172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Csigavér Tesó.Nem kell a balhé.A nagy többség itt jó arc.Egy senki miatt ne pumpáld feleslegesen az agyvized. 
-
baráti jótanács volt...hiába van izomszag,ha egyszer a bf2 sceneből 60an ugranak rád,nincs menekvés 
(persze most megint én leszek leoltva h.miért hagyatom abba a flémet...)
normális ember vagy te,az ilyen káromkodásokat meg az üres lakásban is el lehet követni...(tudom,jólesik^^) -
na ez nem chat!! -
"picsádat kiszopkodja beszarsz"
-
Deqwator #114848 jól elvagy:D
-
jo (miért milessz?) -
most állj le,amíg nem késő... -
Gyönyörű megnyílvánulás volt!
-
faszom ebbe a sok faszba meg a sok komunista jofélékbe basszák az agyam ilyen szép délután a rothadás jöjjön rájuk szarom le afejüket hogy az a tetves zsiros kurva isten baszta volna meg a száját nekije -
mivan? -
Jáj, lot of izom inszájd. :) -
cöcöcö... -
jaj takarogy mán a fosba te senki paraszt! ezt mensd el szépen jogeci és majd linkeld be egyszer meg jelezd a modinak hogy adjon nekem örök bant megmittomén .ne hozd fel hogy a bf talin kellen nagyszáju köcsögnek lennem ne kivánd hogy ott legyünk nem tenne jot az neked. -
Ezt a statot gondolom a 12. érzékével készítette. Meg a United Kingdom fizetésével. -
Dr.Sallala jelentkezz.Az msn az nem valami disz.Tessék felépni rá!!
-
rajtad kívül
-
TS Zolly #114836 Melyikötők használ netscape böngészőt? -
ha már lúd legyen kövér 
-
-
Remélem ki is folyik egyszer a szemed 

-
...tényleg. Miért is nem vagy aktív?
-
Ha aktív tag lennék,nem szúrná semmi sem a szemedet....
-
mindenki elkezdi valahogy....
-
nem magam miatt raktam be, hanem mert van a hszban egy szép többes szám is...amúgy nem vagyok egy haragtartó, te azért szemilis se igazán... -
Én is szeretlek... 
... ez pedig a ti dolgotok... nem értek én a lovakhoz...
-
Az a kis "p" ? :-)
Amúgy meg, kurvából lesz a legjobb feleség... -
Mi? ;) -
LoL :D:DD:D -
én csatolnék egy kiegészítést a képhez, úgy fél év távlatából, mer valami szúrja a szememet :)
-
b+ 

én csak azt nem értem, hogy ENNYIRE pofátlanul hogy lehet ezt csinálni. arra nincs esze, hogy egy elfogadható határon belül maradjon, amiről nem ennyire egyértelmű, hogy csal. tehát tényleg vagy egy klános, akit ez nem érdekel, vagy egy síkhülye barom ez a testong. -
Direkt nem spawnoltam le és csak néztem a gyereket külső nézetből. Wallhack az tutti, + valószínűleg egy kis aimbot és becsúszik nála.
Egyébként meg le merem fogadni, hogy vmelyik külföldi nagynevű csicska klános próbálgatja a csítjeit álnéven.
Szar ügy
-
girnyóhernyó #114821 Ja igen ilyenek vannak de én tankokra meg támadó helikre, repcsikre gondoltam, jó lenne pl. napalmot szórni =)
Nekem ez így felejtős lesz ha csak gyalogsági harc van. -
Csak igazolás képpen:
-
gagyi honlapokból épp eleget ismerek, de azért köszi a linket 
-
http://huncup.clanwar.hu -
mindig is a könnyű győzelemre törekedtél 

-
Atwe-nak vki meg tudná mondani az msn címét?
írok neki, hátha nem reagál és mégis én jutok tovább 1v1-be
-
Én már találkoztam teherautóval, APC, meg jeep szerű izével.
Amúgy tök jó mod lenne, csak némelyik pályán az a mortar, vagy mi a rák agyonbassza az egészet. Viszont van egy pálya, a Tower Hill vagy valami hasonló nevű.
Az kurvajó. Egy bazi nagy domb, amit minden irányból meg lehet közelíteni és azt kell bevenni, védeni. Hát az mindent visz.
Illetve van még egy baszott jó pálya. Hosszú csík szerű és az amcsi bázisról csak helivel lehet eljutni a pálya másik végébe, ahol több elfoglalható pont van. A lényeg, hogy nincs ejtőernyő, tehát a helivel le kell szállni. Ott 3 kurvajó pilóta kell, aki hozza a népet. -
2007.04.10. Running:
Ahol már kialakultak az új párok, azok máris nekiállhatnak leszervezni maguknak a meccseket, ugyanis a 4. felsõág és 5. alsóág párharcok lejátszási határideje április 15.
- Akinek a párja nem jelenik meg, akkor a jelenlévõ fél viszi a meccset 1-0-val. Ha egyik pár sem jelenik meg, vagy le se szervezték meccsüket, akkor sorsolás útján beírom az egyik játékost.
Részletek az 1v1 Nagytáblázatban az 1v1 Bajnokság menüpont alatt.
Felsõ ágas 4. párharcok április 15.-ig:
1.JCSR_Matt vs JCSR_[HUN]David2006 / JCSR_Matt WIN /7-6
2.GBC_Emu vs JCSR_TP.Peti / JCSR_TP.Peti WIN /9-6
3.GBC_HardcoresHUN vs GBC_Gaboca
4.JCSR_ODIN vs Horda_atwe
Alsó ágas 5. párharcok április 15.-ig:
1. linkinmikey93 vs Horda_Magyar
2. <Dragon>$niper vs Horda_Bari
3. coRDHA AGE-T vs Horda_Gundark
4. frx_mesor vs =HUN=-Kami
5. Horda_Hundani vs GBC_Csabika
6. Dr.Sallala vs ArpiCsotany
7. GBC_Tyborc vs JCSR_Wolfguy
8. Horda_Ace_DP vs =25th=Mbalint -
pontosan. korábban ugyanilyen hallhatatlan arc annyira pofátlan volt hogy egy szál késsel rohangált az usa spawnponton karkandon, és úgy gyilkolászta a népet. mindenki lőtte, persze nem halt meg. mondanom se kell nem lehetett kiszavazni.
vagy az un. "nem vagyok csíter" glitch-kihasználók
. simán elbújik karkand hotelnél az egyik garázsajtónál úgy hogy nem lehet látni és lelőni se (nem mondom melyikbe mer még valaki vérszemet kap) és büntetlenül lelő mindenkit. beírom, hogy "anyád, tök egyértelmű mit csinálsz" persze neki áll feljebb, hogy neeeeem, én nem. valahogy csak sikerül elfoglalni a hotelt, továbbvonul a front, én maradok, és elhelyezek egy c4-et a zászlónál, egyszercsak előbújik a faszfej, szépen megvárom míg felsunnyog a zászlóhoz és bumm. kis kielégülés.