172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #110502 amit a másik fórumra linkelt az jobb
mármint nyúl vs kígyó
-
n003 #110501 jesszus Fujiból kettő is van?! 
...
-
Fuji pls menj már át a másik házatokba (mert nekik 2 is van
) és szóljá már öcsédnek, hogy keljen föl, mert sztem elaludt a gép előtt, úgy kussol ts-en
-
ájjá föl és gyere haza b+, vagy küldd a fönököd
-
mennék de a munkahelyemen ülök b+
-
vki gyűjjön 1on1-ezni, aztán ha kikapok, megmondom mennyire szar a rendszer 8) -
hülye is, csúnya is, csoffadt-testű is vagyok ehhez a lányhoz, nem merném felszedni
-
Nem kicsit jó:D -
Seat #110494 jó lesz Ő,csak TÜRELEM!!! :-))) -
nahh... Másfél év után most jöttem rá, hogy a BF2 nem is bugos, hanem totál reális!!!!:)
antitank video -
n003 #110492 a fórum csetben :))
van róla egyébként fénykép is :DD -
ilyeneket hol lehet olvasni?
-
no comment... -
n003 #110489 14:04 Crazygirl: nem sok faszi szereti ha a lany okosabb naluk
14:04 Crazygirl: ahol lakom nem sokan probalnak felszedni
14:04 JAG1: nem az a baj, hogy okos vagy, hanem, hogy beképzelt...
14:04 Crazygirl: de sokan megneznek az uton pl
14:04 Crazygirl: jag: szerinted...
14:04 icebob: :D
14:05 donatus13: én pl szeretem lány okosabb nálam:D
behalok!!! Jag ótogassad csak őket
-
Landor #110488 nahh jol hangzik, lehet hogy akkor mégiscsak indulok
de csak akkor ha vele jácchatok
-
Dr. csapattag, sajnos több infót nem tok róla. Nem láma, jól lő, legalábbis 25th szerveren 2x kd-je szokott lenni általában. -
Kb. olyan mint jjj csak ő inkább bf2-zik mint wowozik
-
n003 #110485 jahh + éleszted saját magadat .. és jól összveszhecc saját magaddal hogy mejjik éned mijjen kaszttal legyen 
-
Landor #110484 kieza szandra? 
-
Jól be tudod keríteni az ellent... -
mi baj van az egyszemélyes csapattal? 
-
Had puffogjon, ismered az öregeket nem? :-) -
n003 #110480 "szerintem ez a játék szól a csapatmunkáról, meg szól az egyéni skillről is"
a skizó végre önmagával alkothat cspapatot
-
nem tudom mi a baj azzal hogy van egy ilyen versenylehetőség 
összejövünk, remélhetőleg jól szórakozunk, és remélhetőleg nem lesz anyázás, és mindenki nyugodtan elfogadja majd a vereséget (amit kap tőlem
)
másrészt meg már van 60 játékos akit érdekel a dolog. szerintem ez a játék szól a csapatmunkáról, meg szól az egyéni skillről is (meg a bugokról és a lagokról).
mostmegmondtamafrankót-szmájli
-
Joebácsi, igazság szerint nem értem a puffogás okát. Elmagyarázod nekem miről szól a játék? Szerintem nem kell, tisztában vagyok vele hogy ez egy csapatják. DE!
Nézzünk szembe az igazsággal, CON32 felejtős mert képtelenség kiállítani 8 klánt rá. CON16 amire lenne igény, de már volt, persze ettől még lehet. Inf16-ra jelenleg 6 csapat ha van, ami kevés.
Mi is marad akkor joe? Con16-ozzunk? Egyik con16 kupa induljon a másik után, ugyanazon csapatok között, hm?
Vagyis mi következik ebből? Próbálok valami fun dolgot kitalálni amivel el lehet szórakozni, valamilyen szinten érdekes, de lehet versenyezni is. Pl. heliverseny, repcsiverseny, autóverseny és most 1v1. Egyik se csapatmunka, de valamilyen szinten szórakoztató. Kb ennyi.
Ha látom, hogy van értelme csapatmunkát igénylő versenyeket szervezni akkor meg fogom tenni, jelenleg nem látok erre esélyt. Önismételni nem szeretem magam. Ha a DC bejön és sok csapatnak bejön, akkor induéhatnak abban is kupák, stb. Emlékezhettek rá h POE2-t is hirdettem de senkit nem érdekelt.
