172102
  • JAG1
    Az kaka.

Ehun a frankó:

Link...
  • atomboy
    Felulrol nehez eltalalni a talpat. :)
  • schrank
    nem azokra céloztam akiket élesztenek hanem akik magukat gyógyíccsák
  • Running
    te most ebbe miért kell engem belekeverni?
  • schrank
  • JAG1
    Én medic noob vagyok és ha összetalálkozunk, 20x többször lőlek le, mint te engem. Akkor most ki is a noob? :-)
  • schrank
    minimum:
    Windows XP: Home Edition
    2.4ghz Pentium 4 Processor
    Monitor: LCD (Running at a 75htz Refresh Rate)
    ATI Radeon 9700 Pro (128mb)
    1GB RAM
  • atomboy
    En hatulra, a motorra szoktam loni. Ugy eleg 2 raksi.
  • schrank
    infratyi igazságosabb mint a sima ? muhaha megszólaltak a medic noobok
  • Boxer HUN
    Helyes! Ha egy kicsit jobban odacsapod a tank elejét a földhöz, már sérül is.
  • koschwarz
    két rakettya elég elöl vagy hátul a lánctalpakra. úgy vettem észre oldalról nem olyan jó.
  • Boxer HUN
    Persze ez is a csapatmunkán múlik... ha van aki elvonja a tank figyelmét kb.: 10 mp -re, akkor eddig tart kiszedni egy embernek a tankot 2 raksival.
  • Boxer HUN
    Én kimondottan komálom a mobil légvédelmet. Bár előnyömre szolgál az is, hogy ismerem azokat a helyeket, amiket helivel nehéz megközelíteni "ideális (TV) pozícióra". Átlagosan 1:4 az arány. Egyszer halok attól a helitől, amit négyszer szedek le.
  • Ramirez
    Hello mindenki nem tudtok magyar BF2 servereket? mert próbáltam a EA HU Battlefield.hu Ranked Server de itt a patch szám régi legalábbis ezt írta ki.
  • n003
    megnézem én aztaz átést aki a harc hevében kituggya lőni a tank gyenge pontyát!
  • mesor
    A legnagyobb probléma az, hogy a heli kívül tud maradni az igla, stinger, stb hatótávolságán, de a TV rakétával simán ki lehet lőni a legvédelmet. Mindezt anélkül hogy sérülne a heli.
    Ha megtudták volna csinálni azt, hogy a TV rakéta és a légvédelem hatótávja egyenlő legyen akkor teljesen használható lenne a légvédelem. Így viszont egy jó pilóta ellen esélytelen az ember.
  • haxoror
    Az egész hőkövetős-radaros hibrid rakétarendszer úgy szar ahogy van, ha beülök egy repcsibe akkor addig fenn is maradok vele amíg be nem nézek egy fordulót és a földhöz nem csapom, ebből asszem elég világosan látszik hogy milyen béna vagyok a repülőkkel de még így se tudnak lelőni a földről.
  • attila117
    mi a gép igénye?
  • Beers
    Az láttuk, hogy a tk-t nem lehet kikapcsolni :D!
  • Boxer HUN
    egy AT is szét tudja szedni 2 rakétával. Van az armornak egy gyenge pontja, a légvédelmet meg tudni kell használni. Nem elég csak lövöldözni kifelé a raksikat és várni a csodára...
  • Boxer HUN
    ... és ki biztosítja nekik a lag-ot?
  • Running
    hát a tankok nem?
  • haxoror
    És mégis mi a halál köze van a modern harctereknek a BF2-höz?
  • n003
    nemtom mi a próbléma?! 3 at simán széjjelszed egy tankot ezért hívják csapat alapú fps-nek a légifölény az már más(mákos)tészta, de azért mert a légvédelem sz*r a bf-ben .. tök baromság hogy 2-3 levegő-levegő v föld-levegő roketta sebzi nullára a égijárműveket .. főleg hogy szar a találati arány
  • JCSR ODIN
    Maki egyébként lejátszottam az 1v1 meccsemet tegnap, csak gondolom Mr. Bíró Tp.Peti nem szólt, úgyhogy ő kapja be, te meg hidd el nekem hogy 7-3-ra nyertem
  • BEAST #115946
    pedig inf az igazi ... igaz neha hianyzik Karkandon egy tele c4ezett jeep, de megtanultam egyutt elni a gondolattal hogy csak m4em van
  • Running
    Én mindkettő részét szeretem a játéknak, infet és conquestet is, de ettől függetlenül még a játék járművein lenne mit alakítani öcsi.
