172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #114218 Csatlakozom én is: HBD Yan!
-
ez van , ratyik es kesz :o -
Hát ezt érdemlem? :( -
nub , pedig epp telepitettem volna a bf2-t , de most megsertodok meg minden :OOO -
+ Yan-nak is HBD!
:) -
SZVSZ 5vs5 felejtős DCON-ban de még a 8vs8 is karcsú!

Egyébként HBD utólag!
-
bocs nem erösködni akartam neharagudj énse tudlak most itt pofánkergetni jogos a két pont -
Deqwator #114211 
-
nem, itt leszarom, mert tudom, ahhoz gyík vagy, hogy személyesen mondjuk bftalin a szemembe mond...itt meg úgyse tudlak pofánb@szni... -
:o -
az előző hszom utolsósora utólag került be, miután megláttam, hogy beröfögtél :D
csakhogy érezd :P -
ha azt mondom hogy anyád röhögsz rajta mer ez meg az én sajátos humorom -
ratyik
-
szathyéknak nem az a bajuk velem, hogy nemérdekel a dolog, hanem, hogy felhasználtam poénkodásra :)
nekik a fekete humorral mint olyannal van problémájuk, én meg azt mondom, hogy egy ilyen szerencsétlenen már csak röhögni tudok...
most gondoljatok bele, ha mégis kiderülne, hogy jancsika volt az illető, ti nem röhögnétek ugyanígy? :D
egy nyomorékkal kevesebb, és pluszba még ilyen szánalmas módon :)
kb egy kategória a "wowozás közben meghalt"-akkal :D -
hmmm a kommunista visszatért -
Szerintem nem is öngyi lett,csak elfelejtette hogy átkonfigurálta az ejtőernyő nyitását 9-es kiosztásról valami másra...Talán földetéréskor még volt annyi ereje hogy medic-ért kiáltott. -
Deqwator #114202 belegondoltatok mit csinált volna a gyerek ha nyau beszól neki? -
Ha már nem a topikba illő témával foglalkoztok,legalább a puncikról beszélgessetek...az engem is érdekel
-
most valaki meghalt a scene-ben vagy mi van
-
Deqwator #114199 hogyha lebuziznak a suliba vagy az utcán akkor az a megoldás hogy öngyilkos leszek?kurvára nem! vagy elengedem a fülem mellet vagypedig pofáncsapom az emberkét. -
Senki nem mondta hogy mindenki gyújtson egy gyertyát, de ahogy előttem szóltak marhára ízléstelen ezen röhögni, főleg mert nem lenézendő se nem nevetséges. Hogy valakit a szülei nem egy gyermekpszichológus hozzáértésével nevelnek egy olyan irdatlan fasza gyerekké amilyet a világ még nem látott az nem azt jelenti hogy értéktelen. A gyávaságon ez meg már bőven túl van, de biztos mindenki pontosan tudja mik játszódnak le valakiben aki ilyet tesz. -
Vietnámos,hogy szar e..majd teszt után véleményezzük.1,2gigába talán tettek valamit
-
ez mi ez a vietnámos szar
-
n003 #114195 Szathy:
tod mért nem fognak soha érdekelni az ijjen jellegű hírek?! mert nagyából énis azaon a véleményen vagyok mint Joe .. ez egy tragédia a családnak de én pont lesz.. nemérdekel hogy ki miért lesz önygyi - hogy mért nem jut egy-egy halálos betegnek gyógyszer mert azzal még élhetnének még néhány hónapot ... a családjukon kívül szerinted kit érint???
de ha komojj témát akarsz aminek viszont tényleg hírnek kellene hogy legyen sok médiában: unicef felmérés alapján:
10.000!!! azaz tízezer gyerek!!! hal !!!! éhen!!!!! NAPONTA!!!!! ... az egész kiba*** világ nagyívben sz*rik rá tisztelet a kivételnek ... ehez hol van pár ember "világfájdalma"???

-
Elég ígéretesnek tűnik nekem az Eve of destruction,megnéztem pár videót róla...még van 2 órám mire lecsordogál. -
Platypus16 #114193 Nekem "csak" az általános iskolai osztálytársam lett öngyilkos... Borzasztó volt látni a családját a temetésen, és belegondolsz ilyenkor abba, hogy hiába vagy 18 vagy akármennyi, bármikor te is koporsóban végezheted... -
gázos téma, valóban, még az is ízléstelen lehet, hogy ebből tréfát csinálnak...nekem egy főiskolai osztálytársam ugrott le a veszprémi viaduktról, a srác eleve olyan típus volt, hogy egész addigi "ismeretségünk" alatt összesen 5 szót váltottam vele (kb. szó szerint), így valahogy nem is rázott meg annyira. az rázott meg, amikor láttam a szüleit a temetésen... 
-
Horda team looking for test pcw | DCON | ctf inf | Outskirts of Mosul - 16 | 5on5 | srv on -
Attól még tahóság marad hogy ideológiát is gyártasz hozzá, de a saját nézőpontodból igazad van... -
áhh padlás nálunk is van, de most még felmászkálni...áhh
meg különben is, nemkifejezetten ilyen bedepizős (vagymi) idő van perpillanat :)
de azért komolyan jó tudni, hogy ennyien szeretnek, és kisegítenének ilyesmi szívességekkel :D -
Én meg tudok adni jóminőségü kötelet!:DDDD -
gyere át ,nálunk van padlás:) -
Landor #114186 és az ok is hasonló volt? :D -
Seggest kell ugrani a kerti csapra b+. :-) -
-
ugranék...de az 1 szintes kertes ház ilyen szempontból elég szopás :D -
"Belegondoltál egyáltalán, hogy milyen lehet a hozzátartozóinak, ismerőseinek?"
nem, de remélem kurva szarul érzik magukat, mert teljesen az ő hibájuk, hogy ez az antiszociálissá vált kislurkó az élet első kis pofonjaitól ezt a gyáva utat választotta (mert az öngyilkosság bizony az)...
bocs, hogy nem vagyok divatálszent, de ugyanígy leszarom azt a párezer afrikai niggert is, akik egymást gyilkolásszák kalasnyikovokkal halomra gyerekes dolgok miatt mind a mai napig, és nem fogom visszafogni magam, ha valami jó kis feketehumor (éérted, FEKETEhumor, hahaha :)) alapjául szolgálnak
aki hülye, haljon meg...ennyi
(és ezt úgy mondom, hogy az elmúlt fél évben majd 9 temetésen voltam, és abban biztos vagyok, hogy a halottaknak legkevésbé az ismeretlenek képmutató együttérzésére van szükségük)
bocs, te akartál komoly témát... -
Nem a gyerek halálán volt a hangsúly, hanem Janekon. Nem kell túldrámázni.
-

-
Hát ekkora marhát, mint te...
Belegondoltál egyáltalán, hogy milyen lehet a hozzátartozóinak, ismerőseinek??? És ha azt mondom, hogy még két hónapja sincs, hogy egy osztálytársam hasonló módon öngyilkos lett?
Na ehhez tartsad a témát!