172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
vannak emberek akik képtelenek csapatban játszani mert jobbak mint a többi és nem szeretik ha dirigálnak ilyen vagyok én is
-
nyugi uwu...a legtöbb ember aki nem játszott még _normális_ csapatban így gondolkozik...ha bekerülne egy klánba,más lenne a leányzó fekvése... -
de a zene
-
Matt89 #115649 pr0 gamer lehetsz hallod-e...
-
Netán EZ? :) -
TS Zolly #115647 Egyik sem lámpi -
TS Zolly #115646 Megnéznéd nem vagyunk e a wow topikba? -
uwu #115645 Gyűlölöm a fajtádat féreg
-
vajon melyik lehetett 

* Battlefield 1942
o Mods
+ 21st Century Warfare
+ Action Battlefield
+ Battlefield 1918
+ Battlefield 1982 - Interstate
+ Battlefield Dogfight
+ Battlefield Grand Prix
+ Battlefield Pirates
+ Battlefield: High Definition
+ BattleGroup42
+ BF Pro
+ Codename Eagle
+ Conflict In Somalia
+ Custom Combat
+ DC Extended
+ DCFX: Joint Arsenal
+ DC_MrMagoo
+ Dead Cities
+ Desert Combat
+ Desert Combat Realism
+ Empires
+ Eve of Destruction
+ Experience WWII
+ FinnWars
+ Forgotten Battles
+ Forgotten Hope
+ Fragns Combat Mod
+ Galactic Conquest
+ HighPower
+ HydroRacers
+ Infantry
+ Killer Commando
+ Mephistofo's Skinpacks
+ Merciless
+ MovieWorld
+ Operation Anubis
+ Parallel World
+ Siege
+ Silent Heroes
+ Space Combat
+ Stargate BFM
+ Transformers
+ TurboMod
+ United Teamplayer
+ Warfront
+ Wasteland 2042
+ Who Dares Wins
-
GameOverrr #115643 Jelen! 
-
GameOverrr #115642 Na akkor ezt megbeszéltük. Te is jól szórakoztál, mert nyertetek, és én is jól szórakoztam, mert hülyére freggeltem magam. Nekem speciel ez utóbbi fontosabb. Nekem ugyanis rendszerint nincsenek skilles csapattársaim, vagy jó ismerőseim(klántársaim), akikért megérné küzdeni a győzelemért.
Szerencsétlenek között meg hiába próbálnék hősködni(pl.: kiugrani Omanon amcsiként minden zászló elvesztése után), én is csak egy lennék az ingyenfregek között. Inkább beverem magam valami járműbe, aztán hülyére freggelem magam. Néha ezzel győz a csapatom, néha nem. Ez van. Nem különösebben érdekel. Én jól szórakoztam és kész. Persze érdekelne, ha lenne kikért küzdeni, de hát nincs.
(Amúgy nem tudom miért olyan nagy probléma az, hogy máshogyan gondolkozunk, az, hogy nekem mást jelent szórakozást. Éppen ez a király a multis játékokban, hogy sokfajta játékossal/játékos ellen játszik az ember. Tök unalmas lenne, ha mindenki ugyanúgy gondolkozna, ha mindenki ugyanúgy játszana. Nem?) -
TS Zolly #115641 Ez az ös bf zene -
TS Zolly #115640 jah -
zene alapján valami battlefield mert a zenéjét ismerem és az elmúlt 4 évben nem játszottam mással úgy hogy kieséses alapon
-
jah bocs gagyi -
ne veszekedjetek. ez meg mi a rák? -
ez az a gyerek aki a megjelenés után másfél évvel még mindíg a demo szervereken irtott mindenkit TV-gájddal 
-
TS Zolly #115635 Hagyd a picsbe! Láma volt mindig, most is láma, láma is marad. -
flémwarning -
uwu #115633 Semmi probléma, csak ne kelljen veled egy oldalon játszani.
Ellenségnek tök jó vagy, hisz az ilyenek miatt veszít a csapat. -
Egyébként nem láma csapat... -
GameOverrr #115631 Sorry, hogy nem ugrottam ki "zászlót foglalni", akarom mondani sorry, hogy nem álltam be azon szerencsétlenek közé, akik csupán ingyenfreget jelentettek (volna) neked vagy csapattársaidnak. -
GameOverrr #115630 "Egyébként meg nehogy már te mondd meg mit lehet élvezni és mit nem."