  • bakvarnyu
    fasza , ezt a javaslatot küldjük el bushnak
  • kBagyula #115943
    Nem szereted a mákostésztát? :DD
  • bakvarnyu
    Öcsi, pont a járművek a legjobbak a játékban ki a pöcsöm szeret annyit rohangászni felalá . Meg az a jó, hogy lehet válogatni . Máskülönben már rég beleunt volna mindenki. Az elején imádtam Karkandot de ma már behányok tőle. Mintha minden nap mákostésztta lenne ebédre.
  • BEAST #115941
    naugye
  • JCSR ODIN
    Sztem sokkal izgibb lenne a valóságban is, ha nem a semmiből lőné szét egymást 2 ország, hanem eleresztenének mondjuk 8-8 katonát egy kharkand szerű városrészen aztán gl hf , na meg persze lehetne nézni tv-n
  • Running
    Én nem valósághűnek látszó csapatorientált fps-el szeretek játszani, hanem "jó" csapatorientált fps-el, ez van öreg.
  • BEAST #115938
    ha nem azert vagy itt hogy "valosaghunek latszo" csapatorientalt fps-sel jatszal, akkor a Quake , Unreal es tarsai tart karokkal varnak ... oreg
  • Running
    Ez egy játék és nem a valóság. Te mennyél katonáskodni ha valóságot akarsz, irak tárt karokkal vár öreg.
  • bakvarnyu
    semmi sincs elbaszva , a modern harctéren a légierő uralja a terepet ez így van jól el kell fogadni.
  • havercsotány
    tökre igy van !néha néha fel lépek énis egy egy jármüves pájára de amikor jön a csattog heli meg sasszemű vadászgép már lépek is a francba engem nem kempel senki ...
  • Hatt
    Néhány szerveren az is számit hogy milyen gyorsan töltesz be:)
  • Hatt
    Egyszerű a történet részemről mint infantrys.
    Még nem találkoztam olyan cheaterrel akit ne tudtam volna lelőni mert aki egy kicsit is skillesebb az nem használ ilyesmit, inkább csak a ténylegessen faszlámák. Azokat pedig egy két halál után megfingathatom ha akarom.
    Viszont hányingerem van publikon a repülős pályáktól. Egyszerűen mire kiszedi az ember az egyik légi áldást szoró járművet addigra ott a másik ami begyalúl a főldbe és ehez nem kell cheat. Én személy szerint nem élvezem hogy fél percenként spawn képernyőt lesem. Egyszerűen csapatmunka nélkűl semmi értelme az egésznek. A repülősök és a helisek fregelnek ahogy bírnak én meg spawnolok. Ehez nem kell online játék, csinálsz single player játékot és osztod a botoknak az áldást. Csak ugye az senkit se érdekel és nem is lehet vele villogni.
    Jó kis infantry egyenlő esélyekkel, még ha több is az ellenfél. Minden azon múlik mennyire vagy skilles.
  • haxoror
    Azért olyan népszerű az infantry mert a BF2-ben a jármű balance totál el van baszva, a vadászgép már önmagában is egy kisebbfajta csít!
    A tank meg sok hibát megbocsájt, a lényeg hogy járműben ülve helyből előnyben van a játékos a többi járműnélkülivel szemben és ezért még a kezdők is érvényesülni tudnak mindenfajta csít nélkül, arról nem is beszélve hogy egy járműcsít szinte biztos lebukás (és még így is vannak akik csítelnek de nem annyian mint infantryban).

Aki unja már hogy lelőhetetlen vadászgépek röpködnek a feje felett az idő kérdése és átsodródik infantryba mert ott valamivel fair-ebb a felállás, ott csak a személyes szkill és a csapatmunka számít na EZÉRT vannak infantryban többen a csíterek mert ott nem jelent húsz perc automatikus szopást az hogy a másik oldalon vannak a jobb pilóták és nem az a király aki gyorsabban futott a reptérre/tankhoz hanem az aki tud lőni és csapatban játszani magyarán mindenki "egyenlő" eséllyel indul, nincsenek a pályán felvehető extrák: quad damage, jump boots, tank, repülő stb.

Persze mindig van valaki aki előnyt akar a többiekkel szemben és ha ilyen nincs a pályán akkor letölt magának egyet...