172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
a magyarok mindig sírnak mindenért, akármi van úgyis rádkenem. -
j4n3k #109903 Én nem fogok hisztizni, tudom hogy én nyerek oszt jóvan 
-
Fatal error...
A címzett ismeretlen. :-) -
ehh...szegény dzseget jól kiosztottad :D
amúgymeg én csak a véleményemet mondottam el, de azért majd emlékezz erre a hozzászólásomra, mikor a sokadik atwe vs. jancsika szintű hisztizést kell törölnöd innen :P -
"az egész alapból egy f@sság..."
- minek szólsz bele, nem neked lett szervezve arma láma.
"akkor aki nem medicel megy, annak elég nagy negatív hendikepje lesz minden "győzelme" után...etc...etc"
- mindenki gondolja át mivel megy és miért, ennyi.
"a legnagyobb idiótaság egy kő-papír-olló elvre épülő csapatjátékban deathmatch bajnokságot tolni...annyi idióta konfliktust fog szülni, hogy hihetetlen, főleg ha még agyon is lesz szabályozva..."
- vészmadárkodás az remekül megy, de épkézláb tanácsok jobban jönnének, amig ez nem történik meg, pofád lapos puttána, goto arma.

"a retaldált goodspeedel egyszer poén volt, hogy deqwator szétgyalázta az arcát, de egy ilyen "komoly" bajnokságot (látszik, hogy komolyan van véve, mert már itt a szabályok kialakításánál megy a marakodás, ha "toljuk oszt jóvan" mentalitás lenne, akkor talán el lehetne hinni, hogy full funból van, de így nehezen) hülyeség ebből szervezni..."
- nagyon sokan funból fogják tolni, szabályok azért kellenek, mert a funt is el lehet rontani ha nincs semmi lefektetve, de persze ezt te jobban tudod, hisz miliónyi versenyt szerveztél már.
"persze sok beleszólásom nincs, lévén már több hónapja nem játszottam, csak ide pofázok max, a ti dolgotok, de ahogy én látom, rohadtul nem lesz ennek jó vége..."
- köszönjük h aggócc értünk, szerintem a többség nagy része jól fogja érezni magát, és elégedett lesz mindennel, aki meg nem az így járt.
-
én meg a pojén kedvéjért akajok jáccani 
(ezt a kislányom nevében írtam
)
-
+ek -
Nem.
Töltsd le...
-
Gascan #109897 ebből azt szűrtem le, hogy nemlehet... jól értettem? -
én funbol megyek és nem fogok megsértődni ha második lesz első helyett:D -
Hmmm? -
az egész alapból egy f@sság...
akkor aki nem medicel megy, annak elég nagy negatív hendikepje lesz minden "győzelme" után...etc...etc
a legnagyobb idiótaság egy kő-papír-olló elvre épülő csapatjátékban deathmatch bajnokságot tolni...annyi idióta konfliktust fog szülni, hogy hihetetlen, főleg ha még agyon is lesz szabályozva...
a retaldált goodspeedel egyszer poén volt, hogy deqwator szétgyalázta az arcát, de egy ilyen "komoly" bajnokságot (látszik, hogy komolyan van véve, mert már itt a szabályok kialakításánál megy a marakodás, ha "toljuk oszt jóvan" mentalitás lenne, akkor talán el lehetne hinni, hogy full funból van, de így nehezen) hülyeség ebből szervezni...
persze sok beleszólásom nincs, lévén már több hónapja nem játszottam, csak ide pofázok max, a ti dolgotok, de ahogy én látom, rohadtul nem lesz ennek jó vége... -
A square felé esőket nehéz lefogni egyedül, mert kicsit nincs egyvonalban a kettő... -
j4n3k #109892 -minden -
Gascan #109891 lehet valahogyan gyakorolni szingli módban a repülést mind helikopterrel mind vadászrepülővel? be tudom, állitani, hogy 64 player legyen de a map mérete akkor is csak 16 marad és akkor meg nincs légiközlekedés -
j4n3k #109890 Ok, összezavarodtam, hotelnál minden párhuzamosan van 2-2 spawnpont. -
Abból kettőt tudsz lefogni, vagy egyet.Szóval nem igazságtalan ez... -
Pont hotelnél van 4 spawnpont... -
Meg nem értem miért lenne igazságtalan az, hogy egy harc után újranyomja az életét és fullélet vs fullélet lesz...Mert az télleg igazságos lenne, hogy 2 csíkkal harcol egy fullhps supportellen... -
j4n3k #109886 De pl hotelnál könnyen be lehet figyelni azt a 3 spawnpontot. -
Hát én csak látom előre, hogy ebből a 10mps várásból nagy balhék lesznek...Van az egyik helyen 4, a másikon meg 3 spawnpont szóval mák kérdése a spawnkempelés.Meg nem az az 1 kill fog eldönteni egy meccset... -
j4n3k #109884 Ne akard már kisajátítani magadnak. ;) -
ako letékázom magam ha szarul állok:) -
Az az 1 perc várakozás nem épp a legjobb, mert ha mondjuk A kicsit van lemaradva B-től akkor magára dob 5 gránátot, nyer 5 percet ami alatt megfordíthatja a meccset... -
Hát sztem az a 10 mps spawnvárás hülyeség, a no more meg nem számít killnek és kész... -
jujj:S
Valami nagy angolos nem fordítaná le? -
David2006 #109879 HBD Zozo!!
-
HBD Zozo!
-
Platypus16 #109877 HBD Zozo!
Voltak tegnap meglepetések az biztos:) -
Bodottá legyen velük! -
n003 #109875 jajj: Bódogat a PromiPapába és a Zozo-ba(owned by frx) :))) -
bökd ki ,szabaditsd meg lelkedet ,tisztulj meg:D -
én csak gerincenrugtam ált iskolában az egyik csajt ,hogy összerogyott mint egy rongybaba (ako még edzésben voltam:) mert kutatott a táskámban
amugy soha nem ütöttem meg nőt
-
n003 #109872 kezd az elején :DD -
En meg... nemtom, melyiket mondjam, van egy csomo...
-
Én alsóban pofánvertem egyik lányosztálytárasamat mert kúrvaanyádozott. Kaptam egy intőt, és anyukájával is beszélnem kellett, miért vertem meg a lányát. -
2 miatyánk, 1 üdvözlégy...
Következőt! -
Oviban 2 kiscsaj versenyt futott.
Közülük a Timi nevezetűt utáltam.
Amikor mellém ért, fölrugtam a gecibe.
Azt hazudtam, hogy egy fűcsomó volt.
Elhitte.
Bocsássatok meg
-

-
TS Zolly #109866 Egyszer az oviba belepisiltem a homokozóba. :D