendelkeznek. Ha sikerült választanod, akkor a base pont jön be mindig.
Base: Itt található minden ami a seregeddel kapcsolatos. Katonáid száma, mennyi pénz jön be, mennyi katona, támadó köreid száma. Pénz és kör 20 percenként nő. Katonák 24 óránként gyarapodnak.
Ha nincs köröd nem tudsz támadni. Minél nagyobb kört áldozol a támadásra annál több pénzt szerezhetsz.
Attack: Itt tudod kiválasztani kit támadsz meg. Győzelem esetén pénzt kapsz. Támadásod sikeressége függ a katonáid számától, felszerelésüktől és a skilltől.
Armory: Felszerelési tárgyakat vehetsz. Ha több van egy adott fajtából akkor + annyival nő a támadásod vagy védekezésed ereje. Javíthatod fegyvereidet és páncéljaidat.
Training: Itt képezheted ki a katonáidat, védőnek, támadónak, kémnek...stb. Upgradelheted azt, hogy mennyivel nőjjenek a katonáid 24 óránként és a skillek is itt fejleszthetőek.
Intelligence: Még nem tudom itt mi lesz.
Mercenaries: Itt lehet pénzért katonákat felfogadni.
A játék egyszerű és mégis izgalmas tud lenni. Lehet taktikázni, mivel minden a pénz körül forog. Nagyon jól ki lehet fosztani a többieket, és ezáltal fejlesztni a saját csapataidat. De nem árt ha minél előbb elköltöd a pénzedet, mivel mindenki annyit rabol amennyit csak tud.
Szerintem érdemes kipróbálni, ha nem tetszik max nem folytatod.
Pá