172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A noob-ért kibannoltak? Vagy mikor-melyik volt ez? -
Bannoltak a Bamboo-rol???????
Nem csak kick volt? -
Hát de te nem is kaptál permbannt egy beszólásért:D -
Enyhe tulzással jahh!:) -
az nagy kégki amelyik úgy néz ki mint a nemzeti múzeum ?
-
Én már oda permbannt kaptam:D -
Fő tér 4. 34/316-711
A Pláza és a Centrum között.:) -
:D
Én multkor beírtam a bamboo-n egy magyar srácnak, hogy : NE álljon a repülő elé, mert kibannolják. Már csak azért is, mert pont egy servertulajdonos vezeti.
Erre visszaír: Fasza! Ennyit a magyar összetartásról...

-
hol van tatabányán az illeték hivatal
-
Az jól volt 2 körön 83:0-ba!:D
Ennyi nekem is jár! előzö 8 körben szélmalomharcot vívtam melleted és nem én volta Donkihóte!:P -
Nem.
Support azért vagyok, mert pofátlan módon mindenkit lelősz aki 1mm-el kijön a látótávolságon belül. Gondoltam, akkor néha dobok lőszert azért is jár 1 pont...:DDDD -
Címzett: Terminator.hu !!!!!Remélem olvasod a fórumot te igen frankó srác!!!Legközelebb próbálj+ pontosabban lőni hátha eltalálsz,nem pedíg
kiszavazást indítani ellenem!!!!De nincs semmi baj mert szerencsére lámaságod remekűl ellensúlyozza bunkóságod!!! Elnézést kérek a fórum bentlakóitól a közjátékért de pont 1 magyartól nem várom el 1 külföldi pisztolyos szerveren,hogy kiszavazást indítson ellenem mert fa.. láma és nem tud lőni!!!Még jó hogy az egeret tudja használni szavazás indításra!! AAAAAH na !!!! -
Na ja.Amíg te lazítasz addig én Wake-n a parton várom, hogy valaki túléljen téged és én lefregelhessem a parton.(tudniillik az egyedüli dolog amiben mákja van az a repülő.Mindig elviszi azt a szart:D) -
Nem is úgy van.Az én játékstílusom nem tudják követni:D Infantryban is mindig azt veszem észre, hogy egyedül vagyok és senki sincs mellettem:D
Amikor meg tankozom akkor meg csak azért üldöz két javítókulcsos, hogyha megállok javítani ellopja a tankom.Az első sarok után lekopnak, a lelkesebbek szokták bírni 3 házsarkot is:D
Egyébként akkor azért vagy mindig support amikor együtt játszunk hogy engem bosszants?
A mákosgubaságról csak annyit, hogy azért ahhoz kevés, hogy a te formádat feljavítsa.Múltkor is az volt, hogy frankón elvittem egy hülyegyereket egy körre, elkoboztam az ellenségtől a helit Dalianon és amilyen jó szivem van visszamentem a parton lévő usa bázisra felszedni ezt a noobot...Na és pont akkor bombázott le a j-10 amikor Crem beszállt...
-
azért én a kocsiból nem szoktam észrevenni hogy nem okoz nagy kárt a 0.5-ös géppuska
-
Nagyon jó lett a magyar ranked mióta a Dragonos skacok új mapokat állítottak be. THX Dragon
-
teli van a magyar szerver tök ász!
-
-
Hát ha egy infantry serveren vagy és csak antitankos rohangál körülötted a squad-ban, akkor bizony jól esik "lazítani" egy j10-es pályán egyedűl... -
haxoror #116071 Pont te írtad:
"Gyakran van úgy, hogy ha például helizek, lőnek mindennel mindenhonnan, mégsem kell az egész körön keresztül a spawnképernyőt bámulnom. A többségük csupán annyit ér el azáltal, hogy rám lő, hogy felhívja magára a figyelmet, lényeges kárt nem tud bennem tenni."
Na itt a kényeg hogy miért unbalanceosak a helik/repcsik. -
Azért az hozzá kell tenni, hogy te amúgy is egy mákosguba játékos vagy!:)
Ha tankba ülsz, két szerelő vigyáz rád. Nekem egy sniper üvölt végig, hogy:get out!! Ha gyalog vagy tuti van meletted 2 medic. Nekem 1 support jut, akit meg kell késelni, hogy dobjak lőszert és utánna újraélesztenem...

-
haxoror #116069 Mivel sohasem játszottál a vietnámmal így nem értheted hogy mennyire téves a következtetésed, ellentétben a BF"-vel a BFV-ben volt esélye a gyalogságnak helik/repcsik ellen. -
Ezt az "egyedül" dolgot nem kellene annyira erőltetni ... főleg nem egy CSAPAT alapú játéknál ...
A BF2 nem Kvék ... itt nem a minél több ellenfél lelövése a cél ... lehet hogy csak ezt kellene észrevenni, és megváltozna a világ ...
Szerintem te qrvára rossz játékkal játszol ... kvék, kod meg ezek ... azok lennének a neked valók ... -
Lehet azért szóltam be, mert én infantryban is pusztítok, meg írtom a népet, meg conquestben is:D -
Platypus16 #116066 A vietnamban van egy anti-air kaszt is -
GameOverrr #116065 Én se ugrok neki a squadnak ha mondjuk Odin meg Fuyi ott virít bennük mert tudom hogy max 1et leszeddek aztán ugyis élesztik egymást.
