172102
  • TS Zolly
    Neked is drágaszágom. :)
  • Kovács legény
    reggeltot
  • uwu
  • Landor
  • havercsotány
    ez meg nagyon egyhangu unalmas stats ilyen nem is kéne
  • havercsotány
    ez a legkircsibb stat ami létezik mozgalmas nem túl jó de az enyém
  • n003
    aztak*va :DD temijjen nagykirájj vaaaaggy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amit jalalalalbabádról linkeltél nahh onnan a csapatodból az első lett Ő gratulálok hozzá hogy akkora lámák elleni játékot mint Ő teljesítményként tünteted fel :((
  • Hatt
    Na látom nem csak én nem aludtam:D
    Mi jót csináltál az éccaka?:)
  • Hatt
    Igazából így korán reggel lereagáltam volna pár hozzászólásod Gameover de aztán rájöttem ez olyan lenne mint béna gyerekkel focizni.
    Már csak azt nem értem mit keresel te a szervereken. Hiszen csak a fregelést élvezed. Erre találták ki okossan a single player modot:) Azt a screent is lehet postolni bár azt ellentétben az eddigi képeiddel, már senki se nézné meg. Annyira lenne érdektelen mint számomra a szervereken készűltek.
  • uwu
    Én veled nem mennék sehova, vagy ha igen akkor addig TK-ználak amíg nem bannolnak a szerverről.
  • Rusid
    Te jóisten iutt vaGYOK 24 óra óta alvás nélkül lassan kimúlok de megnyerjük a kupát :)
  • erdos
    Kérdezzük meg G.Erzsit is...
  • TS Zolly
    Baszki gémover mekkora faszláma vagy!!! Megint vered magad a kis hüje statjaidra. Képzeld baszki ennél sokkal jobb eredményeim szoktak lenni karkandon infrantyba, plána ha egy conq. pályán véletlenül tankba ülök. De mégsem verem a péromat erre, mint te. Vedd már észre magad, kapj a fejedhez, hogy itt ilyenekre semmi szükség, mert nagyivben leszarják azt amit te a szervereken összekempelsz magadnak. Mindig is kisbuzi voltál, most is az vagy, és az is fogsz maradni. BUZIII!!!!!! Érted???? Ha neked a timvörk annyit jelent, hogy heliből vagy tankból irtod a szegény ártatlan gyalogosokat, vagy tv-el a tankokat, akkor nagyon tudlak sajnálni kiskancsó. Persze szakaszba lenni, és szakaszba harcolni büdös. Mert ez vagy te! És utánna felmész egy fórumra, akár külföldire, és osztod az észt ezerrel. Nem csak itt, hanem a külföldi fórumon is kiröhögnek, lámának tartanak. Ha ennyien mondják neked, akkor elkellene már gondolkodnod, nem e pont veled van a baj, és nem a többiekkel. Neeem???? Nem tom a többiek hogy vannak vele, de nekem nem volna pofám az ö helyében ide vagy máshová irogatni. Ahol nem látnak szívesen, oda nem megyek. Még akkor se, ha az internet csak félg takarja ez az arcom. Pedig nekem kisebb is van mint gémovernek.

Szal csak annyit tudok tanácsolni neked, huzz már el a jó q francba szerverre, fregeld mégjobban hüjére magad, készits szkrineket róla, és nö hiánya miatt, verd ki rájuk a himbilimbidet nézegetésük közben. Ja és sikosítót használj ne pillanat ragasztót.
  • GameOverrr
    Én elhiszem, hogy a magyar játékosok skillesebbek, mint a nagy átlag, de nem nagy szám ketten lelőni egyet. Gondolj már bele, mi lenne például, ha Uwu meg én felmennénk együtt tankozni? Mi kaszálást tudnánk csinálni? A másik oldalon egyedül harcoló énemnek momentumai sem lennének.
  • uwu
    Mikor látom ,hogy egy olyan mint te szarrá freggeli magát pl omanon miközben egy darab zászlók sincs, aztán ha karkand jön akkor rájön hogy ő igazából egy tankos.
    Na azokat simán lelövöm, mivel úgyis elmegy spwnkillelni, ahhelyett hogy elmenne lehúzni a suburbot.
  • GameOverrr
    És arra nem gondoltál még, hogy ha leteamkillezed az ilyeneket, mint én, esetleg megakadályozod őket abban, hogy valami olyan járműhöz jussanak, amiben tehetségesek, és hülyére freggelhetnék magukat, amivel nyilvánvalóan segítségére lennének a csapatodnak is, neked is. Így gyakorlatilag előfordulhat, hogy az egész csapatoddal kibaszol, pusztán azért, mert az egyik csapattársad nem szimpatikus(ráadásul érthető ok nélkül).

Az meg a dolog másik része, hogy szerintem viszont teamkillezni szánalmas. Nehezebb lelőni az ellenséget, mi?