Nem mondtam senkinek semmi ilyesmit, csupán megkérdeztem a véleményét. Engedelmeddel... -
Hát nem volt repülőm:D Meg öcsém is le akart ülni a géphez.
Egyébként elég rendesen szopattam őket a repülőből.Az f-18asuk az nem nagyon élvezhette a kört, mivel eléggé rajta voltam.Mondjuk lefregelni kb 5xfregeltem le, mert amekkora noob volt, vagy kiugrott, vagy belerepült valamibe amíg le akart rázni:D Az egyetlen amir nagyon utálok bennük, hogy gyorsan betöltenek, meg hogy náluuk kevés nagyobb claymore noobot láttam:D -
uwu #115628 Láttalak már játszan 
El tudom képzelni mennyire untad, te akkor is a gyalogosokat bombázod ha egy zászótok sincs. -
segítek
-
engem már vagy háromszor kickeltek valami banynoobs cimszó alatt mi a picsa lehet ez? idiota játékstilusra gondolok simán bemegyek késsel a tömeghentelni bárhova és emiat van hogy van 50 halálom -
én má sírokis
-
TS Zolly #115624 o hogy el ne érzékenyülj nekünk itt! -
ez egy elég férreérthető hsz-ed volt úgy hogy kérlek pontosítsál mert még félreértik ...
-
Azért, ha egy kicsit megunjátok a gyalogmapokat és lenne kedvetek egy normál játékhoz, örülnék neki, ha feljönne pár magyar a bamboo-ra. Nagy örömöt okozna nekem, ha a német BC klán mondjuk 6-8 körön keresztül szopna! 

-
jól ott hagytál a szarban!:DDDD -
Nem!:)
Fuji-val elég sűrün bejárunk a bamboo serverre. Ott ha másért nem is, de elégtételnek tökéletes! Mivel "a serverszabályzat" csak az ellenségre érvényes!:D Ezért pár kör után egy oldalon van az összes jobb játékos! Persze kivétel Fuji meg én!:P Nekünk az az öröm, hogy nagyot szopnak és nem csak "simán" lövik a tölteléket.
Összegezve: igen jól esik és nem unom, mikor egyszerre 4-5 [BC] tagot paszírozok a földbe...
-
Crem azt csak poénból írta...
Egyébként meg nehogy már te mondd meg mit lehet élvezni és mit nem.Pl a topikban senki nem szereti ha seggbekúrják, mégse szólnak be schranknak amiatt, hogy neki olyan perverziói vannak
-
az két élű fegyver úgy hogy ne sértegesd a snipereket különben is a medic messzebbről szedi ki a sznipert mint inverz
-
és hogy a magyarok núb klémórlámák
-
ez a két nagy hibája a bf2-nek :
- nincs vállról indítható AA
- meg ezek az elfoglalható bázisok -
GameOverrr #115615 Te nem unod az ilyen szitukat("Kubra Dam-on bombázom a MEC egyetlen bázisát")?
Én egyszer Wake-en játszottam úgy, hogy az ellenség viszonylag hamar bebukta a repterét, aztán hárman bombáztuk az utolsó zászlójukat. Komolyan mondom én jobban vártam, hogy vége legyen körnek, mint azok a szerencsétlenek ott lent. Egy idő után kurva unalmassá tud válni. Ha legalább a repterük maradt volna meg, akkor lett volna egy kis izgalom, mert ha ott nem lövöm ki időben a repcsit, akkor felszáll aztán szétlövi a seggemet, de itt... ha egyszer nem dobok oda bombákat, nem történik semmi, max. 2-3 killel kevesebb lesz.
Ezek a legszarabb pályák, ahol csak az egyik csapatnak van elnemfoglalható bázisa(Wake, Kubra, Sharqi stb.). Szvsz egyik ilyen pálya sem fair. -
folyamatos 50-60
még a menüben sem
-
orgik #115613 De hiszen folyamatosan 50-60 fpssel ment míg újra nem raktam. igaz hogy low beállítással