Többek között ezért sem szeretem az infantryt. Most elvonatkoztatva a ténytől, hogy 1 v 1-ben is simán lelőnének, akkor is én szopnám meg, ha hasonló szinten lennék mint ők.
Mondtam már, hogy nem vagyok egy nagy infantrys, de csak sikerült már olyanokkal összefutnom, akiket még én is le tudtam lőni. De persze, hogy mellette ott volt valaki és ketten együtt már sokak voltak. A második újraélesztette az elsőt, aztán mentek vidáman tovább, én meg nézhettem a spawnképernyőt. Vagyis olyanok ellen is én szopom meg, akik ellen nem lenne muszáj.
Tegyük fel, hogy Te jobb gyalogos vagy nálam. Annyival, hogy tízből tízszer lelőnél 1 v 1-be. Viszont annyival nem vagy jobb, hogy kettőt is lelőnél belőlem. Így tízből tízszer én foglak lelőni téged, pusztán azért mert nekem van egy cimborám, holott a skillt tekintve meg megennél reggelire.
A conquestben viszont a túlerő nem minden. Vagy legalábbis ott jobban tudom kezelni. Gyakran van úgy, hogy ha például helizek, lőnek mindennel mindenhonnan, mégsem kell az egész körön keresztül a spawnképernyőt bámulnom. A többségük csupán annyit ér el azáltal, hogy rám lő, hogy felhívja magára a figyelmet, lényeges kárt nem tud bennem tenni. Míg infantryban minden ellenség halálos sebet tud rajtam ejteni.
Egy szó mint száz: Nekem az jelent szórakozást, ha kinyírok egy halom ellenséget, miközben én a lehető legkevesebbszer halok meg. De infantryban erre EGYEDÜL képtelen vagyok. Nekem az infantry nem jelent szórakozást, de persze nem vagyunk egyformák. És ez így is van rendjén. Mindenesetre jó játékot mindkettőnknek!
-
GameOverrr #116064 "2 évig játszottam vietnamot conquest modban mert ott csak az van. Soha nem volt azzal problémám hogy jön a heli vagy a repcsi mert igazán egyszerű volt leszedni ha megtanulta az ember."
És honnan szedted le? A földről vagy a levegőből? De végül is mindegy is. Megtanultad leszedni és kész. Itt is meg lehet tanulni. Annyi különbséggel(?)(nem tudom, sosem játszottam a vietnámmal), hogy itt gyakorlatilag csak a levegőből lehet lelőni. -
Játcik mondjuk 64 ember ebböl négy kempelö pöcs peül a helikbe ozt jol elvannak, ha lenne legalább tíz heli semmi gáz nem lenne, mert akkor odafönt jól ellennének, de amikor szépen becsülettel oda kommandozok valahova, ozt jön a két pöcs csattogni .akkó szoktam átmenni az infi pályákra -
Hm...
Mit kell sírni egy repűlő, vagy tank miatt?
pár ember képes pillanatok alatt kinyiffantani egy tankot( nem a medikek :)...
A repülőt is lelehet szedni okosan...
ja hát az iglaban űlni és várni a repcsit a legnagyobb baromság, mert egyből kiszúr!
Megvárni míg az igla fölé ér ahonnan már nem lát, oszt akkor belepattanni, a távolodó gépbe beleereszteni a két raksit, oszt ha nem kampeca neki spuri, mert tuti utána megnézi ott van-e az ember...
A bf meg járművek nélkül nem bf....
Bár infantival sincs semmi bajom... -
bezony
-
detto
-
análszexet motoron ??? 
-
...és voltatok kedvelt ellenfél, de ez már egy másik íromány :) -
Egyetértek! -
...megerősítve
-
hehe tegnap rendszeresen sikerült leszednem gcr-t, közben chrisliebing meg engem szedett le és élesztette gcr-t. úgyhogy tényleg. -
Azért az évek óta együtt játszó squad ritkább mint a leszedhetetlen repülő. Én se ugrok neki a squadnak ha mondjuk Odin meg Fuyi ott virít bennük mert tudom hogy max 1et leszeddek aztán ugyis élesztik egymást. De még így is több esélyed van mint a repcsi ellen:) -
Hát őszintén sose éreztem hogy nem vagyok skilles bármilyen járművet megtanulni kezelni és a csapat azaz az oldalam javára fordítani.
Beülök 1 tankba conquestben és jön a heli vagy a repcsi. Ez aztán a tuti.
Annyi a különbség köztünk hogy én inkább elintézek egyedűl 3 gyalogost ahelyett hogy küszködjek 1 járműves pályán.
No és már megbocsáss de még sose volt olyan hogy azért lépjek fel mert van 2 medic a seggemben. Vagy egyedűl megyek vagy egy haverommal de ő sem azért jön hogy élesztgessen.
2 évig játszottam vietnamot conquest modban mert ott csak az van. Soha nem volt azzal problémám hogy jön a heli vagy a repcsi mert igazán egyszerű volt leszedni ha megtanulta az ember. Ezzel a játékkal 1 évet játszottam viszont ez a gyalogos vs légierő balance nem áll fent.
Hozzáteszem én mindig is csapatorientált voltam és leszek is. Nem véletlenű voltam warokon leader a magam kis szerény csapatában
-
Én ilyet akajok... :-)
-
Találtam ilyeneket bár sztem ismered. Benne van a hover jeep is. :-)