Egyébként már korábban is néztem, hogy feltűnően sok teamkilled van. Aztán mikor elkezdtem tankozni, meglepődve vettem észre, hogy milyen egyszerű ezzel a monstrummal véletlenül teamkillezni. Idáig ez az egyetlen dolog, amiben egyet értek veled: "és sok lámi keveredik a lánctalp alá." Hihetetlen, hogy mennyi gyökér van, aki nem tudja, hogy nem illik a tank háta mögé állni.
  • uwu
    Szerintem nem vagy annyira inteligens, hogy megértsd, miért veszít a csapat mikor az ilyen faszok mint te otthagyják a szarba a csapatot és elviszik a felszerelést öncélú élvezkedésre.
  • jappy
    Egy magyar ellenfél sincs a képekenEz a lényeg.Olyat mutass ahol van legalább kettő
  • uwu
    Valóban sok TK-m van, mert az ilyeneket mint te lekiismeret furdalás nélkül lövöm agyon.
    Meg aztán folyton tankozok, és sok lámi keveredik a lánctalp alá.
    Meg van egy fura hobbim, mert amikor sinpát látok a csapatba mindíg segítek neki hogy értelmes kaszttal spawnolhasson
  • GameOverrr
    Vess már egy pillantást a 116229-es számú hsz.-ban látható "Karkand - tank" feliratú képre! Nyilván ott is miattam kaptunk ki, nem?

Egyébként meg én ugyebár legtöbbször valami ütős járműben ülök, ami szvsz arra való, hogy minél nagyobb kaszálást rendezzen vele az ember, és ezáltal megkönnyítse a jármű nélkül maradtak dolgát a zászlók elfoglalásában, végső soron a kör megnyerésében. Szóval én csak teszem a dolgom(talán nem is olyan rosszul), így a vereségért a lehető legkevésbe lehet engem(meg a hasonló "statbuzikat") okolni.
  • Matt89
    Namost te gyerek, ez itt nem nyerő, egy az h senki nem fog felnézni rád a statláma hsz-idért amellett nem erre van a topic h te azt mutasd be milyen faszán campelsz egy járműben egy olyan szerveren, ahol midnen harmadik ember most vette a bf-t...Úgyh szerintem húzd meg magad öcsi és menj alukálni...
  • GameOverrr
    "Tk-zik a repcsiért" Ezt kikérem magamnak, még sohasem tettem ilyet.

Egyébként meg Te beszélsz itt nekem a teamkillről. Neked majdnem 2,5 teamkill jut egy játszott órára, míg ez nálam alig valamivel több, mint 1. Holott Te ráadásul kevesebb időt is ülsz olyan járműben, amivel könnyebb véletlenül teamkillezni.
  • Matt89
    én elhiszemmámint a gameover purgyét
  • uwu
    De olyan jó.
    Annyira zavar mikor a csapatomban olyan "pilóta" van aki a föndieket bombázza ahhelyett hogy a másik repcsit kergetné, és nem tudom elküldeni a picsába, most végre lehet...
  • uwu
    Egyébként győzni megyek, te lúzer.
    És ha nem győzünk szidom a kurvannyát a hotzzád hasonlóknak, mivel az ilyenek miatt nem lehet normálisan játszani.
  • Matt89
    Uwu erre ne is pazarolj betűt há überláma a gyerek mindenki vágja...
  • uwu
    Te tényleg azt hiszed hogy van mit irigelni, vagy csak szivatsz minket?
  • Matt89
    Irigység??Ember te be vagy rúgva?
  • GameOverrr
    "Minden pályán a leg táposabb járművel freggel, ez nem teljesítmény, ez szánalmas."

Mondtam, hogy az irigység...

Amúgy meg még szép hogy nem egy bicajjal fogok neked hősködni mondjuk Omanon. Azt azok teszik, akik idővel átpártolnak az infantryra, mert megunják, hogy a "nagyobb hal folyton megeszi őket". Így inkább mennek infantryzni, ahelyett, hogy a legerősebb, vagy a második legerősebb "hallal" operálnának, aztán egy csapásra átkerülnének a f@sz kellemesebbik végére...

Egyébként meg hagyd már ezt az álszent dumát! Még szép, hogy freggelni, megyek fel a szerverekre. Miért Te minek mész? Hogy félórán keresztül bámuld a spawnképernyőt? Hagyjuk már!
  • Matt89
  • Matt89
    Jó h még vannak ilyen noname láma statbuzik mint te...
  • Kovács legény
    mámegint
  • Kovács legény
  • GameOverrr
    A magas ticketszám az ember legjobb barátja, ha jól megy.
  • uwu
    Mi leszel ha nagy leszel?
  • uwu
    Ja visszajöttél?
    Nem nyalogatod meg a seggét gémóvernek lefekvés előtt?
  • Kovács legény
    attol még a csitek megvannak;)
  • wardogzombie
    ehe-ehe fakjú
  • Kovács legény
    Mijabaj a köcsögökkel?????????????
    micsak köcsögösködünk nem vádolunk NO!
  • uwu
    Egyébként már nagyon rég nincs szerverünk, csak gondoltam flémelek kicsit, de úgy tűnik pizsamaosztás lett közben