172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
-
Netek! Eggyik kedvenc zenekarom nyálcsorgatós klippje!
AKB
Ja és BSZN-ot az érintetteknek! -
ne kamuzzál
-
nézd csak meg az aláírásomat, teee... 
-
mobal #112814 itt találsz róla infot.
http://www.widescreengamingforum.com/ -
Korpsweb #112813 Kösz srácok a hepi börzdéjeket, én is kivánok HBD-t a többi érintettnek.
Meg nem is vagyok Bárány- sült
max részeg bárány kezdek lenni...meccsen már megittam pár sört, most meg húzok rövidezni!
-
De csak a BF miatt mi? :) -
annyira most nemmondasz gyökérséget, 8ms-nél a alacsonyabb értéknek a gyakorlatban nemsok értelme van :) -
de azért a szója fitoösztrogénjei megtették a maguk hatását azt látom
-
nincs ekkora mellizmom 
-
nnna megszólalt a zalatnay -
ménem jáccotok?
-
800x600??? 
Mondd, a vindóz elindul rajta?
-
a nagyobb de lasabb mert a 8ms az már jó fps-re is és azért az a + 5cm az átlóban az nem hátrány
írom ezt úgy hogy egy 15-ös crt-m van 800*600-as felbontással
-
A Samsung 940BF 19"-t :D -
Na segítsetek kicsit!
Két felső lcd közül, szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Samsung Lcd -
erről az jutott eszembe,mikor nemrég nagyfaterral jöttem haza kocsival(ezerkettes zsigulátor az öregnek,én beülni is félek...),kanyarodunk be a zuccába,és jön ki egy szép nagy merci terepjáró,csaj a volánnál...kicsit szerencsétlenkedett,erre nagyfater:
mekkora autó...hát még mekkora picsa!
-
jah, francse tudja már, hogy mivan a kis kopasszal :) -
jaizé elnéztem..."atwe win", ígymá nempoén
én csak szimplán így olvastam: szandra - atwe 1-0, f@sznak kell itt kavargatni ilyen winekkel
-
TS Zolly #112799 Közben megtaláltam Farokot. Oktoberben játszott utoljára, gondolom ezért nem jegyzik a statját már. -
TS Zolly #112798 Monjuk ez igaz. Félek is, nehogy elbasszák ezt a köv pöccsel. Célzot meg akkor használok, ha messzire lüvök. Soha nem is használtam állandóan. Dcben sem közelítettem rá. Pkmel akkor is cafatokká szedtelek. :DDD -
de azért azt ne felejtsd el hogy csak peccsek sokasága után olyanok az unlockok amilyenek és ez a fasság hogy ájronszájg nélkül pontosab mint vele ez még mindig gáz
-
TS Zolly #112796 De akko hová tünk farock statja? Itt még pár hónapja fent volt, mikor megnéztem a statját a pb lebukások után. -
én ezt a pék moncsijára írtam a szandráról annyit hogy múltkor tettem neki egy ...szuális megjegyzést geme közben azt az apja bannolt a szerverről ... legalábbis azt mondták az apja volt
-
TS Zolly #112794 Hagyd a picsába az ánlok faszságokat, alapok sokkal jobbak. Ánlokból én csak a csipát, asszem az sfet használom. Hogy mi a neve, faxom tudja. :) 800 órából csak 28-at voltam csippás.
Tegnap kiakadtam elég rendesen rájuk. Felmentem egy nem infranty szerverre, egy wék onlányra. 11 haláloból 5 kéjmor volt, talán 1x szedtek le rendes kézi fegyverrel, a többi tüzérség. :( Na akkor megfogadtam, felmegyek infrany szerverre, ahol a baráti sebzés 1, és csippás leszek, szórom a kéjmort ezerrel. Rendesen hullottak az emberek. Oszt a cb warunk után, páran még felmentünk publikolni, mind az öten csippások voltunk. Karkandon az amik nem is tudtak kitőrni, mert valamelyik GS.bf2-ös kéjmorba botlottak. :) Flash és én is megkaptuk a veterán robbantos faszságot. :) Egész csak szimpla hüjülésnek indult. Mikor pár hordással meg asszem Dáviddal talán?, kitaláltuk, csak g3--al megyünk. :) Mivel nem volt a szerveren belőve a kör utáni térfél csere, átáltunk mind aminak, és a 64-fős karkandon végigszáguldoztunk mint egy szélvihar. :) Landor, q bírtad volna! :D Rég röhögtem ilyen jót mint tegnap publikolás közben. -
Landor #112793 #112789
-
kicsi és puha de legalább nem fáj
-
Landor #112791 Tegnap úgy fél év után újra publikoztam BF2vel egyet CGRel.
Látszik hogy mennyere gyakran toljuk, ez a párbeszéd hangzott el a tsen:
Landor: - Na gyere GCR! Nállam van az ukrán.. vagymi.. arab! helikopter! Hogy is hívják?
CGR: - Nemtom.. Kobra.. vagy belkhók?

Tegnap sikerült megcsinálnom a 2142-t hogy menjen neten, de hát mi tagadás, 1 óra játék után már inkább a fos bf2(poe2 a zisten of koz :D), mint a trágya 2142(így utólag nagyon örülök hogy nem adtam ki pénzt érte :D)! Nevetséges hogy mennyire szarok ott az ALAP fegyverek.. dehát tudják az EAnál hogy mi a hosszú játékidő titka.. ;>
Jut eszembe nemsokára meglesz az első bf2 medic unlockom :D -
Landor #112790
-
"5. Dr._Szandra vs Horda_atwe /Horda_atwe WIN /1-0"
látom a punci még a koczkákat is megkavarja :D -
Sztem a Farock, a Kakas, meg a ThomasGold az 3 külön ember:D -
TS Zolly #112787 HBD minden érintet ratyinak. :)
Amugy lenne egy kérdésem. Farok Farock hogy tudta átirni a nevét??? Mert nem találom sehol. :( Ö a Thomas vagy a Kakas? -
Ja Heppi bőrzdéj az érintetteknek.
-
Ez a macskásy egy rejtély , irtam neki privit , felvettem msn-re , hogy segítsek felkeveredni a ts-re , de visszajelzést nem kaptam tőle , csak ide irogat , értitek ezt ?
-
n003 #112784 

flééééém .. börnitbébibörnit!!!!!
-
"lenzomni" osszekeverte a z-y karaktereket:)elofordul nalam is...magzar billentzuyet:) -
n003 #112782 "Hi" - gondolom köszönés
"megadodd a teams pasword-ot nem tudok , bemenni??" - hmm
ez most miért kérdés??
+ teams - csapatok jelszavát kéri-E vagy a teams-peak jelszót???
"lenzomni az 1.1 mecsett" - lezombi annak még vóna értelme de csekéjj .. mecsett?! hmm
"se a horda servere" - a hordának se servere se macskája .. ennyi makinak hogy is tellene ijjesmikre!!

-
Platypus16 #112781 Sztem egyértelmü:) -
Platypus16 #112780 Nem is mondtad, hogy Németországban vagy:) -
"Feladó: macskássy
Elküldve: 2007. 03. 15. 14:06
Tárgy: Nincs tárgy
Hi! megadodd a teams pasword-ot nem tudok , bemenni?? lenzomni az 1.1 mecsett. se a horda servere."
Ez az ami nem semmi, valaki esetleg fordítaná?