-
már kiszáradt a szemem annyit kellett olvasnom, ne csesszetek már így ki velem 

mellesleg szerintem janekkal az a baj még mindig, hogy nem tudja hol a helye. és nem feltétlenül a koráról van szó, bár azáltal hogy köztudottan 15 éves, már csak ezért elvárná az ember, hogy ne szóljon be egy nála 2x idősebbnek. de még a kora sem számítana, ha egyébként valamilyen módon szellemileg felül tudna emelkedni ezen, és nem írna olyan fasságokat hogy együtt jégerezik az apjával, meg hasonlók, mert most elmondom neki, HOGY QRVÁRA SENKIT NEM TUD MEGETETNI ILYEN BAROMSÁGOKKAL. és pont az ilyenek miatt nem tudjuk "komolyan" venni a srácot.
de majd megváltozik, a remény örökké él
-
n003 #110476 gyógyreggelt :)
jahh hsz-fákktori ... sok-sok szalagmunkással :DD -
Platypus16 #110475 Szép jó reggelt all!
De sok hszt gyártotok itt állandóan b+:) -
j4n3k #110474 "viszont abban biztos vagyok, hogy kicsi jancsika meow-al szemben pl az ilyen zsigeranyázások helyett, az "Elég fényes már a makkod Mester, ahhoz, hogy ne bánts a következő 5 percben?" szövegszerkezetet alkalmazná általában :D"

-
Jó8 all!
-
ehh fudzsi...ha jancsikát véded a közösséggel szemben, akkor nincs miről beszélnünk...pedig épp írni akartam, hogy amíg ez a 6vs6 inf megmarad a heg keretein belül, addig nincs vele gond, sőt talán így a legjobb, mert ti azt toljátok ami bejön, hozzátok az eredményeket belőle, ami előtt mindenképpen le a kalappal, viszont nem válik ez a szemlélet általánossá, és addig jó...
erre meg jössz egy ilyennel, hogy magyarázni kelljen neked, hogy miért kell az ilyen jancsikafélékkel szemben a zéró tolerancia...
pedig b@szottegyszerű...én itt akármekkora fasságokat pofázok, ugyanúgy a szemedbe merném mondani élőben neked, meg mindenki másnak, és ha észrevetted ezt az íratlan szabályt itt nagyrészt mindenki betartja, beleértve téged is...és ez így jó...
viszont abban biztos vagyok, hogy kicsi jancsika meow-al szemben pl az ilyen zsigeranyázások helyett, az "Elég fényes már a makkod Mester, ahhoz, hogy ne bánts a következő 5 percben?" szövegszerkezetet alkalmazná általában :D
nah mostmár tényleg elhúzok énis a rákba, joccaka :) -
az felejtős fábry lesz transzfesztita vagy micsoda különkiadással
-
Itt hiába sírsz miatta... Az EA fejlesztői nem ide járnak flémelni.. 
Amúgy már csütörtökön este szétlőhetem a zrityódat ha akarod.. és nemám vizes zsömlével!
-
"Ott egy ember is eldönthet egy meccset, ezért játszanak az überkocka csapatok 4v4et" na pont ezért ez már nem a csapatjátékról szól ,hanem valami másról . Amúgy a semmiről vitázunk ,kinek mi jön be , nekem jobban tetszett amikor 8v8 infantry snipákkal c4 -el stb .. nagyobb móka volt mint ez a 4v4 only medic no c4 no claymore ,no telepített géppityu , fbf, meg még sorolhatnám a kikötéseket . -
mennyi vizes zsemlét kell sütnöd hogy meglegyen az új géped
-
szerintem a kocsik simán beleférnek hiszen ki lehet szedni belőle bárkit bármivel de ez a medic pack dobálás kurva nagy noobság ezt ki kellene szedni egy patch-csel meg az ammo dobálást is ennyi erővel a szerelő eldob egy dobozt aztán megjavul a járgány mondjuk ezt már lassan két éve nyávogom de nem hallgat rám az EA
-
Mert ha a többiek nem lövöldözhetnek a seggükön ülve, akkor te sem fogsz...
-
az infantryba mé nem fér bele az autó
-
Ne várjatok! ... hozok még be egy kis kaját... -
Nem is kell a HWSW -re menni... zajlik itt is!